GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσε να λέει...

-Κουμπάρε Τάσο, μας πιάσανε με τη ...χορηγία στο χέρι... ( Γεώργιος Τσουγκράνης , κουμπάρος του Τ. Μαντέλη, ενώ περιμένει να καταθέσει στη...

-Κουμπάρε Τάσο, μας πιάσανε με τη ...χορηγία στο χέρι...

(Γεώργιος Τσουγκράνης, κουμπάρος του Τ. Μαντέλη,
ενώ περιμένει να καταθέσει στην Εξεταστική Επιτροπή)
Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

14 σχόλια

  1. ΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ;
    ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ;
    ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΜΑΣ;
    ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ:
    .....
    Στους εξαπατημένους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και προκειμένου να φρεσκάρουμε τη μνήμη τους, μήπως και στην επόμενη ευκαιρία φερθούν πιο έξυπνα, να τους θυμίσουμε τι έλεγε ο Καραμανλής προεκλογικά (Καθημερινή 15.09.2009):
    «Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στη ΔΕΘ, ξεπέρασε κάθε όριο ανευθυνότητας, τα δήθεν μέτρα που εξήγγειλε θα στοιχίσουν πάνω από 10 δισ. ευρώ. Πού θα βρει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τα χρήματα αυτά; Στο καταλυτικό αυτό ερώτημα υπάρχει μόνο μια απάντηση: δεν μπορεί να τα βρει», επεσήμανε ο κ. Καραμανλής απευθυνόμενος χθες σε κοινό μικρομεσαίων επιχειρηματιών. Στη Ν.Δ. εκτιμάται ότι μέχρι το πέρας της προεκλογικής περιόδου θα επιτύχουν να πείσουν τους πολίτες αφενός για την κρισιμότητα της οικονομικής αφετέρου δε για τον «λαϊκισμό» του ΠΑΣΟΚ και, προσωπικά, του προέδρου του.»

    από το dexiextrem
    ....
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ;
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΛΑΟ;
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΑΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΟΡΑΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
    ΘΑ ΠΕΙΝΑΤΕ, ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΑΣ ΠΑΞΙΜΑΔΙ, ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τα υπόλοιπα 99 εκατομμύρια της Μίζενς θα μας πεί τίποτε ο κύριος Σημίτης;
    Από χορηγίες δεν ξέρατε τίποτε κύριε Σημίτη;
    Όσο για τον αστείο Παπανδρέου, είναι τόσο μα τόσο αθώος που, επί 30 χρόνια βουλευτής του πασόκ δεν κατάλαβε τίποτε ο φτωχός.
    Τίποτε απολύτως σας λέω, είναι πολύ ειλικρινής άνθρωπος και, όπως τώρα πια όλοι έχουμε καταλάβει, επίσης δεν λέει ποτέ ψέμματα.
    Δεν είναι του χαρακτήρος του.
    Το λέω γιατί σήμερα θυμήθηκα που όταν ο Τσουκάτος είπε ότι έδωσε τα λεφτά της Ζίμενς στο πασόκ, ο Παπανδρέου απλά απάντησε "εμείς δεν βρήκαμε τίποτε".
    Η ερώτηση "γιατί τότε ο Παπανδρέου δεν έκανε μήνυση στον Τσουκάτο για το υποτιθέμενο ψέμμα του που διέσυρε το πασόκ" παραμένει σταθερά αναπάντητη.
    Καταλάβαμε, κύριε Παπανδρέου, όλοι έχουμε καταλάβει.
    Το μόνο που αναρωτιέμαι είναι πόσους ψήφους πασόκ θα βρείς στις κάλπες στις δημοτικές εκλογές.
    Μιλώντας με πολύ πράσινο κόσμο τον τελευταίο καιρό, υποψιάζομαι ότι μόνο από τους Αλβανούς, τους Πακιστανούς και τους Αφγανούς θα δείς άσπρη μέρα.
    Οι Έλληνες μαύρο, μόνο μαύρο.
    Σαν το μέλλον που μας έχεις στρώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. =================================
    π ρ ο σ ο χ η !!!
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ---- ΕΚΤΑΚΤΟ -----
    νυκτερινό... ΤΩΡΑ !

    Σύμφωνα με επείγουσα τροπολογία σε άσχετο νομοσχέδιο που κατέθεσε σήμερα ο υπηρεσιακός Υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης,
    όταν είσαι νεοδημοκράτης και η Ζίμενς σου στείλει ένα ένα ημερολόγιο τοίχου ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΙΖΑ.

    Σε περίπτωση που είσαι πασόκ και η Ζίμενς σου στέλνει εκατομμύρια ευρώ, ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΧΟΡΗΓΙΑ.

    Μετά από διαβούλευση (διάρκειας 35 δευτερολέπτων) με τους εμπλεκόμενους κοινωνικούς εταίρους, το νομοσχέδιο αναμένεται να συζητηθεί κατεπειγόντως απόψε στη Βουλή και τό αργότερο μέχρι αύριο το μεσημέρι να τυπωθεί στο ΦΕΚ.
    Πάνω από όλους ο νόμος (μας).

    Υ.Γ. θα εξαιρείται η συνεταίρος της ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ .
    Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ.
    Σαν μάρτυρες, γνώστες και επίσημοι καταδότες.
    +++++++++++++++++++++++++++++++++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ....ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο διεστραμένος
    πασόκος
    και έχει μπόλικους 10% είναι
    οι άρρωστοι διανοητικά καθυστερημένοι πασόκοι..

    - ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΜΙΖΑ Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΗΤΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.

    - Ετσι ετσι…

    - Καλό!!!
    χο! χο!
    Οι ευθύνες του Καραμανλή είναι τεράστιες.
    Γιατί δεν μιλά?
    Αυτός φταίει. χο! χο!

    - Το GAP έλειπε στο εξωτερικό.
    Δεν ήξερε.

    ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΠΑΣΟΚ Α.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το συμπέρασμα είναι απλό.
    Το 1974 οι αμερικανοκίνητοι χουντικοί παρέδωσαν την Κύπρο στην Τουρκία. Στη συνέχεια στήθηκαν δικαστήρια και καταδικάστηκαν σε ισόβια οι χρήσιμοι ηλίθιοι του συστήματος. Η Ελληνική Κυβέρνηση έφτασε στο σημείο να αποχωρήσει από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ.Ο λαός ξεθύμανε αποπροσανατολισμένος.
    Την Συνέχεια του εγκλήματος την γνωρίσαμε όλοι. Το ΝΑΤΟ επανήλθε, οι Τούρκοι παρέμειναν στο Νησί και οι Ελληνες γυρισαν ήσυχα-ήσυχα στα σπίτια και τις δουλειές τους.
    Σήμερα, η Ελλάδα οδηγήθηκε στην παραχώρηση Εθνικής της Κυριαρχίας στη Διεθνή των Τραπεζιτών. Το διεθνές σύστημα των τοκογλύφων ληστεύει με το νόμο τους εργαζομένους. Ξαφνικά το πολιτικό σύστημα ξαναρχισε το γνωστο παιχνίδι του λαϊκου αποπροσανατολισμού. Αποφάσισε να "θυσιάσει" εκ του ασφαλούς και προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού τα στρατιωτάκια της σκακιέρας. Ενδεχομένως να κάνουν και ποιο θεαματικά πράγματα από αυτά. Το σίγουρο είναι πως προκειμένου να μας τα πάρουν και αναιμακτες θυσίες θα κάνουν, και κωλοτούμπες αν χρειαστεί σαν τις μαϊμούδες . Στο τέλος όμως και αυτής της μαύρης διαδρομής, όπως και τότε, όλοι μας θα έχουμε χάσει οριστικά όσα με κοινωνικούς αγώνες κατάκτησαν οι προηγούμενες γενιές για μας, κάποιοι χρήσιμοι ηλίθιοι θα πληρώσουν, και τελικά το Σύστημα θα παραμείνει άθικτο μέχρι να αποφασίσει πότε θα μας ξαναβάλει στο μάτι.

    Καλή επιστροφή στα σπίτια που θα σας απομείνουν Πατριώτες και ύπνο ελαφρύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγωνιζόμενος27 Μαΐ 2010, 6:29:00 π.μ.

    Ξύπνα κόσμε, που αγωνίζεσαι να βγή ο δικός σου ΒΟΛΕΥΤΗΣ, για να παίρνει χορηγίες!!!!!!
    Τώρα το έντιμο ΠΑΣΟΚ σου παίρνει τον μισθό και την σύνταξη, ΓΙΑΤΙ?
    Υπάρχουν και άλλοι που δεν πρόλαβαν τις χορηγίες και πρέπει από κάπου να τις πάρουν?
    Βουλιάξατε την χώρα.
    ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Παπανδρέου εδώ έχουμε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΠΟΛΕΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΣΕΛΗ;
    Πόσοι Έλληνες θα την εμπιστευόταν να τους τηγανίσει έστω και δυο αυγά;
    Ναι την εμπιστευτήκατε και την τοποθετήσατε στο Υπουργείο, αλλά ήταν λάθος, παραδεχτείτε το και ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ! ΜΑΤΩΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΜΠΡΑΒΟ!
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΦΩΤΗ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «Άφες τους νεκρούς θάψαι τους εαυτών νεκρούς» είπε ο Χριστός (Ματθαίος 8/η: 22)

    ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΟ ΕΞΟΡΓΙΖΕΣΤΕ;
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο κ. ΜΑΝΤΕΛΗΣ;
    ΜΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ ΗΤΑΝ!!!

    ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΕΙΠΑΤΕ;
    ΠΙΠΕΡΙ ΘΑ ΣΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΟΠΩΣ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ κ.τ.λ.

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΕΚΣΥΓΡΟΝΙΣΜΟΥ …. συνάδελφε ΤΟΥ, Υπουργέ Γιωργάκη.

    ΑΝ ΔΗΛΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΥ ΕΛΑΒΑ ΧΟΡΗΓΙΑ 200.000 € ΘΑ ΕΧΩ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ;
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ…. μπα...μπα... !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαντέλης + ΠΑΣΟΚ = Διαπλοκή + Διαφθορά.

    Ανατρέχουμε σε προηγούμενα δημοσιεύματά μας (Διαπλοκή) για να δείτε τον κεντρικό ρόλο που είχε ο κ. Μαντέλης στην εξέλιξή της διαχρονικά και πως έγιναν όλα.

    Ο κ. Μαντέλης διετέλεσε πρόεδρος του ΟΤΕ την περίοδο 1985-1988

    Σεπτέμβριος 1986: Τα τηλέφωνα του ΟΤΕ χρειάζονται ανανέωση και το ΚΥΣΥΜ, με εισήγηση της υφυπουργού Βιομηχανίας Βάσως Παπανδρέου επέλεξε δύο συστήματα ψηφιακών, δήθεν για να μην υπάρξει εξάρτηση της χώρας από ένα και δημιουργηθεί μονοπώλιο. Το ένα από αυτά τα συστήματα κατασκευαζόταν από την Ζήμενς και το άλλο από την ..Στάζι και το εισήγαγε στην Ελλάδα η Ιντρακόμ

    1988: Το Δ.Σ. του ΟΤΕ (πρόεδρος ο κ. Μαντέλης) αναθέτει χωρίς διαγωνισμό και με διπλάσιες τιμές την πρώτη μεγάλη προμήθεια τις εταιρείες Intracom και Siemens, Είναι οι περιβόητες 470.000 ψηφιακές παροχές για τις οποίες επιβλήθηκαν αργότερα περιοριστικοί όροι 470 εκατομμυρίων (!!!) στον Σ. Κόκκαλη

    Ιούνιος 1989: Επί κυβερνήσεως Τζαννετάκη ο Μητσοτάκης παγώνει την σύμβαση και η διοίκηση του ΟΤΕ αποφασίζει επαναδιαπραγμάτευση. Καταλαβαίνεται όλοι γιατί το έκανε ο «Ψηλός».

    Νοέμβριος 1989: Αναλαμβάνει η «οικουμενική κυβέρνηση» υπό τον Ξενοφώντα Ζολώτα. Αναπληρωτής υπουργός Επικοινωνιών είναι ο Γιάννης Κεφαλογιάννης που αντιδρά στις πιέσεις του Μητσοτάκη να υπογράψει την σύμβαση. Αυτό προκαλεί μεγάλη κρίση στην κυβέρνηση και από τότε αρχίζει ουσιαστικά η κόντρα Βαρδινογιάννη – Κόκκαλη.

    31 Ιανουαρίου 1990: Συνεδριάζει το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών (Μητσοτάκης – Παπανδρέου – Φλωράκης) και με την συμμετοχή του γηραιού Ζολώτα αποφασίζει να ανατεθούν οι συμβάσεις του ΟΤΕ στην Siemens και την Intracom

    Ιανουάριος 1992: Λόγου του σάλου που προκαλείται, ο 7ος τακτικός ανακριτής ασκεί ποινική δίωξη εναντίον των Siemens και Intracom για τις συμβάσεις των 470.000 παροχών. Η υπόθεση μπαίνει στο αρχείο τον Μάρτιο του 1993, επί κυβέρνησης Μητσοτάκη φυσικά.

    Ιανουάριος 1992 (τον ίδιο μήνα με τη δίωξη !!!): Προκηρύσσεται διεθνής …διαγωνισμός, στον οποίο λαμβάνουν μέρος οι εταιρείες Intracom, «Ζημενς Τηλέ» (θυγατρική της Siemens), Alcatel, ΑΤ&Τ και Northern. Πίσω από αυτές είναι όλοι εκείνοι που ο Μητσοτάκης χαρακτήρισε τότε για πρώτη φορά «διαπλοκή».

    21 Ιουλίου 1992: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αναθέτει την προμήθεια άλλων 150.000 παροχών στην Siemens και την Intracom.

    Σεπτέμβριος 1993: Η επιτροπή προμηθειών του αποκλείει με διάφορα προσχήματα τις άλλες εταιρείες και αφήνει μόνο την Siemens και την Intracom να …διαγωνίζονται μεταξύ τους.

    Οκτώβριος 1993: Ο Μητσοτάκης χάνει τις εκλογές και έχει το θράσος να πει ότι τον ανέτρεψε ο ….Κόκκαλης.

    Μάρτιος 1994: Η κυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου κατακυρώνει τις 1.000.000 ψηφιακές παροχές στην Siemens και την Intracom. Πρόεδρος του ΟΤΕ είναι ο κ. Π. Λάμπρου που αποκαλείται και «ταμίας του ΠΑΣΟΚ»

    Δεκέμβριος 1994: Ο εισαγγελέας εφετών Γεώργιος Ζορμπάς διενεργεί προκαταρκτική εξέταση για την προηγούμενη σύμβαση και τον Ιούνιο του 1995 ζητεί να ασκηθούν ποινικές διώξεις κατά Siemens και Intracom. Aναλαμβάνουν δυο εφέτες – ειδικοί ανακριτές και το 1998 η υπόθεση μπαίνει κι αυτή στο αρχείο

    12 Μαρτίου 1996: Η κυβέρνηση Σημίτη αναθέτει με τη σειρά της την προμήθεια από Siemens και Intracom άλλων 270.000 ψηφιακών παροχών.

    Ιανουάριος 1997: Η κυβέρνηση Σημίτη τους δίνει ακόμα 338.000 ψηφιακές παροχές.

    9 Δεκεμβρίου1997: Η κυβέρνηση Σημίτη συνάπτει προγραμματικές συμφωνίες μεταξύ άλλων για την προμήθεια 3.000.000 παροχών συνολικού ύψους 370 δισ. δρχ.

    Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών είναι ο κ. Μαντέλης
    Συνάδελφος Υπουργός του ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,
    που το..ξέχασε !!! ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΥΙΟΣ
    ΣΑΠΙΟΥ ΠΑΤΡΟΣ. ΣΚΡΟΦΑΣ ΜΗΤΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι, αλλά ο Μαντέλης λειτουργούσε ως “Γούκος”, δηλαδή σαν frontman ενός πολιτικού (παύλα) επιχειρηματικού ομίλου με διάφορα ονόματα: ΠΑΣΟΚ Α.Ε., Οικουμενική Α.Ε. κ.λπ.

    Στη διάρκεια του βίου αυτού του επιχειρηματικού ομίλου υπήρξαν διάφοροι CEO (πρωθυπουργοί, πρόεδροι βουλής, πρόεδροι επιτροπών προμηθειών κ.λπ.).
    Τα ερωτήματα είναι απλά:

    1) Ολοι αυτοί οι πολιτικοί προϊστάμενοι και συνέταιροι του Μαντέλη τί θα γίνουν; Μένουν στο σκοτάδι;

    2) Ο Μαντέλης που εξελέγη και επανεξελέγη με χρήματα από ΜΙΖΕΝS, τώρα παίρνει βουλευτική αποζημίωση και σύνταξη υπουργού. Αυτά τα λεφτά θα τα απαιτήσει πίσω το Ελληνικό Δημόσιο; Εχει σκοπό ο Σαμαράς να κάνει σχετικό διάβημα;

    3) Τα υπ. αρ. (2) χρήματα πήγαν σε δημοσιογράφους και καναλάρχες για να έχουν τον Μαντέλη σε όλες τις συζητήσεις πρώτο τραπέζι πίστα. Θα θυμάστε τι γινόταν τότε. Στα τρία τηλεοπτικά παράθυρα, στο ένα ήταν σε κάθε περίπτωση ο Μαντέλης και στο άλλο ένα σκουλήκι που σιχαίνομαι να αναφέρω.

    Η ερώτηση είναι: Αυτά τα χρήματα της MIZENS που μετατράπηκαν σε τηλεοπτική εικόνα, που με τη σειρά της μετατράπηκε σε ψήφους,
    ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΗΓΑΝ;
    Αυτοί δεν είναι συνυπεύθυνοι;
    Δεν ήξεραν;

    Βεβαίως και ήξεραν!
    Αλλά όταν σου πληρώνει μισθό η ΜΙΖΕΝS μέσω του Μαντέλη,
    βγάζεις το σκασμό.
    Αυτοί γιατί δεν θεωρούνται εξίσου ΜΙΖΩΜΕΝΟΙ κύριοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο κουμπάρος Τσουγκράνης δεν πρέπει να διωχθεί για συνέργια σε απιστία, ξέπλυμα μαύρου χρήματος κλπ?????

    Ο μιζαδόρος Μαντέλης δεν πρέπει να φορολογηθεί για τις αποκριβείσες μίζες, μετά του σχετικού προστίμου????

    Τι λέει ο Υπουργός Οικονομικών???

    "Αντι-λαμόγιος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προσέξτε τό εξής:
    Όποιος καταδίδει,δέν διώκεται.
    Πάντως καλά πάμε,αφού ξύσουμε τά
    λέπια,θά ξεκοιλιάσουμε τό ψάρι.
    Τό ότι ο Μαντέλης τήν έκανε μέ
    ελαφρά πηδιματάκια αεροπορικώς,
    άς γράψουν οί εντεταλμένοι,πού
    σκίζονταν γιά 1σέλιδο τού Χριστοφοράκου..
    Καί τού Τριανταφυλίδη-Καραμανλή.
    Εκεί βέβαια σκίσαν τή "Μινέρβα"
    τους.Ειδική παραγγελία μέ οπή
    από πίσω.Φίδια,...βαρέθηκα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

    26 Μαϊ 2010 9:34:00 μ.μ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΗ,
    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΕΘ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ....

    Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗ ...

    ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όσο για τον αστείο Παπανδρέου, είναι τόσο μα τόσο αθώος που, επί 30 χρόνια βουλευτής του πασόκ δεν κατάλαβε τίποτε ο φτωχός.
    Τίποτε απολύτως σας λέω, είναι πολύ ειλικρινής άνθρωπος και, όπως τώρα πια όλοι έχουμε καταλάβει, επίσης δεν λέει ποτέ ψέμματα.
    Δεν είναι του χαρακτήρος του.

    26 Μαϊ 2010 10:13:00 μ.μ.

    ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ...
    ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση