GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ολυμπιακός στο μηδέν!...

Γράφει το ΦΑΝΤΑΣΜΑ της όπερας ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ: Ο Σωκράτης Κόκκαλης στις 2 το μεσημέρι μπαίνει στα γραφεία του Ολυμπιακού, που τον περ...

Γράφει το ΦΑΝΤΑΣΜΑ της όπερας

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ: Ο Σωκράτης Κόκκαλης στις 2 το μεσημέρι μπαίνει στα γραφεία του Ολυμπιακού, που τον περιμένουν τα μέλη του δ.σ. και ανακοινώνει την τελική απόφασή του: ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ.
Πριν λίγο είπε: Είμαι στενοχωρημένος, απογοητευμένος, θυμωμένος.
Είπε ακόμη: Η αχαριστία μου έκοψε τα αυτιά από όσα άκουγαν εις βάρος μου…
Η αχαριστία των φιλάθλων που πανηγύρισαν μια ντουζίνα πρωταθλήματα και οι αποδοκιμασίες των οπαδών που τον αποδοκιμάζουν, τον αναγκάζουν σε απομάκρυνσή του.
 Βρέστε ανθρώπους που αγαπούν το σύλλογο όπως κι΄εγώ και προχωρήστε.μαζί τους. Εγώ κουράστηκα, απόκανα -θα πει- το θερμόμετρο της ΠΑΕ βρίσκεται στο μηδέν, από την αγάπη όλων μας εξαρτάται αν θα κατεβεί προς τη παγωνιά ή θα ανεβεί προς εύκρατους βαθμούς…

10 σχόλια

  1. ΣΩΚΡΑΤΗ η αχαριστία και η ζηλοφθονία σου έδωσαν ΚΩΝΕΙΟ τέτοια σκατά είναι οι οπαδοί, γενικώς οι Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ καράβια χάνονται και η γριά ψειροχτενίζεται. . .
    Ολυμπιακάρες, Παναθηναϊκάρες, ΑΕΚάρες, ΠΑΟΚάρες, και λοιπά σκύβαλα άντε και γαμηθείτε. Μας τα πρήξατε καραγκιόζηδες, σας χρυσοπληρώνουμε για να κάνουν δημόσιες σχέσεις τα αρχιλαμόγια οι προεδράρες σας, γαμημένα κωθώνια. Αει σιχτίρι επί τέλους.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδω ο κοσμος χανεται και το μουνι των ποδοσφαιροκαφρων χτενιζεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΗΣΟΥΝ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΚΑΤΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντίο κλωτσοσκούφι, εδώ θα πεινάσουμε και οι ποδοσφαιροπατέρες έχουν βολευτεί όπως και οι εργατοπατέρες τα λαμόγια ουστ όλοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο Κόκκαλης είναι απογοητευμένος με τους γιούς του, όπως ήσαν τεράστια ονόματα επιχειρηματιών και βιομηχάνων του παρελθόντος που εκ του μηδενός δημιούργησαν περιουσίες που εξανέμισαν οι διάδοχοί τους... Σωκράτη σε ευχαριστούμε όλοι εμείς οι ανώνυμοι Ολυμπιακοί για τη χαρά που μας έδωσες τόσα χρόνια. Έρχονται δύσκολες ημέρες μπορεί και χρόνια για την πατρίδα μας, το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι παραδεχόμαστε ότι προσέφερες ,αλλά και οτι πήρες πολλά απο μία ομάδα που
    διαθέτει τον περισσότερο κόσμο στην Ελλάδα.
    Εσύ μόνος σου έχεις πεί οτι ο Ολυμιακός είναι μαγαζί γωνία.
    Σε διαφύλαξε απο ποινικές διώξεις
    σου έδοσε έσοδα πολυ μεγαλύτερα απο όλες τις άλλες ομάδες
    οι φίλαθλοι πληρώνουν τριπλάσια τιμή στα διαρκείας ,εισφορά για τον ερασιτέχνη (γιατι εσύ δεν έδινες το ποσοστό σου).
    Ούτε στο πιό τρελό ονειρό των άλλων προέδρων δεν υπάρχει τα 18000 διαρκείας το χρόνο με μέσο όρο τιμής 500 ευρώ ,σουίτες απο 150000 έως 75000 ευρώ τον χρόνο ,είσπραξη μπουτίκ 1800000 ευρώ τον χρόνο (ο δεύτερος απο τους άλλους κάνει 500000 ευρώ)
    Πήρες το καραισκάκη με πρόσχημα τον ολυμπιακό και το έκανες προσωπική μπίζνα
    Εχεις παρατήσει την ομάδα εδώ και ΜΙΑ τριετία και τώρα η πτώση είναι δύσκολα αναστρέψιμη χωρίς οργάνωση και λεφτά
    θυμίζω ότι οι πάικτες ονόματα που έφερες ήταν για διαφήμιση και ΄'οχι για την δημιουργία ομάδας συνόλου,που θα μπορούσε να καθιεωρηθεί και να ανανεώνεται με μικρές προσθήκες κάθε χρόνο.
    Θυμίζω ότι και στα πέτρινα χρόνια στον ολυμπιακό έπαιζαν πάικτες φίρμες έλληνες και ξένοι.
    Εάν ήθελες να φύγεις θα έπρεπε να το δηλώσεις έγκαιρα και όχι τώρα που όλα είναι στα κάτω να μιλάμε για αποφάσεις στις 15 ιουνίου που αρχίζει σχεδόν η προετοιμασία.

    Οι φίλαθλοι του ολυμπιακού είναι ιδιαιτερη πάστα φιλάθλων που γέμιζαν το καραισκάκη και στα πέτρινα χρόνια και θα το γεμίζουν και τώρα αλλά δεν αντέχουν την κοροιδία και τα τελευταία 3 χρόνια πουλάς κονομάς και τους παραμυθιάζεις.

    Τρία χρόνια τώρα φωνάζει ο κόσμος για αντιτζορτζεβιτς αλλά κοροιδία .

    Ηξερες ή όχι τέτοια εποχή πέρυσι ότι ο Γκαλέτι είχε πρόβλημα υγείας ? εγώ λέω ναι και τόκρυψες.

    Σωκράτη έδοσες πολλά ,πήρες πολλά αλλά τρία χρόνια τώρα τα παράτησες και την χρονιά που πέρασε εγκλημάτησες,λες και ήθελες να γίνει αυτό που έγινε.
    Θυμίσου ότι αλλά ο σύλογος αυτός είναι πάνω απο προέδρους,κυβερνήσεις,παράγοντες κλπ και μάλον ήλθε η ώρα του ερυθρόλευκου λαού και οργή λαού οργή θεού.
    Θυμίσου ότι ο κόσμος πάντα έχει το σωστό κριτήριο και στο μπάσκετ αποθέωσε τους Αγγελοπουλαίους που πήραν την ομάδα απο εσένα στην ίδια κατάσταση που έιναι σήμερα η ποδοσφαιρική ομάδα και την ανέστησαν με προσπάθεια,χρήματα ,υπομονή και κέφικαι γιαυτό ο κόσμος τους αποθεώνει.
    Θυμίζω το περασμένο καλοκαίρι το ξεπούλημα δύο φορές στα εισητήρια του μπάσκετ ασχέτως αν οι τιμές ήταν πολύ μεγαλύτρες απο τα διαρκείας των άλλων ομάδων.
    Θυμίζω οτι ο ολυμπιακός είχε μεγάλους προέδρους όπως ο ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ (ΊΣΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ),ο Νταιφάς κλπ και όλοι προσέφεραν και όταν δεν παιρναμε τίτλους η ομάδα έπαιζε τουλάχιστον μπάλα.
    Ακόμη και επι Σαλιαρέλη έπαιζαν παίκτες σαν το λιτοφσενκο και τον προτασόφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ... δε πα να γ... μαλακισμενα με τις ομάδες σας. ειδικα εσεις του ολυμπιακού βάλτε τα πρωταθλήματα στον κόλο σας μαζί με το σωκρατοκάφρο και αφήστε μας ήσυχους να λύσουμε κανα σοβαρό πρόβλημα ηλίθιοι...

    ...τι ομάδα είμαι?
    Α+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ...τι βλαμμένοι θεέ μου... εδώ ο κόσμος χάνετε και ο Σωκρατης παίζει το πουλί του με τους ολυμπιακούς...
    ...καλά όχι ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι αλλά αυτοί αδερφάκι μου είναι ένα μάτσο ΘΡΥΛΙΚΑ βλαμμένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελειώσανε οι προμήθειες του ΟΤΕ που έβγαζε χρήμα με τη σέσουλα. Τώρα οι Γερμανοί τι να τον κάνουν; Έτσι κι αλλιώς ξεπερασμένη τεχνολογία πλάσαρε στον ΟΤΕ... Οπότε δεν χρειάζεται ο Σωκράτης την ομάδα για να εκβιάζει τους πολιτικούς. Αν δεν βρεθεί διάδοχος αγοραστής (κανένα λαμόγιο πάλι), θα τσουλάει ο Ολυμπιακός σαν τον Πανιώνιο, τέλος οι μεταγραφές, τέλος οι αγορασμένοι διαιτητές, τέλος οι τίτλοι και τα ψεύτικα μεγαλεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση