GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βγήκαν τα μαχαίρια στην ΟΝΝΕΔ...

Από τον Γιώργο Μανιάτη AΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΔΑΠ. Διεξάγονται σήμερα 19 Μαΐου σε όλη την Ελλάδα ο...

Από τον Γιώργο Μανιάτη

AΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΔΑΠ.
Διεξάγονται σήμερα 19 Μαΐου σε όλη την Ελλάδα οι φοιτητικές εκλογές σε υποτονικό κλίμα.
Οι προβλέψεις δίνουν άνοδο της ΠΑΣΠ σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, και άνοδο των αριστερών σχημάτων και κινήσεων.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το αποτέλεσμα για την σπαρασσόμενη φοιτητική παράταξη της ΝΔ, ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, που δοκιμάσθηκε πρόσφατα στις εκλογές ανάδειξης προέδρου ΟΝΝΕΔ, όπου εν μέσω καταγγελιών και αμφισβητήσεων κυριάρχησε ο...
 Ανδρέας Παπαμιμίκος, απέναντι στον ακραιφνή Σαμαρικό Κώστα Χατζή.
Οι κόντρες αυτές στην ΟΝΝΕΔ συνεχίσθηκαν και το προηγούμενο Σάββατο 15 Μαΐου, στην συνεδρίαση της ΚΕ της ΟΝΝΕΔ παρουσία του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.
Ήδη υπάρχουν δεκάδες καταγγελίες απ’ όλες τις πόλεις της Ελλάδος, στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Ρηγίλλης, για τον αποκλεισμό στελεχών της ΔΑΠ που στήριξαν στις εκλογές της ΟΝΝΕΔ Κώστα Χατζή, και για τον λόγο αυτό τιμωρήθηκαν από τον Ανδρέα Παπαμιμίκο, και κόπηκαν από τα ψηφοδέλτια της ΔΑΠ.
Τριακόσια άτομα (!) κόπηκαν απο το ψηφοδέλτιο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ Πάτρας και η ΔΑΠ παρουσιάστηκε με ψηφοδέλτιο μόλις πενήντα ατόμων.
Τα ίδια συνέβησαν και στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, όπου καθηγητής είναι ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του προέδρου της Ν.Δ. Κων/νος Αρβανιτόπουλος.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στις φετινές εκλογές η ΔΑΠ για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια δεν παρουσίασε και δεν κυκλοφόρησε ούτε μια κεντρική πολιτική έκδοση για την πολιτική κατάσταση και πρόταση για την ανώτατη παιδεία, δείχνοντας έτσι την οργανωτική και πολιτική κρίση που διέρχεται η ΟΝΝΕΔ.
Στα τραπεζάκια της ΔΑΠ στις σχολές κυκλοφορούσαν μόνο χυμένοι καφέδες, αυτοκόλλητα, θέματα προηγουμένων εξεταστικών, και προγράμματα τουριστικών πρακτορείων για εκδρομές των Σχολών στη Μύκονο στις 30/05 ημερομηνία που η ΝΔ πραγματοποιεί εκλογές από τη βάση για νέες διοικήσεις τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεων(!), που συμμετέχει και η ΟΝΝΕΔ.
Η κατάσταση αυτή που δημιουργήθηκε με τις μεθοδεύσεις στην εκλογή προέδρου ΟΝΝΕΔ, συνεχίστηκε στην ΚΕ της ΟΝΝΕΔ, και τώρα με τους αποκλεισμούς στα ψηφοδέλτια της ΔΑΠ, δημιουργεί νέες εντάσεις και ήδη στην πλευρά των Σαμαρικών συνεργατών του Κώστα Χατζή γίνονται συζητήσεις και προτάσεις για να αρχίσουν διεργασίες για δημιουργία νέας οργάνωσης στον χώρο της κεντροδεξιάς νεολαίας, αφού η κρίση δεν κρύβεται πια, και οι διαφορές δεν γεφυρώνονται.
Κάποιοι και όχι μόνον η Ντόρα και το ΠΑΣΟΚ, τρίβουν τα χέρια τους για τις εξελίξεις αυτές.

12 σχόλια

  1. ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΕΣ Παπαμιμίκου σε ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ!!!‏
    Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αντρέας Παπαμιμίκος (με διαδικασίες που άφησαν πολλά ερωτηματικά) συνεχίζει ακάθεκτος την γνωστή πορεία του που τον είχε αναδείξει ως πρωταθλητή στην είσπραξη πακτωλού Κρατικών επιχορηγήσεων στις προσωπικές του ΜΚΟ (και με τη βοήθεια του σπόνσορά του Ευρυπίδη Στυλιανίδη είχε πετύχει τον διορισμό του στα ΔΣ, μεταξύ άλλων της ΕΥΑΘ, ΑΕ και ΤΡΑΜ, ΑΕ όπου εκκρεμούν εναντίον του δικαστικές προσφυγές).

    Ήδη εγκαταλείποντας το Λεκανοπέδιο των Αθηνών
    όπου υπάρχουν ΟΚΤΩ Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ βρίσκεται από χτες στη Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσει ένα βιβλίο τοπικού δημοσιογράφου στο ίδιο πάνελ με συμπαρουσιαστές τον τέως Υπουργό και σπόνσορά του Στυλιανίδη και τον τέως Υπουργό και σπόνσορά του Χατζηδάκη!!

    Φυσικά και είναι παρών στο «Κάστρο» του, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, όπου υπάρχουν κανά-δυό χιλιάδες φοιτητών που θα ψηφίσουν στις αυριανές εκλογές, αλλά φρόντισε να αφήσει ακάλυπτο το Λεκανοπέδιο όπου θα ψηφίσουν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες φοιτητών.

    Φυσικά ο Αντρέας Παπαμιμίκος γράφοντας την προσωπική του ιστορία ΔΕΝ έκανε για ΠΡΩΤΗ φορά την καθιερωμένη «Παναθηναϊκή Συνδιάσκεψη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ-ΑΕΙ» και για ΠΡΩΤΗ φορά φέτος ΔΕΝ φρόντισε να κατατεθεί «Πρόταση Παιδείας της ΔΑΠ ΝΔΦΚ …» όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια…

    Με άλλα λόγια, ο νεοεκλεγείς Λαρισαίος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ θυσίασε την οφειλόμενη συνέχιση των παραδόσεων για να γράψει την προσωπική του ιστορία στοχεύοντας από τώρα σε μια θέση Βουλευτή!!
    Μπράβο στην ΟΝΝΕΔ και τον πρόεδρό της για την εισαγωγή «παλαιομοδίτικων» στρατηγικών και τεχνασμάτων σε «νέο» περιτύλιγμα την ώρα που όπως λέει ο λαός μας στον φοιτητικό κόσμο όπως και την Ελλάδα γενικότερα «Καράβια χάνονται, αλλά η προσωπική μας…βαρκούλα…αρμενίζει!»

    Γαλάζια Νεολαία
    galazianeolaia@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Τι είναι αυτοί οι τραγικοί στο μεγκα ρε παιδιά!!! Έβγαλαν τη Διαμαντοπούλου για να κραξουν τα blogs όλοι μαζί αντί να τη βάλουν να πει τιποτα για τα θεματα που καινε την εκπαίδευση...

    ΟΥΣΤ ρε λαμόγια.. και ο Πρετεντέρης μια απο τα ιδια, το παίζει δημοσιογραφος και χαιδεύει τα αυτιά αντι να κναει καμια ερωτηση για τους αδιοριστους εκπαιδευτικους, τους ωρομισθιους, τις εξετάσεις, την αυτοαξιολόγηση....Χειρότεροι και απο την ΕΡΤ κατάντησαν."

    ANAΓΝΩΣΤΗΣ


    "Τι να πει κανεις για το mega...
    οι αρχηγοι στην παραπληροφορηση εχουν γινει

    ειναι να απορει κανεις πως και δεν εχουν αλλαξει το σημα του σταθμου. τον πρασινο ηλιο επρεπε να ειχαν για σημα (και μερικα πρασινα αλογα για παρεα)

    οσο για την διαμαντοπουλου... κριμα που δεν παραιτειται. ειχα μια ελπιδα οτι δεν θα την ξαναβλεπα ουτε ζωγραφιστη... φαινεται ομως οτι αλλες ειναι οι επιταγες της λεσχης builderberg..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν απάντησε η Διαμαντοπούλου για τον σύζυγο της που διορίστηκε από την κυβέρνηση στο Κτηματολόγιο Α.Ε.;


    ΜΗΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΝΤΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ;

    Aλλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ρώτησε την Άννα Διαμαντοπούλου από το Mega για το θέμα που βάλαμε και είναι γνωστό για τον σύζυγο της Γιάννη Σαλαβάνο ότι διορίστηκε από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στο Δ.Σ του εθνικού κτηματολογίου.

    Γιατί κ.Διαμαντοπούλου δεν απαντήσατε για το θέμα που προβάλαμε και σας ενόχλησε περισσότερο;

    Πως ο σύζυγος σας μπήκε στο Δ.Σ. μιας Α.Ε που διορίζει το κράτος και διαχειρίζεται δεκάδες...
    εκατομμύρια ευρώ;

    Μιλάτε μόνο για τις φήμες μαζί με τον Πρετεντεράκο και δεν βρέθηκε κανένας να σας ρωτήσει για τον σύζυγο σας;
    Μια οικογένεια έχει δύο καίρια πόστα σε κρατικές θέσεις;

    Τόσο ικανή είναι αυτή η οικογένεια που έχει και τους δύο συζύγους σε υπουργική και επιτελική θέση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ....ΕΕΕ... ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
    ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ

    Αυτό κυρία Διαμαντοπούλου δεν είναι σκάνδαλο!

    194.500 ΕΥΡΩ ΣΕ... ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ!
    Συγγνώμη αν σας ενοχλούμε... Ξέρουμε ότι είστε απασχολημένη με τις... φήμες.

    Ας μη σταθούμε λοιπόν στις φήμες, σύμφωνα λοιπόν με την 32971/Η/22-3-2010 απόφαση σας κυρία Διαμαντοπούλου, που είναι δημοσιευόμενη, με αναδρομική ισχύ από 1-1-2010, στο υπ’ αριθμόν 311 φύλλο του Β΄ τεύχους του ΦΕΚ της 23ης Μαρτίου 2010) εγκρίνεται δαπάνη 194.500 ευρώ για......υπερωριακή απασχόληση
    55 υπαλλήλων στα πολιτικά γραφεία το δικό σας, των υφυπουργών, του γενικού και των ειδικών γραμματέων του υπουργείου Παιδείας, από την 1η Ιανουαρίου έως την 31η Δεκεμβρίου 2010.

    Φυσικά το υπόλοιπο προσωπικό του υπουργείου δεν παίρνει σεντ…

    Ασε που μπορεί να μην ξέρει ο Παπανδρέου! Γιατί αν ξέρει και αφήνει να γίνεται αυτή η αδικία, τότε αυτό είναι μεγαλύτερο φάουλ από αυτό με την Γκερέκου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΑ ΤΡΟΜΕΡΗ Η ΕΙΔΗΣΗ!!!
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.
    ΤΟ ΠΩΣ ΚΙΝΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΛΕΣ,ΧΑΖΟΥΣ ΠΟΤΕ!
    ΑΛΛΑΧΤΕ ΡΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παίξε και άλλη ΟΝΝΕΔ Καψαμπέλη.
    Και Τζούλια Αλεξανδράτου και Ντούβλη θέλει ο λαός.
    Το ότι μας έχει πνίξει η σοσιαλιστική φτώχεια δεν έχει πιά καμμία σημασία.
    Εσύ συνέχισε την πράσινη προσπάθεια του αντιπερισπασμού.
    Απλά να θυμάσαι ότι οι πέτρες είναι πιό αποτελεσματικές από τα γιαούρτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΡΙΞΕΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ, ΑΓΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ.

    Πρωθυπουργός: Στρος Καν
    Αναπληρωτής πρωθυπουργός: Ζαν Κλοντ Τρισέ
    Κλητήρας πρωθυπουργικού γραφείου: Γιώργος Παπανδρέου
    Υπουργός Οικονομικών: Άνγκελα Μέρκελ
    Κλητήρας υπουργείου οικονομικών: Γιώργος Παπακωνσταντίνου
    Υπουργείο Ανεργίας και καταστροφής ασφαλιστικού συστήματος: Ανδρέας Λοβέρδος
    Υπουργείο αναζήτησης σάλιου: Ανδρέας Λοβέρδος
    Υπουργείο Παραπαιδείας και δια βίου πληρωμής: Μαριάννα Ντούβλη
    Υπουργείο ιδεολογίας και προγράμματος: Γιώργος Καρατζαφέρης
    Υπερυπουργείο Προστασίας των Συμφερόντων: Μιχάλης Χρυσοχοϊδης
    Υπουργείο Τουρισμού: Γιώργος Παπανδρέου
    Υπουργείο Εξωτερικών: Νικολά Σαρκοζί
    Υπουργείο Φοροφυγάδων: Τόλης και τρία αδέρφια πουλιά που κάθονται
    Υπουργείο καταπολέμησης του ΚΚΕ: Θόδωρος Πάγκαλος
    Υπουργείο Φιδιού στον κόρφο μας: Ντόρα Μπακογιάννη
    Υπουργείο Συμβουλών για το καλό του λαού: Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ, ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ..

    ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΓΚΡΙΤΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΆΖ, ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΟΜΩς ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΥΔΕΙς ΚΟΠΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΕ Η ΝΔ ΟΜΩς ΚΑΤΙ ΜΑΤΑΚΗΔΕΣ (ΒΑΓΕΝΑΣ, ΝΤΑΝΤΟΣ,ΚΑΤΣΟΥΓΚΡΑΚΗΣ) ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΕΞΙΟΥΣ (ΖΑΧΟΣ ,ΣΚΙΤΣΑΣ,ΣΜΥΡΗΣ) ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΥ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗ ΠΑΣΠ ΕΝΩ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΓΙΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗς ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΗ ΠΑΣΠ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νεολαία ΝΔ (= εκκολαπτόμενα κλεφτόπουλα)άντε και γαμήσου μαζί με όλη τη ΝΔ. Και που είσαι μη ξεχάσεις να πάρεις μαζί και όλο το Μητσοτακέικο, μια και το αίμα νερό δεν γίνεται. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ma kala eiste asxetoi? o smyris einai kolhtos kai kanei oti toy pei o ex agrinioy paragontas, mono pou den toys vgike. ton pirame xampari noris me tis xafnikes filies tou pros olous mas.ante oloi oi poniroi ou re!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δαπιτες οτι και να κανετε τελειωσατε, οι παλιοι που λετε ειχανε και μια αξια εσεις το μονο που ξερετε ειναι καλα τσι.......κια στη πασπ, η ελπιδα ερχετε απο τη στε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση