GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χάνει τις εκλογές η Μέρκελ...

Ο συνασπισμός της Άνγκελα Μέρκελ δεν κατάφερε να διατηρήσει την πλειοψηφία στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας , σύμφωνα με τα αποτ...

Ο συνασπισμός της Άνγκελα Μέρκελ δεν κατάφερε να διατηρήσει την πλειοψηφία στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα exit poll που ανακοινώθηκαν μόλις έκλεισαν οι κάλπες των τοπικών εκλογών, στερώντας από την καγκελάριο την πλειοψηφία και στην ομοσπονδιακή άνω βουλή.
Σύμφωνα με exit poll για το τηλεοπτικό δίκτυο ARD, οι Χριστιανοδημοκράτες (CDU) της Μέρκελ συγκεντρώνουν το 34,5% των ψήφων και ...

οι εταίροι τους στην κυβέρνηση, οι Ελεύθεροι Δημοκράτες (FDP), το 6,5%.
Τα δύο κόμματα είχαν την εξουσία στο κρατίδιο από το 2005, όταν είχαν αποσπάσει το 44,7% και το 6,2% των ψήφων αντίστοιχα.
Η σημερινή ψηφοφορία στο κρατίδιο είχε προσλάβει χαρακτήρα έμμεσου δημοψηφίσματος για την κυβέρνηση της Μέρκελ, που βρίσκεται στην εξουσία επί έξι μήνες.
Στην προεκλογική εκστρατεία κυριάρχησε η απόφαση της Μέρκελ να χορηγήσει οικονομική βοήθεια και δάνεια στην Ελληνική κυβέρνηση, στην οποία αντιτάχθηκε μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης στη Γερμανία.
Στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία υπάρχουν 13,5 εκατ. πολίτες που έχουν δικαίωμα ψήφου· η οικονομία του κρατιδίου έχει περίπου το μέγεθος εκείνων της Πολωνίας και της Τσεχίας μαζί.
Αν το αποτέλεσμα του exit poll επιβεβαιωθεί και ο κυβερνητικός συνασπισμός χάσει την πλειοψηφία που διαθέτει στην Μπούντεσρατ εκτιμάται ότι θα προκαλέσει μεγάλες καθυστερήσεις στην κύρωση νομοσχεδίων για κρίσιμες πολιτικές στις οποίες είχαν συμφωνήσει-περιλαμβανομένης της μεταρρύθμισης του φορολογικού.

23 σχόλια

  1. DIAGRAVTE TON KARAMANLH APO THN ND

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ......................
    Ο νέος πρόεδρος της Αργεντινής, Νέστορ Κίρτσνερ, έκανε στάση πληρωμών και δεν αναγνώρισε το χρέος. Δεν συμπεριέλαβε ούτε ένα νεοφιλελεύθερο οικονομολόγο στο επιτελείο του και απαίτησε από τους δανειστές και το ΔΝΤ τη διαγραφή του χρέους.
    Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις, οι δανειστές και το ΔΝΤ διέγραψαν το 75% της οφειλής και δέχθηκαν την αποπληρωμή των υπολοίπων με προνομιακούς όρους.
    Οι τόκοι των ληξιπρόθεσμων δανείων δεν αναγνωρίστηκαν ποτέ από την Αργεντινή, παρά το ότι αρχικά είχε συμφωνήσει να τους πληρώσει.
    ..........
    Γιατί κανένα κόμμα στην βουλή δεν πρότεινε αυτή την σίγουρη και δοκιμασμένη λύση ;
    Άγνοια ;
    Απλή αμέλια ;
    Πλημμέλημα ; Ή
    ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειδηση


    οι Γερμνοι διαβαζουν πρεσσ και δρ Κουτσουκο

    ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ!!!

    της αξιζε!!!


    αχ!!!
    ΤΑΚΗΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειμαστε ελληνες

    της Γερμανιας

    Αφου ήθελε να πουλήσουμε νησιά και την Ακρόπολη στους τούρκους την καταμαυρίσαμε την τουρκόφιλη Μέρκελ

    χαιρετισμούς σε
    δρ κουτσούκο
    καψαμπέλη
    Λουτράδη
    Παπαγώτη
    και σε όλους σας του PRESS-GR.blogspot.com

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΝΑΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο ραδιόφωνο «Θέμα» το πρωί ο εκπρόσωπος των αστυνομικών, αποκάλυψε ότι υπό τον φόβο γενικευμένης εξέγερσης, ετοιμάζουν να εισάγουν μέρος της δύναμης της Ευρωχωροφυλακής όπως την κατονόμασε ο εκπρόσωπος, αποτελούμενη από Ισπανούς , Γερμανούς, Ιταλούς, Ολλανδούς και άλλους μισθοφόρους, «οι οποίοι θα έχουν και το βάρος της καταστολής της κατά τα φαινόμενα επερχόμενης εξέγερσης, αν και εφόσον η ντόπια αστυνομία δεν κάνει καλά την δουλεία της».
    Κατά τα λεγόμενα η εν λόγο δύναμη μπορεί να επέμβει όπου και όπως θέλει χωρίς να υπόκειται σε έλεγχο και περιορισμούς, λαμβάνοντας εντολές μόνο από την ΕΕ.


    ΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ.

    ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. mayro sthn stazi gkb

    forada anatolikogermanida
    phgaine sthn toyrkia tora na se gamhsoyn skrofa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ Χ Ω Ρ Ι Σ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΝΤ............ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩ.........

    ΝΑ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΜΠΛΟΦΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανατολικογερμανιδα

    πρακτορας της ΣΤΑΖΙ
    περασε μετα στη Δυση
    εκβιασε τον Κωλ
    και προσπαθησε να γινει ο νεος δικτατορας κατι μεταξυ Ανατολικογερμανου και Χιτλερ

    Ο Δρ Κουτσουκος την ξεσκεπασε και εχασε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
    ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ
    ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΒΟ[Υ]ΛΕΥΤΕΣ MEGAΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ
    ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ-ΛΗΣΤΕΣ.
    ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ
    ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ
    ΚΑΡΤΕΛ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ
    ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΑΡΧΙΔΙ
    ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ

    BRAVO GIORGO !
    οπως ΤΟΝ φωναζουν τα ΣΚΥΛΙΑ,
    τα μαυρα τα αφεντικά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ πρέπει να υπομείνουμε τήν τυραννία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου

    Κοιτάξτε τι έκανε το Ντουμπάι.Το Ντουμπάι είπε ότι θα στείλει τους πιστωτές στο διάολο μια Παρασκευή , πριν από το κλείσιμο των χρηματιστηρίων. Όλο το Σαββατοκύριακο, ο εμίρης δεχότανε γλείφτες τραπεζίτες που πήγαιναν να ζητιανέψουν κανα δύο δεκάρες από τον ίδιο. Μετά από αυτό δεν έχει μόνο « επαναδιαρθρωθεί »το χρέος του (επαναδιαρθρωση σημαίνει αν σου χρώσταγα δέκα, θα πρέπει να σου επιστρέψω 4 όποτε εχω ευχέρια ), αλλά κανείς δεν έχει παραπονεθεί ιδιαίτερα.
    Όσον αφορά το ευρώ, αν τα PIIGS αποφασίσουν να ακολουθήσουν αυτόν τον τρόπο, Ο Trichet θα τους φιλήσει τον κώλο για να τους πείσει να παραμείνουν στο εσωτερικό του ευρώ.
    PIIGS σε όλο τον κόσμο, ενωθείτε. ή ακόμα καλύτερα: PIIGS όλου του κόσμου κυρήξτε στάση πληρωμών.
    Η στάση πληρωμών σήμερα ειναι μια επαναστατική ιδέα.
    Ποιος χάνει;
    Αν όλα τα PIIGS αποφασίσουν να πτωχεύσουν από κοινού, θα παραδώσουν το πνεύμα και θα πάνε στον αγύριστο οι παρακάτω " φιλανθρωπικές " επιχειρήσεις:

    •Barlkays Bank PLC
    •BNP Paribas
    •Citi Group Global Markets
    •Commerzbank AG
    •Credit Agricole
    •Credit Suisse
    •Deutsche Bank
    •Goldman Sachs
    •HSBC France
    •ING Bank NV
    •JP Morgan Securities
    •Merryl Lynch INT
    •Morgan Stanley CO
    •Nomura INT
    •Royal Bank OF Scotland
    •Societe’ Generale INV Bank
    •UBS Ltd

    Η " συμφωνία στήριξης " με το Δ.Ν.Τ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ.
    Δεν θα ήταν εξάλλου ο πρώτος νόμος στήν Ελλάδα που δεν εφαρμόζεται.
    ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ @@ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΑΛΥΣΗ

    Παράδοξο 10: Η νέα παγγερμανική ιδεοληψία δεν εκφράστηκε από έναν πολιτικό της Δυτικής Γερμανίας, αλλά από μια πολιτική που ανατράφηκε στην ανατολική Γερμανία, όπου η κυριαρχία των «υπηρεσιών» ήταν καταλυτική. Με τις μεθόδους αυτές ανά χείρας, προσπάθησε να υποτάξει και τη δημοκρατική δύση, αλλά ματαίως! Η κ. Μέρκελ, έχασε όπως ο Χίτλερ, από την ενωμένη δημοκρατική αντίσταση των Ελλήνων!


    ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ!!

    Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΟΣ ΦΥΡΕΡ

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ας παει τωρα στη Βουλγαρια για βιζιτες μς τις βουλγαρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ !!!!!

    Kαι εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις ακούσει όλα, μια είδηση σαν την παρακάτω, σε κάνει να αναθεωρήσεις.. Γραφεία της τουρκικής εθνικιστικής οργάνωσης των Γκρίζων Λύκων στήθηκαν εντελώς φανερά και απροκάλυπτα σε ισόγειο κεντρικότατου σημείου της Ελευσίνας! Στον συγκεκριμένο χώρο αναρτήθηκαν σε εμφανή σημείο γνωστά σύμβολα των .."ιδεαλιστών" (ulkucu) όπως αυτοαποκαλούνται τα μέλη του κόμματος Εθνικιστικής δράσης, όπως ο γκρίζος λύκος, οι τρεις ημισελινοι συνοδευόμενα απο τα σχετικά συνθήματα.

    Θορυβημένοι οι κάτοικοι της περιοχής κατείγγειλαν το γεγονός στον δήμαρχο της πόλης ο οποίος κάνοντας "ρελάνς προοδευτικότητας" στον Νομάρχη Χίου, φέρεται να καθυσήχασε τους συμπολίτες του λέγοντας πως έχουμε δημοκρατία και ο καθένας μπορεί να αναρτά ότι σύμβολα θέλει.. Σεβόμενοι απολύτως τις προοδευτικές απόψεις των τοπικών αρχόντων και προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξηγήσεως, θα θέλαμε να διευκρινήσουμε πως :
    α) το συγκεκριμένο "σωματείο" δεν αποτελεί ΜΚΟ υπερ της προστασίας του συμπαθέστατου ζώου της στέπας, β) τα τσιγκελωτά μουστάκια των Τούρκων παρακρατικών δεν έχουν ουδεμία σχέση με το αντίστοιχο "αξεσουάρ" της αμερικανικής γκέι κοινότητας.

    Η ιδεολογία του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ) είναι ένα μείγμα Παντουρκισμού-Παντουρανισμού με δόσεις ισλαμισμού και εδράζεται σε τρεις πυλώνες: Τον Εθνικισμό (milliyetçilik), τον Τουρκο-Ισλαμισμό (ülkücülük) και τον Παντουρκισμό (Nizam-i Alem) ο οποίος προωθεί την ιδέα ενός neue ordnung υπό την ηγεσία του Τουρκικού κόσμου.

    Ως γνωστόν η συγκεκριμένη οργάνωση διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες -στην ουσία είναι συγκοινωνούντα δοχεία- και έχει στο ενεργητικό της πλούσια ανθελληνική δράση (συμπεριλαμβανομένων των καταστροφικών πυρκαγιών του 1994 στην Ρόδο). Μετά από την εδραίωση της παρουσίας της στην Θράκη φαίνεται πώς προωθείται η εξάπλωση και σε άλλες περιοχές της χώρας με έντονη παρουσία μουσουλμανικού στοιχείου, όπως η ευρύτερη μητροπολιτική περιοχή της Αθήνας. Όλως τυχαίως όχι μακριά απο τον συγκεκριμένο χώρο φιλοξενούνται 2 μουσουλμανικά τζαμιά..
    Διαβάστε ακόμα:
    "Αιχμάλωτοι των Τούρκων" : 1922
    Κατήγγειλαν τις συμβάσεις για τα υποβρύχια οι ...
    Finis Graeciae..
    Παραπομπή υπαλλήλου της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας (ΜΙΤ) ...

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΑ
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΥΠ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΚΕ 20% ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΕΙΤΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.ΚΑΝΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιατί κανένα κόμμα στην βουλή δεν πρότεινε αυτή την σίγουρη και δοκιμασμένη λύση ;
    Άγνοια ;
    Απλή αμέλια ;
    Πλημμέλημα ; Ή
    ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ;

    09 Μαϊ 2010 7:44:00 μ.μ.


    ΈΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. οι Γερμνοι διαβαζουν πρεσσ και δρ Κουτσουκο
    αχ!!!
    ΤΑΚΗΣ ΠΑΣΟΚ

    09 Μαϊ 2010 7:46:00 μ.μ.

    ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΕ ΛΗΓΜΈΝΑ ...

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΜΟΥΡΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ... ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ !!!!

    ΤΗ ΜΙΑ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ,
    ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ...
    ΓΕΡΜΑΝΟΙ
    ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΕΣ
    ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ ΤΟΥ ΛΟΛΟΣΤΕΦΑΝΗ !!!!

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΡΜΑΡΩΣΕΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ...

    ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΙΔΡΟ ....
    ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ
    ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!

    Ε, ΒΕΒΑΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,
    ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΕΥΩΝ ΤΣΙΡΚΟ
    ...
    ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ, ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ......
    ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ, ΦΙΔΙΑ, ΔΡΑΚΟΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. οι Γερμνοι
    αχ!!!
    ΤΑΚΗΣ ΠΑΣΟΚ

    09 Μαϊ 2010 7:46:00 μ.μ.

    ΠΑΛΙ ΤΟ ΔΥΣΛΕΚΤΙΚΌ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΟΚΤΟΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ "α" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΙ "χ" .....


    ΤΑ,Α,Α,ΚΗ ... ΤΣΙΙ,Ι,Ι,ΜΠΑ ΤΟ,Ο,Ο ΠΟΥΟΥΛΑ,Α,ΑΚΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΚΕ 20% ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΕΙΤΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.ΚΑΝΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ.

    09 Μαϊ 2010 10:05:00 μ.μ.


    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΒΛΑΚΑ ...
    ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΙ ???
    ΟΥΤΕ 10% ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΑΖΙ ...
    ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ???
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΎΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΦΟΙΤΗΣΑΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ...
    ΟΥΣΤ ΜΑΛΑΚΑ ΒΛΑΜΜΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΑ
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΥΠ ...

    09 Μαϊ 2010 8:58:00 μ.μ.

    ΜΠΑ ...
    ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ισπανούς , Γερμανούς, Ιταλούς, Ολλανδούς και άλλους μισθοφόρους,

    09 Μαϊ 2010 7:54:00 μ.μ.

    ΤΣΙΓΚΙΝΑ ΣΩΒΡΑΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ, Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ???

    ΑΣ ΚΟΠΙΑΣΟΥΝ ... ΝΑ ΤΑ ΦΙΛΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 10 Μαϊ 2010 1:04:00 π.μ.

    με πουλακια ασχολεισε που
    στροδεξιε κακομοιρη μελος τους γκευ συστεν δεξιας


    αχ! καλα να παθεις

    στη Γερμανια πολλοι διαβαζουν πρεσσ φλωρε!!
    το πουλο τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. καλά να παθει και εμεις θα επρεπε να ειχαμε μαυρισει ολα τα πολιτικα καθαρματα της Ελλαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση