GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα περασμένα μεγαλεία του Γ.Ανδριανού.‏..

Δεν του έδινε κανείς σημασία στη γιορτή του Αγ. Πέτρου στο Αργος! Από το http://cobra-argos.blogspot.com/ Πέρσι σαν χθες κατά την ε...

Δεν του έδινε κανείς σημασία στη γιορτή του Αγ. Πέτρου στο Αργος!


Πέρσι σαν χθες κατά την επίσημη επίσκεψη του πρώην Πρωθυπουργού Κ.Καραμανλή στην Αργολίδα,ο Γ. Ανδριανός απολάμβανε τη δημοσιότητα που του προσέφερε απλόχερα η κρατικοδίαιτη ΕΡΤ για να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα του στην Αργολίδα και ουσιαστικά να προαναγγείλει την υποψηφιότητα του.
Ατελείωτα κοντινά περισσότερα ίσως και από αυτά του Καραμανλή.Με τις κάμερες και τους σκηνοθέτες της ΕΡΤ που πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος.
Φέτος τα πράγματα άλλαξαν.Μπορεί από πρώην υπάλληλος του Μαξίμου να πήδηξε από το καράβι που βυθίστηκε και να έγινε εν μια νυκτί βουλευτής Αργολίδας αλλά στην ουσία δεν άλλαξε τίποτε στην εκτίμηση του κόσμου απέναντι του.
Στη γεμάτη από κόσμο λόγω της τοπικής εορτής πλατεία του Αγ.Πέτρου στο Άργος στεκόταν ο Γ.Ανδριανός το βράδυ του Σαββάτου και ....

μάταια αναζητούσε εναγωνίως τη χειραψία και τη γνωριμία με τους περαστικούς.Αυτοί τον προσπερνούσαν προκλητικά χωρίς να του δίνουν σημασία.
Έγινε αντικείμενο συζήτησης από τα πηγαδάκια που έβλεπαν τη θλιβερή εικόνα. Όταν πια η κατάσταση έγινε ανυπόφορη από το σούσουρο με την αδιαφορία του κόσμου ο Γ.Ανδριανός αναζήτησε σκοτεινή κρυψώνα κάτω από μια πορτοκαλιά κοντά στην είσοδο της εκκλησίας.Εκεί χωρίς να γίνεται εύκολα αντιληπτή η μοναχική παρουσία του χαιρέτησε κάποιους από τους γνωστούς γυμνοσάλιαγκες υπηρέτες του ντόπιου κομματικού μηχανισμού της Ν.Δ που έσπευσαν να δηλώσουν τα σέβη τους στο μεγάλο πολιτικό άνδρα.

10 σχόλια

  1. Δευτέρα, 03 Μαΐου 2010
    "Ο Παπανδρέου είναι καταδικασμένος να βγάλει τη χώρα από το βούρκο"


    "Είναι ο πρώτος πολιτικός που λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει να εκλεγεί για δεύτερη φορά. Κοιτάξτε το Σαμαρά που προσπαθεί να δικαιολογίες φθηνές για να κάνει αντιπολίτευση χωρίς επιχειρήματα. Τα κόμματα της αριστεράς...



    καταστροφολογούν χωρίς να δίνουν δεκάρα αν η χώρα δεν έχει φράγκο. Το ΚΚΕ πέταξε τη μάσκα και δηλώνει ότι δεν υπολογίζει το σύνταγμα της χώρας. Ο Τσίπρας λέει ασυναρτησίες και προσπαθεί μέσα στο χαμό της πτώχευσης να μαζέψει καμιά ψήφο. Αυτοί οι πολιτικοί είναι η εναλλακτική πρόταση στον Παπανδρέου. Στηρίξτε το Γιώργη είναι ο μόνος πολιτικός που στα χέρια του θα αλλάξει η χώρα της ρεμούλας και της αρπαχτής και θα γίνει μια σύγχρονη χώρα με κατοίκους υπερήφανους γι' αυτήν."

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



    Αναρτήθηκε από troktiko στις 7:32 μ.μ.

    03 Μαϊ 2010 7:48:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Να υπερψηφίσει η Νέα (νέα νέα νεότατη σπαρταράει) Δημοκρατία τα μέτρα, ζήτησε από τον Αντώνη Σαμαρά η Ντόρα Χριστοφοράκου Μητσοτάκουλα.

    Η SIEMENS ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ.


    :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ????ΕΧΕΙΣ ΚΑΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΚΥΤΤΑΡΑ???ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΗΣ ΧΑΛΙ...ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ???ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ....ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ....ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΝ ΑΛΛΟΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΩΤΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΟΣΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΙ ΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ.

    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΕΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ,ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντώνη Σαμαρά, κάνε το καθήκον σου.
    ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ (ΕΣΤΩ ΑΚΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΗ ΠΙΣΤΗ) ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    Τα κάνανε σκατά και τώρα ας φάνε σκατά.
    Καμμία συναίνεση με τους απατεώνες.
    Καλύτερα είναι να πτωχεύσουμε και να ξεκινήσουμε πάλι με τη δραχμούλα μας από την αρχή, παρά να πληρώσουμε τις μίζες και τα σπασμένα του Παπανδρεϊσμού, του Σημίτη και των επιχειρηματιών / καναλαρχών που τους στήριζαν τόσα χρόνια.
    Ότι πήρανε – πήρανε, τώρα ούστ.
    Όσο για τους δυό συνεταίρους στο έγκλημα του Γιωργάκη, τη Ντορούλα και τον Καρατζαφύρερ, άστους.
    Σύντομα θα τους δώσει ο λαός το ζαρζαβατικό που αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τσακίστε τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ του ΠΑΣΟΚ!

    Ρίξτε τη ΧΟΥΝΤΑ τη ΠΑΣΟΚ και των διαπλεκόμενων που σας ρουφάνε τα πάντα εδω και δεκαετίες.

    Να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν πουθενά χωρίς να φάνε γιαούρτια και ντομάτες.

    Έξω από τα γραφεία τους, τα σπίτια τους, τα “Εκάλι κλαμπ” και τις “Αθηναικές λέσχες”.

    Σπάστε τους το τσαμπουκά και διώξτε τους κλωτσηδόν από τη χώρα!

    Σε όλη τη χώρα υπάρχουν αυτόνομες ομάδες πολιτών που συζητούν, συσκέπτονται και εν τέλει αποφσίζουν πέρα απο κόμματα και κίβδηλες ιδεολογίες.

    Γιατί το θέμα δεν είναι απλά οικονομικό αλλά αφορά την επιβίωση της Ελλάδας ως ανεξάρτητού κράτους. Για πρώτη φορά από τη δεκαετία του ‘40 αγωνιζόμαστε εναντίον ξένης επιβουλή μέσα στην επικράτεια και για πρώτη φορά από τη δεκαετία του ‘70 για την αποτύναξη του εσωτερικού ζυγού της οικογένειας Παπανδρέου αυτήτη φορά και των κολαούζων της.

    Γκρεμίστε τη τελευταία ΧΟΥΝΤΑ στην Ευρώπη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο "ΚΟΜΙΣΤΗΣ" ? ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΑ ΞΑΧΑΣΑΜΕ ΑΥΤΑ? ΜΕ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΧΕΣΗ? ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ?? ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ήρθε η ώρα για να αποφασίσεις
    με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις..
    Ο ΑΛΗΤΗΣ έπαψε να μοιράζει ελπίδες και όνειρα, και θερίζει
    ζωές.-


    Ο σοσιαλισμός του “πιο σοσιαλιστή”.
    Του μοντέρνου Τσαουσέσκου της Ελλάδας. Που σύγχρονου Γερμανοτσολιά ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ .
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ........-/± ~

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση