GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν στηρίζει το ευρώ η Βρετανία!...

Ο  υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας (η οποία είναι μέλος της Ε.Ε αλλά όχι και της ευρωζώνης) Αλιστερ Ντάρλινγκ δήλωσε σήμερα ότι είναι ση...

Ο  υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας (η οποία είναι μέλος της Ε.Ε αλλά όχι και της ευρωζώνης) Αλιστερ Ντάρλινγκ δήλωσε σήμερα ότι είναι σημαντικό να γίνει ό,τι είναι δυνατό για τη σταθεροποίηση των χρηματοπιστωτικών αγορών, πρόσθεσε όμως ότι η χώρα του δεν θα προσφέρει στήριξη στο ευρώ!
Τις δηλώσεις αυτές έκανε από τις Βρυξέλλες, όπου...

 συνεδριάζουν εκτάκτως οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την πιθανότητα δημιουργίας ενός νέου ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης με στόχο να πείσουν τις αγορές ότι το ευρώ είναι σταθερό νόμισμα και να προλάβουν μία παρόμοια με την ελληνική κρίση.
"Πρέπει να δείξουμε ξανά σήμερα ότι με τη συνεργασία μπορούμε να σταθεροποιήσουμε την κατάσταση, δεν θέλουμε να θέσουμε σε κίνδυνο την ανάκαμψη που βρίσκεται σε εξέλιξη με αργούς ρυθμούς. Και θα συμμετάσχουμε σε αυτό. Αλλά αναφορικά με τη στήριξη του ευρώ, αυτό αφορά προφανώς τις χώρες της ευρωζώνης", δήλωσε ο Αλ. Ντάρλινγκ.

12 σχόλια

  1. τΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΑΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

    ΣΑΣ ΟΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΚΑΤΑΡ

    ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ

    ΑΓΓΛΟΥΣ??

    ΟΥΣΤ ΠΟΥΣΤΡΟΑΓΓΛΟΙ
    ΚΟΚΚΙΝΟΚΩΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΛΟΠΙΛΛΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MA ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ?
    ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΚΑΜΕΡΟΝ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ!
    ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑ! ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ!
    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
    ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυριακή, 09 Μαΐου 2010
    "Γιατί δεν μιλάει κανείς για τα λεφτά που προσέφεραν Ρωσία και Κίνα?"


    "Διαβάζω τα σχόλια και τις απόψεις τις τελευταίες μέρες σχετικά με τον "μονόδρομο" της προσφυγής της Ελλάδος στο ΔΝΤ, πως η μόνη άλλη επιλογή θα ήταν η χρεοκοπία. Γιατί κανένας μα κανένας δεν μιλάει για τα λεφτά που προσέφεραν Ρωσία και Κίνα και μάλιστα με καλύτερο επιτόκιο και χωρίς όρους? Αυτό δεν θα ήταν καλύτερη λύση πάρα να παραδίδουμε την χώρα ...
    στην χούντα του ΔΝΤ και της ΕΕ? Είδαμε πάλι πόσο μας βοήθησαν οι "φίλοι" μας στην Ευρώπη, που τώρα στήνουν μηχανισμό στήριξης για τις άλλες χώρες της ΕΕ, εφόσον πρώτα εμείς δεχθήκαμε την "βοήθεια" του ΔΝΤ.

    Και γιατί δεν μιλάει κανένας για το γεγονός πως η Ελλάδα κρατούσε αυτές τις μέρες το μέλλον της Ευρωζώνης στα χέρια της και θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση πιέζοντας για ευνοϊκότερους όρους και χαμηλότερο επιτόκιο για να δεχθεί η Ελλάδα την βοήθεια? Νομίζετε πως η Γερμανία θα ήθελαν να παρατραβήξουν το θέμα περισσότερο από τη στιγμή που όλοι φοβόντουσαν πως θα εξαπλωθεί η κρίση και στα άλλα κράτη?

    Ας σταματήσουμε τελικά να πιστεύουμε τον μύθο της κυβέρνησης πως δεν υπήρχε άλλη επιλογή!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς τον 4.49,

    Πεσ'τα ρε φίλε. Η κυβέρνηση και οι δημοσιογράφοι έχουν πείσει όλο τον κόσμο ότι ή ΔΝΤ ή χρεωκοπία.
    Μαλακίες. Υπήρχαν και άλλες λύσεις. Απλά ο γιωργάκης έπρεπε να ακούσει τα αφεντικά του. Γιατί αλλιώς νταντά κακέ Ελληνα. Θα στείλουμε τις τούρκικες φρεγάτες στο Σούνιο.
    Γιατί ρε βλάκες νομίζετε ότι το τελευταίο διάστημα εντάθηκαν οι παραβιάσεις από αεροπλάνα και βαπόρια?
    Μήνυμα ήταν, ότι αν δεν κάνεις αυτό που πρέπει θα υποστείς άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
    ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ
    ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΒΟ[Υ]ΛΕΥΤΕΣ MEGAΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ
    ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ-ΛΗΣΤΕΣ.
    ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ
    ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ
    ΚΑΡΤΕΛ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ 4:49:00 μ.μ. & 6:35:00 μ.μ.

    Πού είδατε ρε φιλαράκια τις βοήθειες της Ρωσίας και της Κίνας. Στα όνειρά σας ή σας τα υπαγορεύσανε τα παπαγαλάκια της προπαγάνδας???

    Το τι γράφουνε οι φυλλάδες δεν έχει σχέση τις περισσότερες φορές με την πραγματικότητα. Αν έχω άδικο για πεστε μου που θα βρώ τίποτα επίσημες δηλώσεις των Ρώσσων και των Κινέζων γιατί εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ο Μεντβεντεβ μας υπέδειξε το ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΤΑΑΑΑΛΙΝΓΚ .....!!!

    ΑΧ ΚΑΛΕ ... ΕΝΑΣ ΑΝΔΔΔΡΑΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ......................
    Ο νέος πρόεδρος της Αργεντινής, Νέστορ Κίρτσνερ, έκανε στάση πληρωμών και δεν αναγνώρισε το χρέος. Δεν συμπεριέλαβε ούτε ένα νεοφιλελεύθερο οικονομολόγο στο επιτελείο του και απαίτησε από τους δανειστές και το ΔΝΤ τη διαγραφή του χρέους.
    Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις, οι δανειστές και το ΔΝΤ διέγραψαν το 75% της οφειλής και δέχθηκαν την αποπληρωμή των υπολοίπων με προνομιακούς όρους.
    Οι τόκοι των ληξιπρόθεσμων δανείων δεν αναγνωρίστηκαν ποτέ από την Αργεντινή, παρά το ότι αρχικά είχε συμφωνήσει να τους πληρώσει.
    ..........
    Γιατί κανένα κόμμα στην βουλή δεν πρότεινε αυτή την σίγουρη και δοκιμασμένη λύση ;
    Άγνοια ;
    Απλή αμέλια ;
    Πλημμέλημα ; Ή
    ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ πρέπει να υπομείνουμε τήν τυραννία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου

    Κοιτάξτε τι έκανε το Ντουμπάι.Το Ντουμπάι είπε ότι θα στείλει τους πιστωτές στο διάολο μια Παρασκευή , πριν από το κλείσιμο των χρηματιστηρίων. Όλο το Σαββατοκύριακο, ο εμίρης δεχότανε γλείφτες τραπεζίτες που πήγαιναν να ζητιανέψουν κανα δύο δεκάρες από τον ίδιο. Μετά από αυτό δεν έχει μόνο « επαναδιαρθρωθεί »το χρέος του (επαναδιαρθρωση σημαίνει αν σου χρώσταγα δέκα, θα πρέπει να σου επιστρέψω 4 όποτε εχω ευχέρια ), αλλά κανείς δεν έχει παραπονεθεί ιδιαίτερα.
    Όσον αφορά το ευρώ, αν τα PIIGS αποφασίσουν να ακολουθήσουν αυτόν τον τρόπο, Ο Trichet θα τους φιλήσει τον κώλο για να τους πείσει να παραμείνουν στο εσωτερικό του ευρώ.
    PIIGS σε όλο τον κόσμο, ενωθείτε. ή ακόμα καλύτερα: PIIGS όλου του κόσμου κυρήξτε στάση πληρωμών.
    Η στάση πληρωμών σήμερα ειναι μια επαναστατική ιδέα.
    Ποιος χάνει;
    Αν όλα τα PIIGS αποφασίσουν να πτωχεύσουν από κοινού, θα παραδώσουν το πνεύμα και θα πάνε στον αγύριστο οι παρακάτω " φιλανθρωπικές " επιχειρήσεις:

    •Barlkays Bank PLC
    •BNP Paribas
    •Citi Group Global Markets
    •Commerzbank AG
    •Credit Agricole
    •Credit Suisse
    •Deutsche Bank
    •Goldman Sachs
    •HSBC France
    •ING Bank NV
    •JP Morgan Securities
    •Merryl Lynch INT
    •Morgan Stanley CO
    •Nomura INT
    •Royal Bank OF Scotland
    •Societe’ Generale INV Bank
    •UBS Ltd

    Η " συμφωνία στήριξης " με το Δ.Ν.Τ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ.
    Δεν θα ήταν εξάλλου ο πρώτος νόμος στήν Ελλάδα που δεν εφαρμόζεται.
    ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ @@ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΕΣ..!

    ΑΦΟΥ ΚΑΒΑΛΗΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΙΩΝΕΣ ΕΞ'ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΩΝ ΤΟΥΣ,ΚΑΒΑΛΑΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΤΣΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΒΗΤΟΡΩΝ ΤΟΥΣ...

    ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
    ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ
    ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΒΟ[Υ]ΛΕΥΤΕΣ MEGAΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ
    ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ-ΛΗΣΤΕΣ.
    ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ
    ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ
    ΚΑΡΤΕΛ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.

    09 Μαϊ 2010 7:17:00 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    @ 4:49:00 μ.μ. & 6:35:00 μ.μ.

    Πού είδατε ρε φιλαράκια τις βοήθειες της Ρωσίας και της Κίνας. Στα όνειρά σας ή σας τα υπαγορεύσανε τα παπαγαλάκια της προπαγάνδας???

    Το τι γράφουνε οι φυλλάδες δεν έχει σχέση τις περισσότερες φορές με την πραγματικότητα. Αν έχω άδικο για πεστε μου που θα βρώ τίποτα επίσημες δηλώσεις των Ρώσσων και των Κινέζων γιατί εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ο Μεντβεντεβ μας υπέδειξε το ΔΝΤ.


    ΑΙΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΟ ΠΡΑΚΤΩΡΑ ΤΟ ΑΜΑΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠ ΤΗ ΡΩΣΙΑ.
    ΝΑ ΜΕΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΡΕ. ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΕΙΧΑΤΕ.
    ΦΑΤΕ ΓΚΙΩΡΓΚΟΣ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΟΡΟΪΔΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ , ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ !!!.

    ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΤΣΑΒΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ:

    "ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ , ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ".

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ !!!
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *