GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιστορίες καθημερινής τρέλας στους δήμους...

Από τον Γιάννη Πάλλη Στο χθεσινό συμβούλιο του Δήμου Γλυφάδας αλλοι είχαν τον καημό τους γιατι δεν μπορούν να ανανεώσουν τις συμβασεις ε...

Από τον Γιάννη Πάλλη
Στο χθεσινό συμβούλιο του Δήμου Γλυφάδας αλλοι είχαν τον καημό τους γιατι δεν μπορούν να ανανεώσουν τις συμβασεις εργασιας τους και άλλοι έβγαζαν λογίδρια ότι «πολύ λυπούνται και κατεβαίνουν σε αγώνες». Μέχρι και κλείσιμο του Δήμου πρότειναν, λες και αν κλείσουν το δήμο Γλυφάδας θα λυπηθεί το ΔΝΤ θα έρθει στην Γλυφάδα αεροπορικώς και τρέχοντας να ξαναβάλλει στις καρέκλες του συμβασιούχους.
Βέβαια μεταξύ των συμβασιούχων ήταν και κάποιες κυρίες μάλλον σε ηλικία απόσυρσης οι οποίες εκόπτοντο για την θέση τους την οποία έτσι και αλλιώς πήραν χαριστικως από την Ν.Δ αλλοι από το ΠΑΣΟΚ και γνωρίζουν ότι είναι προσκαιρες και ρουσφετολογικές.
Ονόματα ξέρουμε αλλά...
 δεν τα λέμε μήπως και σταματήσει τουλάχιστον από φιλότιμο αυτή η σπατάλη του δημοσίου που τώρα πληρώνουμε όλοι μας και θα το πληρώνουν και οι επόμενες γενιές.
Σε ένα Κράτος που όλοι θέλουν να πάρουν μισθό από το δημόισο χωρίς ούτε καν να ξέρουν τι είναι το αντικέιμενο που δουλευουν τι περιμένεις προκοπή;;;
Τι είσαστε εσείς κυρία μου ρώτησα καποιες που παρακολουθούσαν το συμβούλιο για το θέμα των συμβασιούχων.
Ημουν γραμματέας στην ΔΕΑΠ και με απέλυσε η κ. ....όταν ανέλαβε τώρα είμαι στον Πολιτιστικό Οργανισμό κ.λ.π.
Και τι κάνετε εκεί κυρία μου;
"Ειμαι γραμματέας γεννικώς
Μα δεν είναι ο κ. Γιώργος;
Ναι αλλά είναι ειδικός γραμματέας στα τάδε θέματα
Και εσείς;
Γενικώς
Δηλαδή μετράτε τις ώρες πότε θα φύγετε;
Εχω γενικά ευθύνες ..κλ.π
Οι γραμματείς τέτοιων οργανισμών και λοιπών θέσεων αυτές τις ευθύνες εχουν γενικώς. Καποιες περασμένες 4ετίες στον Δημο Π. Φαλήρου ήταν τόσοι οι γραμματείς που η γραμματέας είχε βάλλει δίπλα καρέκλα και έβαλε την δική της γραμματέα.
Τη ρώτησα τι είσαι εσύ δεσπονίς;
Γραμματέας της κ. ...που έιναι γραμματέας του Αντιδημαρχου...
Η αρχιγραμματευς μάλιστα, με παρέπεμπε στην γραμματέα της για κάποια διεκπεραίωση και η ίδια γκομένιζε στο τηλέφωνο κλεισμένη στο γραφείο του γερό αντιδημάρχου, που της είχε δώσει τον αέρα και λοιπά προσόντα ... ( Αργότερα παράτησε τον άνδρα της, τον γεροαντιδήμαρχο, τα δύο εφηβα παιδιά της και εφυγε σε άλλη πόλη με απόσπαση στην Νομαρχία και με τον γκόμενο τον οποίο παντρέφτηκε και απέκτησε άλλα δύο παιδιά )
Για όλους τους γραμματείς και αργόσχολους λοιπόν το Κράτος έγινε υδροκέφαλο. Πληρώνει τους επίσης αναισθητους Υδροκέφαλους και γλυφτες υπαλληλους του μόνο και μόνο για μία,ή πολλες ψήφους των ανόητων πολιτικών που μας κυβερνούν και τώρα μας φταίει το ΔΝΣ για το χάλι μας και όχι εμείς οι ίδιοι.
Θα μπορούσα να γράψω τα ονόματα αυτών όλων που χαζεύουν μέσα στα γραφεια και πληρώνονται. Όμως ξέρω ότι προσωπικά στην κυριολεξία ότι δεν εθύνεται ο καθενας και μόνο αυτός, γιατι είμαστε μέρος από το γρανάζι που στήσαμε και δεν μπορούμε να κανουμε αλλιώς εκτός αν μας το επιβάλουν «με απαγορεύεται». Για αυτό και δεν γράψω τα ονόματα, εκτός αν συνεχίζουν οι εκλεγμένοι να διορίζουν με συμβάσιες τους δικούς τους, χωρίς κανένα κριτήριο, παρά μόνο την γνωρίμία και ιδίως τις θείτσες, που κουβαλούν μαζί τους οι εκλεγμένες για να τις χειροκροτούν. Γνωρίζω ότι η ευθύνη και απόφαση είναι όλων.

9 σχόλια

  1. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ.
    Είναι γρήγορος ο μπαγάσας.
    Πώς τα κατάφερε να απογοητεύσει τόσο πολύ τον Ελληνικό λαό μέσα σε λίγους μήνες;
    ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΤΑΖΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
    Από ποιόν ζητάς κατανόηση, κύριε Παπανδρέου, από το φτωχό λαό;
    Τί να σου δώσει (εκτός από μια μεγαλοπρεπή μούτζα) ο συνταξιούχος των 500 ευρώ που του παίρνεις τη μπουκιά μέσα από το στόμα ;
    Πόση κατανόηση να δείξει ένας οικογενειάρχης που τρέμει νυχθημερόν μήπως χάσει τη δουλειά του, γιατί ξέρει ότι δεν πρόκειται να ξαναβρεί άλλη;
    Τί να σου κάνει πια ο ελεύθερος επαγγελματίας που δεν έχει ούτε βενζίνη στο αμάξι του να βάλει και είναι χρεωμένος μέχρι το λαιμό στις τράπεζες, ενώ τα έξοδα τρέχουν;
    Κύριε Παπανδρέου, ήλθε η ώρα να ανασχηματίσετε τον εαυτό σας, προκηρύσσοντας εκλογές.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
    Εγώ βλέπω ότι ο κόσμος είναι τόσο πικραμένος και απογοητευμένος που, εάν συνεχίσετε έτσι θα σας περάσει και ο τσίπρας.
    Όσο για τα παπαγαλάκια που μας πρήζουν πάλι με τις “δημοσκοπήσεις” τους (ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή), ας το ρισκάρει ο Γιώργος. Αν μη τι άλλο έτσι θα βουλώσει τα στόματα όσων λένε ότι κορόϊδεψε το λαό τον Οκτώβριο. Εμείς πάντως τους λέμε ότι το χαρτί στο οποίο είναι γραμμένες οι δημοσκοπήσεις τους το χρησιμοποιούμε καθημερινά στο δωμάτιο που ακόμη και ο βασιλιάς πηγαίνει μόνος του.
    ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ.
    Ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα κύριε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΠΙΑ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.
    Λένε ότι, όπως πάει, ο Παπανδρέου θα φύγει νύκτα από το Μαξίμου, με ελικόπτερο.
    Μαθαίνω ότι τελευταία ακούγονται παράξενοι θόρυβοι μεταξύ Υπουργείου Οικονομίας και της παρακείμενης σήραγγας του μετρό. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Παπακωνσταντίνου ετοιμάζει και αυτός τη δική του διαφυγή. Φεύγει μέσα στο σκοτάδι και υπόγεια, σαν τα βρωμερά τρωκτικά των υπονόμων.
    Αυτή είναι η μοίρα των απατεώνων.
    ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΠΙΑ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.
    Λένε ότι, όπως πάει, ο Παπανδρέου θα φύγει νύκτα από το Μαξίμου, με ελικόπτερο.
    Μαθαίνω ότι τελευταία ακούγονται παράξενοι θόρυβοι μεταξύ Υπουργείου Οικονομίας και της παρακείμενης σήραγγας του μετρό. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Παπακωνσταντίνου ετοιμάζει και αυτός τη δική του διαφυγή. Φεύγει μέσα στο σκοτάδι και υπόγεια, σαν τα βρωμερά τρωκτικά των υπονόμων.
    Αυτή είναι η μοίρα των απατεώνων.
    ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πασοκ

    Και ο Παναγιωτακοπουλος

    και ο Κοντζιας πλεον

    δεν μπορουν να κανουν τιποτα!!


    Μονο ο δρ κουτσουκος μπορει να κανει την ανατροπη,,

    να γκρεμισει αυτη την κυβερνηση πασοκ και να φτειαξει αλλη κυβερνηση γνησιου πασοκ.

    και θα την κανει αν δεν ψηφιστει το νομοσχεδιο δανειοληπτων, δηλ εως αρχες Ιουνιου

    Απο το νομοσχεδιο δανειοληπτων εξαρτωνται ολα!!

    Οι δανειοληπτες ψηφισαν το Πασοκ και τωρα ο νομος ολο αναβαλλεται από την Kατσελη και Παπακωσταντινου!

    Υπαρχει και το ενδεχομενο να μην θελουν να το ψηφισουν αλλα να "κοιμιζουν τους πολιτες οτι θα ψηφιστει"

    για να φτασει η 1η Ιουλιου οταν οι τραπεζες θα αρχισουν κατασχεσεις σπιτιων...

    Υπαρχει περιπτωση να "τα εχουν βρει" με τις τραπεζες οποτε οδηγουν σκοπιμως τους πολιτες ως ζωντα ζωα προς σφαγη,

    για να μην προλάβουν να πουλησουν εστω μονοι τους τα σπιτια, ή να βρουν άλλη λύσh, για τα δάνεια, οποτε να τα παρουν οι τραπεζες για ψιχουλα!

    Τοτε θα κληθουν οι πολιτες να κανουν μαζικες αγωγες κατα Κατσελη και Παπακωσταντινου και σε ολους τους παρατρεχαμενους

    για σκοπιμη παραπλάνηση τους, με στοχο την κατασχεση των σπιτιων τους απο τους τραπεζιτες!

    Αυτα!

    Γιωργος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΤΑ 5,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ;

    Οι παπαριές περί «νόμιμου και ηθικού» ισχύουν μόνο για τον Βουλγαράκη που πήγε σπίτι του χωρίς να έχει βρεθεί ότι καταχράστηκε ούτε 1 €;

    Για την Γκερέκου δεν ισχύει το ότι
    είναι μεν νόμιμο να είναι βουλευτής μιας και τα χρήματα τα χρωστάει ο άνδρας της...

    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ;

    Δεν έχουν τσίπα οι πασόκοι.

    Δεν ειχαν ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρόσβαλες γελοίε πρωθυπουργέ την πολιτική υπόσταση ενός κινήματος καθαγιασμένου ως το 93 στην συνείδηση του λαού. Ενός κινήματος που την ιδρυτική του διακήρυξη υπέγραψαν στελέχη με φέρουν όνομα διαμάντι όπως ο μιχάλης ο χαραλαμπίδης. Ξεφτύλισες τις μάχες που έδωσαν οι γονείς μας για να κατακτήσουν καλλίτερες συνθήκες ζωής.
    Μας ποχρέωσες να κοιτάμε στον πολιτικό μας καθρέφτη και να μην αναγνωρίζουμε τους εαυτούς μας.

    Τώρα πουστη εσύ με την παρέα σου και για να σώσεις το τομάρι σου θα φύγεις νύχτα μαζί με τους τραπεζίτες.

    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΑΣ. ΠΛΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ. ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΧΕΖΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΣΚΟΠΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ. ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ. ΕΞΑΛΟΥ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ. ΟΣΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΔΥ,ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΧΑΡΑΖΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ. ΟΛΟ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΑΝ ΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΤΙ. ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ, ΟΛΟΙ ΓΙΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ: ΜΑΝΩΛΗΣ, ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ, ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ,ΚΛΠ. ΚΛΠ. ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΜΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΡΟΜΠΟΤ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΙ ΤΙΣ ΤΑΞΙΚΕΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΜΑΤΩΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕ, ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΡΩΤΑΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΧΝΑΣ,ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΟΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ. ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΑΚΟΜΑ. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πανελλαδικές : Υβρις στην Γενοκτονία των Ποντιών!

    Τι θέμα έβαλε το υπουργείο Παιδείας (φυσικά όχι «Εθνικής») στις Πανελλήνιες σήμερα, Ημέρα της Σφαγής των Ποντίων;
    Σε τι θέμα θα πρέπει να Απαντήσουν τα Ελληνόπουλα;

    Μα για το Σπίτι του Κεμάλ!
    Το εμετικό θέμα εδώ!

    Αναρωτιέμαι μόνο τι θα γινόταν στο Ισραήλ, αν την ημέρα του ολοκαυτώματος έβαζαν θέμα για το σπίτι του Χίτλερ!
    Αν οι αρνητές του ολοκαυτώματος είναι κατακριτέοι αυτοί τι είναι;

    τι να πει κανείς;!
    οποιαδήποτε άλλη μέρα θα ήταν απλά ένα κείμενο.
    σήμερα βρήκαν να το βάλουν;
    θα αρχίσω να πιστεύω την πεθερά μου που λέει ότι θέλουν να μας “ξεκάνουν”.
    τόση έλειψη ντροπής κι ευαισθησίας κ. Διαμαντοπούλου; για να μην πω τίποτε άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ.
    ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ;
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΑ,ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΜΕ.
    ΧΩΡΙΣ ΒΙΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΛΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΖΕΡΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ (ΑΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΑΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση