GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρέλα...

Aπό την ΡΟΥΛΑ ΤΑΚΗ Χθες μιλούσα με μία ηλικιωμένη φίλη μου η οποία είναι ανάπηρη, όμως εισπράττει η γυναίκα ένα καλό ποσό από δύο μαγαζιά...

Aπό την ΡΟΥΛΑ ΤΑΚΗ

Χθες μιλούσα με μία ηλικιωμένη φίλη μου η οποία είναι ανάπηρη, όμως εισπράττει η γυναίκα ένα καλό ποσό από δύο μαγαζιά που νοικιάζει και μαζί με την σύνταξή της καταφέρνει και επιβιώνει. Γιατί λέω ότι καταφέρνει και επιβιώνει, μα γιατί η αλλοδαπή που την προσέχει , της παίρνει 2.000 ευρώ τον μήνα, μισθό καθαρό και αφορολόγητο, ο οποίος πηγαίνει όλος στην χώρα της.
Την ρώτησα, μα γιατί της δίνετε τόσα λεφτά και δεν ψάχνετε να βρείτε κάποια άλλη; Και μου απάντησε μα παιδί μου όποια και να βρω έτσι θα...
 με εκμεταλλευτεί και μπορεί και χειρότερα , γι αυτό αναγκάζομαι και την κρατώ . Η συγκεκριμένη αλλοδαπή μένει και δωρεάν σε διαμέρισμα γιατί συγχρόνως με την κυρία φροντίζει το πρωϊ και έναν κύριο που έχει το διαμέρισμα. Αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα αγαπητοί συμπολίτες. ΄Ανθρωποι μόνοι, ανάπηροι, που έχουν στηρίξει την ζωή τους σε αλλοδαπούς για να ζήσουν. Όταν δεν υπάρχει κράτος, ή συγγενείς, βρίσκονται αλλοδαποί που εκμεταλλεύονται καταστάσεις. Εξ ου και οι συντάξεις των αλλοδαπών γυναικών που έχουν χηρέψει από ΄Ελληνες. Η φοροδιαφυγή των αλλοδαπών είναι τεράστια, ίσως θα έπρεπε το Υπουργείο Οικονομικών να ξεκινήσει να ψάχνει γιατί θα βρουν λαυράκια. Εγώ σκέφτομαι πολύ σοβαρά να καταγγείλω την συγκεκριμένη αλλοδαπή στην εφορία χωρίς να αισθάνομαι καταδότης. Εγώ πληρώνω τους φόρους μου.

22 σχόλια

  1. Κύριε Παπανδρέου εδώ έχουμε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΠΟΛΕΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΣΕΛΗ;
    Πόσοι Έλληνες θα την εμπιστευόταν να τους τηγανίσει έστω και δυο αυγά;
    Ναι την εμπιστευτήκατε και την τοποθετήσατε στο Υπουργείο, αλλά ήταν λάθος, παραδεχτείτε το και ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ! ΜΑΤΩΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΜΠΡΑΒΟ!
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΦΩΤΗ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υποβάθμισε βάναυσα ο Πρόεδρος της Βουλής κύριος Πετσάλνικος τον θεσμό του Προέδρου με την παρέμβαση του ως βουλευτής από το βήμα της Βουλής τοποθετούμενος στην συζήτηση για την Διοικητική Μεταρρύθμιση Καλλικράτης με καθαρά κριτήρια εντοπιότητας, καθώς ως φαίνετε δεν τον εξυπηρετούσε προσωπικά η ρύθμιση περί την περιοχή στην οποία διαμένει και πολιτεύετε, επαληθεύοντας όσους έλεγαν από καιρό ότι παρεμβαίνει ούτως ώστε να ωφεληθεί το χωριό του εις βάρος άλλων!
    Ο Πρόεδρος της Βουλής για δεύτερη φορά σε σύντομο διάστημα μετά και την υπεράσπιση των υπαλλήλων της Βουλής στα οικονομικά προνόμια των, προνόμια που προκαλούν κάθε άλλο εργαζόμενο και μη, εκτός Βουλής, γιατί το να έχεις διοριστεί στην Βουλή ως εργαζόμενος επειδή έχεις τον Μπάρμπα στην Κορώνη, και όχι με ΤΙΜΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, και επί πλέον να αμείβεσαι πλουσιοπάροχα ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΝΤΑΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ «ΠΑΤΕΡΩΝ» ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι μάς λές μοοοοοοορή, σου φταίνε οι αλλοδαπές τώρα, έ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΛΟΠΑΣΟΚΟΙ ΜΟΥΓΚΑ ΡΕ ΡΑΜΟΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. άμα είναι τόσο αφελής και δίνει 2000 € στην αλλοδαπή καλά να πάθει!Τον παππού μου τον κοιτάει Βουλγάρα με 700 € το μήνα και λέει και ευχαριστώ που τον ξεσκατίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προφανώς η εν λόγω κυρία που προσέλαβε ανασφάλιστη την αλλοδαπή (και επομένως το κράτος δεν λαμβάνει φόρους & κρατήσεις) δεν έχει καμία ευθύνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΟΥΛΑ....

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ, (ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ),
    ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ, ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ

    "ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ"
    "ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ" ΚΑΙ
    "ΦΑΣΙΣΤΑΣ"

    ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ...

    ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΟΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ"
    ΚΑΙ ΟΧΙ
    "ΑΛΛΟΔΑΠΗ" ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ???

    ΜΑ,
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ,
    ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΜΕΤΑ ΤΗ ("ΚΑΚΟΗΘΗ") ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΣΔΟΕ ΝΑ ΣΕ ΕΛΕΓΧΕΙ ....

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΚΟ - ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ (?!?) ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΟΠΟΥ ΤΗΣ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ,
    ΓΙΝΑΜΕ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,
    ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ (ΜΗ ΜΑΣ "ΣΤΟΛΙΣΟΥΝ" ΜΕ ΤΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ),

    ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΦΩΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ, ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΔΕ .....

    ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ....

    ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ....

    (ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΎ, ΣΤΟΙΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΟΙΡΟΥΣ, ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΥΣ, ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ 2000/ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε., ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ)

    ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥ,
    ΑΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΉΣΕΙ !!!!

    ΤΕΛΟΣ, Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ...
    ΔΙΩΧΝΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΗ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΑ" ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΑ 2000 ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ.

    ΨΑΞΕ ΝΑ ΤΗΣ ΒΡΕΙΣ ΕΣΥ ΜΙΑ.
    ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ.

    ΜΑΥΡΑ ?
    ΜΑΥΡΑ !!!
    ΟΧΙ ΟΜΩΣ
    "ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ" ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απο την μια θα ελεγα να την καταγγειλεις την αλλοδαπη να φαει "πορτα" και να φυγει πισω στην χωρα της, απο την αλλη ομως σκεφτομαι και ποιος θα φροντιζει μετα την ηλικιωμενη κυρια...θα της βρεις εσυ καποια να την προσεχει αλλα που και να δηλωνει τον μισθο της? Που ειναι το κρατος που πρεπει να ελεγχει ολους τους αλλοδαπους και πως ζουνε σε αυτη τη χωρα? Που ειναι οι αρμοδιες υπηρεσιες που πρεπει να τα ψαχνουν ολα αυτα?
    Πουθενα βεβαια... αυτα και πολλα αλλα μας οδηγησαν στην καταστροφη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εισαι απλα ενας καλος μαλακας η χριστιανος αν προτειμας μαπακα που δεν εσθανεσαι καταδοτης ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ιστορία καταβολής 2.000 € για απασχόληση αλλοδαπής μου θυμίζει λίγο , καλοστημένο παραμύθι , μου φαίνεται απίστευτο . Αυτές οι κυρίες συνήθως παίρνουν ~ 600 € . Με τέτοια εισοδήματα και να κατορθώνει να επιβιώνει !!!!!!!!!!!!!!
    Και αν έχει τέτοιο εισόδημα η κυρία , δεν βρέθηκε κάποιος κοντινός συγγενής και αν δεν υπάρχει , κάποιος γνωστός από το φιλικό περιβάλλον , μία Ελληνίδα , να τη φροντίζει και να εισπράττει τα 2000 € με αυτή την ανεργία που υπάρχει ; Με τα εισοδήματα αυτά μπορεί να πάει σε ένα ιδιωτικό γηροκομείο και να περνά ωραία και να έχει και ανθρώπους να συνομιλεί και να περνάει καλύτερα.
    Επειδή πολλά ακούγονται για τις συντάξεις των αλλοδαπών γυναικών που έχουν πάρει άντρες πολύ μεγάλης ηλικίας και παίρνουν μετά τη σύνταξή τους , πόσος μύθος ή πραγματικότητα υπάρχει στη ιστορία αυτή ; Από την άλλη πλευρά μπορεί ή πρέπει το κράτος να θεσπίζει αντικίνητρα οι ηλικιωμένοι άνδρες να παντρεύονται αλλοδαπές πιτσιρίκες ή Ελληνίδες ; Η Δήμητρα Λιάννη Παπανδρέου , που είχε διαφορά ηλικίας με τον άνδρα της , θα πρέπει να χάσει τη σύνταξή του συζύγου της ;
    Τώρα δηλαδή που το ΠΑΣΟΚ , μειώνει τις συντάξεις , βάζει λίστα φαρμάκων που είναι οδυνηρά μέτρα για τους χαμηλοσυνταξιούχους , στόχο έχει να τους στείλει μια ώρα αρχύτερα στα κυπαρίσια να το θεωρήσουμε ηθικό και δίκαιο ; Και μη ξεχνάμε την απόδοση ιθαγένειας στους μετανάστες και τον Καλλικράτη .
    Και μη ξεχνάμε ότι όλοι μας μεγαλώνουμε και κάποτε θα γίνουμε ηλικιωμένοι .
    Για να έχει άδεια παραμονής στη χώρα μας αυτή η αλλοδαπή , χρειάζεται πράσινη κάρτα , προϋπόθεση της οποίας είναι να έχει ή να πληρώσει κάποια ένσημα . Αν την καταγγείλεις πιστεύω ότι δύσκολα θα θεμελιωθεί κατηγορία και κινδυνεύει η φίλη σου να τη πληρώσει . Αν το κάνεις , πληροφόρησε και μας τι έγινε .
    Σχετικά με τους αλλοδαπούς , με το να τηρείται αυτή η πολιτική τόσα χρόνια από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ , φθάσαμε στα χάλια αυτά που να μη γνωρίζουμε πόσοι είναι και να έχουμε αύξηση της εγκληματικότητας και της μαύρης εργασίας . Και τώρα με την απονομή της Ιθαγένειας από το ΠΑΣΟΚ , για συλλογή ψήφων θα τους δούμε και στο δημόσιο και σε νευραλγικές θέσεις . Η ποτισμική Ελλάδα που ονειρεύεται ο Γιωργάκης .
    Ελληνες Αλβανικής , Πακιστακινικής , Ιρακινής , Ινδικής , Αραβικής , Αφρικανικής καταγωγής . Τώρα που δεν θα έχουν να φάνε ούτε οι Ελληνες να δούμε τι θα γίνει με τους αλλοδαπούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έρχεται το παλληκάρι με το μεγαλο το παπαρι
    Έρχεται να σε γαμηση και το προβλημα σου να λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. an thelis na katastrepsis tin anapiri mporis na to kanis xoris tipsis giati tha anagasti na tin vali sto ika ke na tis vaziensima meta pos tha ta vgazi pera sas milao ek piras epidi ke go anapiros eime ke exo ke go alodapi ke an plirona ika tha eprepe na vgo gia zitiania auta kala tha itan na plironan ke auten na min forodiefeugan ala distixo to kratos de dini epidoma gia gineka auta elpizo na mi sou xalasa ton oistro sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αααα!! Όλα κι όλα του αλλοδαπούς μας μην τους ακουμπάτε . Τους Ελληνες γαμήστε τους έτσι για να μάθουν οι μαλάκες να μην τα δέχονται όλα παθητικά. Γαμήστε τους μπας και καταλάβουν ότι ή ανοχή είναι συνενοχή μήπως και αντιληφθούν ότι ή απάθεια ή μακαριότητα που τους χαρακτηρίζει τελικά θα γίνει ο τάφος τους.
    Αλλά τους αλλοδαπούς, γι όνομα, μην τους ακουμπάτε ελληνοποιήστε τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Παράκληση στoν Μαντέλη"

    "Παράκληση στον κ μαντελη μια και βρίσκεται στο αζερμπαϊτζάν να κάνει τον κόπο να ψηφίσει το opa.
    Απλά θυμίζω σε περίπτωση που το ξέχασε μια και ανήκει ο κύριος αυτός στον απόδημο Ελληνισμό πλέον, έτσι δεν είναι ;...

    ΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΚΑΦΡΟΙ
    ΔΗΜΟΣΙΟΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΖΑΝ ΚΑΙ
    ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ Ο
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΣ. ΤΟΤΕ.

    ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΒΟΘΡΟ
    ΣΚΑΤΑ-ΟΥΡΑ-ΕΥΚΟΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΥΣ
    ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΤΩΡΑ !

    * ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ Η ΟΡΕΞΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ
    ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
    ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΕΧΕΣΕ ΠΑΤΟΚΟΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καθεστώς 'ΚΑΜΟΡΑ" είναι οι ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

    Αυτοί που εξαπάτησαν, λήστεψαν και σκλάβωσαν τον ελληνικό λαό.

    Αυτοί που προκάλεσαν την αποβιομηχάνηση της χώρας, που τοκογλύφησαν και τώρα εκβιάζουν και αρπάζουν τα σπίτια και τις περιουσίες του λαού.

    Αυτοί που φυγάδευσαν τα κέρδη τους έξω, που σαμπόταραν την ελληνική οικονομία και πρωταστάτησαν μαζί με τα λαμόγια στα μεγαλύτερα σκάνδαλα.

    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ. ΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.

    ΛΑΕ. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν είμαι στο κέντρο αλλά μένω στα όρια του δήμου Δάφνης. Πολλές φορές όταν βγαίνω από το σπίτι μου έχω την αίσθηση οτι ζω σε άλλη πόλη - σε άλλη χώρα. Δεν ακούω Ελληνικά. Οι φάτσες είναι όλες άγνωστες επί το πλείστον τριτοκοσμικές. Αλβανοί, Κούρδοι ή Ιρακινοί ή πακιστανοί, πιθανότατα, κάθε καρυδιάς καρύδι, που κανείς δεν ξέρει που μένουν και πως ζουν και τι κάνουν. Κατά μόνας ή σε παρέες δύο-τριών ατόμων. Το βλέμμα τους από ουδέτερο έως εχθρικό έως εγκληματικό. Όταν βλέπουν κορίτσια γίνονται επιθετικοί, κολτσίδες και επικίνδυνοι πολλές φορές. Οι κοπέλλες έχουν σταματήσει να κυκλοφορούν τα βράδυα. Τα σπίτια κλειδαμπαρωμένα. Μπορεί κανείς να φανταστεί τι συμβαίνει στο κέντρο αν κάνει μιά βόλτα. Κλέφτες, μαχαιροβγάλτες, πρεζάκηδες, πουτάνες, κ.λ.π. Το έργο του Κοεντζόγλου εν πλήρει εξελίξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. H Γιαγιά θέλει βρεγμένη σανίδα βοηθάει στην φοροδιαφυγή μιας αλλοδαπής ,που στην τελική θα διώξει και τα λεφτά στην χώρα της και 2)γιατί δεν παίρνει εμένα που είμαι μηχανικός με 20 χρόνια εμπειρία και μου λένε έλα με 1500 ευρώ και με απόδειξη?Σύστησε με σε παρακαλώ και θα της δίνω και απόδειξη.
    Ετσι και αλλιώς ανάπτυξη δεν πρόκειται να γίνει ετσι που μπλέξαμε,και θα παραμείνω άνεργη,μια χαρά θα προσέχω την γιαγιά και θα ζώ και τα παιδιά μου αξιοπρεπώς ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    τι μάς λές μοοοοοοορή, σου φταίνε οι αλλοδαπές τώρα, έ.......

    27 Μαϊ 2010 3:38:00 μ.μ.

    Εσύ μωωρή αλλοδαπή είσαι ναι?
    Άντε και γαμήσου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Κος ανάπηρος,άν κάνει χρήση
    τού WWII πολέμου 6σφαιρου,
    (όλοι τό έχουνε,μή παραμυθιάζεστε)
    θά σκότωνε πρώτα τήν συγγενή του
    πού δέν τόν ξεσκατώνει αλλά σκυλεύει τή σύνταξη του,μετά τά
    παιδιά καί εγγόνια του.
    Ούπς,,,,δέν φτάνουν οί σφαίρες.
    Η αλλοδαπή παίρνει δίκαια τά καλά
    τής διαθήκης.
    Η ηλικιωμένη φίλη σου καί εσύ,άς
    φάτε τό menu "σήμερα εδώ,αύριο χούς".
    Πρόλαβα ή γίνατε μούμιες?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δώσε διεύθυνση και τηλέφωνο. Για τόσα λεφτά κάνουμε οικογενειακώς μετακόμιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΜΕ ΠΑΧΥΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ), ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ.
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση