GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρίση του συστήματος...

Από το http://kala-nea.gr/ Τα πράγματα μπορεί να μην είναι και τόσο άσχημα για κάποιους τελικά.. και δεν αναφέρομαι ούτε στους μεγαλοβιομήχα...

Από το http://kala-nea.gr/

Τα πράγματα μπορεί να μην είναι και τόσο άσχημα για κάποιους τελικά.. και δεν αναφέρομαι ούτε στους μεγαλοβιομήχανους ούτε στους τραπεζίτες.. Τα πράγματα μπορεί να φαίνονται άσχημα αλλά αυτός είναι ο μόνος τρόπος να γίνουν καλύτερα..
Στα φοιτητικά μας χρόνια, στις ατελείωτες και ατέρμονες συζητήσεις μας, συμφωνούσαμε ότι η κοινωνία , τότε, είχε μπει σε μια ψευδαίσθηση ευδαιμονίας που οδηγούσε σε τεχνητό λήθαργο. Οι πολλοί δεν είχαν λόγο να ρισκάρουν αφού είχαν τόσο ψωμί, τόση παιδεία και τόση ελευθερία που δεν πίστευε κανείς πως αξίζει τον κόπο να τα θέσει σε κίνδυνο με κέρδος κάτι καλύτερο..
Αυτόν τον καιρό η κοινωνία έχει μια υπέροχη ευκαιρία αφού της δίνεται η αφορμή να...

κερδίσει την αλλαγή που φοβόταν να διεκδικήσει. Γιατί αυτόν τον καιρό το σύστημα έχει παρακμάσει τόσο, που αναγκάζει τον καθέναν να ξυπνήσει. Ένα σύστημα που υπάρχει από τότε που υπάρχουν οι αγώνες των εργατών με τη μόνη διαφορά ότι σήμερα είμαστε όλοι , με τον τρόπο μας, εργάτες..
Εξάλλου ένα σύστημα δεν είναι τίποτε άλλο από τον τρόπο που έχουν αποφασίσει οι κοινωνικές ομάδες να συνεργάζονται μεταξύ τους.. και αν αυτή η συμφωνία δεν αποδεικνύεται ωφέλιμη για τους πολλούς πρέπει να αλλάξει.
Μια οικονομική κρίση δεν είναι λόγος για απελπισία αλλά μια ευκαιρία για ουσιαστική κρίση. Κρίση του συστήματος που εφαρμόζουμε, κρίση των θεσμών και κρίση του ίδιου μας του εαυτού. Είναι μια ευκαιρία για τον καθένα να κριθεί και να αναρωτηθεί τι έχει κάνει λάθος και τι μπορεί να κάνει από τώρα και στο εξής για κερδίσει ένα καλύτερο αύριο για τον ίδιο και για όσους αγαπάει. Σε αυτή την "κρίση" οι εργάτες του Σικάγο απάντησαν την 1η Μαΐου του 1886 με τον μόνο τρόπο που έχει αποδειχθεί αποτελεσματικός μέχρι σήμερα από την αρχή του κόσμου. Με την συνεργασία των ανθρώπων και την μαζικότητα των αγώνων τους, συνειδητοποιώντας ότι ένα σύνολο είναι πιο δυνατό από το άθροισμα των επιμέρων μερών που το αποτελούν.
Σε απλά μαθηματικά αυτό σημαίνει 1+1=3 που όσο παράδοξο και αν φαίνεται ισχύει...

18 σχόλια

  1. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ , ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.


    Νεοέλληνα ξύπνα επιτέλους από τον λήθαργο και την αποχαύνωση, η χοληστερίνη τα τριγλικερήδια και το ζάχαρο σου έχουν προξενήσει σοβαρή βλάβη τον εγκέφαλο σου .
    Σου μείωσαν τον μισθό σου 30% , έρχεται μεγαλύτερη μείωση σε λίγο καιρό ,του μισθού και της σύνταξης , σου κόβουν τα δώρα .
    Σε λίγο πτωχεύουμε , οι τράπεζες κατεβάζουν ρολά , χάνεις τα χρήματα σου και εσύ τι κάνεις ;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Η Ελλάδα καταστρέφεται και εσύ Έλληνα γιατί φοβάσαι ;;;;;
    Τι φοβάσαι ;;;;;;;;;
    ΟΛΟΙ οι Έλληνες πρέπει να κατεβούμε στο Σύνταγμα και στα
    γραφεία του ΠΑΣΟΚ , και να απατήσουμε την ΠΤΩΣΗ της κυβέρνησης και του Γ.Παπανδρέου μαζί με το ΠΑΣΟΚ .
    ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ , ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    (να μπούμε και μέσα στην βουλή στου Μαξίμου και στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και να τους τα κάνουμε όλα λίμπα )
    Έχουν ποντάρει στα παράγωγα ( στοίχημα ), την χρεοκοπία στις Ελλάδος
    Που ισοδυναμεί πολλά, αστρονομικά κέρδη , για την μαφία του ΠΑΣΟΚ ,την Γκόλτμαν Ζάκς και τον Σόρος .
    Γι αυτό τον λόγο ΔΕΝ δέχεται ο Παπανδρέου την μεγάλη οικονομική βοήθεια της Ρωσίας και της Κίνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημερα καλό μηνα με χρώματα, αρώματα και γεύσεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ

    ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ ΕΑΤ ΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΟΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΒΑΣΑΝΗΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΞΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΕ ΔΙΑΤΕΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΜΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΙΛΕ και ΜΕΓΑΛΕ ΨΕΥΤΗ,
    ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΙΧΑΜΑ:


    το ελαχιστο που μπορει να κανεις πια ειναι να μειωθουν τα 300 υπεραριθμα δαπανηρα βρωμοσκυλα στους 100.

    και φυλακιση πολλες φορες ισοβια τουλαχιστον 100 καταχραστων του δημοσιου περα απο δημευση περιουσιας τους.


    ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ αν εχεις αρχιδακια ρε αρσενικη πορνη, γαμω το σαπιο μουνι της μαργκαρετ που σε πεταξε παλιοπουστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η χειροτερη πρωτομαγια ολων των εποχων, με σοσιαλιστικη κυβερνηση πασοκ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΑΓΓΕΛΗΣ Ο ΕΞΑΜΗΝΙΤΗΣ Ο ΜΑΓΟΣ ΠΟΥ ΣΕ 7 ΜΗΝΕΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ -ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ -Ο ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ -
    ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΕ -ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ-
    Διακλαδική επιχείρηση διαμαρτυρίας Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας κατά των εξοντωτικών οικονομικών μέτρων που επέβαλε η κυβέρνηση στο ήδη πενιχρά αμοιβόμενο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, θα «εκτελεστεί» την ερχόμενη Δευτέρα στο κέντρο της Αθήνα για πρώτη φορά στην ιστορία των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων! Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και λοιπά μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων προχωρούν σε αυτή την διαμαρτυρία, προάγγελο και άλλων κινητοποιήσεων.
    "Η κυβέρνηση με τις αποφάσεις και τις ενέργειές της υπονομεύει την ασφάλεια της χώρας», λένε οι ίδιοι και φαίνεται ότι έτσι είναι: Η αποδόμηση των Ενόπλων Δυνάμεων, μετά το "αυτοεμπάργκο" στις αμυντικές επενδύσεις επεκτείνεται στο προσωπικό των Κλάδων. Οι απώλειες στο ετήσιο εισόδημά τους έχει φέρει πολλούς από αυτούς σε κατάσταση απελπισίας: "Θα μου πάρουν το σπίτι ή θα πεινάσουν τα παιδιά μου. Δεν έχω άλλη επιλογή" μας περιέγραφε την οικονομική του κατάσταση αξιωματικός των ειδικών δυνάμεων του Στρατού.
    Στις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας 03/05 θα συγκεντρωθούν φορώντας κανονικά τις στολές τους όλοι μαζί, ενωμένοι, λοχαγοί, ταγματάρχες, πλωτάρχες, σμηναγοί - όπως θα πολεμούσαν τον εξωτερικό εχθρό - έξω από τον σταθμό μετρό του Μοναστηρακίου σε μία σιωπηλή, αλλά και ταυτοχρόνως βροντερή διαμαρτυρία. "Θα πάμε για καφέ όλοι μαζί. Κανείς δεν μπορεί να μας εμποδίσει, δεν απαγορεύεται" δήλωσε ανώτερος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού στο defencenet.gr.
    Μία διαμαρτυρία που θέλει να δείξει ότι τα στελέχη των τριών Κλάδων είναι "μαζί" και οι πιλότοι δεν αποτελούσαν την «εξαίρεση». «Δεν είμαστε ζώα για να μας φέρονται με αυτό τον τρόπο. Η ζωή μας είναι ταγμένη στη υπηρεσία της πατρίδας και όποτε μας καλέσει η πατρίδα θα την θυσιάσουμε. Αυτό είναι αυτονόητο. Αλλά όπως υπάρχει η εθνική, έτσι υπάρχει και η προσωπική αξιοπρέπεια», δηλώνει στο defencenet.gr ανώτερος αξιωματικός μέλος του ΣΥΣΜΕΔ του επαγγελματικού συνδέσμου των μόνιμων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.
    Το defencenet.gr έχει προειδοποιήσει ότι η διαμαρτυρία-«λευκή» απεργία των πιλότων ήταν μόνο η αρχή. Οι αξιωματικοί και οι υπαξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων μπορεί να μην έχουν το δικαίωμα απεργίας, έχουν όμως το δικαίωμα να αντιμετωπίζονται από την πολιτική ηγεσία ως άνθρωποι...
    Eπίσης, όπως αναφέρουν πληροφοριες του defencenet.gr, τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων βρίσκονται σε επαφή με τον έτερο πυλώνα, τους συναδέλφους τους που είναι επιφορτισμένοι με την εσωτερική ασφάλεια, τα στελέχη των Σωμάτων Αφαλείας, για να συντονίσουν τις ενέργειές τους. Ήδη οι Λιμενικοί έχουν αποφασίσει έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο διαμαρτυρίας που τον εμπνεύστηκαν από χώρα της Άπω Ανατολής!
    30-04-2010 13:14:50

    Καταργούν τις Σχολές Ευελπίδων, Δοκίμων και Ικάρων και φτιάχνουν ... "Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο"!
    Κατάργηση των παραγωγικών Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων, δηλαδή της Σχολής Ευελπίδων, της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων και της Σχολής Ικάρων και την αντικατάστασής του από ένα «Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο», σχεδιάζει η κυβέρνηση προκειμένου να ... κάνει οικονομία! Στο «Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο» θα εισάγονται και φοιτητές από άλλες πανεπιστημιακές σχολές.
    Το σχέδιο έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων μεταξύ των μονίμων στελεχών αφού θεωρούν ότι «Καταργείται η στρατιωτική εκπαίδευση, δημιουργούν ακαδημαϊκούς και όχι αξιωματικούς με επακόλουθα που θα είναι τραγικά για την ασφάλεια της χώρας».
    Η χθεσινή παραίτηση του υποναυάρχου Στυλιανού Φενέκου, μετά το λεκτικό επεισόδιο που είχε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο, φαίνεται ότι σχετίζεται και με αυτό το θέμα. Ο διευθυντής Κλάδου Πόρων και Εκπαίδευσης του ΓΕΝ, ανέλυε γιατί το «Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο» είναι ανέφικτο και πως λειτουργούν οι παραγωγικές σχολές των Ε.Δ. για να δεχθεί την επίπληξη - με ανοίκειες εκφράσεις - του υπουργού και να ακολουθήσει η παραίτησή του.
    Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η φιμωμένη είδηση του μήνα, που δεν προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση!!!

    Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.

    Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ. Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!

    Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στο YouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη 'Embedding disabled by request').

    Δυστυχώς η τηλεόραση μόνο ρόλο υπνωτισμού παρέχει στην κοινωνία μας. Το μόνο που δείχνουν και το μόνο που μαθαίνουμε είναι το DVD του Μάκη και ποιος θα γίνει παπάς στη θέση του παπά.

    Αν μπορούμε να αντιδράσουμε κάπως με τα εφόδια που διαθέτουμε, είναι να ενημερώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε μέσω του Internet. Τέτοια mail πρέπει να γίνονται forward.

    Παρακαλώ στείλτε το σε όσους μπορείτε. Αυτή η είδηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ επειδή το θέλουν τα συμφέροντα τους.

    Δείτε το βίντεο εδώ:

    http://www.youtube.com/watch?v=jglCyU8TPJw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τέτοιο γλύψιμο !!!!
    δεν ...υπάρχει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΗΔΙΑ

    Ποιοι έγλειφαν με αυτά τα λόγια μόλις πριν λίγες ημέρες των πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου;
    - «Ο Θεός να σας έχει καλά, κύριε Παπανδρέου»,
    - «Οι Eλληνες έχουν μόνο τον Θεό και τον Γιώργο Παπανδρέου!»,
    - «Αν δεν υπήρχε ο Γιώργος Παπανδρέου, θα έπρεπε να τον εφεύρουμε»
    - «Εσείς, κύριε πρόεδρε, είστε ψηλός και τρέχετε γρήγορα, εμείς που είμαστε κοντοί πρέπει να τρέξουμε περισσότερο!»

    Οι...
    βουλευτές του κόμματος του ΠΑΣΟΚ στην συνεδρίαση που έγινε στην βουλή. Μα πόσο αηδία πια. Τα σάλια έφθασαν μέχρι ...υπόνομο που μας έβαλαν.
    Αυτοί μας κυβερνούν;

    "ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΚΟΥΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ των troktiko του ΠΑΣΟΚ!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΤΑΝ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΤΙ ΣΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ...
    ΑΝ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΥΕΘΥΝΣΗ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΙΓΑΛΙΩΔΟΙΣ ΟΙ ΣΕΙΓΚΕΝΤΟΣΟΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αλλαγές στο πολιτικό σύστημα εδώ και τώρα.
    Έλεγχος και διαφάνεια στους πολιτικούς.
    Περιορισμός των υπερεξουσιών του πρωθυπουργού και των αρχηγών των κομμάτων με σχηματισμό των ψηφοδελτίων των κομμάτων από την βάση των κομμάτων με εσωκομματικές εκλογές.
    Έγκριση των νομοσχεδίων που ψηφίζει η βουλή από σώμα κληρωτών πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .
    ΞΟΔΕΥΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΛΕΦΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κύριε Παπανδρέου, Κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδας.
    Έως πότε ο κάθε ένας που κλέβει τα χρήματα του Ελληνικού λαού θα μένει ατιμώρητος;
    Εδώ και τώρα Κύριε Πρωθυπουργέ να ψηφιστεί ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΈΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ" ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ" ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΈΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΡΗΜΑ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΠΟΙΟΣ, ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝ ΧΡΟΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 1η ΜΑΗ 2010.
    ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΡΧΗ...

    Ο Παπανδρέου πρέπει να κάτσει στο σκαμνί και να απολογηθεί προτού οδηγηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα.

    Συνειδητά και με πλήρη σχεδιασμό οδήγησε τα πράγματα έως εδω και συνέπραξε αμέσως ή εμμέσως με τους εμπρησμούς της Ελληνικής γής μεταξύ 2007-2009, την “τρομοκρατία” και τα Δεκεμβριανά για να γύγει η τελευταία εθνική κυβέρνηση της χώρας.

    Και πλέον ετοιμάζεται για το σχέδιο Β που είναι το ξεπούλημα του Αιγαίου, Μακεδονίας, Κύπρου και Θράκης σε συνδυασμό με την εθνοαλλοίωση στο εσωτερικό της χώρας.

    Ως πολιτικός έχει τερματίσει τη “σταδιοσρομία” του γιατί αυτό που επέρχεται δεν είναι ικανό να τον κρατήσει στη θέση του και απορώ με την αφελειά του εάν νομ΄ζει ότι θα έχει δαφορετική τύχη από προσωπικότηες όπως ο Εφιάλτης, Γούσης και λοιποί.

    Το “κόλπο” του έχιε πλέον διαρρεύσει με πάσα λεπτομέρεια σε όλα τα κέντρα αποφάσεων του πλανήτη και όσοι χάνουν ή θα χάσουν από την εφαρμοζόμενη πολιτική του, θα τον λιανίσουν, γιατί δεν μιλάμε για εργατοπατέρες τύπου ΓΣΣΕ ή ψωραλέους Έλληνες “δοαπλεκόμενος”, αλλά για πανίσχυρα οικονομικά και πολιτική συμφέροντα που πλήττονται σε αρκετά μεγάλο βαθμό από τον ΓΚΑΠ.

    Η μόνη σωτηρία του είναι να δηλώσει παραίτηση-συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης και να φύγει δια παντός στο εξωτερικό-Μινεζότα.

    Σημειώστε το αυτό, γιατί τόσο η οργή του Ελληνικού λαού, όσο και η εκδίκηση πανίσχυρών συμφερόντων στην Ευρώπη κυρίως, προοιώνίζει πολύ άσχημα μαντάτα για τον ίδιο και τους περί αυτών.

    Αλλά βλέπεται, δύο πράγματα είναι απέραντα “Το σύμπαν και η βλακεία”.

    όσο αφορά αυτούς που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, έχω να πως μόνο το εξής :“Πως αισθάνεστε τώρα που είστε τόσο μαλάκες ??” .

    Θα εξακολουθήσετε !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΞΕΖΟΥΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΣΒΕΡΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΖΕΙ. ΜΑ ΚΑΛΑ, ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ? ΤΟΣΟ??????????????????????????????????????????????????????
    ΣΤΗΡΙΖΑΜΕ ΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΤΩΡΑ ΑΣ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΩΛΟ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΨΕΥΔΟΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΣΤΑ ΚΑΥΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ. ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ? ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΘΩΟΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΠΟΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΗ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΤΣΑ ΜΑΣ- ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΣΗΜΑΣΙΑ.. ΑΜ ΔΕ!!!
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ ΜΑΣ?
    ΑΦΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΠΙΟΥΜΕ ΤΟΚΑΘΑΡΤΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΝΤ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΑΡΤΑΟΛΙΣΜΟΣ.
    ΑΜ ΔΕ!!! ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΑΡΑ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΜΟΥ..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΙΜΑΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ,ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΩΣ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ,ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΩΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟΔΙΛΛΗΜΜΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ Ή ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ(ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΗΠΑ).ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΙΓΑΙΟ,ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
    ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
    -ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΙΜΑΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ;
    -ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ;ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ;
    -ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΑ ΛΑΘΕΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ;
    -ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΡΩΣΙΑ,ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ)ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ;
    -ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ;
    -ΓΙΑΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΤΑΝ ΠΩΣ ΗΞΕΡΕ ΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΕΑ (ΒΛ "ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ")
    -ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΒΑΛΛΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ;
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΝΩ ΜΟΥ ΦΟΡΤΩΣΕΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟ ΔΝΤ ΝΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΕΙΣ ΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ,ΔΙΕΒΑΛΛΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΛΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΩΝ SPREADS),ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ,ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ (ΥΠΟΨΙΝ,ΠΑΠΑΛΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ,ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΤΟ ΠΗΡΑΝ,ΤΥΧΕΡΟΙ-ΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ..) ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕ,ΧΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ,ΠΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ;
    ΣΗΜ:ΟΥΕ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. To πρώτο κράξιμο έπεσε και ήταν άσχημο..Την πλήρωσε ο Απόστολος Κακλαμάνης εκεί σε μια καφετέρια στην οδό Κοραή..

    Γλίτωσε τρέχοντας προς την τουαλέτα και τον έσωσε μια διμοιρία ματ..

    Η ξεφτιλισμενη πουτανα του ΠΑΣΑΟΚ
    ο κακλαμανης κρυφτηκε για δυο ωρες! μεσα στην χεστρα του μαγαζιου που επινε καφε!

    απο εξω επεφτε το απιστευτο γελιο και βρισιμο.

    μεχρι που ηρθαν οι κωλομπατσοι και τον εβγαλαν απο την σκατιερα, κατουρημενο επανω του τον παλιοπουστη.

    ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ troktiko ΠΑΣΟΚ.

    ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ !!!!!
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ
    ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ USA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση