GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aποκάλυψη: Αυτοί είναι οι μάρτυρες που "καίνε"...

...τον Αγγέλου και τους υπουργούς της ΝΔ για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου! Του Στάθη Παλαιολόγου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ . Το  Press-gr αποκαλύπτει π...

...τον Αγγέλου και τους υπουργούς της ΝΔ για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου!

Του Στάθη Παλαιολόγου
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
.
Το Press-gr αποκαλύπτει πρώτο τα ονόματα των μαρτύρων που εκτός από την Σταματίνα Μαντέλη κατονομάζουν τον Γιάννη Αγγέλου ως εμπλεκόμενο στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου και αναφέρονται στις άνωθεν πιέσεις που ασκούνταν για να γίνουν οι ανταλλαγές.
Ο ένας είναι ο επίσης κατηγορούμενος Χριστόδουλος Μπότσιος ο οποίος κατέθεσε ότι η ανταλλαγή ήταν "προειλημμενη πολιτικη απόφαση" και ότι ο υπουργός Β. Μπασιάκος "δεχόταν άνωθεν πιέσεις ιδίως ενόψει και του χαρακτήρα του που δύσκολα αποφάσιζε και σκεφτόταν πολλές φορές πριν αποφασίσει για κάποιο θέμα". Επίσης ότι οι Εφραίμ και Αρσένιος έλεγαν πως "μπορούσαν να βάλουν τον Ρουσόπουλο και τον Αγγέλου να τηλεφωνήσουν στον κ. Μπασιάκο"
Πέραν του κ. Μπότσιου, οι άλλοι δεν είναι κατηγορούμενοι αλλά απλοί μάρτυρες.
Αναλυτικά: Ο Στέφανος Μαγιόπουλος μέλος του ΔΣ της ΚΕΔ μέχρι το 2009, κατέθεσε ότι σε σχέση με τις ανταλλαγές "όλα ήταν έντολες που εκτελούσαμε" και ότι "ο Αρσένιος επισκεπτόταν συχνά και το Μέγαρο Μαξίμου και άλλα υπουργεία" καθώς και...
 ότι "κινούσε τα νήματα χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες που είχε από όλα τα κόμματα (Γρ. φωτιάδη, Δούκα, Μπασιακο, Αγγέλου, Ρουσοόπουλο κλπ)".
Η Μαρία Κελεμένη, προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πολιτικής Γης του υπουργείου από το 2009, κατεέθεσε ότι η Στ. Μαντέλη "με διαβεβαίωσε ότι είχε εντολή από τον υπουργό κ. Μπασιάκο να χειριστεί μόνη της την υπόθεση αυτή".
Ο Ηλίας Κυριακόπουλος, υπάλληλος του υπουργείου, κατέθεσε ότι "όπως ανέφερε η κ. Μαντέλη εκτελούσε εντολές ανωτέρων ιεραρχικά οργάνων" και ότι "από όσο άφησε να εννοηθεί εκτελούσε εντολές του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και του Γενικού Γραμματέα". Επίσης ότι "όπως μας ανέφερε η κ. Μαντέλη εκ των υστέρων, είχε προφορική εντολή να χειριστεί το θέμα των ανταλλαγών η ίδια προσωπικά".
Η Δήμητρα Καραμαλίγκα, υπάλληλος του υπουργείου, κατέθεσε την εκτίμησή της ότι "οι ανταλλαγές είχαν αποφασιστεί από την πολιτική ηγεσία δηλαδή τον κ. Μπασιάκο και τον κ. Κοντό" και ότι "ένας υπάλληλος χωρίς εντολή της πολιτικής ηγεσίας δεν θα μποροούσε ποτέ από μόνος του να προχωρήσει σε τέτοιες ενέργειες".
Ο Σωτήριος Γκασιούκας, δικηγόρος στην ΚΕΔ, κατέθεσε ότι οι "κ. Δούκας, Μπασιάκος, Κοντός έδωσαν εντολή στην ΚΕΔ να προχωρήσουν στις ανταλλαγές". Επίσης ότι τον Μάρτιο του 2007 ο Αρσένιος τηλέφωνησε ενώπιον του στον Γιάννη Αγγέλου, όπως του είπε. "Μου το είπε με τέτοια αυτοπεποίθηση που με έκανε να το πιστέψω".
Ο Άγγελος Αποστολίδης, οδηγός του επιχειρηματία Φοίβου Χριστοδουλίδη, κατέθεσε ότι ο Αρσένιος τηλεφωνούσε στον Εφραίμ και του έλεγε΄"Γέροντά μου είδα τον υπουργό και πάμε καλά".
Ο Γεώργιος Ξυραδάκης, πρόεδρος της ΚΕΔ, κατέθεσε τέλος ότι ο Αρσένιος είχε παραστεί σε συνεδρίαση της ΚΕΔ και είχε αναφέρει ότι¨"η ελληνική κυβέρνηση αγκαλιάζει το πρόγραμμα αυτό και θα έχουμε σοβαρότατη αρωγή για να καταφέρουμε να υλοποιηθει".

21 σχόλια

  1. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΤΖΕΦΡΥ" ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΩΡΑ; ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΞΙΟΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ. Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ [ΚΑΙ ΜΑΖΙ Μ'ΑΥΤΗ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ].Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ,..ΚΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΑΣ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ! ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΟΥΔΕΣ, ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ. Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΠ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ. ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ=ΑΟΡΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΞΕΝΟ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗ ΧΑΣΟΥΡΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαμαράς καλεί Παπανδρέου να απαντήσει για τις συναλλαγές στα ομόλογα.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!
    ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΠ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΟ-ΒΡΟΜΙΚΟ ΜΕ ΜΙΖΕΣ ΔΙΣ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ.

    Την πρώτη του επίκαιρη ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό, κατέθεσε σήμερα στην Βουλή ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με θέμα τη διαδικασία διακανονισμού των συναλλαγών για τα ελληνικά ομόλογα.

    Στην ερώτησή του ο Αντώνης Σαμαράς επικαλείται κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ (ερώτηση των «δέκα» της Βάσως Παπανδρέου) και σχετικά δημοσιεύματα «για την οργάνωση της χώρας έναντι των κερδοσκοπικών επιθέσεων που σημειώθηκαν από το Νοέμβριο του 2009 έως τον Απρίλιο του 2010 και οδήγησαν πρακτικά σε αδυναμία δανεισμού».

    Μεταξύ άλλων, επισημαίνει πως «ασκείται δριμύτατη κριτική στο Υπουργείο Οικονομικών και στην Τράπεζα της Ελλάδας για παραλείψεις και πράξεις αντιστοίχως, που οδήγησαν σε αλλαγή των διαδικασιών διακανονισμού των συναλλαγών για τα ελληνικά ομόλογα. Μια αλλαγή που προκάλεσε μεγάλα περιθώρια υποτιμητικής κερδοσκοπίας και χειραγώγησης σε βάρος τους».

    Καλεί επίσης τον κ. Παπανδρέου να απαντήσει «για τη θέση της κυβέρνησης επί του σοβαρότατου αυτού θέματος».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λέει ο γλύφτης Fimotro..
    "
    Της το ανακοίνωσαν πριν από λίγες ημέρες. Δεν θα συνεχίσει μετά τον Ιούνιο στη ΝΕΤ η Άννα Παναγιωταρέα. Ολοκληρώνεται το συμβόλαιό της και δεν θα ανανεωθεί. Ο Γερουλάνος σήμερα...
    έλεγε ότι η Παναγιωταρέα διέρρευσε στο Πρώτο Θέμα το ταξίδι του στη Νέα Υόρκη με έξοδα του Ιδρύματος Ωνάση. Μπορεί η Παναγιωταρέα να έχει φύγει από το ίδρυμα, έχει όμως ακόμα και σήμερα πολύ καλές πηγές. Αυτό τουλάχιστον λέει ο Γερουλάνος... "

    Bre αστείοι γλύφτες...
    Σας ενοχλεί ...αυτός που το λέει..
    'η..αυτός που το κάνει;;;

    Η Παναγιωταρέα, που έμεινε χωρίς spa, δικιά σας δεν είναι;;
    Τι την αδειάζετε τώρα;;;;
    Εποφθαλμιάτε τις θέσεις της,μήπως;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ,ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΤΟΥ ΞΕΠΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΑΕΤΙΑ ...
    Εξη xρόνια τώρα η δυσωδία του βόθρου των σκανδάλων και η διαφθορά πνίγει τη χώρα. Η Ελλάδα καταχρεωμένη, ανυπόληπτη, γονυπετούσα ζήτα διεθνή οικονομική βοήθεια.
    Οι κυβερνήσεις πέφτουνε μα τα λαμόγια επιπλέουν.
    Δικαστικές αρχές ανύπαρκτες , διορισμένες εξεταστικές επιτροπές βουλευτών για συγκάλυψη , καταγγελίες αυταπόδεικτες στα καλαθια των αχρηστων , ατέρμονες συζητήσεις αερολόγων, αχόρταγων και άπληστων πολιτικων προς συσκότιση, μια χωρά δυστυχώς υπό κατάρρευση …
    Τα υπερκομματικά λαμόγια , να επιπλέουν παντός καιρού , σαν τα σκατά στο βόθρο , εκεί οπού μονίμως χώνουν τους άμοιρους Έλληνες να προσπαθούν να επιζήσουν ,να την βγάλουν καθαρή.
    Λαδωμενοι δημοσιογραφοι λιβανιστηρια των εξουσιαστων, ξεσκονιστηρια των υπολογων, να μας παρουσιαζουν τους κλεφτες αθωες περιστερες.
    Φτανει επιτελους αχρειοι,ανικανοι και ουτιδανοι
    Ο Κωστακης αυτος ο ανικανος κήρυκας του σεμνά και ταπεινά, αφού ανεχτηκε διπλα του όλα τα τρωκτικα ,τους γνωστους αχρειους ,βοηθους ΑΓΓΕΛΟΥ,ΑΝΔΡΙΑΝΟ,ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ, και υπουργους του(ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ,NTOΡΑ, ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ,ΠΕΤΡΑΛΙΑ, ΦΑΥΛΟΠΟΥΛΟ κτλ) καταχρεωσε την Ελλαδα και ξεφτέλισε την χώρα.

    ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΓΚΕΣ ΤΥΠΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΦΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ , ΠΑΥΛΙΔΗ ,ΛΙΑΠΗ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΚΤΛ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ.

    ΤΩΡΑ ΟΙ ΟΣΦΙΟΚΑΠΤΕΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΘΕΡΕΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , TΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ , ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ., ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ .
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΒΡΕ ΑΧΡΕΙΟΙ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΡΧΙΛΑΔΙΑΡΗΔΕΣ ΖΗΤΑΝΕ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΡΠΑΧΤΩΝ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ.
    ΕΛΕΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ.!!!
    ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΓΟΝΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απο το δημοσίευμα καταλαβαίνω ότι το ΠΑΣΚ στήνει φιέστες με "σου πα και μούπες"
    Θα σας πάρουνε με τα λεμόνια οι εργαζόμενοι ου τους καροιδεύετε και οι συνταξουχοι που τους λέτε τάχα ότι το ΔΝΤ το ζητάει ενώ υπάρχουν φαρδειές πλατειές υπογραφές Υπουργών και μάλιστα χωρίς γνωμοδότηση , γιατί άν την ζήταγαν θα τους έλεγαν ότι σύμφωνα με το Σύνταγμα ότι δεν μπορούν να εκχωρούν εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα χωρίς την ειδική πλειοψηφία της Βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΕΚ.

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΕΚ αποτελείται από 15 Μέλη. Στο Συμβούλιο μετέχουν εκπρόσωποι από το Κράτος (Υπουργείο Υποδομών , Μεταφορών και Δικτύων και ΥΠΕΧΩΔΕ), Εκπρόσωποι Μισθωτών, Εργοδοτών, ΚΕΔΚΕ, καθώς και αιρετοί εκπρόσωποι των υπαλλήλων του ΟΕΚ.


    Δ.Σ. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
    Κωτίδου Γεωργία Πρόεδρος Δ.Σ.
    ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΡΑΤΟΥΣ
    ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Ελισσάβετ Κυβερνητικός Επίτροπος
    ΠΕΤΣΗΣ Ηλίας
    ΞΙΑΡΧΟΣ Στυλιανός Υπουργείο Εργασίας
    ΤΣΙΩΛΗ Βασιλική Υπουργείο Εργασίας
    ΜΑΚΡΗΣ Διονύσιος
    ΥΠΕΧΩΔΕ
    ΠΟΛΑΚΙΣ Ανδρέας ΥΠΕΧΩΔΕ
    ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΙΣΘΩΤΩΝ
    ΘΩΜΑΣ ΦίΛΛιπος (Αντιπρόεδρος ΔΣ) ΓΣΕΕ
    ΜΑΡΙΝΙΔΗΣ Γεώργιος ΓΣΕΕ
    ΠΑΣΟΥΛΑΣ Ιωάννης ΓΣΕΕ
    ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ
    ΚΑΡΑΤΖΑΣ Χρήστος ΣΕΒ
    ΙΩΑΝΝΟΥ Βασίλιος Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.
    ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗΣ Ιωάννης ΕΣΕΕ
    ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΕΔΚΕ
    ΣΙΩΜΟΣ Βλάσσης
    ΚΕΔΚΕ
    ΑΙΡΕΤΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΟΕΚ
    ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ Παναγιώτης
    ΓΟΥΒΟΠΟΥΛΟΣ Χαράλαμπος
    ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
    ΞΗΡΑΔΑΚΗΣ Ξενοφών Γραμματέας Δ.Σ.

    Μπορεί να μας πει ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος,ο Ταμίας της ΓΣΕΕ Φίλιππος Θωμάς,που είναι Αντιπρόεδρος στον ΟΕΚ και εισπράτει μερικές χιλιάδες ευρώ μηνιαίως,σε πόσες άλλες έμμισθες θέσεις,είναι εκτός ΕΛΤΑ;
    Γιατί στα ΕΛΤΑ,εκτός από υψηλόβαθμος υπάλληλος των 3.000 ευρώ μηνιαίως,είναι και μέλος του Δ.Σ.-ΕΛΤΑ με άλλα 1.000 ευρώ επιπλέον τον μήνα,μέλος του Επαγγελματικού Ταμείου ΕΛΤΑ με αλλα 700 ευρώ τον μήνα και μέλος του Δ.Σ της θυγατρικής των ΕΛΤΑ ΚΕΚ-ΕΛΤΑ με άλλα 600 ευρώ τον μήνα.Μάλιστα στο ΚΕΚ-ΕΛΤΑ ο αθεόφοβος,ήταν και κάποια χρόνια,με μοναδικό προσόν απολυτήριο εξαταξίου Γυμνασίου,Διευθύνων Σύμβουλος επιμόρφωσης Εξωτερικού,γνωρίζοντας ως μοναδική ξένη γλώσσα τα Ηπειρώτικα,καθόσον κατάγεται απο την Θεσπρωτία.
    Πότε τα κατορθώνει όλα ο ακατάβλητος και χαλκέντερος Ηπειρώτης;
    Πάντως είναι ''αξιος'' κύριε Παναγόπουλε να σας διαδεχθεί στην ηγεσία της ΓΣΕΕ.
    Ακόμη κύριε ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,Πρωθυπουργέ της χώρας,πρέπει να είναι ''τιμή'' σας που έχετε μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ,ένα τόσο ικανό εισοδιστή και πολυπράγμονα σαν τον Φίλιππο Θωμά.Να τον χαίρεστε.Με τέτοιους θα πάει σίγουρα μπροστά το ΠΑΣΟΚ και το εργατικό κίνημα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η χώρα κατεληξε πρωταθλητρια της διαφθορας ,της διαπλοκης και της μιζας . Η απαξίωση θεσμών , προσώπων και η κατάχρηση του δημόσιου χρηματος εχει αμεση σχεση με τον καταψηφισθεντα εσμο των ανίκανων συνεργατών και υπουργων του αχρειου επιγονου Κωστάκη Μπουχεσα ( των αγγελου, ρουσοπούλου,αδριανου, αλογοσκουφη , φαυλοπουλου, σιουφα, μπακογιάννη, πετραλια, κτλ ανίκανων, αχόρταγων και απληστων… )

    ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ, ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ , ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΕΤΕ.

    ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ , Ο ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ,ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΙ, ΔΑΧΤΥΛΟΔΕΙΧΤΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ .

    ΟΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ , ΟΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ , ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΦΑΓΑΝΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΕΝΑ ΛΑΟ ΒΛΑΚΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΧΙΒΛΑΚΕΣ ΝΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΞΕΡΟΥΣ…ΟΙ ΑΡΧΙΜΑΚΑΚΕΣ..

    ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΕΠΙΓΟΝΟΣ KΩΣΤΑΚΗΣ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΙΜΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ, ΤΟΥ ΜΠΑΣΙΑΚΟΥ ,ΤΟΥ ΔΟΥΚΑ , ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ , ΤΟΥ ΓΚΡΑΤΣΙΟΥ ... ΤΟΥ ..ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ .

    ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΣΗ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΟΜΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ.

    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΤΖΕΦΡΥ" ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΩΡΑ; ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΞΙΟΙ;;;

    25 Μαϊ 2010 6:59:00 μ.μ.

    ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ,
    ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΣΟΚ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ 15% ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,
    ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ...

    ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΑΤΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΟΛΟΥΣ,
    ΑΚΟΥΣΤΕ ...

    ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ, ΘΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΤΟ ΔΕΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ...

    ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΞΕΚΩΛΙΑΡΙΚΟ ???

    (ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ "ΚΙ ΑΛΛΟ")

    ΠΑΝΤΩΣ, ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕ, ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ...

    ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΙΕΖΕΤΕ ΤΟ ΧΤΕΝΙ .... ΜΑΝΤΕΨΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τι εγινε? ποτε θα μειωθουν τα παρταλια βολευτες στους 100?

    ακομα περιμενουμε.

    τους μισθους τα πασοκικα αρχιδια σε ενα βραδυ προλαβανε και τους κοψανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Kαλά ρέ Στάθη,
    γιατί έβαλες τή φωτογραφία τού
    Steven Hawkins?
    Aναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγγέλου Γιάννης .Ένας πρωτοκλασάτος σφουγγοκωλάριος ενός ανίκανου επίγονου .

    Η προσωπική παρουσία αυτού του υπόλογου δημιουργήματος το αχρείου Κωστάκη (που είναι η ενσάρκωση της διαπολκολογιας , της φαυλοκρατίας , της αναξιοκρατίας, της κενότητας και της παντελούς έλλειψης αρχών κα ι ιδεολογίας) είναι έξω από την φυσιογνωμία των νοικοκυραίων της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και αποτελεί όνειδος για τους οπαδούς που ανέχτηκαν την παρουσία του έξη χρόνια να πρωθυπουργεύει
    Οι μέθοδοι διοίκησης ,οργάνωσης και εκτέλεσης του Αγγέλου είναι γνωστές εδώ και περισσότερα από 9 χρόνια. Δολοπλοκίες, υπόγειες διαβολές,υπόλογες φιλικές συναναστροφές με μόνο στόχο την προσωπική ανέλιξη ,την οικογενειακή επικράτηση και την μακιαβελική απόλαυση της εξουσίας.
    Ένα υποκείμενο του πολίτικου παρασκήνιου που διόριζε ανεξέλεγκτα στο δημόσιο όλους τους συγγενείς του, και έστηνε με τον Ρουσοπούλι όλες τις κομπίνες

    Α ει να χαθείτε άπληστοι ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τρελή φάτσα για θρίλερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ .
    ΕΝΑΣ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ…

    Άλλος ένας αχρείος, ανίκανος και υπόλογος από τα πουλέν του Καραμανλή που νομίζει πως το μαύρο παρελθόν της άθλιας διακυβέρνησης δεν τον αγγίζει
    Λες και δεν ήταν κι αυτός ένας από τον εσμό των κενοκρανων που οδήγησαν τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην κατάρρευση και τον Κωστάκη στην κατάθλιψη.

    Αίσχος και ντροπή σε όσους αμνήμονες υποτιμούν τη μνήμη των μελών και οπαδών του κόμματος.

    Ο Αγγέλου για καθαρά ιδιοτελείς λογούς συντάχθηκε με τον Ρουσοπουλο ,
    και την διαχρονικη φαυλοκρατία που είχε επιβάλει η πλουτοκρατία στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ τα τελευταία έξη χρόνια και ξεπέρασαν κάθε όριο ανοχης και ηθικής.

    Αγγέλου Γιαννάκη εσύ και η συντριπτική πλειοψηφία των υπουργών του μικρονοου Κωστάκη πρέπει να περάσετε από λαϊκό δικαστήριο στην πλατεία Συντάγματος.

    ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αναστάση πολύστροφε έχεις κάψει μηχανή καί φρένα.
    Πού πάς ρέ.Δέν κολλάς πουθενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΦΙΛΕ ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ .ΕΧΩ 2 ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΑΝ ,ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ,ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥΣ .ΡΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ,ΤΙ ΜΑΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ .ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΒΟΛΕΨΑΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΒΟΥΛΗ ΣΑΝ ΜΟΝΙΜΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ .ΑΣΤΟΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τι γίνεται εδώ μέσα ρε πούστη μου??

    Πολλή κρεμάλα και γαμήσι από το......πληκτρολόγιο.

    Μάλλον μαγκιά χωρίστρα και κώλο κουβαρίστρα είσαστε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 10:27,μόνο τό χιούμορ έμεινε....
    Μακρυά από τό τελευταίο κλίκ.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Συγγνώμη, αλλά είναι δυνατό να μιλάμε για Μέγαρο Μαξίμου και να εννοούμε Αγγέλου και Ρουσόπουλο, αλλά όχι Καραμανλή; Αν ναι, πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Καραμανλής δεν κυβερνούσε. Αν όχι, ο κατεξοχήν ένοχος για το Βατοπαίδι είναι ο Καραμανλής και κακώς κάκιστα σ'αυτή την περίπτωση τον καλύπτει ο Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σαν τον βρυκολακα Νοσφερατου,δεν μοιαζει ο κυριος αυτος?? Ολοι στη φυλακη καθαρματα του κερατα,και δημευση των περιουσιων τους....φατσα Νοσφερατου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση