GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάποιες “μπουγάδες” της δημοσιογραφίας...

(για έλα εδώ εσύ, πλύστρα...) Γράφει το ΦΑΝΤΑΣΜΑ της όπερας Τελικά απο τους μόνους που παίρνουν αίμα για να δοθεί στη μάνα Ελλάδα που βρ...

(για έλα εδώ εσύ, πλύστρα...)

Γράφει το ΦΑΝΤΑΣΜΑ της όπερας

Τελικά απο τους μόνους που παίρνουν αίμα για να δοθεί στη μάνα Ελλάδα που βρίσκεται στην εντατική, είναι οι πεινασμένοι και κάτισχνοι και όχι οι ευτραφείς χορτασμένοι που επι χρόνια της το ρουφούσαν ως τσιμπούρια απο τις φλέβες της...
Και η ειρωνία και καταταισχύνη αυτών που κόπτονται ως Ροβεσπιέροι στη τηλεόραση για την τιμωρία εκείνων που ευθύνονται για τη κατάντια της χώρας, δεν είναι άλλοι από αυτούς που θέλουν γκιλοτίνα αφού αρκετοί λειτουργούσαν ως βαμπίρ...
Δεν σας κάνει εντύπωση ότι κάποιοι που πριν το ξεσκέπασμα της λαμογιάς ήσαν λαλίστατοι, τώρα σιωπούν και λουφάζουν γιατί υπήρξαν συνένοχοι στη διαφθορά αμειβόμενοι με επιχορηγήσεις, κρατικές καταχωρήσεις και σποτ στα δικά τους ΜΜΕ που τα χρησιμοποιούσαν ως μέσα εκβιασμού στους εκάστοτε διαχειριστές του κρατικού κορβανά;
Άλλοι όμως -θρασύτατοι- παραφωνάζουν στο γυαλί και προκαλούν αυτούς που γνωρίζουν το βίο και τη πολιτεία τους. Μήπως όμως οι...
 περι τα οικονομικά της κυβέρνησης (αυτοί που παριστάνουν τους Ιακωβίνους) πρέπει να τους καλέσουν εν μέσω λαού και όχλου και να τους πουν:
- Γιά ελάτε εδώ να δείτε τι γράφατε και πως εκβιάζατε τη διαφθορά και να σας δείξουμε και τα εκατομμύρια που αποσπούσατε για φυλλάδες χωρίς κυκλοφορία...
Δυστυχώς όχι μόνο πτωχεύσαμε αλλά και εξαπατηθήκαμε κατ΄ εξακολούθηση και από κάποιες πλύστρες που κρεμούσαν τις λερωμένες μπουγάδες τους στα περίπτερα και σήμερα παριστάνουν τους Ροβεσπιέρους και τους Δαντόν, ενώ είναι ότι πιό σιχαμερό έχει να παρουσιάσει η ελληνική δημοσιογραφία απο καταβολής της... Και φωνασκούν στα δελτία ειδήσεων και στο ραδιόφωνο, πως αλλιώς, ως πλύστρες που είναι...

18 σχόλια

  1. Τσιμουδιά για τη Τζάκρη οι "δημοκρατικές" εφημερίδες, δεν τρέχει τίποτε.
    Τί θα έλεγαν εάν ο Ζαχόπουλος είχε διορίσει 36 κολλητούς του στο δημόσιο μέσα σε λίγους μήνες;
    Εδώ μια γκόμενα είχε ο κακομοίρης και πάλι δεν τη διόριζε και όταν αποκαλύφθηκε πήγε να αυτοκτονήσει.
    Η Τζάκρη με 36 διορισμούς όχι μόνο δεν παραιτείται, όχι μόνο δεν τη διώχνει ο παπανδρέου αλλά η ίδια απειλεί και με μηνύσεις.
    Ποιός είναι το (πραγματικό) γουρούνι λοιπόν;
    Ο χοντρούλης ο Ζαχόπουλος ή η μοντέλα η Τζάκρη;
    Όσοι νεοδημοκράτες δεν πήγαν να ψηφίσουν στις προηγούμενες εκλογές του Οκτωβρίου, έκαναν έγκλημα εναντίον της Ελλάδας και του εαυτού τους.
    Έχουν συνειδητοποιήσει πόσο αδίστακτος και κυνικός άνθρωποι είναι ο παπανδρέου ή ακόμα εισπράττουν χαζοχαρούμενα την προπαγάνδα των ιδιωτικών καναλιών και των εφημερίδων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ.

    Παπανδρέου: Δεσμεύομαι . . .
    Εννοεί: Πόσο ηλίθιος είσαι;

    Παπανδρέου: Να κάνουμε την κρίση ευκαιρία
    Εννοεί: Δώσε μου το χρόνο να σε ξεσκίσω

    Παπανδρέου: Δεν είναι στη φύση μας αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές
    Εννοεί: Ετοιμάζομαι να κάνω τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που σου είχα τάξει, κοροϊδάρα

    Παπανδρέου: Έχουμε σχέδιο
    Εννοεί: Δεν υπάρχει τίποτε, βλέποντας και κάνοντας

    Παπανδρέου: Παραιτήθηκε από προσωπική ευθιξία
    Εννοεί: Την πήρανε χαμπάρι και δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς

    Παπανδρέου: Φέρνουμε επιτέλους τη διαφάνεια
    Εννοεί: Θα συκοφαντήσω τους άλλους και θα κρύψω τους δικούς μου

    Παπανδρέου: Εγώ το μόνο που θα ήθελα να πώ είναι . . .
    Εννοεί: Προσπαθώ να αλλάξω το θέμα που δεν με συμφέρει

    Παπανδρέου: Τελειώσαμε με την αναξιοκρατία και τον κομματισμό
    Εννοεί: Οι κολλητοί μου στις θέσεις κλειδιά για να ελέγχω τα πάντα

    Παπανδρέου: Εμείς στο πασόκ πάντα πιστεύαμε ότι . . .
    Εννοεί: Κολοκύθια στο πάτερο, απλά αραδιάζω τις κοινοτυπίες που αρέσουν στο λαουτζίκο

    Παπανδρέου: Η εξαιρετική αυτή επένδυση θα έχει θετικές επιπτώσεις στην ανάπτυξη και την απασχόληση
    Εννοεί: Η σύμβαση με τον καναλάρχη είναι σκανδαλώδης

    Παπανδρέου: Η αγορά εργασίας χρειάζεται ευελιξία
    Εννοεί: Δουλέψτε πρωινή-απογευματινή βάρδια με το βασικό μισθό και χωρίς υπερωρίες

    Παπανδρέου: Αποκαταστήσαμε το πρόγραμμα δημοσιονομικών πιστώσεων
    Εννοεί: Ο Αρμαγεδών έρχεται του χρόνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν αυτό το κείμενο το έχει γράψει δημοσιογράφος είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ή ζηλόφθονος προς Μάκηδες, Θέμους, Γιώργηδες και χρυσωμένες πλύστρες των μιντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καψαμπέλη Καψαμπέλη μπαίνεις σε ξένο αμπέλι και θα σου γεμίσουν τα οπίσθια σκάγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ροβοσιέρε πες ονόματα γιατί θυμίζεις Κωστάκη με ανώνυμους νταβατζήδες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρώμα και αναθυμιάσεις βόθρου απο όλους αυτούς τους σκατατζήδες των μίντια που εξακολουθούν να είναι σχολιαστές επιτιμητές των πάντων, εκδότες, καναλάρχες, ραδιοφωνατζήδες, όσιοι ονούφριοι, σάπιοι απο κορυφή ως τα νύχια και δεν τους έχετε πάρει ακόμη με σάπιες ντομάτες και κλούβια αυγά. Εγώ όπου τους βλέπω σε Κολωνάκι στέκια συνήθως, τους μουτζώνω. Ξέχασα πάνε και σε Μύκονο, Ντουμπάι, Λόντρα-Παρίσι και Ελβετία, όπου έχουν τις καταθέσεις τους. Στο διάβολο όλοι σας καθίκια της πληροφόρησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Μαξιμιλιανός Ροβεσπιέρος υπήρξε ο διασημότερος και ο πλέον αμφιλεγόμενος από τους ηγέτες της Γαλλικής Επανάστασης. Γεννήθηκε στο Αράς στις 6 Μαΐου 1758 και ήταν δικηγόρος. Γρήγορα ξεχώρισε για τις επαγγελματικές του ικανότητες και απέκτησε φήμη ως υπερασπιστής των φτωχών.

    Στην πολιτική εισήλθε το 1789, ως μέλος των Γενικών Τάξεων, θαυμαστής του Ζαν Ζακ Ρουσό και των Διαφωτιστών, ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο, υπερασπιζόμενος τα λαϊκά συμφέροντα απέναντι στον κλήρο και τους ευγενείς.

    Μόλις ξέσπασε η Γαλλική Επανάσταση στις το 1789, αναδείχθηκε ένας από τους αδιαμφισβήτητους ηγέτες της, συμμετέχοντας στην πολιτική παράταξη των «Ιακωβίνων». Το προσωνύμιο που του αποδόθηκε τότε ήταν «Αδιάφθορος».


    Το Δεκέμβριο του 1792 τέθηκε ενώπιον της Εθνοσυνέλευσης το μέγα ερώτημα για την τύχη του βασιλιά Λουδοβίκου, που ήταν κρατούμενος από τους επαναστάτες. Ο Ροβεσπιέρος, σε μια αποστροφή του λόγου του, είπε: «Ο Λουδοβίκος πρέπει να πεθάνει για να ζήσει η χώρα». Στις 21 Ιανουαρίου 1793 ο βασιλιάς Λουδοβίκος 16ος,καρατομήθηκε, όπως και οι διασπαθιστές του δημοσίου χρήματος οδηγήθηκαν στη λαιμητόμο.


    Από το Νοέμβριο του 1793 ως τον Ιούλιο του 1794, 2.000 καρατομήθηκαν μόνο στο Παρίσι.
    Το τέλος του Ροβεσπιέρου ήταν ανάλογο με αυτό που επιφύλαξε στους αντιπάλους του. Μία ετερόκλητη συμμαχία αντιπάλων και συντρόφων τους από τους «Ιακωβίνους», που διαφωνούσαν με την πολιτική του, τον ανέτρεψαν και χωρίς δίκη τον οδήγησαν στην γκιλοτίνα στις 28 Ιουλίου 1794

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρέπει να πέσουν κεφάλια καρμανιόλες στο Σύνταγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δηλαδής ο Λάκης είναι Ροβεσπιέρος και ο Μάκης Δαντών ή ζάπλουτοι δημαγωγοί διασκεδαστές της τηλεόρασης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατί κάνετε αναρτήσεις τόσο φοβερών θεμάτων που μπήγουν το μαχαίρι στο κόκκαλο το τριήμερο της αργίας που απουσιάζουν όλοι και ιδίως οι ύποπτοι για γκιλοτίνα στα σκάφη, στις βίλες τους και στα εξωτερικά θέρετρα του γκλάμουρους των κλεφτών και αγυρτών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παπαντρέα χώστους όλους σε ένα σαπιοκάραβο και φουνταρισέ τους σε θάλασσα με καρχαρίες..... αλλιώς θα σε φουντάρουν εσένα και τους συνεργάτες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΙ Η ΤΖΑΚΡΗ ΣΤΟ ..ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΗΣ.

    Τζάκρη παραιτήσου και πήγαινε για... δήμαρχος!
    ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΝΟΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Η... ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ!

    Η υφυπουργός εσωτερικών κα Τζάκρη, βόλεψε όλο το σύμπαν (της γειτονίας της και του γεννεολογικού της δέντρου) και τολμά να λέει ότι δεν είναι κοντινοί, αλλά μακρινοί συγγενείς της.
    Τέλεια.

    Δηλαδή και να......ήταν όπως τα λέει η υφυπουργός, ποιος τη νομιμοποιεί να κάνει ρουσφέτια στην πλάτη ανθρώπων που μπορεί να έχουν τα προσόντα να προσληφθούν στις θέσεις που έχουν καπαρώσει δικοί της άνθρωποι;

    Αφήστε που δεν είχε το θάρρος να παραδεχτεί ακόμα, ακόμα και την ίδια τη συγγένεια, και είπε πως οι διορισθέντες, δεν είναι κοντινοί αλλά... μακρινοί συγγενείς! Ωραία λοιπόν!

    Γίνεται λοιπόν να μας εξηγήσει η... υφυπουργός Εσωτερικών πως γίνεται να έχει μακρινή συγγένεια με την... Μαρία Τζάκρη, που είναι...αδελφή της;

    Πάντως δεν νομίζουμε ότι πρέπει να απασχολεί ιδιαίτερα την κυβέρνηση του θέμα αυτό. Δύο πράγματα μπορεί να συμβούν ή να παραιτηθεί η Τζάκρη, ή να μην παραιτηθεί. Στην πρώτη περίπτωση η κυβέρνηση θα έχει αποδείξει ότι είναι αδιαπραγμάτευτη σε παλαιοκομματισμούς, στην δεύτερη περίπτωση θα αποδείξει ο Παπανδρέου (αν δεν παραιτηθεί η Τζάκρη) ότι μπορεί να τη διώξει αυτός μόνος του.

    Άλλη λύση δεν υπάρχει!
    Για εμάς, τον απλό λαό μία είναι η λύση. Τέρμα στα φαινόμενα Τζάκρη! Γιατί αν ρωτήσετε τους δημοσιογράφους θα σας πουν ότι ναι αλλά ίσως θα δούμε, όχι στην ανθρωποφαγία και άλλα τέτοια.

    Πάντως με τόσα ρουσφέτια η Τζάκρη, τη δημαρχεία, αν το θελήσει την έχει στο... τσεπάκι της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Iδού η Τζάκρη με την προϊσταμένη του μουσείου που έκανε τις προσλήψεις στο μουσείο της Πέλλας


    AΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Η φωτογραφία της Τζάκρη με την προϊσταμένη της Αρχαιολογικής Εφορίας της Πέλλας (αυτής που έκανε τις προσλήψεις) για την οποία σήμερα το πρωΐ έκανε στο Mega ότι σχεδόν δεν την ήξερε κιόλας.


    Αναρτήθηκε από troktiko στις 6:22 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απο χτες το πρωί όταν δημοσιεύτηκε το σχολιάκι στο «Ποντίκι» έγινες ένας σούσουρος άνευ προηγουμένου μεταξύ αρκετών δημοσιοκάφρων.
    Ο λόγος γιατί το σχολιάκι που δημοσίευσε η βδομαδιάτικη εφημερίδα ήταν αρκετά «πικάντικο» μιας και μιλούσε για «ανάρμοστες σχέσεις» -όπως θα έλεγε και ο Κλίτσον μετά την αποκάλυψη για το τσιμπούκι που είχε δώσει στην Μόνικα Λεβίνσκι- ντόπιων εθνονταβατζήδων.

    Ας τα πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή γιατί η ιστορία έχει πολύ παρασκήνιο και κρίμα που δεν μπορούμε, για ευνόητους λόγους να γράψουμε ονόματα.

    Το σχολιάκι στο «Ποντίκι» έγραφε επί λέξει: «Δεν μας πηδάμε μόνο με τις αποφάσεις τους, πηδάνε και εκτός γάμου οι βουλευτές μας. Αυτό προκύπτει από τις πληροφορίες ότι στην ατζέντα της διεθνούς βίζιτας Λίζας που συνελήφθει πριν από μερικές μέρες υπήρχαν και τα ονόματα 9 πρώην και νυν βουλευτών, με τους οποίους είχε συνευρεθεί
    στις προηγούμενες "επισκέψεις" της στην Ελλάδα … Αλα της …».

    Ξαμολήθηκαν που λέτε, οι δημοσιοκάφροι, (τους λόγους τους εννοείτε) να μάθουν αν όντως υπήρχε η λίστα και ποια είναι τα ονόματα εθνοπατέρων που περιέχονται σ’ αυτή.
    Είχαν επικοινωνία με τον εκδότη του «Ποντικιού» Αντώνη Δελλατόλα ο οποίος αν και επιβεβαίωσε την ύπαρξη των ονομάτων στην ατζέντας ισχυρίστηκε ότι δεν τα γνώριζε.

    Για να μην προχωρήσουμε σε ανούσιες λεπτομέρειες φτάνουμε στην κατάληξη της ιστορίας που προήλθε από μπατσοσυντάκτης μεγάλης Κυριακάτικης φυλλάδας, και όχι μόνο.

    Αυτός με τα «κονέ» που έχει με τους μπάτσους –ρουφιανοπαπαγαλάκι τους είναι χρόνια τώρα- διαπίστωσε ότι όντως όσα λέει το δημοσίευμα του «Ποντικιού» ισχύουν αλλά αυτή την ιστορία θα την φάει το σκοτάδι.
    Ο λόγος είναι ότι ανάμεσα στους 9 εθνονταβατζήδες μας είναι και ένας –κολλητός του Γ. Παπανδρέου και με φωτογένεια αν κρίνουμε από τις φωτογραφίσεις του σε βδομαδιάτικα περιοδικά, - που έχει υπουργική καρέκλα.

    Αυτός ο υπουργός που σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελε να διασυρθεί το όνομα του έκανε τα κουμάντα του, με αποτέλεσμα να υποσχεθούν προαγωγή στον αρχιμπάτσο που ασχολείται με την υπόθεση για να θαφτεί η ιστορία.
    (Δεν είμαστε σίγουροι ότι θα εξαφανιστεί γιατί ο μπατσοσυντάκτης δεν κράτησε αυτά που έμαθε για τον εαυτό του και τα ονόματα κυκλοφόρησαν πλατιά).

    Να κάνουμε μια επισήμανση για να μην δημιουργηθεί καμιά παρανόηση.
    Στην λίστα υπάρχουν και ονόματα εκτός των πολιτικάντηδων και επιχειρηματιών, ενός δικηγόρου κ.α. Και καλώς δεν δίνονται στην δημοσιότητα. Κανέναν δεν ενδιαφέρει ποιος ξενοπηδάει ποια. (Τώρα αν κάποιοι απ’ αυτούς παριστάνουν δημόσια τον Αυλωνίτη στην αξέχαστη ταινία του «πνεύμα και ηθική» δεν είναι τίποτα άλλο παρά στο «πνεύμα» της υποκρισίας της αστικής ηθικής). Από κει και πέρα όμως όλοι οι δημοσιοκάφροι που μονίμως διασύρουν άτομα (θυμηθείτε την εποχή των συλλήψεων στο όνομα της 17 Νοέμβρη, πρόσφατα τα άτομα που «φωτογράφιζαν» σαν μέλη του Επαναστατικού Αγώνα κ.λ.π.) παρέχουν ασυλία στα «παιδιά» του συστήματος και γ’ αυτό τον λόγο δεν δημοσιοποιούν τα ονόματα, όχι ότι σέβονται την ιδιωτική ζωή κανενός.

    Μπορεί να υπάρξουν εξαιρέσεις αλλά αν αυτές γίνουν θα υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Μια Κυριακάτικη εφημερίδα ας πούμε που θα κυκλοφορούσε πρωτοσέλιδα με τον τίτλο «Τα ονόματα των 9 πολιτικών που βρέθηκαν στην καυτή ατζέντα της διεθνούς βιζιτούς Λίζας» θα γινόταν ανάρπαστη. Αν όμως εκδότες ή δημοσιογράφοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ονόματα για να εκβιάσουν ή να εξυπηρετήσουν άλλες σκοπιμότητες, θα το σκεφτούν ποια επιλογή θα κάνουν.

    Και κάτι άλλο που προκύπτει, απ’ αυτή την ιστορία, είναι πώς παίρνουν τα «άστρα» τους οι μπάτσοι.

    tsak-giorgis.blogspot.com/2010/05/blog-post_21.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. θα μπορούσες απλά να πεις ΤΡΑΓΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΥΡΙΑ ΖΗΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ;

    " Έχει βουήξει ο Βόλος και ολόκληρη η Μαγνησία με το ρουσφέτι που έκανε η κατά τα άλλα "σοσιαλίστρια" αντιπρόεδρος της Βουλής Ροδούλα Ζήση, που φρόντισε- την ώρα που άλλα παιδιά με μεταπτυχιακά ψάχνουν εναγωνίως για ένα μεροκάματο- να βολέψει την ανηψιά της, κόρη της αδερφής της, στη Βουλή, ως ...
    μετακλητή υπάλληλο.
    Στο ΦΕΚ 53/2010 υπάρχει η απόφαση

    για την Αθανασία Εμανουηλίδη
    του Ευαγγέλου
    που είναι η κόρη της αδερφής της που επίσης εργάζεται στο πολιτικό γραφείο της αντιπροέδρου.

    Η Εμαννουηλίδη μάλιστα πληρώνεται με λεφτά του ελληνικού λαού χωρίς να προσφέρει τις υπηρεσίες της στη Βουλή, αφού κάνει το μεταπτυχιακό της στην Αγλλία.

    Αυτή είναι η ισονομία και η ισοπολιτεία που επαγγέλθηκε η σοσιαλίστρια κ. Ροδούλα Ζήση; Ξέρει άραγε σε τί ποσοστό έχει φτάσει η ανεργία στο Νομό της;
    Όχι φυσικά αφού μετά το Πάσχα.... δεν τολμάει να επισκεφτεί την περιοχή.
    Αίσχος.
    Να τη χαίρονται"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ποιός ή ποιά είναι το φαντασμα της όπερας δημοσιογράφος, λογοτέχνης, πλακατζής, ασχημομούρης, πανέμορφη, νέος ή γριά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση