GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταρρέουν και οι κυκλοφορίες των κυριακάτικων εφημερίδων...

Mamma Mia εναντίον Χάρι Πότερ αυτήν την Κυριακή! Από το http://zoornalistas.blogspot.com/ ΟΤΑΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΑΜΟΥΧΑΡΗ ΣΤΟ ΧΟΓΚΟΥΑ...

Mamma Mia εναντίον Χάρι Πότερ αυτήν την Κυριακή!

Από το http://zoornalistas.blogspot.com/

ΟΤΑΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΑΜΟΥΧΑΡΗ ΣΤΟ ΧΟΓΚΟΥΑΡΤΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ
Αγριεύει η κόντρα και ο ανταγωνισμός των εφημερίδων της Κυριακής. Όλα σχεδόν τα έντυπα ρίχνουν στην αγορά τα δυνατά τους «χαρτιά» προσφέροντας τις πιο εμπορικές ταινίες της τελευταίας πενταετίας, ευελπιστώντας να ανεβάσουν τις κυκλοφορίες τους και να προσελκύσουν διαφήμιση. Το αποτέλεσμα είναι ο ανταγωνισμός αυτή την εβδομάδα στον κυριακάτικο τύπο να χτυπάει κόκκινο .
Οι καιροί ωστόσο είναι περίεργοι και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με σιγουριά την συμπεριφορά των αναγνωστών – καταναλωτών.
Για παράδειγμα κάποιοι....
 διακινδυνεύουν την πρόβλεψη πως ο Χάρι Πότερ του Ψυχάρη δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα, ενώ κάποιοι άλλοι ποντάρουν στο MAMMA MIA! των Αναστασιάδη – Καραμήτσου. Οι πιο ψύχραιμοι και σοβαροί σηκώνουν τους ώμους περιμένοντας το αποτέλεσμα της καραμπόλας καθώς δεν ξεχνούν ότι το - βραβευμένο με 8 Οσκαρ - Slumdog Milionaire του Θέματος απεδείχθη πολύ κατώτερο των κυκλοφοριακών προσδοκιών.
Ειρήσθω εν παρόδω σε χαμηλά επίπεδα κινήθηκαν και την Κυριακή που μας πέρασε οι κυκλοφορίες των εφημερίδων. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των πρακτορείων για την πρώτη θέση διαγκωνίζονται το... Πρώτο Θέμα και το Βήμα με 135.000 φύλλα. Ακολουθεί η Καθημερινή με 115.000 φύλλα, η Ελευθεροτυπία με κυκλοφορία κοντά στα 100.000 φύλλα, η Real News και το Έθνος με 93.000 φύλλα. Η Veto πούλησε 30.000 φύλλα και ο Ελεύθερος Τύπος 24.000 φύλλα

12 σχόλια

  1. Αποκάλυψή. Μεθοδεύσεις για Δημιουργία Εύφλεκτου Κοινωνικού Ιστού. 1η αντεπίθεση, Bank Run
    Share
    Ξεκινώντας αυτό το άρθρο θέλω να γνωρίζεται ότι είμαι πατέρας δύο παιδιών και θέλω τα παιδιά μου, όταν θα καταλάβουν τι συνέβη στην χώρα που θα μεγαλώνουν και φτάσουν να με ρωτήσουν, εγώ τι έκανα για αυτά. Να τα κοιτάξω στα μάτια και να τους πω, ότι πολέμησα λυσσαλέα ένα σύστημα ποιο δυνατό από εμένα , είτε βρεθώ νικητής είτε νικημένος.

    Ότι δεν έσκυψα το κεφάλι αλλά ούτε ότι αντέδρασα με τον τρόπο που με μεθόδευαν να αντιδράσω. ( το επαναλαμβάνω «…αλλά ούτε ότι αντέδρασα με τον τρόπο που με μεθόδευαν να αντιδράσω.».)

    Ξεκινώ από κάτι επίκαιρο που αποδεικνύει την αθλιότητα μιας κυβερνητικής σκευωρίας, σε βάρος μας, χωρίς μάλιστα, λαϊκή εντολή, με πολύ βαθιά κοινωνικό-οικονομικά και γεωπολιτικά αίτια...

    Αν,όπως προκύπτει, δεν αξιώνει, σε καμιά περίπτωση, η Τρόικα του ΔΝΤ την περικοπή του 13ου και 14ου μισθού στον Ιδιωτικό τομέα, ούτε την περικοπή της αποζημίωσης απόλυσης. Και αν δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση τα δημόσια έσοδα οι εφαρμογή αυτού του μέτρου, τότε ποιόν σκοπό εξυπηρετεί;

    Οι τρέχουσες εξελίξεις αποδεικνύουν περίτρανα την εσχάτη προδοσία, οτι δηλαδή παρακαλετά και από την πίσω πόρτα, οι Κυβερνώντες πάνε να χρεώσουν στο ΔΝΤ την απαίτηση της περικοπής του 13ου και 14ου μισθού στον Ιδιωτικό τομέα και την περικοπή της αποζημίωσης απόλυσης, εξυπηρετώντας ξεκάθαρα πλέον τα συμφέροντα της γνωστής-άγνωστης κάστας που μεθοδεύουν τους κυβερνώντες.

    Πηγαίνει δηλαδή η κυβέρνηση να χρεώσει την άρση των κεκτημένων των εργαζομένων απο το 1920 σε αυτούς στους οποίους παραχώρησε αμαχητί την Εθνική κυριαρχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΙ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ.
    ΜΟΝΟ ΣΤΑ BLOGS ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΊΔΕΣ.
    ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι πρώτοι που θα έπρεπε να ΔΙΚΑΣΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ - ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ- είναι οι ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    Λαέ ξύπνα.

    Ο εχθρός είναι δίπλα σου και είναι οι ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΕΝΝΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΑΓΩΓΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΚΥΡΙΟΥΣ ΜΕ ΧΟΝΤΡΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΑ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΧΙΟΥ ΦΕΡΝΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΑΣ.

    Ο ΔΕ ΤΑΡΖΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ.

    Ο ΔΕ ΑΡΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΛΑΚΑΣ.

    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαζί μας γελάνε και οι δύο...αρπάχτρες

    Γελάνε μαζί μας ο Τσουκάτος και ο Μαντέλης.
    Τα άρπαξαν από την siemens και δεν θα έχουν καμία επίπτωση.
    Άντε ο Τσουκάτος είναι ο μοναδικός που θα την πληρώσει επειδή δεν ήταν υπουργός.
    Αλλά και...
    αυτός στα μαλακά θα πέσει.

    Γελάνε μαζί μας.
    ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    Μόνο αυτό κρατήστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Παπανδρέου εδώ έχουμε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΠΟΛΕΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΣΕΛΗ;
    Πόσοι Έλληνες θα την εμπιστευόταν να τους τηγανίσει έστω και δυο αυγά;
    Ναι την εμπιστευτήκατε και την τοποθετήσατε στο Υπουργείο, αλλά ήταν λάθος, παραδεχτείτε το και ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ! ΜΑΤΩΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΜΠΡΑΒΟ!
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΦΩΤΗ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ
    ΠΟΥ ΣΑΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    60 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ
    ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΖΕΣ.

    ΑΝΤΕ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΩΛΟΥ ΣΑΣ
    ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ...
    ...ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΞΕΡΕΤΕ
    ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ !

    ΑΝΤΕ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαντέλης + ΠΑΣΟΚ = Διαπλοκή + Διαφθορά.

    Ανατρέχουμε σε προηγούμενα δημοσιεύματά μας (Διαπλοκή) για να δείτε τον κεντρικό ρόλο που είχε ο κ. Μαντέλης στην εξέλιξή της διαχρονικά και πως έγιναν όλα.

    Ο κ. Μαντέλης διετέλεσε πρόεδρος του ΟΤΕ την περίοδο 1985-1988

    Σεπτέμβριος 1986: Τα τηλέφωνα του ΟΤΕ χρειάζονται ανανέωση και το ΚΥΣΥΜ, με εισήγηση της υφυπουργού Βιομηχανίας Βάσως Παπανδρέου επέλεξε δύο συστήματα ψηφιακών, δήθεν για να μην υπάρξει εξάρτηση της χώρας από ένα και δημιουργηθεί μονοπώλιο. Το ένα από αυτά τα συστήματα κατασκευαζόταν από την Ζήμενς και το άλλο από την ..Στάζι και το εισήγαγε στην Ελλάδα η Ιντρακόμ

    1988: Το Δ.Σ. του ΟΤΕ (πρόεδρος ο κ. Μαντέλης) αναθέτει χωρίς διαγωνισμό και με διπλάσιες τιμές την πρώτη μεγάλη προμήθεια τις εταιρείες Intracom και Siemens, Είναι οι περιβόητες 470.000 ψηφιακές παροχές για τις οποίες επιβλήθηκαν αργότερα περιοριστικοί όροι 470 εκατομμυρίων (!!!) στον Σ. Κόκκαλη

    Ιούνιος 1989: Επί κυβερνήσεως Τζαννετάκη ο Μητσοτάκης παγώνει την σύμβαση και η διοίκηση του ΟΤΕ αποφασίζει επαναδιαπραγμάτευση. Καταλαβαίνεται όλοι γιατί το έκανε ο «Ψηλός».

    Νοέμβριος 1989: Αναλαμβάνει η «οικουμενική κυβέρνηση» υπό τον Ξενοφώντα Ζολώτα. Αναπληρωτής υπουργός Επικοινωνιών είναι ο Γιάννης Κεφαλογιάννης που αντιδρά στις πιέσεις του Μητσοτάκη να υπογράψει την σύμβαση. Αυτό προκαλεί μεγάλη κρίση στην κυβέρνηση και από τότε αρχίζει ουσιαστικά η κόντρα Βαρδινογιάννη – Κόκκαλη.

    31 Ιανουαρίου 1990: Συνεδριάζει το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών (Μητσοτάκης – Παπανδρέου – Φλωράκης) και με την συμμετοχή του γηραιού Ζολώτα αποφασίζει να ανατεθούν οι συμβάσεις του ΟΤΕ στην Siemens και την Intracom

    Ιανουάριος 1992: Λόγου του σάλου που προκαλείται, ο 7ος τακτικός ανακριτής ασκεί ποινική δίωξη εναντίον των Siemens και Intracom για τις συμβάσεις των 470.000 παροχών. Η υπόθεση μπαίνει στο αρχείο τον Μάρτιο του 1993, επί κυβέρνησης Μητσοτάκη φυσικά.

    Ιανουάριος 1992 (τον ίδιο μήνα με τη δίωξη !!!): Προκηρύσσεται διεθνής …διαγωνισμός, στον οποίο λαμβάνουν μέρος οι εταιρείες Intracom, «Ζημενς Τηλέ» (θυγατρική της Siemens), Alcatel, ΑΤ&Τ και Northern. Πίσω από αυτές είναι όλοι εκείνοι που ο Μητσοτάκης χαρακτήρισε τότε για πρώτη φορά «διαπλοκή».

    21 Ιουλίου 1992: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αναθέτει την προμήθεια άλλων 150.000 παροχών στην Siemens και την Intracom.

    Σεπτέμβριος 1993: Η επιτροπή προμηθειών του αποκλείει με διάφορα προσχήματα τις άλλες εταιρείες και αφήνει μόνο την Siemens και την Intracom να …διαγωνίζονται μεταξύ τους.

    Οκτώβριος 1993: Ο Μητσοτάκης χάνει τις εκλογές και έχει το θράσος να πει ότι τον ανέτρεψε ο ….Κόκκαλης.

    Μάρτιος 1994: Η κυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου κατακυρώνει τις 1.000.000 ψηφιακές παροχές στην Siemens και την Intracom. Πρόεδρος του ΟΤΕ είναι ο κ. Π. Λάμπρου που αποκαλείται και «ταμίας του ΠΑΣΟΚ»

    Δεκέμβριος 1994: Ο εισαγγελέας εφετών Γεώργιος Ζορμπάς διενεργεί προκαταρκτική εξέταση για την προηγούμενη σύμβαση και τον Ιούνιο του 1995 ζητεί να ασκηθούν ποινικές διώξεις κατά Siemens και Intracom. Aναλαμβάνουν δυο εφέτες – ειδικοί ανακριτές και το 1998 η υπόθεση μπαίνει κι αυτή στο αρχείο

    12 Μαρτίου 1996: Η κυβέρνηση Σημίτη αναθέτει με τη σειρά της την προμήθεια από Siemens και Intracom άλλων 270.000 ψηφιακών παροχών.

    Ιανουάριος 1997: Η κυβέρνηση Σημίτη τους δίνει ακόμα 338.000 ψηφιακές παροχές.

    9 Δεκεμβρίου1997: Η κυβέρνηση Σημίτη συνάπτει προγραμματικές συμφωνίες μεταξύ άλλων για την προμήθεια 3.000.000 παροχών συνολικού ύψους 370 δισ. δρχ.

    Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών είναι ο κ. Μαντέλης
    Συνάδελφος Υπουργός του ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,
    που το..ξέχασε !!! ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΥΙΟΣ
    ΣΑΠΙΟΥ ΠΑΤΡΟΣ. ΣΚΡΟΦΑΣ ΜΗΤΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι, αλλά ο Μαντέλης λειτουργούσε ως “Γούκος”, δηλαδή σαν frontman ενός πολιτικού (παύλα) επιχειρηματικού ομίλου με διάφορα ονόματα: ΠΑΣΟΚ Α.Ε., Οικουμενική Α.Ε. κ.λπ.

    Στη διάρκεια του βίου αυτού του επιχειρηματικού ομίλου υπήρξαν διάφοροι CEO (πρωθυπουργοί, πρόεδροι βουλής, πρόεδροι επιτροπών προμηθειών κ.λπ.).
    Τα ερωτήματα είναι απλά:

    1) Ολοι αυτοί οι πολιτικοί προϊστάμενοι και συνέταιροι του Μαντέλη τί θα γίνουν; Μένουν στο σκοτάδι;

    2) Ο Μαντέλης που εξελέγη και επανεξελέγη με χρήματα από ΜΙΖΕΝS, τώρα παίρνει βουλευτική αποζημίωση και σύνταξη υπουργού. Αυτά τα λεφτά θα τα απαιτήσει πίσω το Ελληνικό Δημόσιο; Εχει σκοπό ο Σαμαράς να κάνει σχετικό διάβημα;

    3) Τα υπ. αρ. (2) χρήματα πήγαν σε δημοσιογράφους και καναλάρχες για να έχουν τον Μαντέλη σε όλες τις συζητήσεις πρώτο τραπέζι πίστα. Θα θυμάστε τι γινόταν τότε. Στα τρία τηλεοπτικά παράθυρα, στο ένα ήταν σε κάθε περίπτωση ο Μαντέλης και στο άλλο ένα σκουλήκι που σιχαίνομαι να αναφέρω.

    Η ερώτηση είναι: Αυτά τα χρήματα της MIZENS που μετατράπηκαν σε τηλεοπτική εικόνα, που με τη σειρά της μετατράπηκε σε ψήφους,
    ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΗΓΑΝ;
    Αυτοί δεν είναι συνυπεύθυνοι;
    Δεν ήξεραν;

    Βεβαίως και ήξεραν!
    Αλλά όταν σου πληρώνει μισθό η ΜΙΖΕΝS μέσω του Μαντέλη,
    βγάζεις το σκασμό.
    Αυτοί γιατί δεν θεωρούνται εξίσου ΜΙΖΩΜΕΝΟΙ κύριοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πασοκικες σκατοφυλλαδες τυπου "πρωτο θεμα" ας κλεισουνε και αυριο.

    θα ειμαστε καλυτερα χωρις αυτα τα εντυπα σιχαματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΤΡΙΧ ΑΝΑΓΑΓΟΥΝ (ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ) ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΑΚΤΙΚΗ.ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ.ΕΙΠΑΜΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΓΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Παράκληση στoν Μαντέλη"

    "Παράκληση στον κ μαντελη μια και βρίσκεται στο αζερμπαϊτζάν να κάνει τον κόπο να ψηφίσει το opa.
    Απλά θυμίζω σε περίπτωση που το ξέχασε μια και ανήκει ο κύριος αυτός στον απόδημο Ελληνισμό πλέον, έτσι δεν είναι ;...

    ΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΚΑΦΡΟΙ
    ΔΗΜΟΣΙΟΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΖΑΝ ΚΑΙ
    ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ Ο
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΣ. ΤΟΤΕ.

    ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΒΟΘΡΟ
    ΣΚΑΤΑ-ΟΥΡΑ-ΕΥΚΟΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΥΣ
    ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΤΩΡΑ !

    * ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ Η ΟΡΕΞΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ
    ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
    ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΕΧΕΣΕ ΠΑΤΟΚΟΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση