GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γέμισαν νεκρούς και τραυματίες τα καράβια της ανθρωπιστικής βοήθειας...

Από τον Θανάση Ι. Νικολαΐδη thanikolaidi@hotmail.com Εβραίικος …τσαμπουκάς ΜΟΝΟ τα ελληνικά του ήταν θαυμάσια. Η φάτσα, η μάπα, η μύτη...

Από τον Θανάση Ι. Νικολαΐδη
thanikolaidi@hotmail.com

Εβραίικος …τσαμπουκάς
ΜΟΝΟ τα ελληνικά του ήταν θαυμάσια. Η φάτσα, η μάπα, η μύτη (του Σιάμι Μιονί-εκπροσώπου του Ισραηλινού στρατού) ήταν σχεδόν αποκρουστικά και ο λόγος του εβραϊκών…συμφερόντων. Σε όλα «απάντησε» ο τύπος και ο δημοσιογράφος της ΝΕΤ με τη βία (και με τη σιχασιά του) κρατούσε το μικρόφωνο. Και πήγε μακριά η φωνή του απίθανου ψεύτη, για να διαμορφώσει αντιλήψεις. Όπως γουστάρουν τ’ αφεντικά του και αυτονών τα (μακρινά) αφεντικά.
ΓΕΜΙΣΑΝ νεκρούς και τραυματίες τα καράβια της ανθρωπιστικής βοήθειας, μύρισε η...
 ατμόσφαιρα εβραίικο καμπανταηλίκι, ξύπνησε ο αντισημιτισμός, παγκόσμια, στις συνειδήσεις και περιμένουμε. Τι; Τίποτα! Ούτε τον ΟΗΕ να πάρει μέτρα, ούτε μια καταδίκη από πλευράς Αμερικανών. Και, βέβαια, δεν είναι αφελείς οι απανταχού της γης. Σκέπτεται ο μέσος κάτοικος αυτού του πλανήτη θυμάται, τα ζυγιάζει κι ο νους του ανατρέχει στην Ιστορία. Την εκκλησιαστική και όχι μόνο. Να ο Χριστός κι απέναντι τα θηρία που τα κατευθύνουν Γραμματείς και Φαρισαίοι. Αυτοί τον σταύρωσαν και το κρίμα απάνω τους. Και η εύνοια των ισχυρών, που εξασφαλίζει παρόν και μέλλον στον «επιούσιο λαό». Για να διαφεντεύει τους λαούς της περιοχής, με εντολές από μακριά.
ΚΙ άρχισαν να ψάχνουν για «στοιχεία» που ευνοούν τον δολοφόνο και καταδικάζουν το θύμα. Μια προβοκάτσια πεντακάθαρη, μια στρατιωτική επιχείρηση απέναντι σε άοπλους και τα λαγωνικά «βλέπουν» μαχαίρια να μπήγονται σε λαιμούς ισραηλινών και παραβλέπουν τα πυρά που γέμισαν αίμα το κατάστρωμα.
ΠΗΡΑΜΕ δείγμα «μέτρων», από πλευράς Αμερικανών. «Θα το ψάξουν» κι όταν οι εντυπώσεις ξεθωριάσουν και οι μνήμες αποδυναμωθούν, θα το περάσουν, στην παγκόσμια κοινότητα σαν ένα σύνηθες και τυχαίο επεισόδιο. Με τους λαούς να θλίβονται, αλλά να ζαρώνουν σε μια χούφτα λαού-χωροφύλακα στη Μεσόγειο. Με πυρηνικά που δεν ενόχλησαν τους Αμερικανούς-ευαίσθητους σε «εμπλουτισμένο ουράνιο». Με νοοτροπία εβραίου που σταύρωσε το Χριστό και σταυροκοπιέται, με θράσος ανείπωτο που ακουμπάει σε ισχυρές πλάτες και σε λαούς, τριγύρω, ανίκανους να του σπάσουν τον τσαμπουκά. Γιατί; Γιατί τους Άραβες τους κυβερνούν βασιλιάδες και δικτάτορες αμερικανικών…συμφερόντων.

17 σχόλια

  1. ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ,ΦΡΕΣΚΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ:
    "Ο υπουργός άμυνας του Ισραήλ είναι και αντιπρόεδρος στην Σοσιαλιστική διεθνή που είναι πρόεδρος ο Παπανδρέου. Γιαυτό μην περιμένετε και μεγάλες αντιδράσεις από την χώρα μας.
    Χαλαρά το πάμε το θέμα της Γάζας μην μας πούνε και τίποτα. Δεν χρειάζεται να...
    μας βάλουν και χέρι τώρα που είμαστε σε δύσκολη θέση. Ο Παπανδρέου δεν θα έκανε ποτέ ανάκληση του πρέσβη όπως έκαναν οι Τούρκοι. Είπαμε ότι δεν ήταν κυβερνητικά τα πλοία με την φιλανθρωπική βοήθεια. Άρα δεν ανακατεύεται το κράτος..."
    ΘΕΕ ΜΟΥ,ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΣ "ΦΤΙΑΧΝΩ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΩ ΚΡΑΤΗ" ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ...
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΙΣΩ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΙΣΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΙΣΧΡΑ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΔ,ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΑΓΡΥΩΣΩ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΩ:ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καφέδες και αυγά "έφαγε" η Διαμαντοπούλου στo Βόλο


    Πήγε η Διαμαντοπούλου στο Βόλο για να παρουσιάσει το "έργο" της και έφαγε καφέδες και αβγά από αδιόριστους εκπαιδευτικούς.
    Για την ακρίβεια την πλήρωσε η... ασφάλειά της που βρισκόταν πίσω της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν 44 χρόνια μια ιστορία τέτοιες μέρες, που σήμερα δεν χρειάζεται να κατασκευαστεί ώς τραγικό ατύχημα!
    "Η επίθεση του USS Liberty ακόμα καλύπτεται,
    ...έγραφε σ ένα άρθρο του ο James M. Ennes Jr. Το 1993...
    Έχουν περάσει 26 (σήμερα 44) χρόνια από την ηλιόλουστη μέρα της 8ης Ιουνίου του 1967, όταν το Ισραήλ επιτέθηκε στο USS Liberty με αεροπλάνα και τορπίλες, με αποτέλεσμα να δολοφονηθούν 34 νέοι άνδρες και να τραυματισθούν 171. Η επίθεση στα διεθνή ύδατα ακολουθήθηκε από πάνω από 9 ώρες στενής παρακολούθησης. Ισραηλινοί πιλότοι έκαναν κύκλους χαμηλά 13 φορές σε 8 διαφορετικές περιπτώσεις, πριν επιτεθούν.
    Ραδιοερασιτέχνες στην Ισπανία, τον Λίβανο την Γερμανία και οι επιβιβασμένοι στο καράβι, άκουσαν τους πιλότους να αναφέρουν στα αρχηγεία τους ότι αυτό το οποίο «έβλεπαν» ήταν ένα Αμερικανικό πλοίο.
    Επιτέθηκαν.
    Και όταν το πλοίο δεν βυθίστηκε, η Ισραηλινή κυβέρνηση "κατασκεύασε" μια ιστορία για να καλύψει το έγκλημα.
    Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η επίθεση στο πλοίο του Αμερικανικού Ναυτικού, ήταν σκόπιμη.
    Ήταν ένας συντονισμένος στόχος που ενέπλεκε αέρα, θάλασσα, αρχηγεία και ειδικές δυνάμεις επιτιθέμενες για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν ήταν ένα απλό περιστατικό άστοχων πυρών, όπως το Ισραήλ θέλησε να πιστέψει ο κόσμος.
    Ακόμα χειρότερα, οι ισραηλινές συγνώμες ήταν ακαθόριστες και το στορυ ένα λεπτομερές κατασκεύασμα που δεν συμφωνεί καθόλου με τις μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων που επέζησαν.
    Αρμόδιοι Αμερικανοί ηγέτες ονόμασαν την επίθεση σκόπιμη Και το σπουδαιότερο , αυτόπτες μάρτυρες από τους συμμετέχοντες στην ισραηλινή πλευρά, είπαν σε επιζώντες ότι ήξεραν πως επιτέθηκαν σε Αμερικανικό πλοίο
    Ισραηλινός πιλότος μιλάει.
    15 χρόνια μετά την επίθεση, ένας Ισραηλινός πιλότος πλησίασε επιζώντες του Liberty και μετά είχε στην κατοχή του εκτεταμένες συζητήσεις με τον γερουσιαστή Πωλ ΜακΚλόσκυ σχετικά με τον ρόλο του.
    Σύμφωνα με τον ανώτερο Ισραηλινό αξιωματικό, αναγνώρισε το Λιμπερτυ ως Αμερικανικό αμέσως, έτσι πληροφόρησε το αρχηγείο του την ίδια στιγμή και του ζητήθηκε να αγνοήσει την Αμερικανική σημαία και να συνεχίσει τις επιθέσεις. Αυτός αρνήθηκε να συνεχίσει και επέστρεψε στην βάση του, όπου και συνελήφθη..
    Αργότερα ένα Ισραηλινός έφεδρος Ταγματάρχης είπε στους επιζώντες ότι ήταν σ ένα θάλαμο επιχειρήσεων όταν άκουσε την αναφορά του πιλότου από τις ραδιοφωνικές συχνότητες. Οι επιτιθέμενοι πιλότοι και όλοι στον θάλαμο επιχειρήσεων των Ισραηλινών, ήξεραν ότι επιτίθεντο σ ένα Αμερικανικό πλοίο, ανέφερε ο ταγματάρχης.
    Ανακάλεσε την δήλωση μόνο όταν έλαβε απειλητικά τηλεφωνήματα από το Ισραήλ.
    Η διαμαρτυρία του πιλότου ακούστηκε από ράδιο-παρατηρητές στην πρεσβεία του Λιβάνου . Ο πρέσβυς στον Λίβανο Ντουάιτ Πόρτερ το επιβεβαίωσε. Ο Πόρτερ είπε την ιστορία στους Rowland Evans και Robert Novak και προσφέρθηκε να απαντήσει σε παραπέρα ερωτήσεις των αρχών. Δυστυχώς κανένας στην Αμερικανική κυβέρνηση δεν έδειξε το παραμικρό ενδιαφέρον για τις μαρτυρίες των σημαντικών αυτών ανθρώπων για την θρασύτητα των Ισραηλινών
    Πρόσωπα κλειδιά της Κυβέρνησης Τζόνσον έχουν συμφωνήσει ότι η επίθεση δεν ήταν τυχαία. Πιθανόν ο πιο ομιλητικός, ήταν ο Τόμας Μουρερ.
    «Δεν μπορώ ποτέ να αποδεχτώ τον ισχυρισμό πως ήταν μια λάθος επίθεση», επιμένει.

    Ο πρώην γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών Dean Rusk είναι εξίσου
    αποκαλυπτικός ονομάζοντας την επίθεση σκόπιμη τόσο στον τύπο όσο και σε ραδιοφωνικές συνεντεύξεις. Ομοίως σκληρή γλώσσα προέρχεται από τους ηγέτες της κεντρικής υπηρεσίας πληροφοριών, National Security Agency (μερικοί από προσωπικό των οποίων ήταν μεταξύ των θυμάτων), και από τους προεδρικούς συμβούλους όπως ο Clark Clifford, ο Joseph Califano και ο Lucius Battle..


    συνεχιζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ .
    Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
    ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ .
    ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ .
    Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ .
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
    ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ Δ . Ν .Τ .
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ .
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ Δ . Ν . Τ. ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΠΟΥ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ .
    ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
    ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ
    Δ .Ν .Τ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ . ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ Δ . Ν . Τ
    ΤΗΣ ΓΚΟΛΤΜΑΝ ΖΑΚΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ .
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια top-secret ανάλυση της δικαιολογίας του Ισραήλ που διεξήχθη από το Department of State εξέτασε και βρήκε την «ιστορία» του να είναι αναληθής.
    Ακόμη σήμερα, το Ισραήλ και οι υποστηρικτές του εξακολουθούν να ισχυρίζονται ότι η επίθεση ήταν ένα "τραγικό ατύχημα" στο οποίο το Ισραήλ μπέρδεψε το πιο σύγχρονο σκάφος ηλεκτρονικής επιτήρησης στον κόσμο, με ένα 40-χρονο Αιγυπτιακό μεταφορικό σαράβαλο.



    Παρά τα αποδεικτικά στοιχεία, καμιά αμερικανική διοίκηση δεν έχει βρει το θάρρος να αψηφήσει το ισραηλινό λόμπυ απαιτώντας δημοσίως έναν ορθό καταλογισμό ευθύνης από το Ισραήλ.
    Το Ναυτικό μπλοκάρει όλες τις καταθέσεις σχετικά με την ισραηλινή δραστηριότητα
    Αντί να εξερευνηθεί κατά πόσον η επίθεση ήταν εσκεμμένη, το Ναυτικό μπλοκάρει όλες τις μαρτυρίες σχετικά με τις ισραηλινές ενέργειες. Σε κανένα επιζώντα δεν επετράπη να περιγράψει τι συνέβη ως την παύση πυρών, που συνεχίστηκε για 40 λεπτά αφού το Ισραήλ ισχυρίζεται ότι έπαυσε πυρ. Σε κανέναν επιζώντα δεν επετράπη να μιλήσει για τον πολυβολισμό των σωσιβίων λέμβων από τα ισραηλιτικά πυρά, στο νερό.
    Σε κανέναν επιζώντα δεν επετράπη να προκαλέσει συζήτηση για οσα εκρυβε και παραποιούσε το σενάριο που παρουσιάζε το Ισραήλ. Ακόμη και η προσωπική μου μαρτυρία ως αυτόπτου μαρτυρος, αξιωματικου του καταστρώματος, παρακρατήθηκαν από τα επίσημα πρακτικά. Κανένα αποδεικτικό στοιχείο της ισραηλινής ενοχής δεν "βρέθηκε" επειδή δεν επετράπη καμία τέτοια μαρτυρία.
    Για τους επιζώντες, αυτό δεν ήταν μια έρευνα. Ήταν μια συγκάλυψη
    Το Κονγκρέσο μέσω των προτάσεων ψηφισμάτων
    Κατά καιρούς, ένα μέλος του, φαινόταν να διερευνά κάπως βαθύτερα την υπόθεση , όπως έκανε μία φορά ο Ted Kennedy. Ως απόκριση σε αιτήσεις,
    Ο Kennedy ζήτησε τους επιζώντες του Liberty και άλλες πηγές πληροφόρησης , που το προσωπικό του στη συνέχεια "μελετησε" για περισσότερο από ένα χρόνο.
    Ο Kennedy δεν έκανε καμιά ερώτηση, δεν έκανε καμιά συνέντευξη και δεν έδειξε την παραμικρή περιέργεια σχετικά με τις πολλές ανακολουθίες, στην «ιστορία» του Ισραήλ.
    Στη συνέχεια ο Kennedy ανέφερε τις "διαπιστώσεις" του σε μια επιστολή προς τους επιζώντες. Αποφεύγοντας προσεκτικά τις συνθήκες της επίθεσης, το γράμμα του Kennedy ξεδιπλώνει τη λύπη του για «τραγικές συνθήκες και την απώλεια της ζωής» και δηλώνει ότι τα πραγματικά περιστατικά σχετικά με το Liberty, πρέπει να αποκαλυφθούν "στο μέγιστο, ανθρωπίνως δυνατό, βαθμό."
    Το γράμμα αυτό ωστόσο, αντιπροσώπευσε την … μέγιστη προσπάθεια του Kennedy!.
    Οι εκκλήσεις στον Γερουσιαστή για αληθινή βοήθεια, απέβησαν αναπάντητες"
    Η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν τραγωδία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πεσαν οι μασκες
    γιωργακης και ντορα ούτε φωνή ούτε ακρόαση

    να τους χαιρονται όσοι τους αγαπάνε

    να πέφτουν οι μασκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ "ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΠΛΗΟΨΗΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ - ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ!
    ποια είναι αυτή η μεγΑλη άραγε Ιδιωτική Τράπεζα. Αν το βρεις έχεις δωράκι άτοκο δΆΝΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Μην είμαστε και πλεoνέκτες"

    "Εδώ που τα λέμε ο Γ.Α.Π. αν μη τι άλλο ήταν ειλικρινέστατος όταν μας έλεγε πριν κανα 2μηνο πως θα χάσουμε την εθνική μας κυριαρχία...

    Ετσι είναι, αν πετάνε τουρκικά F16 πάνω από την Εύβοια, ή τουρκικές φρεγάτες βολτάρουν έξω απ' το Σούνιο, ή Ισραηλινοί κομάντος καταλαμβάνουν με πειρατικό ρεσάλτο ελληνικό πλοίο που έπλεε σε διεθνή ύδατα και κρατούν παράνομα έλληνες πολίτες, δεν τρέχει και τίποτα ... ο άνθρωπος είχε ξηγηθεί και μας είχε προειδοποιήσει.

    Τους μάγκες τους κάνουν στους έλληνες υπηκόους τους όταν στέλνουν οι ΔΟΥ τα κατασχετήρια ακινήτων για τα χρέη τους.

    Έλληνες, αυτοί οι πολιτικοί μας αξίζουν."
    ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΑΧΡΗΣΤΗ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΛΠ.. ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΠΑΣΟΚ
    ΜΙΖΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΡΕ ΧΙΤΛΕΡ ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΡΧΙΣΕ ??????
    Ο διαμελισμός της “υπερδύναμης”
    όπως ήθελε να προβάλλεται,
    πιθανόν! να ξεκίνησε.
    Τα σενάρια που παίζαν (παίγνια) στα υπόγεια του ΝΑΤΟ, μάλλον ήρθε η ώρα να βγουν στο ισόγειο.
    Οψόμεθα τις επόμενες ώρες, μέρες ίσως και μήνες.


    Όποιος θέλει να ζήσει πολεμά, οι υπόλοιποι απλώς κλαψουρίζουν.

    Το Ισραήλ έδειξε στην Τουρκία, γιατί εκεί παίζεται το παιχνίδι,
    αν δεν καταλάβατε,
    ότι δεν θα ανεχθεί εσωτερική υπονόμευση μέσω ΜΚΟ
    και ψευτοανθρωπιστών αριστεριστών και ισλαμιστών.
    Να μας γίνει πρότυπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. …πάντως έχομε πρωθυπουργό με ….ίδια, οι τούρκοι γαζώνουν το Αιγαίο και αυτός σταμάτησε την άσκηση με την καλύτερη αεροπορία του κόσμου και ανακάλεσε την επίσκεψη του ισραηλινού ΓΕΑ.
    Γεια σου ρε Γιωργάρα, παλαίμαχε (αρχιχέσταρε) των Ιμίων!

    mamakismeno
    BRAVO GIORGO.
    Άν ήσουν Έλληνας καλλιεργημένος θα ήξερες πως οι Έλληνες κουβαλάνε μέσα τους Αρχαιότητα, Ελληνιστικούς χρόνους, Βυζάντιο κλπ αμερικανο ιδιώτη!

    Οι Έλληνες δεν μοίραζαν λουλούδια, όπως νομίζετε, όσοι δεν ξέρετε ιστορία, κατακτητές και πολεμοχαρείς ήσαν ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ.
    Ο Αλέξανδρος σκότωσε 30.000 Παλαιστίνιους στη Γάζα, ναι εκεί στο ίδιο μέρος, διαβάστε Αρριανό.Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΗΤΙΚΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ.

    Συνταχθείτε με τους Τούρκους !!!!! τυφλοί είστε,
    δεν βλέπετε ότι η Τουρκία γίνεται ισλαμικός πόλος; Τα τουρκικά συμφέροντα υπερασπίζεστε;
    Ή μήπως δεν έχουν αναγνωρίσει την ΤΟΥΡΔΒΚ οι “αδελφοί” Παλαιστίνιοι;

    Απαράδεκτη η στάση της Ελλάδος που υπακούοντας στην Τουρκία ακύρωσε διή της άσκηση με Ισραήλ.
    Ραγιάδες.
    Αν μας συμφέρει και με τον Διάβολο θα ταχθούμε, τα άλλα είναι ηθικολογίες για γιαγιάδες mamy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. να ζησει το ισραηλ!
    γεια στα χερια σας παιδια

    την επομενη φορα και καναν βρωμοαριστερο τουρκοσπορο δικο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πριν αναφερθούμε στον "Εβραίικος …τσαμπουκάς", προτιμώ να έχω στο μυαλό μου αυτό: http://www.nkusa.org/index.cfm , γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση, της σημερινής σφαγής, έχουμε να κάνουμε με το Σιωνισμό.

    Όσο για τους Τούρκους το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ. Είναι διπρόσωποι και μην ξεγελιέστε: http://www.israel-turkey.org/?categoryId=27364&itemId=44391

    Καθώς και πολιτικά να έχουν φτάσει στα όρια οι σχέσεις τους, με το Ισραήλ, στρατιωτικά συνεχίζουν μια πορεία συνεργασίας τώρα:
    http://www.defpro.com/daily/details/546/ Αλλά και στο παρελθόν: http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=2906

    Η Τουρκία ήταν το πρώτο "μουσουλμανικό" κράτος που αναγνώρισε το Ισραήλ, διότι πρόκειται περί ενός Σιωνιστικού κατασκευάσματος, για να μην ξεχνάμε την γενοκτονία των Ποντίων, των Αρμενίων (μην ξεχνάμε και το κουρδικό ζήτημα), και την παράνομη κατοχή του βορείου τμήματος της Κύπρου.

    Καπετάν Μακρύς. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Tο άλλο μεγάλο Θύμα της ιστορίας, εκτός των 20 παράπλευρων απωλειών που έπαιξαν στο έργο ώς κομπάρσοι σ΄ενα βιντεο γκέιμ θανάτου, θα είναι ο ...Ερντογάν.
    Κατάφερε να τα σπάσει -λέει- με τους αιωνίους φιλους τους και γεννήτορες του μεγάλου τους Κεμάλ. Γενναίος ο ΑλλοΓενναίος!
    (Κάποτε ένας άλλος, πάλι Γενναίος αλλά Γηγενναίος, ένας Αντρε-ιωμένος, είχε πάει στο Νταβός και ενώ πρώτα "βύθιζε την χώρα", εκεί, χάρισε ένα ...μαγιό μάρκας ΜεαΚουλπα στον Χοντρούλη Οζαλ για να περάσει με τα 100.000.000 των ομογενών του απέναντι...
    Τελος πάντων!)

    Τους έκοψε που λετε ο Ταϊπ και τις ασκήσεις...
    Κι αμέσως έσπευσαν να τις συνεχίσουν οι ανάδελφοι, με μας...
    ... Ο εχθρός του εχθρού μου, ξέρετε τώρα!
    (Θυμάσtε πέρσι τον "ενδοξο Σπαρτιάτη"! Βλέπεte ώς τα τώρα, την... Αιγιακή τους εκπαίδευση την έκαναν κρυμμένοι πίσω από τις κάσκες των Συμμάχων μας, ανατολικώς!)
    Ο Ερτογάν με το Νταβός, την επιχείρηση Βαριοπούλα, την επιχείρηση Εργένεκον, την άρνηση της διέλευσης των αμερικανικών στρατευμάτων στον Πόλεμο του Ιράκ, με την συμφωνια πυρηνικής συνεργασίας με το Ιραν, με την ισλαμική ηγετική ρητορική και την πολιτική της κεμαλοισλαμικής ισσοροπίας, τις ρωσοπροσεγγίσεις, κατάφερε, ώς τώρα, να κάνει το προφίλ του Γενναίου ηγέτη που πρόσφερε την δύναμη της νεοοθωμανικής προοπτικής, μετα την κατάρρευση της ...ισχυρής Ελλάδος.
    Αλλά, άλλα Ταγίπος βούλεται, άλλα ΝεαΤαξη κελεύει!
    Τώρα οι στρατηγοί της "Φίλης και Συμμάχου", που λίγο καιρό πρίν τους έσερνε αλυσσόδετους στα δικαστήρια και τις φυλακές, έχουν όλο το καιρό να τα ρίξουν στον "Γενναίο" της Ανατολής και να του θυμίσουν ότι εγγυήθηκε την ασφάλεια της αποστολής.
    Τι θα κάνει να αντιμετωπίσει το θυμό των ομοθρησκων του που τον καλούν να απαντήσει σ΄ αυτό το θανασιμο βραντ ντε φέρ;
    Το παιχνίδι παίρνει απρόοπτη τροπή!
    Και για να πώ και το χιλιοειπωμένο :
    "Φρεε γάζα;", Εντάξει!
    Κατι για "Φρεε κύπρο" θα ακούσουμε από κείνους που μάχονται για όλους τους άλλους; Πλην των δικαίων των εμόν;

    ΤΣίριζα, ΚΚΕ, ΟΙκωλογοι Χαμασόπληκτοι ΜΚαδες των ψωμιών και των Ελεύθερων Γαζών, αλλά οχι Ελεύθερης Κυπρου, γιατί σε μένα φάινεται ότι πάλι τον ρόλο του χρήσιμου Νεκρού γυρεύατε στα ανοιχτά της Κυπρου;
    Γιατί μου φαίνεται ότι ΞΕΡΑΤΕ και πήγατε ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ;;;
    Ζητώντας τον Χρήσιμο ηλίθιο Νεκρό που όμως σας βγήκε σφαγή;

    Καλά, Δεν ξέρατε! Δεν ρωτούσατε τους Αμερικάνους που τότε, στο πολεμο του 67, έχασαν 34 άνδρες και σακατεύτηκαν 171 μόνο και μόνο γιατί ήταν μάρτυρες της σφαγής του Γκολάν;
    Για το Λιμπερτυ, δεν σας είπε κανένας; Για το φονικό που 50χρόνια μετά παραμένει ατιμωρητο δεν ξέρατε τίποτα;
    Τετοιε μέρες σαν σήμερα σαν τότε:;;;
    Τοσα χρόνια δεν καταλάβατε ότι κανένας δεν τους τιμωρεί, κανένας δεν μένει "απλήρωτος", κανένα δεν λογαριάζουν όταν υπερασπίζουν ό,τι το κράτος τους ονομάζει δίκαιο;
    Ολους τους διαλύουν, τους σκλαβώνουν, τους αλλοτριώνουν, τους διχάζουν, τους ρημάζουν, εσείς ηλίθιοι ή αλλοιώς πληρωμενοι εργάτες, δεν θα υπηρετήσετε μια φορά τον τόπο σας και τη πατρίδα σας;
    Θα μας κάνετε έτσι, μ΄ αυτο το μακελειό, να πούμε άλλη μια φορά πώς εμείς, πάντα απέναντι και καλλίτεροι σ΄ όλα, γινήκαμε έτσι;
    Γιατί τους αφήσαμε στις μέρες μας, με τους δαρειους τους χρυσούς, να μας νικήσουν;;;;;;;
    Πως;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο., ΤΟΥ Ο.Η.Ε., ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ, ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ .... ΤΟΥ ΔΝΤ, ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ .....

    Ε ΛΟΙΠΟΝ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΜΙΑΣ ΤΟΥ, ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ, ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΑΝΕ ....

    ΑΙ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟ ΓΙΑΧΒΕ ΠΙΑ, ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γραφεις.."Με νοοτροπία εβραίου που σταύρωσε το Χριστό"...
    Αφού κυρ Θανάση μου το ριχνεις στο "Εβραίος" , λες και φταινε Οοολοι οι Εβραίοι για ότι κάνει το κρατος του Ισραήλ, δεν μπορώ παρα να σε ρωτήσω:
    "Και τι μας νοιαζει εμας αν οι Εβραίοι σταυρωσαν εναν άλλο Εβραίο"??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αντιπρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ... ο χασάπης της Γάζας!!!

    ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ Ehud Barak

    ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ

    ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ
    ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ κ. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ - ΕΙΡΗΝΗΣ -
    ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ - ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΚΛΠ.

    κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΦΥΝΤΑΝΙ ΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση