GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτεταμένα επεισόδια στην πορεία στα Γιάννενα...

Από το http://epirusgate.blogspot.com/ Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγη ώρα στην οδό Αβέρωφ στα Γιάννενα,κατά την διάρκεια τ...

Από το http://epirusgate.blogspot.com/

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγη ώρα στην οδό Αβέρωφ στα Γιάννενα,κατά την διάρκεια της πορείας της ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων,για τη σημερινή απεργία. Διαδηλωτές ξήλωσαν ΑΤΜ τραπεζών, ενώ έβαλαν λουκέτο στο κεντρικό υποκατάστημα της ALPHA BANK,αφού πρώτα έβγαλαν έξω τους εργαζόμενους! Ομάδα αντιεξουσιατών με δυνάμεις της τάξης επιδίδονται σε πετροπόλεμο ο οποίος έχει επεκταθεί ως το κέντρο της πόλης!

19 σχόλια

  1. Όλοι στους δρόμους. Άλλη λυση δεν υπάρχει.Έλληνες όλοι στους δρόμους μην κάθεστε παθητικά και τους ακούτε.Αρκετά με την κοροϊδία. ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι μηχανισμοί ελέγχου της κοινωνίας πρέπει να πέσουν.
    Τα βασικότερα στοιχεία του μηχανισμού ελέγχου της κοινωνιας είναι τα κόμματα και τα ΜΜΕ.
    Τα κόμματα γιατί είναι αρχηγικά και συγκεντρωτικά γιατί οι βουλευτές έχουν μετατραπεί σε άβουλα πρόβατα μέσα στα μαντριά των κομμάτων και ακολουθούν την "κομματική γραμμή" χωρίς με την ψήφο τους να εκπροσωπούν τον λαό αλλά ψηφίζουν τα νομοσχέδια σαν ένα "κομματικό μπουλούκι". Αυτό πρέπει να σταματήσει με τον πιό απλό τρόπο, δηλαδή ο κάθε βουλευτής να μην εξαρτάται απο τον αρχηγό του κόμματος αν θα είναι στο ψηφοδέλτιο αλλά να μπαίνει στο ψηφοδέλτιο κατόπιν εσωκομματικών εκλογών.
    Να καταργηθεί το 3% που πρέπει να πιάσει ένα κόμμα για να μπεί στην βουλή έτσι ώστε να επιτρέπεται σε μικρά κόμματα να αναδυκνύονται.
    Επίσης τα κόμματα ελέγχουν τις τρείς μορφές εξουσίας ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ που θα έπρεπε να είναι ανεξάρτητες μεταξύ τους. Αυτό πρέπει να σταματήσει με το να είναι άλλα τα πρόσωπα που θα είναι βουλευτές και άλλα τα πρόσωπα που θα είναι κυβέρνηση, δηλαδή κυβερνήσεις επιτυχημένων προσωπικοτήτων. Οι ηγεσίες των δικαστών δεν πρέπει να διορίζονται από τα κόμματα.
    Τα ΜΜΕ πρέπει να υπόκεινται σε αυστηρό έλεγχο για το ποιοί είναι πραγματικά οι ιδιοκτήτες τους και πόσο ποσοστό ιδιοκτησίας έχει ο καθένας από αυτούς. Να μην επιτρέπεται σε ένα μόνο πρόσωπο να κατέχει πάνω από ένα μικρό ποσοστό των μετοχών ενός ΜΜΕ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟΨΕ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ Τ'ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΚΟΛΤΜΑΝΣΑΞΣ.
    Ο ΓΩΡΓΑΚΗΣ ΞΕΝΤΕΡΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΓΧΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην αφήνετε τους προβοκάτορες κουκουλοφόρους με τις μολότωφ να καταστρέφουν τις διαδηλώσεις δίνοντας αφορμές στα ΜΑΤ.
    Τσακίστε στο ξύλο τους προβοκάτορες κουκουλοφόρους με τις μολότωφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Μύρισε ..άνοιξη η Αθήνα!"

    "Σήμερα μύρισε άνοιξη η Αθήνα!Γίνεται ο χαμός στο κέντρο της Αθήνας!"

    κοίτα ..κοίτα ένας παλαιολαός,
    θα λέει ο ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ Γιώργος
    ο μισητός...
    ΑΛΛΑΧ μου..τι παλιολαός...
    μην θέλει να πεινάσει
    ο παλαιολαός !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Επεισόδια και καπνογόνα στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη, πριν λίγο..."
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    "Χαμός γίνεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης... Συγκεκριμένα τα δακρυγόνα και τα χημικά επηρεάζουν ακόμη και εμάς που δουλεύουμε σε γραφεία στην αγιας σοφάιας και είμαστε αρκετά μέτρα από την εγνατία και τα επισόδεια..
    Φανταστείτε τι γίνεται στον πυρήνα!" 1.23

    > κοίτα ..κοίτα ένας παλαιολαός,
    θα λέει ο ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ Γιώργος
    ο μισητός...
    ΑΛΛΑΧ μου..τι παλιολαός...
    μην θέλει να πεινάσει
    ο παλαιολαός, !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΓΕΩΡΓΙΕ Α ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ 30 ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ.ΟΣΟΙ ΚΑΘΗΣΑΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ,ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ,ΔΗΜΑΡΧΟΙ ,ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΣΤΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΧΩΡΙΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ,ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΩΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΔΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φορολογούμενος Πολίτης5 Μαΐ 2010, 1:40:00 μ.μ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ''ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ'' ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ,ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΞΗΛΩΣΑΝ ΤΟ ΑΤΜ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΟΝΟ ΤΟ 1996 ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.

    ΚΟΛΑΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ.ΜΟΝΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ . ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ.

    ΔΟΣΙΛΓΟΙ. ΕΛΒΕΤΟΨΥΧΟΙ, ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΝΤΣΑΡΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το μεγαλύτερο συλλαλητήριο από όλα

    Χιλιάδες λαού διαδηλώνουν στην Αθήνα.
    Κόλαση για το σύστημα και τους ναινέκους..... poisinous..........
    Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο στην Αθήνα.

    >>> κοίτα ..κοίτα ένας παλιολαός,
    θα λέει ο ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ Γιώργος
    ο μισητός...
    αχ...ΟΜΠΑΜΑ και ΕΒΡΑΙΟΙ μου..τι παλιολαός...
    μην θέλει να πεινάσει
    ο παλιολαός !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΜΜΕΤΕΊΧΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΊΑ ΣΤΑ ΓΙΆΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΜΈΧΡΙ ΤΙΣ 2.30ΜΜ ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΑΝ ΕΠΕΙΣΌΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ. ΜΗΝ ΛΥΠΟΣΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ
    ΤΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΛΕΙΣΤΕΣ!!!
    ΓΙΑΤΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΟΙ 3 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ;;;ΓΙΑΤΙ;;;
    ΓΙΑΤΙ ΑΜΩΛΟΥΝ ΤΑ ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΚΑΙ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ;;;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΟΥς ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ;;;
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.
    ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ.ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΡΗΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παληκάρι από τα Σφακιά5 Μαΐ 2010, 4:02:00 μ.μ.

    ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ Π.Α.Μ.Ε. :

    Tι έχει γίνει τελευταία από το ΠΑΜΕ.:
    Οι ναυτεργάτες στο λιμάνι του Πειραιά απαγόρεψαν να φύγει το κρουαζερόπλοιο με τους τουρίστες, ανέβασαν τα πανώ στην Ακρόπολη και χτες βράδυ απαγόρεψαν να προσγειωθεί αεροπλάνο με τουρίστες στη Κεφαλλονιά διότι θέλουν να αποτρέψουν τους Ευρωπαίους και το ΔΝΤ να μας δανείσει η χώρα να οδηγηθεί στη χρεωκοπία ο λαός να πεινάσει να εξαθλιωθεί να ανέβουν τα ποσοστά τους και να καταλάβουν με επανάσταση τη χώρα.

    Αυτή η Ελλάδα μας αξίζει;
    ΕΛΕΟΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΟΥΝ ΑΦΑΙΡΟΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΕΜΦΑΝΩΣ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΙΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΑΔΙΚΑ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΤΑΙΧΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΣΑΝ ΛΑΟ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΕΙΣΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λούστηκαν στο πρώτο ΑΙΜΑ, των απλών,σκλάβων του συστήματος,
    που δούλευαν για τα αχόραταγα
    Αφεντικά τους, σε ώρα απεργίας
    στο κέντρο των Διαδηλώσεων.
    ΟΙ,παπανδρέου-χρυσοσχοίδης-τραπεζίτες.

    + ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΙ.
    ΑΥΡΙΟ ΕΜΕΙΣ..ΟΙ ΣΚΛAΒΟΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ
    Γεωργίων ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ -ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΚΑΤΑΤΖΑΦΥΡΕΡ..

    Ακριβώς, έλα ΤΩΡΑ ρε μάγκα GAP να σε δώ,θα βρείς τους δολοφόνους τριών αθώων ανθρώπων;

    Ή μπάς και είναι κολλητάρια τα παιδιά γιατί σπάσανε την μεγαλύτερη συγκέντρωση;
    οι αντιεξουσιαστες στην εξουσια….γαπ 10/2009.

    Ο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ______________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΑΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

    ΚΑΜΠΟΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ, ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ !!!

    ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΙ, ΑΘΛΙΟΙ, ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ, ΛΗΣΤΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ *** Ο Λ Ο Ι *** ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΑΜΕΣΑ, ΑΜΕΣΑ, ΑΜΕΣΑ, ΑΜΕΣΑ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το πασοκ είναι κόμμα με ιστορική συνέχεια.

    Ο δήθεν "Γέρος της Δημοκρατίας", πρωθυπουργός ελέω βασιλιά, ξανάνοιξε τα ξερονήσια, εκτελούσε κομμουνιστές και συντέλεσε τα μέγιστα στον εθνικό διχασμό.

    Ο γιός του Ανδρέας, κατέστρεψε την Αριστερά με το μεγαλειώδες "το πασοκ και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις", ξεούλησε τα πετρέλαια του Αιγαίου και κατέστρεψε τον κοινωνικό ιστό της χώρας βγάζοντας στα φόρα και νομιμοποιώντας ό,τι χειρότερο είχε ο Έλληνας μέσα του.


    Ο διαχειριστής Σημίτης συνέχισε το ξεπούλημα του Αιγαίου και των πετρελαίων του με τη δημιουργία γκρίζων ζωνών στα Ίμια και καταβαραθρώνοντας οικονομικά τη μεσαία τάξη μέσω του ΧΑ και τη δημιουργία μονοπωλίων σε όλους τους τομείς της οικονομίας.


    Ο εγγονός γιωργάκης ξεπούλησε τη χώρα και το λαό στο ΔΝΤ, έχοντας ξεπουλήσει την Κύπρο με το Σχέδιο Ανάν και την αναγνώριση του ψευδοκράτους του Ταλάτ, ξανά το Αιγαίο και τα πετρέλαιά του (για να το εμπεδώσουμε γιατί μπορεί να είχαμε νομίσει ότι οι παραπάνω ήταν "εθνικά υπερήφανοι"), το Μακεδονικό.


    Και για να μη ξεχνιόμαστε: στη σειρά των φόνων του πασοκ, που άρχισε ο παππούς γιώργος, τους συνέχισε ο Σημίτης με τους 3 ήρωες αεροπόρους στα Ίμια, ο Παπουτσής με τους 89 του Σάμινα και τους συνεχίζει περήφανα και εθνικά ο γιωργάκης με τους σημερινούς 3 νεκρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το πασοκ είναι κόμμα με ιστορική συνέχεια.

    Ο δήθεν "Γέρος της Δημοκρατίας", πρωθυπουργός ελέω βασιλιά, ξανάνοιξε τα ξερονήσια, εκτελούσε κομμουνιστές και συντέλεσε τα μέγιστα στον εθνικό διχασμό.

    Ο γιός του Ανδρέας, κατέστρεψε την Αριστερά με το μεγαλειώδες "το πασοκ και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις", ξεούλησε τα πετρέλαια του Αιγαίου και κατέστρεψε τον κοινωνικό ιστό της χώρας βγάζοντας στα φόρα και νομιμοποιώντας ό,τι χειρότερο είχε ο Έλληνας μέσα του.


    Ο διαχειριστής Σημίτης συνέχισε το ξεπούλημα του Αιγαίου και των πετρελαίων του με τη δημιουργία γκρίζων ζωνών στα Ίμια και καταβαραθρώνοντας οικονομικά τη μεσαία τάξη μέσω του ΧΑ και τη δημιουργία μονοπωλίων σε όλους τους τομείς της οικονομίας.


    Ο εγγονός γιωργάκης ξεπούλησε τη χώρα και το λαό στο ΔΝΤ, έχοντας ξεπουλήσει την Κύπρο με το Σχέδιο Ανάν και την αναγνώριση του ψευδοκράτους του Ταλάτ, ξανά το Αιγαίο και τα πετρέλαιά του (για να το εμπεδώσουμε γιατί μπορεί να είχαμε νομίσει ότι οι παραπάνω ήταν "εθνικά υπερήφανοι"), το Μακεδονικό.


    Και για να μη ξεχνιόμαστε: στη σειρά των φόνων του πασοκ, που άρχισε ο παππούς γιώργος, τους συνέχισε ο Σημίτης με τους 3 ήρωες αεροπόρους στα Ίμια, ο Παπουτσής με τους 89 του Σάμινα και τους συνεχίζει περήφανα και εθνικά ο γιωργάκης με τους σημερινούς 3 νεκρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση