GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΤΟΕ: «Να αποδοθούν ευθύνες στη διοίκηση της Marfin»...

Από το http://www.sofokleous10.gr/ Βαρύ κατηγορώ απευθύνει η ΟΤΟΕ στη διοίκηση της Marfin Egnatia Bank, ζητώντας άμεση απόδοση ευθυνών γι...

Από το http://www.sofokleous10.gr/

Βαρύ κατηγορώ απευθύνει η ΟΤΟΕ στη διοίκηση της Marfin Egnatia Bank, ζητώντας άμεση απόδοση ευθυνών για ελλιπή, όπως αναφέρει, μέτρα πυρασφάλειας στο κατάστημα όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία της Τετάρτης, που στοίχισε τη ζωή τριών εργαζομένων της τράπεζας.
Μάλιστα, η διοίκηση της ΟΤΟΕ ζήτησε συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοϊδη, για να ζητήσει την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων.

22 σχόλια

  1. ΜΑΛΙΣΤΑ ...
    ΝΑ ΚΑΙ Η ΟΤΟΕ ...

    ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΕΑΝ ΕΓΙΝΕ ΤΥΧΕΙΑ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλιστα. Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ από τους ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΗΔΕΣ παρουσιάζεται σαν εργατικό ατύχημα. Γι αυτό χρεωκοπήσαμε όχι μόνον σαν κράτος αλλά και σαν λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Βγενόπουλος θα λογοδοτήσει για την πυρασφάλεια στην τράπεζα, ή θα πρέπει να κάνουμε καθιστική διαμαρτυρία και γι αυτό;
    ...που όπως είναι φυσικό, θα την καλύψουν μόνο τα ξένα ΜΜΕ...

    Αν στην τράπεζα όπου το κόστος της ασφάλειας είναι αμελητέο έχει εξασφαλίσει τέτοιο επίπεδο, φανταστείτε τι γίνεται στην Ολυμπιακή και την Aegean!!!

    Fly Olympic Oven, get toasted!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 11 Μαϊ 2010 1:25:00 π.μ.

    ΔΕ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ.
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗ ΦΩΤΙΑ.
    ΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ?
    ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΣΥΔΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ??

    ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΤΙΡΙΟ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ, ΕΛΟΥΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ.
    ΑΥΤΟΝ ΑΝ ΑΡΠΑΖΕ, ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΕΣΩΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ.

    ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ 2 ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ, ΛΟΓΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΚΑΥΓΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ.

    ΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΕΔΩ. ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΑΦΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΈΞΩΘΕΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ???

    ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΤΗ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ, ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΚΑΛΑ.
    ΑΝ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ...
    ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΕΓΩ, ΝΑ ΦΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ.

    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ, ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΔΡΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ασχετα απο την (απολυτα καταδικαστεα) εγκληματικη ενεργεια την ημερα της απεργιας, εαν ξεσπαγε πυρκαγια στην τραπεζα για οποιονδηποτε αλλο λογο, απο που θα εφευγαν οι ανθρωποι που εργαζονται μεσα;

    Ειναι δυνατον να λειτουργουν επιχειρησεις μεσα στο κεντρο της Αθηνας - και ειδικα τραπεζες - χωρις να εχουν προνοησει εξοδους κινδυνου για το προσωπικο;

    Αυτα ειναι αυτονοητα πραγματα και αν οι αρχες δεν κανουν κατι, παλι θα κλαψουμε αθωα θυματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1) Με λίγα λόγια ή ΟΛΑ γινανε σωστά! ή ΚΑΠΟΙΟΙ της πυροσβεστικής ΛΑΔΩΘΗΚΑΝ? ΑΡΑ κάποιοι τους λάδωσαν.

    2) Να παρουσιαστή ΟΛΟΣ ο φάκελος για την έγγριση της άδειας της πυραρασφάλειας.

    3) Οι υπεύθυνοι να κάτσουν στο σκαμνί για ηθική αυτουργία μαζί με τους εκτελεστές της πράξις της δολοφονίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ .


    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥ , ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ;;;



    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ
    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ιστορία θα είναι πολύ σκληρή με το Γιωργάκη και το φασιστικό πασόκ.
    Μερικοί επί χρόνια έλεγαν ότι η δικτατορία ήταν μία μαύρη εποχή για τη χώρα. Οι μελλοντικές γενιές θα λένε ότι το πασόκ ήταν η πιό σκοτεινή και απάνθρωπη εποχή για τους Έλληνες.
    Σε λίγα χρόνια όσοι κάνουν το λάθος να λένε ότι παλιότερα ψήφιζαν πασόκ θα τρώνε ξύλο από τα παιδιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μετά το τραγικό περιστατικό της Marfin , αναρωτήθηκα αν θα μπορούσε να συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις . Ολες οι τράπεζες που λειτουργούν στη πόλη μου , έχουν μία πόρτα που χρησιμοποείται για είσοδος προσωπικού και εργαζομένων . Υπάρχουν και άλλες δύο που έχουν δύο πόρτες . Στην τράπεζα , μία μπορεις να μπείς από τη μία πόρτα και να βγείς από την άλλη . Στην άλλη υπάρχει και η δεύτερη πόρτα που γράφει ‘’ΕΧΟΔΟΣ’’ αλλά δεν την έχω δει ποτέ ανοιχτή . Δεν γνωρίζω τι προβλέπει ο νόμος για την πυρασφάλεια αυτών των καταστημάτων , αλλά σε μία τέτιοια περίπτωση ο θεός να βάλει το χέρι του και δεν γνωρίζω από πρακτικής πλευράς τι θα μπορούσε να γίνει για τα μέτρα πυρασφάλειας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΟΤΟΕ παιδιά, έσκασε μύτη. Αν είναι δυνατόν ? Ποιοί βγήκαν να έχουν κοινωνικές ευαισθησίες. Η ΟΤΟΕ !!! Τελικά έχουμε πραγματικά τρελλαθεί σε αυτό το τόπο. Βγενόπουλε, τελικά τα ''καλόποιδα'' δρομολόγησαν το σχέδιο τους, εναντίον σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τήν ευθύνην τήν έχει αποκλειστικά ή ΟΤΟΕ κι άς αφήσουν τήν προσπάθειαν μετατώπισης ευθυνών.
    Eάν ήθελαν πράγματι νά προστάτευαν τούς συναδέλφους των,νά έκαναν έλεγχον πρίν τήν δολοφονικήν ενέργειαν,περί συστημάτων ασφαλείας κι όχι μόνον στό συγκεκριμένο υποκατάστημα,αλλά σέ όλα πανελλαδικώς.
    Καί νά πάνε νά διαβάσουν τόν κώδικα περί διατηρητέων κτιρίων καί συστημάτων πυρασφάλειας (sprinkler) καί εσω-εξω μετατροπών.
    Άντε γαμίδια καρεκλοκένταυρα λαμόγια!!!!!!!
    Άντε γαμίδια υποκριτές!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ 11 Μαϊ 2010 9:52:00 π.μ.

    Δηλαδή την ευθύνη πυρασφάλειας του σπιτιού σου δεν την έχεις εσύ ο ίδιος αλλά ο περιπτεράς της γωνίας που δεν συμπαθείς!!!!
    Τέτοιος μαλάκας είσαι εσύ και οι όμοιοί σου, βλάκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ
    ΜΕ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Ο ΑΛΗΤΗΣ
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !

    “ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ το ΠΑΣΟΚ τη διακυβέρνηση της χώρας, διαπίστωσε ότι η μόνη εναλλακτική επιλογή που είχε ήταν να προσφύγει στο ΔΝΤ. Υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι κανόνες. Το ΔΝΤ μπορεί να σου δώσει μέχρι και το δεκαπλάσιο ή το εικοσαπλάσιο του ποσού που έχεις καταθέσει. Εμείς έχουμε καταθέσει 1 δισ. στο ΔΝΤ. Άρα, το ΔΝΤ, ως ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, μπορούσε να μας δώσει μέχρι και 10 ή 20 δισ.”

    Το πνεύμα είναι ξεκάθαρο. Και η δήλωση σαφέστατη όσο και σοκαριστική.
    Γι αυτό, αν θυμόμαστε, στην πρώτη πρώτη τετ-α-τετ συνάντηση ΓΑΠ-ΣΑΜΑΡΑ ο δεύτερος και ενώ το ΔΝΤ δεν είχε “παίξει” ακόμη δημοσίως, βγήκε και δήλωσε εναντίον της προσφυγής σε ΔΝΤ.
    Γι’ αυτό και στις δηλώσεις Σαρκοζί-ΓΑΠ ενώ ο δεύτερος δεν το απέκλειε(ήταν η εποχή που παρίστανε τον μπλοφατζή) , ο Πρόεδρος της Γαλλίας έκανε ξέκαθαρες δηλώσεις εναντίον του ΔΝΤ και της ανάμιξής του.

    Ακολούθησαν οι γέματες θράσσος δηλώσεις του ένοχου ΓΑΠ πως το ΔΝΤ έφεραν οι ευρωπαίοι συντηρητικοί. Ξεχνώντας την κατηγορηματική διαφωνία Σαρκοζί και την δική του πεμπτοφαλαγγίτικη, υπέρ του ΔΝΤ, δράση και στάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. οι συνδικαλιστες να κατσουν στα αυγα τους γιατι και αυτοι φερουν μεγαλο μεριδιο ευθυνης στην καταστροφη της χωρας μαζι με τους πολιτικους μας.
    και οι δυο παρακαλω να κανουν τουμπεκι για τα σκατα που μας εφεραν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εφ' όσον κάνουμε τη πάπια για τα αυτονόητα... στο ίδιο βιολί λοιπόν.
    Ενας εγκληματίας πετάει έναν εργάτη από το τρίτο όροφο της οικοδομής. Εν τάξει η αστυνομία κυνηγάει το δολοφόνο αλλά το ίδιο βράδυ βλέπουμε τον εργολάβο, τον ιδιοκτήτη το μηχανικό στην ασφάλεια έστω για ένα βράδυ. Η τέλος πάντων ακούμε ότι τούς αναζητούν. Γιατί άραγε? Σ'ενα καφέ, ένα σινεμά κλπ κάποιος βάζει φωτιά, μιά βόμβα ή ότι του κατεβάσει το αρρωστημένο κεφάλι του. Τι νομίζετε ότι θά γίνει με τούς υπέύθυνους, με τις πυρασφάλειες και όλα αυτά τα σκατά? Δεν θα τους φωνάξει κανείς να τούς ρωτήσει έστω ευγενικά τι σκατά έκαναν με όσα ήταν υποχρεωμένοι να κάνουν. Εδώ (στη ΜΑΡΦΙΝ) αφού οι πάντες μουγκάθηκαν για κάποιες ώρες (τρείς νεκροί σε κάποια τράπεζα)δεν έχει ειπωθεί τίποτα για τα αυτονόητα. Σκατά. Ούτε μιά πόρτα ρε γαμώτο, ούτε μια πίσω πορτα? Αν η φωτιά ήταν τυχαία τότε τι θα λέγαμε πιά για τις πίσω πόρτες, τις πυρασφάλειες και όλα αυτά? Ας είναι δεν γίνεται τίποτα, συνεχίζουμε ακάθεκτοι τη πορεία μας στα σκατά την υποκρισία. Τι θλίψη !!!! Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εφ' όσον κάνουμε τη πάπια για τα αυτονόητα... στο ίδιο βιολί λοιπόν.
    Ενας εγκληματίας πετάει έναν εργάτη από το τρίτο όροφο της οικοδομής. Εν τάξει η αστυνομία κυνηγάει το δολοφόνο αλλά το ίδιο βράδυ βλέπουμε τον εργολάβο, τον ιδιοκτήτη το μηχανικό στην ασφάλεια έστω για ένα βράδυ. Η τέλος πάντων ακούμε ότι τούς αναζητούν. Γιατί άραγε? Σ'ενα καφέ, ένα σινεμά κλπ κάποιος βάζει φωτιά, μιά βόμβα ή ότι του κατεβάσει το αρρωστημένο κεφάλι του. Τι νομίζετε ότι θά γίνει με τούς υπέύθυνους, με τις πυρασφάλειες και όλα αυτά τα σκατά? Δεν θα τους φωνάξει κανείς να τούς ρωτήσει έστω ευγενικά τι σκατά έκαναν με όσα ήταν υποχρεωμένοι να κάνουν. Εδώ (στη ΜΑΡΦΙΝ) αφού οι πάντες μουγκάθηκαν για κάποιες ώρες (τρείς νεκροί σε κάποια τράπεζα)δεν έχει ειπωθεί τίποτα για τα αυτονόητα. Σκατά. Ούτε μιά πόρτα ρε γαμώτο, ούτε μια πίσω πορτα? Αν η φωτιά ήταν τυχαία τότε τι θα λέγαμε πιά για τις πίσω πόρτες, τις πυρασφάλειες και όλα αυτά? Ας είναι δεν γίνεται τίποτα, συνεχίζουμε ακάθεκτοι τη πορεία μας στα σκατά την υποκρισία. Τι θλίψη !!!! Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥ , ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ;;;
    ...............................
    Φτωχέ ηλίθιε, άν κάποιος σου βιάσει τη μητέρα στην εκκλησία να δείς που θα τα βάλεις και με το παπά, άν στη βιάσει στο εστιατόριο θ' αρχίσεις ν' αναρωτιέσαι τι σκατά έκανε ο εστιάτορας, ακόμη κι στη βιάσει στο σπίτι μπορεί και ν ' αναρωτηθείς τι σκατά έκανες και σύ ο ίδιος με τις πόρτες με τα παράθυρα.... Φυσικά τίποτε δεν αθωώνει το βιαστή. Και γώ μαζί σου να του σκίσουμε το κώλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @@@@ 11/10:59 π.μ.


    Όμοιε μου,νά τοποθετήσουμε αυτόματα συστήματα πυρασφάλειας (sprinkler) καί στήν......
    Ακρόπολιν???

    Εάν νομίζεις χαζοχαρούμενε,ότι μέσα σέ αυτόν τόν πανικόν,πού δημιουργεί ό καπνός κι ή άγνοια τής έκτασης/σοβαρότητος τού γεγονότος (πυρκαιάς),είναι εύκολος ό προσανατολισμός,ακόμη καί στίς
    εγγύς σου συσκευές (πυροσβεστήρες-πυροσβεστικές φωλιές),τότε έχεις πλήρη άγνοια περί πυρκαϊών καί τών συναισθημάτων πού προκαλούν στούς εγκλωβισμένους (φόβος,πανικός,
    απώλεια συγκέντρωσης,
    αποπροσανατολισμός) καί καλύτερα θά ήτο νά σιωπάς τουλάχιστον.
    Όσον αφορά τά αυτόματα συστήματα κατασβέσεων πυρκαϊών,εντός χώρων,δηλαδή sprinkler (καταιονισμός)πού δέν υπήρχαν στήν τράπεζα,νά πάς νά ενημερωθής διά τήν ισχύουσα νομοθεσία περί νεοκλασσικών.
    Ηθικοί αυτουργοί,είναι οί τής ΟΤΟΕ,διότι εάν ήλεγχαν εγκαίρως, όλα τά καταστήματα τραπεζών πανελλαδικώς,πρίν τεθούν σέ λειτουργία,διά τά δήθεν ανύπαρκτα συστήματα πυρασφάλειας,είχαν τήν ηθικήν υποχρέωσιν,νά είχαν προβή σέ καταγγελίες στόν εισαγγελέα,ώστε νά μήν επιτρέπετο ή λειτουργία τού συγκεκριμένου υποκαταστήματος,διά νά διαφυλάξη τήν σωματικήν ακεραιότηταν τών συναδέλφων-μελών της.
    Προληπτική ενέργεια δηλαδή αυτονόητη διά ''γνήσιους'' συνδικαλιστές.
    Ό συνδικαλισμός δέν είναι μόνον επιδερμικά καταγγελτικός
    ""μετά",αλλά έχουν τήν υποχρέωσιν οί ψευτοσυνδικαλιστές νά διασφαλίζουν/διεκδικούν,τά δικαιώματα τών εργαζομένων,πού εκπροσωπούν οριζοντίως καί καθέτως (οικονομικά,θεσμικά,συνθήκες).
    Τώρα εσύ τί θέλεις νά αποδείξης μέ τήν ηλίθιαν ''εμφάνισιν'' σου στό blog καί νά καθυβρίζης,είναι αντιληπτό.
    Ένας μαλάκας καρεκλοκένταυρος είσαι κι εσύ όπως κι οί συνάδελφοι σου υπόλοιποι τού Δ.Σ. ΟΤΟΕ!!!!
    Γαμίδια λοιπόν σκατομαλάκα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΠΑΣΕΤΕ ΑΥΓΑ ΟΜΕΛΕΤΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΘΑΡΣΗ
    ΟΥΤΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΨΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΡΗΝΙΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ,
    ΟΤΑΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ,
    ΟΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ .
    ΑΡΠΑΞΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
    ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ!
    ΔΙΩΞΤΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ.
    ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση