GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Στου Κεμάλ το Σπίτι"...

Από το http://paideia-gr.blogspot.com/ Την ημέρα της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από τα τουρκικά στίφη και τον στυγνό δολοφόνο- δη...

Από το http://paideia-gr.blogspot.com/

Την ημέρα της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από τα τουρκικά στίφη και τον στυγνό δολοφόνο- δημιουργό της σύγχρονης Τουρκίας Κεμάλ, το υπουργείο έβαλε στις εξετάσεις κείμενο με τίτλο "Στου Κεμάλ το Σπίτι".
Τα περί διορισμού του συζύγου είναι τρίχες κατσαρές!Η κα. υπουργός είναι σοσιαλήστρια και ως γνωστό οι σοσιαληστές δεν βολεύουν τους ημετέρους! Αυτά τα κάνουν οι κακοί δεξιοί! Επίσης, οι σοσιαληστές δεν παραιτούνται!
Αυτά τα κάνουν κάτι παλιοδεξιοί ψευτοεύθικτοι, σαν τον Τσιτουρίδη. Θυμάστε γιατί είχε παραιτηθεί ο Τσιτουρίδης; Γιατί είχε προσπαθήσει να...
 πετύχει μεταγραφή του παιδιού του. Εύθικτος δεξιός! Ενώ η σοσιαλήστρια υπουργός, βράχος! Αντιστέκεται στην αποκάλυψη του διορισμού του συζύγου της και δεν κάνει το χατήρι στους άθλιους Έλληνες να μας αδειάσει την γωνιά! Συγκρίνετε ήθος και βγάλτε συμπέρασμα!

12 σχόλια

  1. Τάχουμε πεί χίλιες φορές.
    Οι πασόκοι είναι λύκοι μέ εμφάνιση προβάτου.
    Οι δεξιοί είναι πρόβατα με εμφάνιση λύκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ,
    ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ , ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ .
    ΚΑΝΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
    ΜΗΝ ΚΑΨΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ,ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
    ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ.
    Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ , ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ – ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ Δ .Ν . Τ .
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΓΥΨΟ ΤΟΥ Δ .Ν . Τ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε;
    Όλο αυτό έγινε απλά για να τονιστεί η σχέση του κεμάλ με τη γενοκτονία!

    είναι απλό! ξεσηκώνοντας τα συναισθήματα του λαού ξυπνάνε ιστορικές μνήμες!

    καλά έκαναν και το έβαλαν!

    και πού στε! Για τσεκάρετε και τα αποτελέσματα! Αν δείτε να τον αναφέρουν σαν φιλέλληνα, δε νομίζω να φταίει η Διαμαντοπούλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Τσιτουρίδης είπες;
    Ζει ακόμα αυτός ο πούστης με τα ομόλογα;
    ΚΑΚΩΣ! ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!

    Πάμε βίντεο.

    Ανέκδοτα Videoclips
    Μπλε Κουμούνια ΣΠ. Ζαγοραίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νέοι αφγανοί ψηφοφόροι του πασοκ κατέφθασαν στο Αγαθονήσι.
    Από εκεί θα μεταφερθούν στον Πειραιά ( Με έξοδα του μαλάκα Έλληνα φορολογούμενου). Στον Πειραιά ο Κοεντζόγλου τους περιμένει με ζεστό κρουασάν και μία κούπα τσάϊ. Στην συνέχεια τους επιβιβάζει στον ΗΣΑΠ με προορισμό την Ομόνοια. Στην Ομόνοια τους περιμένουν χιλιάδες συμπατριώτες τους λαθρομετανάστες για να τους προσφέρουν μιά τίμια εργασία. ( Κλοπές τσαντών, πώληση χασίς, πλύσιμο παρ-μπρίζ αυτοκινήτων).
    Ζήτω το Ελλάντα της πολυπολιτισμικότητας και της σοσιαληστικής ισότητας της Άννης Μπίλντερμπεργκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το σημαντικότερο πρόβλημα με την κυρία υπουργό δεν είναι τα προαναφερόμενα αλλά το ότι παρ'ότι υπουργός Παιδείας, το παιδί της έχει ενταχθεί στη διαδικασία του αμαρτωλού(?) I.B. Αλήθεια δεν είναι τουλάχιστον ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να έχεις εντάξει το παιδί σου στο σύστημα εισαγωγής σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού και από την άλλη να υπεραμύνεσαι(?)της ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (?) - ΕΛΕΟΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!!ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!!!
    Είμαι Μια μάνα που συνειδητά επέλεξα να στείλω τα παιδιά μου για σπουδές στο εξωτερικό γιατί τους έχω βαρεθεί ΟΛΟΥΣ τους πολιτικάντιδες και ειδικά τους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, όπως είναι η υπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι ‘’ξεπερασμένες’’ αξίες επικαλείσαι ...
    Ευθιξία ! Ποιος να θιγεί, οι ξεφτιλισμένοι εξ ορισμού ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κεμάλ μυθοποιημένος.
    Είχε πέσει στά πόδια τής Κυρίας πού
    απεικονίζεται στό Sante κόκκινο,από
    έρωτα ή από ρακή.
    Πάντως η 2η τόν σκότωσε.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα σχετικά περι σοσιαλίστριας όσον αφορά την κ.ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ είναι αυτόχρημα ληρολογίες.Πρόκειται για ακραιφνή νεοφιλελέυθερη καπιταλίστρια επιπέδου ΑΝΔΡΕΑ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ.Αρκεί κανείς να αναγνώσει ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ της κυρίας Υπουργού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θυμάστε γιατί είχε παραιτηθεί ο Τσιτουρίδης;

    '''''''''''''''''''''''''''''''''

    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ. ΟΠΩΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ "ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ" Ο ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ, Ο ΜΠΕΖΑΣ, Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ, Ο ΡΟΥΣΟ, Ο ΜΑΓΓΙΝΑΣ,(ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ; ΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΟΥΜΕ).

    ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΟΨΤΗΝ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΡΩΪΝΗ. ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ; ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΡΕΣΚΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΣΑΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.
    ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝ "ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Διαμαντοπούλου και Δραγώνα μας οδηγούν στην λήθη της ιστορίας. Απατεώνες και ψεύτες ξαναγράφουν την ιστορία όπως τους διατάζουν οι "ανώτεροι". Χλεύη και φτύσιμο στις κυρίες που φτιάχνουν εκπαιδευτικό σύστημα για παιδάκια δούλων ενώ στέλνουν τα τσογλάνια τους στα ιδιωτικά της "άρχουσας" τάξης. Θα μας βρούν μπροστά τους και τότε θα γελάμε εμείς και αυτές θα κλαίνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ
    ΤΟ
    'ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ!!!'

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση