GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί δάκρυζε η κοπέλα στην εκπομπή της ΝΕΤ;...

Γράφει το ΦΑΝΤΑΣΜΑ της όπερας Βλέποντας τη νύχτα της Πρωτομαγιάς στη ΝΕΤ τους νεαρούς καλλιτέχνες στη τηλεοπτική εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπ...

Γράφει το ΦΑΝΤΑΣΜΑ της όπερας

Βλέποντας τη νύχτα της Πρωτομαγιάς στη ΝΕΤ τους νεαρούς καλλιτέχνες στη τηλεοπτική εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, πολλοί θα αναρωτήθηκαν αν αυτό το θέαμα ταιριάζει τέτοιες ημέρες οικονομικού κραχ της χώρας.
Παρακολουθώντας όμως ταλαντούχα αγόρια και κορίτσια να αποδίδουν τόσο υπέροχα αποσπάσματα μιούζικαλ, διαπίστωσαν ότι η Ελλάδα δεν διαθέτει μόνο διαπλεκόμενους πολιτικούς, φοροφυγάδες και γραφειοκράτες, αλλά παράγει και καλλιτέχνες.
Και τί καλλιτέχνες! Με ταλέντο, φρεσκάδα και κέφι στην ηθοποιία, στο τραγούδι και στο χορό, με υψηλές μάλιστα προδιαγραφές, αφού σπούδασαν σε ξένες σχολές και πανεπιστήμια.
Εντύπωση προξένησε που κάποιες φορές η κάμερα εντόπιζε (όταν οι καλεσμένοι παρακολουθούσαν και χειροκροτούσαν την εξαιρετική απόδοση κάποιου καλλιτέχνη) μιά κοπέλα που έτρεχαν δάκρυα στο πρόσωπό της...
Και πώς να μη τρέχουν, όταν ...

τα κανάλια μας προβάλλουν νυχθημερόν ασήμαντους και αγνοούν τους σημαντικούς, όπως αυτά τα καταπληκτικά ταλέντα που δεν τα ξέρει ούτε ο περιπτεράς της γειτονιάς τους και ίσως ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας που μένουν γνωρίζει τό κόπο, το μόχθο, την αξία τους...
Δυστυχώς όμως τα αγνοούν και τα ΜΜΕ, αυτά που διαμορφώνουν τη παιδεία του κοινού...

6 σχόλια

  1. Πραγματικό περιστατικό στην Ελληνική Βουλή.
    Προσφέρετε δωρεάν σε όλους μα σε όλους τους ΑΡΙΣΤΡΟΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ να το αντιγράψουν, να το βάλουν κάτω από το μαξιλάρι τους, για να βλέπουν κάθε βράδυ εφιάλτες, γιατί αυτό τους αξίζει σαν επιβράβευση για τις πολιτικές και κομματικές τους επιλογές.
    Όταν ήταν ακόμη Υπουργός Ο Ακατανόμαστος και όπως αποδείχτηκε ανίκανος Αλογοσκούφης, όπως και αυτός που του έδωσε το Υπουργείο, τα επώνυμα στους ανθρώπους δεν δίνονταν τυχαία, και ενώ ήμασταν μέσα στην οικονομική κρίση που έδερνε όλον τον κόσμο και εδώ είχε αρχίσει η κατρακύλα έτσι που ο κόσμος να μην ξέρει για την οικονομία τι θα συμβεί αύριο, ο Πάγκαλος από το βήμα του ομιλητή στην Βουλή τον είχε πάρει παραμάζωμα και ο κύριος υπουργός είχε σκύψει την κεφάλα του λες και θα βρει τρύπα να χωθεί.
    Τι είχε συμβεί και γιατί ο Πάγκαλος την είχε στριμώξει;
    Οι τράπεζες ιδιωτικές και ελεγχόμενες από το κράτος είχαν δώσει μπόνους στα μεγαλοστελέχη τους περίπου 850.000.000, ΝΑΙ ΟΚΤΑΚΟΣΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!
    Έτσι βάσει της ισχύουσας φορολογίας θα έπρεπε συνολικά να αποδοθεί φόρος στο δημόσιο περίπου 300.000.000, ΤΡΑΚΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.
    Τι είχε όμως συμβεί; Ο κύριος υπουργός είχε εκδώσει απόφαση του και η οποία είχε περαστεί στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως ήταν νόμος δηλαδή του κράτους, και την οποία εφημερίδα κρατούσε ο Πάγκαλος και του την μοστράριζε, και η απόφαση έλεγε ότι οι λαβόντες τα 850.000.000, Α Π Α Λ Λ Α Σ Ο Ν Τ Α Ι υποχρεώσεως φόρου για αυτά τα ποσά που έλαβαν ως μπόνους!
    Δηλαδή κατά την αντίληψη της Δεξιάς κυβέρνησης αν θα έπαιρναν 500.000.000 ΕΥΡΩ καθαρά θα τους πείραζε, ΈΤΣΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΌΡΟ ΠΟΥ ΌΦΕΙΛΑΝ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!
    Δυαμαρτυρήθηκε η Αριστερά συνολικά; ΟΧΙ ΟΧΙ !
    Διαμαρτυρήθηκε κανείς από την ΔΕΞΙΆ ΟΧΙ ΟΧΙ !
    Να λοιπόν γιατί τους αξίζουν οι εφιάλτες !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπάτσοι και αναρχικοί μαζί για να κάψουν τη βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΠΩΣ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΙΣ 100ΣΤΑΡΕΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΕΤΟΥ ???
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο για το άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά οφείλονται στο ότι ο μεσος ΈΛληνας ποτέ δεν ηθελε τους άξιους και τους μορφωμενους αλλα ηθελε να τους κατασπαράζει σαν θηρίο.

    Αντίθετα ο Νεοελληνας/γκιαουρης φρόντισε να βοηθά στην εξελιξη τους τον καθε απατεώνα πολιτικο και καθε απατεωνα επαγγελματία της πόλης του και του χωριου του.

    Αυτά για να μην μεταθετουμε τις ευθυνες σε αλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και πώς να τους ξέρουμε όλους αυτούς τους ταλαντούχους καλλιτέχνες όταν οι περισσότερες εκπομπές της τηλεόρασης έχουν γίνει προαγωγοί-νταβατζηδες διάφορων ξέκωλων βιζιτούδων και οι "δημοσιογράφοι" εξαντλούν το λειτούργημά τους στη ανάλυση του ΑΔΟΙΟΥ της Τζούλιας και της Ντούβλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση