GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Greece is changing rapidly‏...

Από το http://www.harrytsopanos.blogspot.com/ Greece is changing rapidly‏... Aυτό ανέφερε στην ομιλία του ο διαχειριστής μας που πετάχτηκ...

Από το http://www.harrytsopanos.blogspot.com/

Greece is changing rapidly‏... Aυτό ανέφερε στην ομιλία του ο διαχειριστής μας που πετάχτηκε εώς τον Λίβανο για να μιλήσει για τις μεγάλες νίκες του.
Και είπε για μια φορά την αλήθεια," η Ελλάδα αλλάζει γρήγορα",μόνο που δεν τους εξήγησε τι εννοεί με αυτό,συνηθισμένος είναι να μην εξηγεί τι εννοεί,εμείς τον πιστέψαμε όταν έλεγε "λεφτά υπάρχουν"και να τι μας βρήκε.
Λοιπόν να πως αλλάζει γρήγορα η Ελλάδα.....
Οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι έχουν καταδικαστεί για τα επόμενα δέκα χρόνια τουλάχιστον να ζουν με μισθούς και συντάξεις πείνας,μέσα στην ανασφάλεια,να αντιμετωπίζουν ένα κράτος που τους απειλεί με ανεργία και ανασφάλεια και τους δίνει σύνταξη προ του θανάτου με την οποία δεν θα μπορούν να επιβιώσουν.
Και όχι ότι μετά από τα 10 αυτά χρόνια θα καλυτερεύσει και τίποτα, απλά όσοι έχουν καταφέρει να επιβιώσουν θα έχουν μια ελπίδα μετά από ακόμη δέκα χρόνια.
Οι μικρές επιχειρήσεις θα...

έχουν εξαφανιστεί,οι πολυεθνικές θα έχουν στην κυριαρχία τους τα πάντα,θα έχουν πουληθεί όλοι οι υπό ελληνική σημαία δημόσιοι οργανισμοί,οι εργασιακές σχέσεις που πριν τις εκλογές ο διαχειριστής ονόμαζε εργασιακό μεσαίωνα,θα έχουν γίνει σχέσεις δουλείας,οπότε τα κατάφερε όπως ήθελε, να εξαλείψει τον μεσαίωνα.Δεν μας είπε όμως ότι θα επαναφέρει την δουλεία.
Οι φτωχοί οι άνεργοι θα πέφτουν στο δίχτυ που έχει απλώσει ο διαχειριστής και μετά μαζί με το δίχτυ θα τους πετάνε στην θάλασσα να τους τρώνε τα ψάρια, και με τον τρόπο αυτόν θα αυξηθεί και η παραγωγή ψαριών.
Όλη μέρα θα ακούμε ότι ο πολίτης είναι πολύ σημαντικός για το κράτος διότι φυσικά έτσι που τον κατασπαράσουν είναι η μόνη τροφή για την εξουσία, ότι άλλο υπρήχε το έχουν φάει,ώρα να φάνε και τους Έλληνες.
Αλλάζει η Ελλάδα και γρήγορα, μιας και σε λίγα χρόνια οι Έλληνες θα είναι λιγότεροι απο τους αλλοδαπούς οι οποίοι θα είναι και οι μόνοι που θα πηγαίνουν να ψηφίζουν,μόνο αντάλλαγμα της ψήφου θα είναι η παράταση της κάρτας παραμονής, θέσεις στο δημόσιο και ιδιαίτερα στην βουλή δεν θα δίνονται πλέον παρά μόνο για τους συγγενείς,φίλους και κολλητούς των βουλευτών.
Τα ιστολόγια θα κλείσουν ως παράνομα και οι ιδιοκτήτες τους θα σταλούν στην σπιναλογκα σαν λεπροί,κανονικά εκεί έπρεπε να έχουμε στείλει όσους κυβέρνησαν αυτήν την χώρα τόσα χρόνια,αλλά βλέπεις έχουν τα ματ και τα δακρυγόνα να τους προστατεύουν από την αγάπη του λαού.
Η βουλή ακόμη θα ασχολείται με τα σκάνδαλα,με εξεταστικές,και θα βγάζει πάντα από 5 πορίσματα,σε καθένα από αυτά,άντε για αλλαγή μπορεί μία φορά να βγάλει και έξι για να σπάσει η μονοτονία.
Αλλάζει η Ελλαδα γρήγορα,λες και δεν θα βρουν τρόπους να κάνουν όσα έκαναν και πριν,τα λαμόγια πάντα λαμόγια παραμένουν.

19 σχόλια

  1. Συνάντηση με τον πρόεδρο της Cosco είχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς

    WEI JIAFU: "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ... ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ"

    Συνάντηση με τον πρόεδρο της Cosco, Captain Wei Jiafu, είχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, στη Ρηγίλλης. Ο Α. Σαμαράς καλοσώρισε τον πρόεδρο της Κινεζικης εταιρίας και ανέφερε πως στη Νέα Δημοκρατία πιστεύουν ότι τέτοιες επενδύσεις είναι...
    ...πολύ σημαντικές, για το γεγονός ότι δείχνουν ακριβώς την εμβέλεια, το εκτόπισμα, το βάθος της γεωστρατηγικής θέσης της χώρας μας.

    Ο πρόεδρος της COSCO ευχαρίστησε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, γιατί -όπως είπε- είναι το κόμμα που έφερε την κινεζική εταιρία στην Ελλάδα, ενώ ευχαρίστησε και τον φίλο του -όπως είπε- Κώστα Καραμανλή.

    ΡΕ ΣΑΚΑΤΑΜΕΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΚ¨ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΗΛΙΘΙΕ ΚΡΕΤΙΝΕ
    ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΡΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ !!!!!!!

    ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΑΚΟΜΗ...ΑΡΧΙΔΙ ΣΑΠΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΠΑΣΟΚ και το Πακιστάν εκστρατεύουν κατά του διαδικτύου
    αλλάχχχχ !!!

    Πάνω που πήγαμε και εμείς να τα βάλουμε με το νέο ΠΑΣΟΚ, επειδή όπως φαίνεται δεν το βολεύουν τα νέα διαδικτυακά και ανεξάρτητα μέσα επικοινωνίας, δηλαδή τα μπλόγκς, έρχεται μια είδηση από το μακρινό Πακιστάν, που τα βάζει όλα στη θέση τους.

    Το παλιό ΠΑΣΟΚ είναι εδώ!
    Το θυμάστε; Εκείνο ντε, το ΠΑΣΟΚ που κόντεψε κάποτε να μας βάλει όλους να φοράμε παλαιστινιακές μαντίλες και να λατρεύουμε τον Καντάφι ως τον νέο Μεσσία.
    Το ΠΑΣΟΚ που αγκάλιασε τους μουσουλμάνους αδελφούς όπου γης, και που έκανε τα τεράστια ανοίγματα προς κάθε πικραμένο ισλαμιστή, με απώτερο σκοπό τα πετροδολάρια. Το ΠΑΣΟΚ που έβλεπε καμηλιέρη και δονούνταν από συγκίνηση. Το θυμάστε;

    Ε, λοιπόν, όπως φαίνεται, το σημερινό ΠΑΣΟΚ έχει ανοιχτή γραμμή με το μουσουλμανικό Πακιστάν. Και όχι μόνο ανοιχτή, αλλά και κοινή γραμμή.
    Θυμάστε τις ευχαριστίες του πρωθυπουργού του Πακιστάν προς τον ομόλογό του τον Γιώργο επειδή άνοιξε το δρόμο για να ξεφορτωθεί εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες του που θα έλθουν να πλένουν τζάμια στην Αθήνα ως Έλληνες πολίτες πλέον;

    Τις τελευταίες ώρες αναπτύσσεται νέο κοινό πεδίο δόξης λαμπρόν.
    Όχι φυσικά πολεμώντας Ταλιμπάν και παρόμοιες αηδίες.
    Η κοινή γραμμή Αθήνας – Καράτσι αφορά τον πανικό και των δυο από τις αποκαλύψεις του Διαδικτύου και τη λυσσαλέα επίθεση που αμφότερες οι χώρες εξαπέλυσαν εναντίον του διαδικτύου.

    Στα καθ`ημάς έχουμε τον κ. Πεταλωτή, που ως άλλος Αγιατολάχ κατακεραυνώνει τους Έλληνες μπλόγκερς, απειλώντας τους με ακατονόμαστες τιμωρίες.
    Στο Πακιστάν, έχουμε τους ιμάμηδες να απαιτούν το κλείσιμο του Facebook και του YouTube.

    Οι δικοί μας μπλόγκερς κατηγορούνται από την επίσημη κυβέρνηση ότι προωθούν την φημολογία και απειλούν τη σταθερότητα του πολιτεύματος και μπλα μπλα μπλα… Οι του Πακιστάν ότι είναι και καλά…ασεβείς.

    Στο Πακιστάν μάλιστα, μπλόκαραν τα δυο παραπάνω δημοφιλή σάϊτς μαζί με 450 άλλα λίνκς, συμπεριλαμβανομένων και σελίδων της Wikipedia! Τόσο καλά. Για λόγους λέει, θρησκευτικής ασέβειας.

    Συνεπώς, τι χρείαν έχομεν λοιπών μαρτύρων;
    Το όνειρο του πρώιμου ΠΑΣΟΚ για πλήρη αδελφοσύνη και συνεργασία με τους μουσουλμάνους φίλους μας, μπορεί να απέτυχε πολιτισμικά, πολιτικά, και εμπορικά, κατάφερε όμως να ολοκληρωθεί μέσα από τη κοινή πίστη πως το διαδίκτυο κάνει κακό.
    Για τους Πακιστανούς ιμάμηδες, το διαδίκτυο βλάπτει την επαφή με τα θεία, για τους δικούς μας «πολιτικούς ρασοφόρους»,
    βλάπτει την επαφή με τη βλακεία… που θέλουν να μας επιβάλλουν τηλε-κατευθυνόμενη.

    Αλαχού Ακμπάρ λοιπόν, και ραντεβού … στο κήπο του Αλλάχ!
    Δ' Ενδειαν Δένδιαν Ν. ΠΑΣΟΚΙΚΟ
    ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φατε και εναν άλλο ΠΟΥΣΤΗ
    ΑΠΟ ΤΟ MEGA κανάλι της ΧΟΥΝΤΑΣ.

    "Μας δουλευουν μεσα στα ματια μας!!!"

    "Καλα,ειναι θρασυτατοι εκει στο mega!!!
    Eβαλαν στο δελτιο ειδησεων να εκφωνησει το ρεπορταζ για την ανακοινωση των υπαλληλων της Βουλης,ο δημοσιογραφος
    Δημητρης...Τακης,
    ο οποιος δουλευει παραλληλα και στο καναλι της Βουλης και πληρωνεται σαν υπαλληλος της Βουλης με 16 μισθους

    Αυτα ειναι αισχη και πρεπει να ντρεπονται.
    Δημοσιευστε το μηνυμα οπωσδηποτε να μαθουν ολοι ποσο μας κοροιδευουν."

    Αναγνωστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ,ΛΑΔΩΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΥΜΕ;ΖΕΙ Ο ΞΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ;
    ΟΧΙ!ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  5. Παρακαλώ!
    Παρακαλώ ησυχία!!!

    Κύριοι,

    Ώς καθ' ύλην αρμόδιος επί θεμάτων κουκούλας καί κουκουλώματος πάντων ημών τών νεοδημοκρατικών σκανδάλων, ήθελον ίνα διαβεβαιώσω υμίν - ώς ωφείλω έκ τής θέσεώς μου - ότι όπως μόλις πρό ολίγου έπραξον καί είς τήν εκπομπήν του κυρίου Χατζηνικολάου -όστις σημειωτέον ότι μέ προκτωδακτυλίασεν αυστηρώς τέ καί δημοσίως διότι παρότι φαλακρή έκαμνον είς αυτόν τόν τσαμπουκά- ότι ουδέν μεμπτόν έπραξεν ό υπουργός κύριος Θεόδωρος Ρουσσόπουλος.

    Υπενθυμίζω ότι ή κυρία Μαντέλη, όπως καί τό σύνολον του αυνανιζομένου Ελληνικού λαού μπαμπουίνων ό οποίος μέ επανεψήφισεν ίνα τόν αντιπροσωπεύσω είς τήν Βουλήν των Κρετίνων, είστε όλοι κατηγορούμενοι, μάλιστα δέ, μέ τό ειδεχθές έγκλημα τής κουκουλοφόρας ανωνυμίας σάς. Διά τόν λόγον αυτόν είστε αναξιόπιστοι.
    Αντιθέτως, ημείς οί πρώην υπουργοί, δικαστικοί καί κουκουλωτές εκάστης μίας υποθέσεως σκανδάλων ούς ή πατρίς εξέλεξε καί ό θεός όρισε -γαμώ την παναγία ημών, υπουργών Σανιδάδων καί Ζαγοριανών, αμήν- υπεράνω όλων, νόμων τέ καί ανθρώπων, αναλαβόντες την ανύπαρκτον ευθύνην ίνα διαπραγματευθώμεν τήν προσοδοφόρον δι' ημάς εκποίησιν τής περιουσίας υμών, είμεθα ώς κρύσταλλα διαφανείς, καθαροί, άσπιλοι, καί αμόλυντοι. Κυρίως όμως, είμεθα ταχύτατα πλουτισθέντες.

    Άρα ώς συνάγεται έκ τών προαναφερθέντων, τών συμφραζομένων ώς καί έκ τών ευκόλως παραλειπομένων, διά τό σκάνδαλον ευθύνονται αποκλειστικώς αί μαρτυρίαι από κοινού μετά των μαρτύρων κατηγορίας, καθώς ημείς ορθώς επράξαμεν κουκουλώνοντας και παραγράφοντας -νομίζω αποτελεσματικώς- όλα τα σκάνδαλα ημών, και πάντως έως ενός βαθμού, θα έπρεπεν να εξετασθώσι και αί ευθύναι τών φηφισάντων ημάς, καθότι ο κιμάς κόπτεται παρουσία του πελάτου και μετά την απομάκρυνσιν έκ τής κάλπης ουδέν λάθος επί του διαπραχθέντος κόλπου αναγνωρίζεται.

    Περισσοτέρας εφ' εμού πληροφορίας, δύναστε να εύρετε είς τό κουκουλομπατσικόν βλόγκιον τού ειδικού επί τού έργου τού σκανδαλοκουκουλώματος.

    Σχετικόν απόσπασμα μετά τού αναλόγου ποιήματος, ενυπάρχει είς τόν εδώ παρεχόμενον σύνδεσμον, ειδικώς δέ μετά τό πέμπτον περίπου λεπτόν.

    Ο ανεγκέφαλος μαφιόζος σας,
    Νίκκον δ' Ένδειαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειπαμε!!!

    ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ πασοκοσκυλαιων.
    Το βλημα "πορδηπουργο" απαλλασεται λογω βλακειας.

    Αυτο το διανοητικα αναπηρο θα υποχρεωθει εφ ορου ζωης να πλενει καμπινεδες σε καποιο τρελοκομειο.

    Να ειμαστε δικαιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κακά τα μαντάτα
    ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΩΣ ΧΡΕΟΣ
    Ένα video για τις τράπεζες, το χρήμα και τη μεγάλη απάτη.

    που εξηγούσε τις μεγάλες αλλαγές στον χώρο της οικονομίας, αλλά και διαφωτίζει την βασική αιτία των παγκόσμιων πολέμων ως μέσω για την επικράτηση των ΗΠΑ ως χώρα εξυπηρέτησης των συμφερόντων των ολιγάρχων του χρηματοοικονομικού συστήματος, μετά το σημείο που επεξηγεί την μετατροπή του αεριτζίδικου χρέους σε ανταλλάξιμη γη ενέργεια και πολιτική εξάρτηση γίνετε κατανοητό το Κυπριακό και οι Ελληνοτουρκικές διενέξεις, ο ρόλος των Σκοπίων για τα συμφέροντα τις κλίκας Τσένει και ΣΙΑ οι πορτοκαλή επαναστάσεις μέχρι και το τελευταίο γεγονός με την Γεωργία, αλλά και η επερχόμενη αλλαγή και απελευθέρωση των πολιτικών, από τους νταβατζήδες κρατών και κυβερνήσεων, οπότε και οι διαπλεκόμενοι στη διαφθορά θα αρχίσουν τις εξομολογήσεις.

    το βιντάκι αυτό που το έβλεπε κανείς κατ΄ ευθείαν από την ιστοσελίδα του VIMEO το έχουν αποκόψη, και πλέον η κοινότητα του δυαδικτύου έχει στερήσει μια μεγάλη προσφορά γνώσης και παιδείας για τον πολύ τον κόσμο.

    Βέβαια υπάρχει σειρά αποσπασμάτων στο youtube.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν τελικα αποκαλυφθει η κομπινα με τα .."σουαπς" (Credit Default Swaps), που εστησαν οι συμμοριες (αφεντκα) της πασοκοσκυλιας ,ειμαι σιγουρος ,η "ληστεια Χρηματιστηριον" θα φανταζει κλεψια καρπουζιων απο το μποστανι...

    Παιδια η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια , ειναι εντολοδοχος/εκτελεστικο οργανο καποιας οργανωμενης συμμοριας των εδω "συμφεροντων" χωρις να αποκλειεται και των .."απ εξω".

    Αν η Ελλαδα "φερει το ΔΝΤ" παιζοταν 1 προς 50.

    Δηλαδη πονταρει η αλητοσυμμορια ,πχ 10.000 ευρω και κονομαει 50 Χ 10.000 ευρω.

    Φανταστειτε να παιξει 1 δις ευρω!!!

    Παιδια μπλεξαμε με εναν εφιαλτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απο χτες το πρωί όταν δημοσιεύτηκε το σχολιάκι στο «Ποντίκι» έγινες ένας σούσουρος άνευ προηγουμένου μεταξύ αρκετών δημοσιοκάφρων.
    Ο λόγος γιατί το σχολιάκι που δημοσίευσε η βδομαδιάτικη εφημερίδα ήταν αρκετά «πικάντικο» μιας και μιλούσε για «ανάρμοστες σχέσεις» -όπως θα έλεγε και ο Κλίτσον μετά την αποκάλυψη για το τσιμπούκι που είχε δώσει στην Μόνικα Λεβίνσκι- ντόπιων εθνονταβατζήδων.

    Ας τα πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή γιατί η ιστορία έχει πολύ παρασκήνιο και κρίμα που δεν μπορούμε, για ευνόητους λόγους να γράψουμε ονόματα.

    Το σχολιάκι στο «Ποντίκι» έγραφε επί λέξει: «Δεν μας πηδάμε μόνο με τις αποφάσεις τους, πηδάνε και εκτός γάμου οι βουλευτές μας. Αυτό προκύπτει από τις πληροφορίες ότι στην ατζέντα της διεθνούς βίζιτας Λίζας που συνελήφθει πριν από μερικές μέρες υπήρχαν και τα ονόματα 9 πρώην και νυν βουλευτών, με τους οποίους είχε συνευρεθεί
    στις προηγούμενες "επισκέψεις" της στην Ελλάδα … Αλα της …».

    Ξαμολήθηκαν που λέτε, οι δημοσιοκάφροι, (τους λόγους τους εννοείτε) να μάθουν αν όντως υπήρχε η λίστα και ποια είναι τα ονόματα εθνοπατέρων που περιέχονται σ’ αυτή.
    Είχαν επικοινωνία με τον εκδότη του «Ποντικιού» Αντώνη Δελλατόλα ο οποίος αν και επιβεβαίωσε την ύπαρξη των ονομάτων στην ατζέντας ισχυρίστηκε ότι δεν τα γνώριζε.

    Για να μην προχωρήσουμε σε ανούσιες λεπτομέρειες φτάνουμε στην κατάληξη της ιστορίας που προήλθε από μπατσοσυντάκτης μεγάλης Κυριακάτικης φυλλάδας, και όχι μόνο.

    Αυτός με τα «κονέ» που έχει με τους μπάτσους –ρουφιανοπαπαγαλάκι τους είναι χρόνια τώρα- διαπίστωσε ότι όντως όσα λέει το δημοσίευμα του «Ποντικιού» ισχύουν αλλά αυτή την ιστορία θα την φάει το σκοτάδι.
    Ο λόγος είναι ότι ανάμεσα στους 9 εθνονταβατζήδες μας είναι και ένας –κολλητός του Γ. Παπανδρέου και με φωτογένεια αν κρίνουμε από τις φωτογραφίσεις του σε βδομαδιάτικα περιοδικά, - που έχει υπουργική καρέκλα.

    Αυτός ο υπουργός που σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελε να διασυρθεί το όνομα του έκανε τα κουμάντα του, με αποτέλεσμα να υποσχεθούν προαγωγή στον αρχιμπάτσο που ασχολείται με την υπόθεση για να θαφτεί η ιστορία.
    (Δεν είμαστε σίγουροι ότι θα εξαφανιστεί γιατί ο μπατσοσυντάκτης δεν κράτησε αυτά που έμαθε για τον εαυτό του και τα ονόματα κυκλοφόρησαν πλατιά).

    Να κάνουμε μια επισήμανση για να μην δημιουργηθεί καμιά παρανόηση.
    Στην λίστα υπάρχουν και ονόματα εκτός των πολιτικάντηδων και επιχειρηματιών, ενός δικηγόρου κ.α. Και καλώς δεν δίνονται στην δημοσιότητα. Κανέναν δεν ενδιαφέρει ποιος ξενοπηδάει ποια. (Τώρα αν κάποιοι απ’ αυτούς παριστάνουν δημόσια τον Αυλωνίτη στην αξέχαστη ταινία του «πνεύμα και ηθική» δεν είναι τίποτα άλλο παρά στο «πνεύμα» της υποκρισίας της αστικής ηθικής). Από κει και πέρα όμως όλοι οι δημοσιοκάφροι που μονίμως διασύρουν άτομα (θυμηθείτε την εποχή των συλλήψεων στο όνομα της 17 Νοέμβρη, πρόσφατα τα άτομα που «φωτογράφιζαν» σαν μέλη του Επαναστατικού Αγώνα κ.λ.π.) παρέχουν ασυλία στα «παιδιά» του συστήματος και γ’ αυτό τον λόγο δεν δημοσιοποιούν τα ονόματα, όχι ότι σέβονται την ιδιωτική ζωή κανενός.

    Μπορεί να υπάρξουν εξαιρέσεις αλλά αν αυτές γίνουν θα υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Μια Κυριακάτικη εφημερίδα ας πούμε που θα κυκλοφορούσε πρωτοσέλιδα με τον τίτλο «Τα ονόματα των 9 πολιτικών που βρέθηκαν στην καυτή ατζέντα της διεθνούς βιζιτούς Λίζας» θα γινόταν ανάρπαστη. Αν όμως εκδότες ή δημοσιογράφοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ονόματα για να εκβιάσουν ή να εξυπηρετήσουν άλλες σκοπιμότητες, θα το σκεφτούν ποια επιλογή θα κάνουν.

    Και κάτι άλλο που προκύπτει, απ’ αυτή την ιστορία, είναι πώς παίρνουν τα «άστρα» του οι μπάτσοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν τελικα αποκαλυφθει η κομπινα με τα .."σουαπς" (Credit Default Swaps), που εστησαν οι συμμοριες (αφεντκα) της πασοκοσκυλιας ,ειμαι σιγουρος ,η "ληστεια Χρηματιστηριον" θα φανταζει κλεψια καρπουζιων απο το μποστανι...

    Παιδια η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια , ειναι εντολοδοχος/εκτελεστικο οργανο καποιας οργανωμενης συμμοριας των εδω "συμφεροντων" χωρις να αποκλειεται και των .."απ εξω".

    Αν η Ελλαδα "φερει το ΔΝΤ" παιζοταν 1 προς 50.

    Δηλαδη πονταρει η αλητοσυμμορια ,πχ 10.000 ευρω και κονομαει 50 Χ 10.000 ευρω.

    Φανταστειτε να παιξει 1 δις ευρω!!!

    Παιδια μπλεξαμε με εναν εφιαλτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά το είπες μεγάλε: Διαχειριστής.
    Διαχειριστής μιάς πολυκατοικίας που ούτε σε σήριαλ επαρχιακού καναλιού δεν θα βλέπαμε.
    Μόνο που αυτός παριστάνει τον διαχειριστή, ενώ δεν κάνει ούτε για να καθαρίζει την σκάλα. Και εδώ κινδυνεύω να προσβάλλω τις σκληρά εργαζόμενες καθαρίστριες που πραγματικά δουλεύουν σαν τα σκυλιά.
    Φιλαράκο, θα έρθει η ώρα τους. Είναι πολύ κοντά και ο λάος θα τους δείξει την πόρτα για την αγχόνη.
    Και το μόνο που θα μείνει στην ιστορία από αυτή την ένδοξη περίοδο, θα είναι η φράση: Λεφτά υπάρχουν.
    GREECE IS FUCKING RAPIDLY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ε τράβα πνίξου!



    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οταν θα πάνε το φθινοπωρο να κανουν εκλογές για καλλικράτη, να φανούμε μια φορα άξιοι έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μα και ο Κουμπαρος που ηηρθε προχθες τα ιδια ειπε για τον Κωστακη. Τα ιδια ειπε και ο Τραγκας περι Βουβαλοπαιδι τι εννοουσε αραγες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανωνυμος-21 Μαϊ 2010 10:49:00 μ.μ.

    Καλε μου ανθρωπε,ειναι κακο το να γαμας? αφου δεν του καθησε η "Σαλωμη" με το χρωματιστο φουλαρι, τη βρηκε με την αλλη που λες. Αν του καθησει η μανα σου η' και η αδερφη σου ψυχικο θα κανει,κακο δεν ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν ξέρω για το συνολάκι των 10.000 ευρώ, δεν ασχολούμαι με τέτοια, εξάλλου είμαι νεόπτωχος.
    Ξέρω όμως ότι η μασέλα αυτή δαγκώνει και δαγκώνει άσχημα.
    Συγκριτικά, τα δόντια αυτά κάνουν την κάτια μακρή να φαίνεται σχεδόν όμορφη.

    Όσο για τις προσλήψεις, θα μπήκαν με το γνωστό Open.gov και αυτοί.
    Δεν έχω καμία αμφιβολία.

    Άνεργοι ακούτε;

    Kαι η συμμετοχική (ξαδέρφια και Πακιστανοί) δημοκρατία!
    Και η ανοιχτή διακυβέρνηση της μυστικής διπλωματίας και της λογοκριμένης δημόσιας διαβούλευσης!
    ΤΖΑΚΡΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΟΣΙAΛΙΣΜΟΣ ή ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ;
    Τώρα που "αισθάνομαι" το σοσιαλισμό ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "......θα έχουν πουληθεί όλοι οι υπό ελληνική σημαία δημόσιοι οργανισμοί...."

    Απο το στομα σου και στου Θεου τ'αυτι, να πανε στο διαολο ολοι οι χαραμοφαηδες που καθονται και τα ξυνουν τοσα χρονια, να πανε να βρουν καμια πραγματικη δουλεια γιατι το εχουν ξεχασει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση