GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα blogs, κύριοι, φτιάχνουν την Ιστορία...

Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου Εκείνο που το πολιτικό σύστημα και ο κος Πεταλωτής δεν έχει αντιληφτεί δεν είναι απλά η δύναμη των blog ή επιρρ...

Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου

Εκείνο που το πολιτικό σύστημα και ο κος Πεταλωτής δεν έχει αντιληφτεί δεν είναι απλά η δύναμη των blog ή επιρροή τους, η συκοφαντική τους δυνατότητα, η ανωνυμία και αλλά τέτοια ρηχά. Διάβασα και δήθεν “έγκυρους” αναλυτές να αποκαλούν όλο τον χώρο κυμαδομηχανή. Πολύ ενδιαφέρον ως κοινωνιολογική προσέγγιση, καλή ίσως για να...
 αναγνωστεί μεταξύ κυρίων του Βαθέως ελληνικού κατεστημένου κατά το απογευματινό τους Τσάι. Όμως ταυτόχρονα μια ανάλυση που δείχνει απλά ΠΑΝΙΚΟ.
Όλοι είδαμε πανικόβλητη την Άννα Διαμαντοπούλου στα κανάλια να προσπαθεί προκαλέσει αντισυσπείρωση του πολιτικού και Δημοσιογραφικού κόσμου εναντίων της «επιχείρησης αίμα στο κοινό» και των blogs. Όλοι μπορούμε να δούμε τον Πεταλωτή να ιδρωκοπεί για την ίδια προσπάθεια.
Την ίδια στιγμή παρατηρώ μια αγωνιώδη προσπάθεια πόλωσης και τοποθέτησης των πάντων σε ένα γνωστό ερμηνευτικό δίπολο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ή κάτι σχετικό. Βάση της σχετική ερμηνείας όσοι βγάζουν άπλυτα στην φόρα είναι δεξιοί ενώ οι ΠΑΣΟΚΟΙ δεν τα βγάζουν. Δίπολο τόσο ξεπερασμένο όσο και ο ψυχρός πόλεμος.
Ως παρατηρητής λοιπόν απο έδω κάτω μπορω να πω προς τον πολιτικό κόσμο…:
Κύριοι το παιχνίδι έχει τελειώσει. Αυτή την στιγμή συντελείται μια διαρκής επανάσταση. Ένα κενό επικοινωνίας ανάμεσα στην Ηγεσία και στην βάση ή καλύτερα μια απόσταση ασφαλείας που θελήσατε να κρατήσεται απο έμας καλύπτεται από τα κάτω με χαοτικούς όρους.
Τα τελευταία χρονιά έγινε προσπάθεια να κρατηθεί το παιχνίδι εξουσίας ελεγχόμενο και μεταξύ συγγενών γνωστών και φίλων και φίλων. Φυτευτοί και δηλωσίες άνθρωποι ενός βαθέως κατεστημένου, νεποτισμός και οικογενειοκρατία, είχαν ως αποτέλεσμα να προωθηθούν στη εξουσία δήθεν πολιτικοί που βρίσκονταν στα pay role εταιρειών και ομίλων. Δυο τρεις οικογένειες σε συνεργασία με τα ΜΜΕ και ξένες δυνάμεις βρεθήκαν στο αφρό με τα τσιράκια τους. Κάτι απίθανους αλεξιπτωτιστές πολιτικά ανύπαρκτους με μόνο όπλο την υψηλή αστική καταγωγή και μόρφωση ήκάποιο επίθετο. Αυτό οδήγησε σε υποαντιπροσώπευση της Ελληνικής κοινωνίας. Πάρα πολλοί Έλληνες καθόλα αξιόλογα και επιτυχημένα άτομα δεν έλαβαν ποτέ μια ευκαιρία να προσφέρουν στην πατρίδα τους Δεν μπήκαν σε καμιά λίστα κανενός αρχηγού ή δεν ήθελαν να χρηματοδοτηθούν από επιχειρηματίες.
Όταν το πρόβλημα της Υποαντιπροσώπευσης της κοινωνίας έγινε αντιληπτό επιχειρήθηκε η ανασύσταση των ενοποιητικών συμβόλων του παρελθόντος. Πρόεκυψαν οι πορφυρογέννητοι Καραμανλής και ο Παπανδρέου και η υποαντιπροσώπευση έγινε κενό ηγεσίας. Ένα κενό ηγεσίας πρόσφορο και γόνιμο έδαφος για να φυτρώσουν σκάνδαλα Ομολόγα Βατοπέδι Ζήμενς και άλλα. Για να γίνει μια γενικευμένη επιδρομή στο δημόσιο πλούτο. Το κενό ηγεσίας που γιγάντωσε την διαφθορά. Δυο τρεις ομάδες πρόσωπων – αυλές γύρω από πρίγκιπες κλεισμένους σε πύργους και ξενομορφωμένους, σε συνεργασία με τα ΜΜΕ και ξένες δυνάμεις χρεοκοπούσαν την χωρά μας
Το παιχνίδι αυτό τελείωσε. Η υπο-αντιπροσώπευση της κοινωνίας οδήγησε στην γιγάντωση των blogs. Φωνές από τα κάτω που δρουν και επηρεάζουν. Πίσω από τα blogs είναι εξοργισμένοι Έλληνες πολίτες χωρίς δυνατότητα φωνής ή πολίτες οι όποιοι αισθάνονται απειλούμενοι εάν μιλήσουν επωνύμως. Πολιτες που διασκεδάζουν και μεταφέρουν εδώ τα όσα λένε μεταξύ τους. Και ξέρεται κάτι… αυτό φυσιολογικά δεν θα έπρεπε να ενοχλεί κανέναν.
‘Όμως ενοχλεί όσους στηρίζουν τα πάντα στην εικόνα και στους image makers. Όσους τελικά βρίσκονται ακόμη στα 90ς. Τ α blogs σήμερα κάνουν πολιτική σύγχρονης Αθηναϊκής δημοκρατίας. Μια λαϊκή εξέγερση στην πληροφόρηση. Ο κάθε πολίτης πλέον μεταδίδει πληροφορίες όπως γουστάρει και όλοι μαζί γινόμαστε ο λίβας που καίει τα σπαρτά.
Και είναι δικαίωμα μας.
Όμως ακόμη και μέσα σε αυτό το χάος υπάρχει ροη και υπάρχουν αιτήματα. Η αλήθεια, η ειλικρίνεια, η καθαρή ματιά, το όραμα, η επικοινωνία. το αυθεντικό το άξιο…. και το κυρίαρχο αίτημα να είναι η Αλλαγή. Πάντα επίκαρο καθώς αλλάζουν οι γενιές. Μια ασαφής αλλαγή προς κάτι άλλο σαφώς καλύτερο -αν όχι για σήμερα- σαφώς καλύτερο από την επόμενη φάση της κοινωνική κρίσης.
Η κοινωνική κρίση δουλεύει για το blogging και αναδεικνύει μορφές και σύμβολα μιας επόμενης γενιάς. Οι πολίτες έχουν εξουσία και μπορούν οι ίδιοι να παίξουν αυτούς τους ρόλους. Μπορείτε γαι παράδειγμα να αφηγηθείτε την Ιστορία της δεκαετίας που διανύσαμε και ίσως τη επόμενης χωρίς να αναφέρεται το troktiko το press, το φίμωτρο ή το taxalia; Χλωμό…. έως «νεκρό» θα έλεγα.
Κύριοι Κανένα σύστημα κανένας πόλεμος δεν κερδήθηκε ποτέ χωρίς την πληροφορία και η πληροφορία έχει χαθεί από το Βαθύ ελληνικό κατεστημένο.
Σήμερα γίνεται ένας ψυχολογικός πόλεμος που θα επεκταθεί. Τα blogs είναι μια εξοργισμένη αρκούδα που επιτίθεται επί δικαίων και αδίκων. Και δεν μπορείτε να κάνετε απολύτως τίποτα. Όσο σκεπάζεται το καπάκι, όσο πιέζετε τα πράγματα τόσο η κατάσταση θα τείνει προς έκρηξη. Τα blogs ξέρουν ότι με δυο τρία Μπανεράκια βγάζουν το κόσμο στους δρόμους, καίνε την βουλή, κρεμάνε ένοχους πολιτικούς Δημοσιογράφους τραπεζίτες ή Καπιτάλες Μιντιάδες. Εάν θέλουν οδηγούν όποιον θέλουν στο εκτελεστικό ή στην απαξίωση. Έτσι απλά είναι τα πράγματα και όμως κρατιούνται. Και εάν κάποιοι επιχειρούν σήμερα την απαξίωση του χώρου είναι γιατί απλά δεν αντιλαμβάνονται τι έχει συμβεί. Όμως ο χρόνος δουλεύει εναντίων τους και τελικά εξοργίζουν καθώς κοιτούν πίσω απο χτιστούς σεκιουριτάδες.
Δεν έπρεπε να φτάσουμε έως εδώ άλλα δεν φταίνε τα blogs που φτάσαμε. Φταίτε εσείς.
Κύριοι. Οι γενιές αλλάζουν. Τα σημερινά κόμματα με εξαίρεση το ΚΚΕ προχωρούν ήδη προς την διάλυση τους. Σειρά αμορφοποίητων κόμματων είναι στην είσοδο και χτυπούν την πόρτα. Μια νέα γενιά ανθρώπων έρχεται. Μια γενιά που όχι απλά θα σεβαστεί τον χώρο του blogging και δεν θα το θεωρήσει «εκτροφείο παπαγάλων» αλλά θα αποδώσουν τιμή στους bloggers που άλλαξαν τον κόσμο. Μια νέα γενιά πολιτικών που θα κάνει την δουλειά των bloggers περιττή καθώς θα καλύπτει όλα τα κενά ηγεσίας, πληροφόρησης, πολιτικής και έρματος στην κοινωνία. Τότε το Blogging θα σβήσει, θα πάρει όσα διεκδικεί και μεταφερθεί αλλού για να ρίξει και άλλες χούντες.
Μην ξεχνάτε ότι όλα είναι πολιτική και ότι την εποχή την θρέφει η ανικανότητα σας.
Αυτοδιαλυθείτε λοιπόν και ανοίξτε τις πόρτες παντού. Αφήστε πίσω σας τις ιδεολογίες μας και τα σύμβολα μας. Αφήστε πίσω την χώρα μας και εξαφανιστείτε από το προσκήνιο. Για το καλό όλων μας.

16 σχόλια

  1. Οποιος δεν καταλαβε, η Ελλαδα σημερα λειτουργει με τα μπλογκς και οχι με Μπομπολα και Ψυχαρη. Αυτοι τελειωσαν και θα τα μαζεψουν συντομα. Οσο για τον πεταλωμενο, ας παει να μαθει λιγα Ελληνικα διοτι τα καταφερνει χειροτερα και απο Αλβανο τσοπανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου λέγανε "σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα" και εγώ προτίμησα το σοσιαλισμό.
    Πιό καλό μου φάνηκε.
    Όμως μάλλον παρανόησα.
    Δεν φταίνει αυτοί βέβαια, εγώ φταίω, όπως πάντα.
    Τέλος πάντων, επειδή είμαι άνεργος και δεν έχω να προσφέρω το μισθό μου στον πρωθυπουργό μας (που η γραμματέας του παίρνει 11.000 ευρώ το μήνα) λέω να φύγω για το εξωτερικό, για να γλυτώσει ο Γιώργος το κόστος της ιατροφαρμακευτικής μου περίθαλψης.
    Μα τί λέω ο βλάκας;
    Ξεχάστηκα, δεν έχω ούτε περίθαλψη τώρα πιά.
    Πώς τα κατάφερα έτσι;
    Άρα, είναι μονόδρομος.
    ΠΑΩ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
    Να βγάλω πολλούς μισθούς να τους φέρνω στο Γιώργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια Γιάννη Παπαϊωάννου, όπως συγχαίρω και τον Απόστολο Τσοράκη για τη δική του συμβολή στην απομυθοποίηση του συστήματος και για τα υπέροχα μηνύματα που μεταφέρει η γραφή σας.

    Γιάννη, ο άντρας μου (Δημήτρης Γιαννακόπουλος) όταν λέω κάτι κακό για τα blogs, και έχω πολλά 'κακά' δυστυχώς να διαπιστώσω, μου λέει: μη κοιτάς τι λένε τα blog, άκου τι γράφουν!

    Άννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΠΟΥΛΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Φίλοι bloggers, Μάθατε τα νέα ; Ο
    ΞΥΝΙΔΗΣ...χάνει λάδια και γέμισε την Εθνική οδό απο Κομοτηνή έως Αθήνα !!!!


    Βρε τον Ξυνίδη!
    Τρεις και μια τον έχει παει με τα μπλογκ!
    "ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ"

    Βρε Ξινίδη, τι θες και μιλάς, άστο.
    Πήγες και έδωσες συνέντευξη στο ραδιόφωνο του "Θέματος" και ξεμπροστιάστηκες. Ανέφερες πως ειδικά τώρα (εννοώντας στις δύσκολες αυτές ημέρας για την... πολιτική) τα blogs, είναι ένας χώρος στον οποίο πρέπει να υπάρξουν κανόνες και πρέπει να υπάρξει ευχέρεια ελέγχου, ούτως ώστε αυτός ο οποίος γράφει, να...
    ...ελέγχεται και να λογοδοτεί, γιατί το έγραψε και με βάση ποια στοιχεία κ.λπ.

    Κάτσε βρε Ξινίδη, κάτσε για να καταλάβουμε τι μας λες.
    Λοιπόν άκου τι λες.
    Λες ότι τα μπλογκ σύμφωνα με τους δημοσιογράφους και τους πολιτικούς, παραπληροφορούν, με όπλο την ανωνυμία.

    Γράφουν δηλαδή τα μπλογκ ότι λένε τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι, ότι θα παραιτηθεί η Διαμαντοπούλου και παραπληροφορούν τα μπλογκ και δεν παραπληροφορούν τα κανάλια;

    Λένε τα κανάλια ότι το ΔΝΤ πιέζει για να κοπεί ο 13ος και ο 14ος μισθός, το ΔΝΤ λέει ότι δε θέλει να κοπεί ο 13ος και ο 14ος μισθός και εμείς παραπληροφορούμε;

    Λένε οι πολιτικοί να γίνει προανακριτική (για να πάνε και καλά οι υπεύθυνοι φυλακή) για αδικήματα που έχουν παραγαφτεί, ασχολούνται όλη μέρα τα κανάλια μ' αυτό, και εμείς παραπληροφορούμε;

    Λεφτά υπάρχουν, αλλά δεν υπάρχει σεντ τελικά, και εμείς παραπληροφορούμε;

    Και να πάρουμε και αλλιώς. Υπάρχουν δύο οδοί. Η μία οδός είναι το επώνυμο ψέμα και η άλλη οδός η ανώνυμη αλήθεια. Διαλέγει και παίρνει ο καθένας!

    ΡΥΠΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ...ΗΛΙΘΙΟ..ΡΥΠΑΙΝΕΙΣ
    ΘΑ ΦΑΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΙΡΜΠΙΛΩ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  6. Οι κουραδομηχανές αποκαλούν τα blogs κιμαδομηχανές...

    ΣΚΑΪ συμφέροντα, δωσιλογισμός, εθνική προδοσία και διαπλοκή.


    Η διαπλεκόμενη ρουσσοπουλάδα Ελλη Τριανταφύλλου (αριθμός.32 στο έγγραφο) με ρουσφετολογική αργομισθία σε υπουργείο επί ΝΔ και ο Χαράλαμπος (Μπάμπι) Παπαδημητρίου μέλος ΔΣ του ΣΚΑΪ, που αμφότεροι παριστάνουν τους δημοσιογράφους, επί 3 μέρες διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις.

    Με αξιόπιστα στελέχη όπως ο Παναγόπουλος (πρώην ρουσσόπουλος πρώην ΕΡΤ) και Σπανολιός (ότι κάτσει, δεξιό νάναι κι ας είναι ψέμα), ο ΣΚΑΪ αποτελεί μια αστερευτη πηγή ψευδών ειδήσεων.

    Προχθές μετέδιδαν ότι στην Ελλάδα βρίσκεται ο πρόεδρος της Κινεζικής Cosco, μόνο που ούτε Κινεζική είναι η άγνωστης μετοχικής σύνθεσης ΕΠΕ Βερμούδων, ούτε ο Γουέι Τζαφού είναι πλέον πρόεδρός της.
    Χθες μετέδιδαν ότι τρία κρουαζερόπολοια δεν κατέπλευσαν στον Πειραιά λόγω της απεργίας των ρυμουλκών, μόνο που όπως παραδέχτηκαν το απόγευμα, αυτό έγινε με άσχετη αιτία και μετά από πρωτοβουλία των πρακτόρων τους.
    Σήμερα μετέδιδαν ότι η ΔΕΗ έχει ζημίες.

    Τα ίδια ισχύουν για την Καθημερινή, το ιχθυοπεριτύλιγμα του ομίλου με τις επι παραγγελία δημοσιεύσεις των φίλιων συμφερόντων.

    Εσείς από ποιον θα ενημερώνεστε, από το μπουρδέλο του πειρατή Αλαφούζου όπου ΟΛΑ είναι στημένα, ή από οποιονδήποτε άλλον;

    Συμβουλή: εμείς εκεί γαμήσαμε (δι' αντιπροσώπου), αλλά δεν πιστέψαμε. Γαμήστε τους/τις, αλλά μην πιστεύετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ΠΑΣΟΚ και το Πακιστάν εκστρατεύουν κατά του διαδικτύου
    αλλάχχχχ !!!

    Πάνω που πήγαμε και εμείς να τα βάλουμε με το νέο ΠΑΣΟΚ, επειδή όπως φαίνεται δεν το βολεύουν τα νέα διαδικτυακά και ανεξάρτητα μέσα επικοινωνίας, δηλαδή τα μπλόγκς, έρχεται μια είδηση από το μακρινό Πακιστάν, που τα βάζει όλα στη θέση τους.

    Το παλιό ΠΑΣΟΚ είναι εδώ!
    Το θυμάστε; Εκείνο ντε, το ΠΑΣΟΚ που κόντεψε κάποτε να μας βάλει όλους να φοράμε παλαιστινιακές μαντίλες και να λατρεύουμε τον Καντάφι ως τον νέο Μεσσία.

    Το ΠΑΣΟΚ που αγκάλιασε τους μουσουλμάνους αδελφούς όπου γης, και που έκανε τα τεράστια ανοίγματα προς κάθε πικραμένο ισλαμιστή, με απώτερο σκοπό τα πετροδολάρια. Το ΠΑΣΟΚ που έβλεπε καμηλιέρη και δονούνταν από συγκίνηση. Το θυμάστε;

    Ε, λοιπόν, όπως φαίνεται, το σημερινό ΠΑΣΟΚ έχει ανοιχτή γραμμή με το μουσουλμανικό Πακιστάν. Και όχι μόνο ανοιχτή, αλλά και κοινή γραμμή.

    Θυμάστε τις ευχαριστίες του πρωθυπουργού του Πακιστάν προς τον ομόλογό του τον Γιώργο επειδή άνοιξε το δρόμο για να ξεφορτωθεί εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες του που θα έλθουν να πλένουν τζάμια στην Αθήνα ως Έλληνες πολίτες πλέον;

    Τις τελευταίες ώρες αναπτύσσεται νέο κοινό πεδίο δόξης λαμπρόν.
    Όχι φυσικά πολεμώντας Ταλιμπάν και παρόμοιες αηδίες.
    Η κοινή γραμμή Αθήνας – Καράτσι αφορά τον πανικό και των δυο από τις αποκαλύψεις του Διαδικτύου και τη λυσσαλέα επίθεση που αμφότερες οι χώρες εξαπέλυσαν εναντίον του διαδικτύου.

    Στα καθ`ημάς έχουμε τον κ. Πεταλωτή, που ως άλλος Αγιατολάχ κατακεραυνώνει τους Έλληνες μπλόγκερς, απειλώντας τους με ακατονόμαστες τιμωρίες.

    Στο Πακιστάν, έχουμε τους ιμάμηδες να απαιτούν το κλείσιμο του Facebook και του YouTube.

    Οι δικοί μας μπλόγκερς κατηγορούνται από την επίσημη κυβέρνηση ότι προωθούν την φημολογία και απειλούν τη σταθερότητα του πολιτεύματος και μπλα μπλα μπλα… Οι του Πακιστάν ότι είναι και καλά…ασεβείς.

    Στο Πακιστάν μάλιστα, μπλόκαραν τα δυο παραπάνω δημοφιλή σάϊτς μαζί με 450 άλλα λίνκς, συμπεριλαμβανομένων και σελίδων της Wikipedia! Τόσο καλά. Για λόγους λέει, θρησκευτικής ασέβειας.

    Συνεπώς, τι χρείαν έχομεν λοιπών μαρτύρων;
    Το όνειρο του πρώιμου ΠΑΣΟΚ για πλήρη αδελφοσύνη και συνεργασία με τους μουσουλμάνους φίλους μας, μπορεί να απέτυχε πολιτισμικά, πολιτικά, και εμπορικά, κατάφερε όμως να ολοκληρωθεί μέσα από τη κοινή πίστη πως το διαδίκτυο κάνει κακό.

    Για τους Πακιστανούς ιμάμηδες, το διαδίκτυο βλάπτει την επαφή με τα θεία, για τους δικούς μας «πολιτικούς ρασοφόρους»,
    βλάπτει την επαφή με τη βλακεία… που θέλουν να μας επιβάλλουν τηλε-κατευθυνόμενη.

    Αλαχού Ακμπάρ λοιπόν, και ραντεβού … στο κήπο του Αλλάχ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ ΤΟ ΜΕGA
    ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ.

    Έτσι εξηγούνται όλα για την Διαμαντοπούλου και το mega.

    Το Mega έβγαλε την Άννα Διαμαντοπούλου για ένα θέμα που μόνο αστείο ήταν για να της δώσει βήμα για 10 λεπτά. Να απαντήσει σε φήμες. Όμως όλα έχουν την εξήγηση τους. Ο σύζυγος της Διαμαντοπούλου, ο Γιάννης Σαλαβάνος διορίστηκε από την κυβέρνηση μέλος του Δ.Σ της εταιρείας "Κτηματολόγιο Α.Ε." και ο αδερφός της συζύγου του διευθυντή του mega (παρουσιάστριας Λίνα Δρούγκα) είναι ...

    υπάλληλος στην εταιρεία "Κτηματολόγιο Α.Ε."

    Καταλάβατε βέβαια γιατί κάνουμε τον συνειρμό και γιατί η Διαμαντοπούλου βγήκε στο Mega να δώσει συνέντευξη. Μήπως γράψαμε για τον σύζυγο της που διορίστηκε από την κυβέρνηση σε κρατική θέση μιας εταιρείας που διαχειρίζεται πολλά εκατομμύρια ευρώ και ενοχλήθηκε;

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΥΨΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ
    ΤΟ MEGA μπουρδελο ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ.ΚΑΨΤΕ ΤΟΥς ΤΗΛΕΟΠΤΟΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥς.ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥς ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΙΡΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αχμέντ, σου γκράφο σίμερα να σε πώ ίνε μπολύ γκαλά εντό στο ελάντα.

    Εγκό με αρεσει εντό, ινε γκεμάτο χαζί ανθροποι.

    Ίρτα στο Ελλάντα χορις φράγκο,

    χέζο και κατουράω έξω από τις πόρτις τους,

    λερώνω τζάμια στα φανάργια,

    κλέβω ποτροφόλια στα λεοφορία,

    μπουτάω τσάντα γινέκες,

    πυροβολάω νταξιτζί, προποτζί γκε βενζινατζή για λίγκα λεφτά

    και αφτί ίνε τόσο μαλάγκες που φτιάχνουν τζαμί,

    μου ντίνουν τζάμπα νοσοκομίο,

    τζάμπα φάρμαγκο,

    τζάμπα επίντομα ανεργκία

    και τα μου ντόσουν και τζάμπα συνταξη!!!

    Α ξέχασα κε να σε πώ,

    τόρα ένα μαλαγκογκιόργκο εντό με έγκανε και έλινας για να τον μπζιφίζο και αυτός να με γκάνει τα χαντίρια.

    Άντε Αχμέντ, πάρε και τάλα τα αντέρφια και τις γκινέκις και τα πεντιά και ελάντε.

    Νάνε γκαλά ι μαλάγκις.

    από το dexiextrem

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.... ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΘΣΕΗ ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα επιχειρηθεί, όπου δεν έγινε ακόμα, χειραγώγηση των blogers.
    Με όλα τα μέσα.
    Με το μαστίγιο από την μία και το καρότο από την άλλη.
    Είναι ευνόητο.

    Δεν είναι κακό να λαμβάνεται υπόψη και το ευνόητο κι όχι μόνο οι ενδείξεις η ντε και καλά μόνο οι αποδείξεις.
    Είναι ευνόητο ότι η εξουσία θα πολεμήσει ότι ανατρέπει δόλιους στόχους της με όλα τα μέσα.
    Το έκανε σε όλα τα ΜΜΕ.
    Ας αποδείξει το αντίθετο.

    Είναι ευνόητο ότι όποιος έχει στην κατοχή του με δική του δήλωση, δεκαπέντε και είκοσι ακίνητα, εισοδήματα εκατοντάδων χιλιάδων ετησίως, καταθέσεις κοντά στο μύριο η παραπάνω, και ποιος ξέρει πια άλλη περιουσία που δεν υποχρεούται να δηλώσει, και όσα πολλά ακόμα κατέχουν συγγενείς, συνεργάτες, ΔΕΝ δικαιούται να λέει ότι ο μισθός του εργαζόμενου όχι μόνο πρέπει να παραμείνει στα εξακόσια ευρω αλλά πρέπει να πληρώσει και τα χρέη της εξουσίας από πάνω

    Είναι ευνόητο ότι κανένας τέτοιος ΔΕΝ μπορεί να υφαρπάζει την ψήφο του έλληνα με ψεύδη και να του επιβάλει φτώχια και απαξίωση.
    Είναι επίσης ευνόητο ότι κανένας πολίτης δεν οφείλει αποδεχόμενος εαυτόν ως δούλο, να αφήνει όλους αυτούς να αλωνίζουν σε βάρος του, με το πρόσχημα ότι κυβερνούν για πάρτι του και με την απαίτηση να τους λέει και ευχαριστώ.
    Είναι ευνόητο ότι αν δεν αντιδράσει θα του πάρουν τα πάντα, θα τον κάνουν πραγματικό δούλο.

    Εκτός του μαστιγίου και του καρότου που θα επιφέρουν την ζημιά που τους αναλογεί ως μέσα καταστολής της ελεύθερης άποψης, της αποκάλυψης της αλήθειας, θα χρησιμοποιηθεί και το δολιότερο και πλέον αποτελεσματικό μέσο, η προπαγάνδα.

    Θα ξεφυτρώσουν κι άλλα πολλά blogs και αναρίθμητα sites, που θα επιχειρήσουν σαν τα ζιζάνια να κρύψουν, να θολώσουν, να σκεπάσουν, να αδυνατίσουν, όλα όσα δεν δουλεύουν για την εξουσία.
    Θα κάνουν φασαρία ανάλογη με αυτή των παράθυρων στην τηλεόραση, για να σκεπάσουν τη λογική, το δίκιο, την αντίσταση, να πολεμήσουν την αλήθεια.
    Είναι ευνόητο πως αν Η αλήθεια αποκαλυφθεί και γίνει κτήμα του πολίτη, όλοι αυτοί που θεωρούν κληρονομική, δικαιωματική και αυταπόδεικτη την άσκηση εξουσίας, σε βάρος της δήθεν μη άξιας πλειοψηφίας, θα τρέξουν να κρυφτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άστους να κουρεύονται.
    Η τεχνολογία βρίσκει πάντα λύσεις.
    Απλά με κάνει να γελάω (όχι χαιρέκακα, κυρίως σκωπτικά) πόσο έχει αλλάξει η στάση του πασόκ απέναντι στο διαδίκτυο.

    Μέχρι και τις εκλογές ορκιζόντουσαν στην ελευθερία της μπλογκόσφαιρας, στη διαδραστικότητα τπυ διαδικτύου και διάφορα άλογα πρασινάλογα, λές και δεν είχαν μαζί τους όλα τα ιδιωτικά κανάλια και τις εφημερίδες, οι κακόμιροι οι στερημένοι από δυνατότητα έκφρασης στα Μ.Μ.Ε.

    Τώρα που ο κόσμος της μπλογκόσφαιρας τους έχει πάρει με τις πέτρες (ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ;)
    τα ξέχασαν όλα αυτά που έλεγαν πριν από λίγους μήνες.

    Μια ζωή τα ίδια κάνουν.
    Μια ζωή δύο μέτρα και δύο σταθμά.
    Μια ζωή υποκρισία.
    Καλά θα κάνει πάντως ο πρωθυπουργός μας ότι μπορεί να τρέξει αλλά δεν μπορεί να κρυφτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συνάντηση με τον πρόεδρο της Cosco είχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς

    WEI JIAFU: "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ... ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ"

    Συνάντηση με τον πρόεδρο της Cosco, Captain Wei Jiafu, είχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, στη Ρηγίλλης. Ο Α. Σαμαράς καλοσώρισε τον πρόεδρο της Κινεζικης εταιρίας και ανέφερε πως στη Νέα Δημοκρατία πιστεύουν ότι τέτοιες επενδύσεις είναι...
    ...πολύ σημαντικές, για το γεγονός ότι δείχνουν ακριβώς την εμβέλεια, το εκτόπισμα, το βάθος της γεωστρατηγικής θέσης της χώρας μας.

    Ο πρόεδρος της COSCO ευχαρίστησε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, γιατί -όπως είπε- είναι το κόμμα που έφερε την κινεζική εταιρία στην Ελλάδα, ενώ ευχαρίστησε και τον φίλο του -όπως είπε- Κώστα Καραμανλή.

    ΡΕ ΣΑΚΑΤΑΜΕΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΚ¨ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΗΛΙΘΙΕ ΚΡΕΤΙΝΕ
    ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΡΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ !!!!!!!

    ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΑΚΟΜΗ...ΑΡΧΙΔΙ ΣΑΠΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ,ΤΗΣ ΠΟΛΥΓΝΩΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΑΧΙΑΣ.
    ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΜΠΛΟΚΣ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΣΗΣ. ΩΣΤΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ (ΠΟΥ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ.. ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ;ΤΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ Ή ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟΥ;ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση