GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ειδήμονες και μπλογκς‏...

Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης Ο Ρατσισμός των «Ειδημόνων», της «Διανόησης» & τα Μπλογκς ( Προς όλους τους υπευθύνους των Μπλογκς)...

Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης

Ο Ρατσισμός των «Ειδημόνων», της «Διανόησης» & τα Μπλογκς

( Προς όλους τους υπευθύνους
των Μπλογκς)

Το Μανιφέστο του νεοφασισμού
«Πρέπει να πείσουμε αυτό το θηρίο που λέγεται λαός, ότι αυτός είναι η κύρια αιτία της επικείμενης αθλιότητάς του.
Αν θέλουμε, εμείς το ευγενές είδος των ειδημόνων και της διανόησης να βγούμε νικητές και κερδισμένοι απ’ αυτήν την ύστατη μάχη της επιβίωσης μετά τη λαίλαπα που συνταράζει τον κόσμο, θα πρέπει να μην αφήσουμε αυτό το θηρίο που λέγεται λαός, να συνειδητοποιήσει τη δύναμή του.
Θα χαθούμε αν αυτό το θηρίο δεν το καθοδηγήσουμε με σιδερένια πυγμή.
Θα πρέπει να πείσουμε αυτή την ευτελή και ...

διεφθαρμένη τάξη των υπηκόων, αυτήν την ακαθαρσία της φύσης, πως δεν είναι σε θέση να ζήσει παρά μόνο με τον ιδρώτα του προσώπου της και πως η μόνη αρετή που της χρειάζεται είναι η υπομονή και η καρτερικότητα και πως πνεύμα, ταλέντα, στοχασμός και πολιτισμός ανήκουν σ’ εμάς τους ειδήμονες και διανοουμένους.
Οταν τα πράγματα οξυνθούν, και θα οξυνθούν σίγουρα κι άλλο, θα πρέπει να προετοιμάσουμε αυτά τα άθλια πλασματάκια, πως είναι προς το συμφέρον τους να καταλάβουν πως οι μόνοι τόποι μαζικής σύναξής τους πρέπει να είναι οι εκκλησίες και οι στρατώνες, εκεί που δε σκέφτονται αλλά ακούνε και υπακούνε.
Αυτην τη βαθιά, φλογερή και μυστική οργή που θα γεννηθεί μέσα από τη διαρκώς αυξανόμενη αθλιότητά τους, θα πρέπει να τη μετατρέψουμε σε μίσος προς τους ίδιους τους εαυτούς τους και ενάντια σ’ όλους εκείνους τους ομοίους τους, που τους ωθούν σε ανυπακοή προς εμάς, τους νέο-ευγενείς ειδήμονες και διανοητές της εξουσίας.
Γι αυτόν τον ιερό σκοπό, καλούνται τα ΜΜΕ και οι δικοί μας κονδυλοφόροι να στρατευθούν σε μια ύστατη μάχη αποπολιτικοποίησης και αποβλάκωσης των υπηκόων μας.
Καθήκον και χρέος τους είναι να επιβάλλουν σκόπιμα ένα σύντομο, απλοϊκό, συναισθηματικό και δίχως ουσία λόγο, για να τους κρατούν σε μία διαρκή παιδικότητα, γνωρίζοντας πως με τα παιδιά κάνεις ότι θέλεις.
Θα πρέπει να τους δημιουργήσουν μια τέτοια συλλογική συνείδηση, που να μην μπορούν να προσδιορίσουν οι ίδιοι τις ανάγκες τους και το σημαντικότερο, να μην καταλάβουν πως αυτές τις ανάγκες τους τις προσδιορίζουμε και τις επηρεάζουμε εμείς οι ευγενείς. Η παρουσίαση των ειδήσεων θα πρέπει να γίνεται με τέτοιο τρόπο, που να κάνει αόρατη την ιδεολογία μας και τα συμφέροντά μας, κρύβοντας παράλληλα τις πολιτικές που οδηγούν σ’ αυτά».

Αν το παραπάνω φανταστικό μανιφέστο, που δείχνει τον τρόπο που σκέφτονται οι κρατούντες ειδήμονες και οι βολεμένοι διανοούμενοι, φαίνεται σε κάποιους εξωπραγματικό και παράλογο, σημαίνει πως δεν έχουν καταλάβει τίποτα απ’ όλα αυτά που συμβαίνουν. Οι διάφορες δηλώσεις ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στην εξουσία και οι οποίοι μιλούν για μια κλίκα ανθρώπων γύρω από τον Παπανδρέου, οι οποίοι έχουν μεγαλύτερη σχέση με το αμερικάνικο ή ακόμη και με τον κινέζικο λαό παρά με τον ελληνικό λαό, δεν έγιναν τυχαία. Αυτή η κλίκα των βολεμένων που αποφοίτησε από σχολές τύπου Αναβρύτων, συνέχισε σε κολέγια του εξωτερικού και στις κριτικές των φίλων τους άλλων χωρών για την κατάντια της χώρας μας, η φυσιολογική αντίδρασή τους ήταν να λούζουν τον λαό τους με χαρακτηρισμούς του τύπου «τι να κάνουμε με έναν τέτοιο λαό κατσικοκλεφτών και διεφθαρμένων που δολοφόνησαν τον πρώτο ευρωπαίο ηγέτη τους τον Καποδίστρια», για να αποστασιοποιηθούν οι ίδιοι και να δείξουν ότι δεν έχουν καμία σχέση μαζί μας, πέρα από τον τόπο προέλευσής τους που είναι δηλωμένος στο διαβατήριό τους, είναι ικανοί για τα πάντα. Για το μόνο που δεν είναι ικανοί, είναι να προσφέρουν όραμα και ελπίδα στον ελληνικό λαό. Η κλίκα αυτή των λεβαντίνων εξωμοτών, έχει σαν συμμάχους της την συντριπτική πλειονότητα των βολεμένων δημοσιογράφων και των λεγόμενων ανθρώπων του πνεύματος.
Αυτά τα, δίχως πολιτισμικές ρίζες και πνευματική ουσία, μεταλλαγμένα πλάσματα της παγκοσμιοποιημένης αθλιότητας, θα εντείνουν ακόμη περισσότερο την προπαγάνδα τους. Θα πρέπει να αναμένουμε, πως όλους εμάς που πονάμε αυτόν τον τόπο και τους ανθρώπους του, θα μας χαρακτηρίσουν, αναχρονιστές, οπισθοδρομικούς, συντηρητικούς, κομμουνιστές, ακραίους, αντιεξουσιαστές ακόμη και ακροδεξιούς. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο τα μπλογκς, τα μόνα, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, που έμειναν έξω απ΄αυτό το βρώμικο παιχνίδι της προπαγάνδας και της παραπληροφόρησης, έχουν ακόμη μεγαλύτερη, πιο αυξημένη ευθύνη.
Αν θέλουμε να βοηθήσουμε την πατρίδα και τον λαό μας, θα πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειες πληροφόρησης αλλά και αποκάλυψης των βρώμικων μεθόδων προπαγάνδας και παραπληροφόρησης των πληρωμένων κονδυλοφόρων τους με συγκεκριμένα στοιχεία. Αν θέλουμε να βοηθήσουμε όλοι και οι σχολιαστές των αναρτήσεων, καλά θα κάνουμε, τούτες τις ώρες της ευθύνης να σχολιάζουμε επώνυμα και σοβαρά. Ο μεγαλύτερος σύμμαχος εκείνων που απειλούν να συνθλίψουν της ζωή μας, είναι ο φόβος μας.

14 σχόλια

  1. ΜΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ Η ΤΟ ΠΕΡΝΑΣ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ.

    ΤΙ ΘΕΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ?? ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ .

    ΑΛΛΑ ΕΥΧΩΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΟΝΑΕΙ.

    ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΟΛΟΙΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΣ .
    ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΘΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΚΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. διαβαζω ολα τα σχολια αλλά με εκνευριζουν οι κοπυ/πειστ μαλακες που ριχνουν τα ιδια και τα ιδια σε ολα τα μπλογκς.
    δεν υπαρχει τροπος να τους κόβετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..δεν είναι φανταστικό το εν λόγω μανιφέστο..,

    ..είναι η άποψη των πολιτικών για το λαό, είναι η άποψη των ηγετών των κομμάτων για τους ίδιους τους οπαδούς των..

    ..μέχρι ο λαός να απεγκλωβιστεί και απελευθερώθεί απο τα κομματικά δεσμά που κουβαλά , ο τόπος τούτος δεν έχει τύχη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Μπουμπούκα Μανωλίδου η τηλεπερσόνα τι γνώμη έχει για το θέμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Γιατί δεν μιλάει κανείς για τα λεφτά που προσέφεραν Ρωσία και Κίνα?"


    "Διαβάζω τα σχόλια και τις απόψεις τις τελευταίες μέρες σχετικά με τον "μονόδρομο" της προσφυγής της Ελλάδος στο ΔΝΤ, πως η μόνη άλλη επιλογή θα ήταν η χρεοκοπία. Γιατί κανένας μα κανένας δεν μιλάει για τα λεφτά που προσέφεραν Ρωσία και Κίνα και μάλιστα με καλύτερο επιτόκιο και χωρίς όρους? Αυτό δεν θα ήταν καλύτερη λύση πάρα να παραδίδουμε την χώρα ...
    στην χούντα του ΔΝΤ και της ΕΕ? Είδαμε πάλι πόσο μας βοήθησαν οι "φίλοι" μας στην Ευρώπη, που τώρα στήνουν μηχανισμό στήριξης για τις άλλες χώρες της ΕΕ, εφόσον πρώτα εμείς δεχθήκαμε την "βοήθεια" του ΔΝΤ.

    Και γιατί δεν μιλάει κανένας για το γεγονός πως η Ελλάδα κρατούσε αυτές τις μέρες το μέλλον της Ευρωζώνης στα χέρια της και θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση πιέζοντας για ευνοϊκότερους όρους και χαμηλότερο επιτόκιο για να δεχθεί η Ελλάδα την βοήθεια? Νομίζετε πως η Γερμανία θα ήθελαν να παρατραβήξουν το θέμα περισσότερο από τη στιγμή που όλοι φοβόντουσαν πως θα εξαπλωθεί η κρίση και στα άλλα κράτη?

    Ας σταματήσουμε τελικά να πιστεύουμε τον μύθο της κυβέρνησης πως δεν υπήρχε άλλη επιλογή!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άψογος...ΑΥτές τις στιγμές πρέπει όλοι ενωμένοι, χωρίς κομματικές ταυτότητες να ενωθούμε.

    Η ελευθερία, η κοινωνική δικαιοσύνη και η αυτοδιάθεση είναι κοινοί μας στόχοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΩΧ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!
    ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.
    ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΙΣ 5-5-2010 ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΧΟΧΛΟΣ.
    ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΒΡΑΣΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ......................
    Ο νέος πρόεδρος της Αργεντινής, Νέστορ Κίρτσνερ, έκανε στάση πληρωμών και δεν αναγνώρισε το χρέος. Δεν συμπεριέλαβε ούτε ένα νεοφιλελεύθερο οικονομολόγο στο επιτελείο του και απαίτησε από τους δανειστές και το ΔΝΤ τη διαγραφή του χρέους.
    Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις, οι δανειστές και το ΔΝΤ διέγραψαν το 75% της οφειλής και δέχθηκαν την αποπληρωμή των υπολοίπων με προνομιακούς όρους.
    Οι τόκοι των ληξιπρόθεσμων δανείων δεν αναγνωρίστηκαν ποτέ από την Αργεντινή, παρά το ότι αρχικά είχε συμφωνήσει να τους πληρώσει.
    ..........
    Γιατί κανένα κόμμα στην βουλή δεν πρότεινε αυτή την σίγουρη και δοκιμασμένη λύση ;
    Άγνοια ;
    Απλή αμέλια ;
    Πλημμέλημα ; Ή
    ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ,,,,το πασοκ με τους ΤΣΟΓΛΑΝΟΥΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΤΟΥ, είναιεδώ
    για αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. η ουσία ΠιστόΦΙΔΙ του πασοκ
    ειναι αυτό !!!

    ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ..
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ?
    Ή ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΗΛΙΘΙΕ.

    ΟΤΙ......
    Εμείς στο ΔΝΤ και τώρα οι Ευρωπαίοι κάνουν μηχανισμό για τις άλλες χώρες,
    χωρίς το ΔΝΤ. !!!!!

    Πειραματόζωο ήταν η Ελλάδα και πλήρωσε την κρίση. Την έβαλαν μπροστά για να δούνε τις αντοχές του ευρώ και τώρα που διαπίστωσαν ότι έρχεται το ντόμινο κάνουν μηχανισμό βοήθειας για τα άλλα κράτη ΧΩΡΙΣ το ΔΝΤ.

    Οι μοναδικοί που ...φάγαμε την χλαπάτσα του ΔΝΤ ήμασταν εμείς και δεν γινόταν αλλιώς. Η πρώτη χώρα ή θα χρεοκοπούσε ή θα έφθανε στον κοινό μηχανισμό.

    ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΕ ΗΛΙΘΙΕ _______________

    //// αντε να μας κόψετε και το inernet ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.....

    Οδυσσέα Ελύτη,Γιάννη Σκαρίμπα,Αγγελε Σικελιανέ,Γιάννη Ρίτσο,Γιώργο Σεφέρη,Χατζηκυριάκο Γκίκα,Σπύρο Βασιλείου,Εγγονόπουλε, Μόραλη,Πικιώνη,Μελίνα,Κατίνα,Μινωτή,Μαρίκα Κοτοπούλη και τόσοι άλλοι,εσείς γλυτώσατε νωρίς.

    Την Ελλάδα που αγαπήσατε,υμνήσατε και ζωγραφίσατε,την Ελλάδα που παράφορα ερωτευτήκατε,την Ελλάδα που κοσμήσατε,δεν θα την βλέπατε πιά.

    Οι μπογιατισμένες πόρνες ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ οι σαλτιμπάγκοι,
    οι καμποτίνοι,
    οι ζογκλέρ,
    οι τελώνες και φαρισαίοι,
    οι μεταπράτες,
    οι εργολάβοι,
    οι ‘δημοσιογράφοι-κλεφτοκοτάδες’
    και ο λοιπός συρφετός ενός παρακμιακού και γκροτέσκου Life style που κατάφερε να πεθάνει πρίν από το θάνατό του,
    χέρι-χέρι με αργυρώνητους ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ πολιτικούς,
    έφεραν την Πατρίδα μας,στα θλιβερά τους μέτρα.
    Μικρή,
    πρόστυχη,
    ατιμασμένη,
    σιχαμερή κι αποτρόπαια.
    Απόλυτα αντίστοιχη της αισθητικής τους.

    Ομως σε κάποια σκαλάκια στου Φιλοπάππου,ο Καραγκιόζης δακρύζει την ώρα που η Μανταλένα του λέει λόγια παρηγοριάς κι ο Ελληνας εκλιπαρεί την Παναγιά,γιά μή χειρότερα.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΕΔΩ...

    ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ .........!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΓΑΠ-ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ?

    ΒΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ , ΓΙΟΥΧΑΙΣΤΕ ΤΟΥΣ , ΑΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ,ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

    ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΟΡΟΪΔΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ , ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ !!!.

    ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΤΣΑΒΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ:

    "ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ , ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ".

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ !!!
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δυστυχως κύριε Πιστοφίδη υπάρχει ένα 95% που προτιμά να ζει μέσα στην αποβλάκωση και στην άγνοια ώστε να έχει καθαρή την όποια συνείδησή του.

    Δυστυχώς αυτό το 95% ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να βγάλει τις παρωπίδες, παρόλο που ΞΕΡΕΙ ότι τις φοράει.

    Δυστυχώς ένα υπόλοιπο 5% έχει φτάσει στο σημείο να αναρωτιέται αν έχει κάποιο νόημα να κάνει κάτι. Διότι μαζί με αυτό το 5%, αν σωθεί, θα σωθει και το υπόλοιπο 95%.

    Δεν είναι ρατσισμός κύριε Πιστοφίδη. Αλλα εφ όσον η πλειοψηφία των ανθρώπων αρέσκεται να λειτουργεί και να διαβιώνει με έναν εγκέφαλο πουρέ, ξέρεις ποιό είναι το συμπέρασμά μου;
    ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ. ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ.

    Γιατί να αγωνιστώ; Γιατί να φάω στο κεφάλι τις κρότου λάμψης και να μείνω κουφός ένα μήνα; Για να βγαίνουν μεθαύριο και να αλαλάζουν ότι ΕΓΩ έκαψα την τράπεζα; Για να διοργανώνουν εθνικιστικές φιεστες μνήμης;

    Και ξέρετε κάτι κύριε Πιστοφίδη;
    Φτιάξτε ένα λογαριασμό στο facebook αν δεν έχετε και περιηγηθείτε κανα δίωρο. Θα σας πιάσει απίστευτη απογοήτευση. Η νεολαία όχι μόνο κοιμάται, αλλά πλέον έχει περάσει σε άλλο στάδιο.
    Δυστυχως, κύριε Πιστοφίδη μου, δεν μας σώζει τίποτα...

    Ένας από το 5%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση