GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήθηκε ή όχι από τη μόνιμη θέση στη Βουλή;...

Από την Βάσια Ανδρέου ΚΑΚΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΕΚ 171/ΤΕΥΧΟΣ Υ.Ο.Δ.Δ/12 ΜΑΙΟΥ 2010 ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (ΕΔΩ) ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟ...

Από την Βάσια Ανδρέου

ΚΑΚΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΕΚ 171/ΤΕΥΧΟΣ Υ.Ο.Δ.Δ/12 ΜΑΙΟΥ 2010 ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (ΕΔΩ) ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
 ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΙΟ ΣΜΠΟΝΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 41 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΑΠΟ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010.
 ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ...
ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΥΤΉ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ.
ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ (ΘΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΚΛΗΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ) ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.
ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΦΕΚ ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

5 σχόλια

  1. ΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ. ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΚΙ ΕΓΩ. ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ (ΤΕΥΧΟΣ ΥΟΔΔ) ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΛΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1 Ιουνίου κάνουμε επανάσταση
    Share

    1 Ιουνίου ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΛΗΨΗ.

    ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΞΑΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ????

    "Αν αποφασιστεί και γίνει η πράξη αυτή, θα σταλθεί ένα ΔΥΝΑΤΟ ΜΗΝΥΜΑ από την ΕΛΛΑΔΑ που θα ακουστεί μέχρι την Αμερική. Δεν θα μπορέσουν να το κρύψουν. Ας στείλουμε εμείς το μήνυμα και θα πράξουν ανάλογα αυτοί που θα το ακούσουν. Από διάφορα σχόλια σε blog Δούρειο Ίππο κατάλαβα ότι ήδη έχουν τρομάξει πολύ τα τρωκτικά που έχουν ρημάξει τις ζωές πολλών ανθρώπων παγκόσμια."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΒΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ...ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!!!!!!

    Που τα βρήκε τα χρήματα ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ για τον γάμο της χλιδής του γιού του;

    O επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γ.Καπελέρης πρέπει να απαντήσει στο πως έκανε τον γάμο του γιου του στην Αργυρούπολη με 3.000 καλεσμένους και χλιδάτη δεξίωση στο γκόλφ της Γλυφάδας.

    Ο Καπελέρης είναι δημόσιος υπάλληλος και μάλιστα η ...
    σύζυγος του δεν εργάζεται.
    Με έναν μισθό έκανε αυτό τον γάμο ή με την προίκα που πήρε ο γιος του;
    Όταν δεν τα έχεις τα χρήματα σίγουρα δεν κάνεις αλόγιστη σπατάλη με πανάκριβα αυτοκίνητα.

    Κάπως έτσι δεν είναι κ.Καπελέρη; Εσάς ποιος θα σας ελέγξει;
    Ρωτάμε και εμείς απλά για να μάθουμε...

    Το έγραψε και το "veto" οπότε πρέπει να απαντήσει επίσημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΑ ΖΗΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ;

    " Έχει βουήξει ο Βόλος και ολόκληρη η Μαγνησία με το ρουσφέτι που έκανε η κατά τα άλλα "σοσιαλίστρια" αντιπρόεδρος της Βουλής Ροδούλα Ζήση, που φρόντισε- την ώρα που άλλα παιδιά με μεταπτυχιακά ψάχνουν εναγωνίως για ένα μεροκάματο- να βολέψει την ανηψιά της, κόρη της αδερφής της, στη Βουλή, ως ...
    μετακλητή υπάλληλο.
    Στο ΦΕΚ 53/2010 υπάρχει η απόφαση

    για την Αθανασία Εμανουηλίδη
    του Ευαγγέλου
    που είναι η κόρη της αδερφής της που επίσης εργάζεται στο πολιτικό γραφείο της αντιπροέδρου.

    Η Εμαννουηλίδη μάλιστα πληρώνεται με λεφτά του ελληνικού λαού χωρίς να προσφέρει τις υπηρεσίες της στη Βουλή, αφού κάνει το μεταπτυχιακό της στην Αγλλία.

    Αυτή είναι η ισονομία και η ισοπολιτεία που επαγγέλθηκε η σοσιαλίστρια κ. Ροδούλα Ζήση; Ξέρει άραγε σε τί ποσοστό έχει φτάσει η ανεργία στο Νομό της;
    Όχι φυσικά αφού μετά το Πάσχα.... δεν τολμάει να επισκεφτεί την περιοχή.
    Αίσχος.
    Να τη χαίρονται"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση