GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα επιστολή Μαγγίνα στο Press-gr...

Με νέο e-mail του ο B. Mαγγίνας στο Press-gr γράφει: "Παρά το γεγονός ότι με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διέψευσα τα περί επεισοδίο...

Με νέο e-mail του ο B. Mαγγίνας στο Press-gr γράφει: "Παρά το γεγονός ότι με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διέψευσα τα περί επεισοδίου εις βάρος μου στο Κολωνάκι, παρατηρώ ότι η άκρως δυσφημιστική και συκοφαντική ανάρτηση σας δεν έχει αποσυρθεί. Αυτό ενισχύει τους φόβους μου ότι εξυπηρετούνται σκοπιμότητες. Ζητώ και πάλι τη διαγραφή της ανάρτησης ως πράξη αποκατάστασης της αλήθειας. Σας ευχαριστώ".
Κατ' αρχάς, η απάντηση του πρώην υπουργού αναρτήθηκε μόλις εστάλη και μάλιστα με τον τίτλο "Διαψεύδει ο Μαγγίνας..." (μπορείτε να την διαβάσετε εδώ).
Κατά δεύτερον ας μας εξηγήσει ποιες ...σκοπιμότητες εξυπηρετούνται για να ...

καταλάβουμε κι εμείς. Και τρίτον και σημαντικότερον γιατί ο πρώην υπουργός -ο οποίος θυμίζουμε ότι πειθαναγκάστηκε να μείνει εκτός ψηφοδελτίου του κόμματος του- διαψεύδει αόριστα τα "περί επεισοδίου" και δεν λέει τι ακριβώς συνέβη και ποια είναι η "αλήθεια" την οποία επικαλείται;

18 σχόλια

  1. Θελει ο ανθρωπος να διαβασουμε τ ονομα του,εμεις και οι πακιστανοι υπηρετες του.Οι ανασφαλιστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέρες δικτατορίας ξαναζεί η Ελλάδα (σημερινό 7/5/2010).
    ............
    Εχουν χάσει τελείως τον έλεγχο στην Κυβέρνηση.
    Μόλις χθες ψήφισαν το νομοσχέδιο για τα μέτρα και πριν από λίγο ο Παπακωνσταντίνου έφερε τροπολογία με την οποία ενώ όλες οι αποφάσεις για δανεισμό χρειάζονταν κύρωση από τη Βουλή με την τροπολογία ζητούσε να αλλάξει την λέξη κύρωση με την λέξη ενημέρωση.Δηλαδή να κάνει ότι θέλει.
    Αυτό προφανώς προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις από τα κόμματα της Αντιπολίτευσης αλλα πέρασε με συνοπτικές διαδικασίες με την βοήθεια του εκείνη τη στιγμή προεδρεύοντα Νιώτη (με τον τρομοκράτη γιό που αφέθηκε ελεύθερος).
    (ΣΣ. από τον καφετζή, τους πήραν χαμπάρι και οι δικοί τους)
    ......
    Μέρες δικτατορίας, πραγματικά.
    Έλληνες αγάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα θέλει η κωλάρα του.
    Μη ανησυχείς Βασιλάκη, αγόρι μου, το να συμβεί το διαψευδόμενο είναι θέμα χρόνου.
    Προσωπικώς θα το προτιμούσα στο Αγρίνιο. στην επαρχία πάντα υπάρχει ο καραγκιόζης του χωριού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. FOTIA KAI TSEKOURI MAGGINA VREITE KAMIA TRIPA NA KRIFTEITE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΚΩΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ BLOG AYTO ΜΑΓΓΙΝΑ.
    ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΝ Σ΄ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΕΣΑΙ .
    ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΣΙΜΠΗΣΕΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΙΝΔΟ ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ.
    ΣΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ.
    ΚΑΤΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑΛΙΖΕ ΤΟ ΚΗΠΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΡΩΣ ΚΑΝΑ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

    ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ

    ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

    ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΔΕΞΙΟΙ

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΣΟΚ.
    ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΠΛΟΓΚΕΡ!
    ΓΑΜΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ουστ βρωμοσκυλο....παλιοτομαρο που ζητας και τα ρεστα.....ετοιμασου κ εσυ ερχονται οι κρεμαλες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΜΟΤΡΟ:
    Την έντονη αντίδραση του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ πυροδότησε η κατάθεση τροπολογίας στο νομοσχέδιο για τα νέα μέτρα, σύμφωνα με την οποία ο εκάστοτε υπουργός Οικονομικών εξουσιοδοτείται να εκπροσωπεί το Ελληνικό Δημόσιο και να υπογράφει κάθε μνημόνιο συνεργασίας, συμφωνία ή σύμβαση δανεισμού, διμερή...
    ή πολυμερή, με την ΕΕ, το ΔΝΤ και την ΕΚΤ. Όπως προβλέπει η τροπολογία οι συμβάσεις δανεισμού και οι άλλες συμφωνίες με την ΕΕ και το ΔΝΤ θα εισάγονται στη Βουλή για ενημέρωση και συζήτηση, αντί για κύρωση, όπως προέβλεπε η αρχική διάταξη.
    Με αυτόν τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα στον υπουργό Οικονομικών να υπογράφει τις συνθήκες και αυτές να ισχύουν με τη υπογραφή και να μην χρειάζεται η εισαγωγή και ψήφισή τους στη Βουλή. Σύμφωνα με τον κ. Παπακωνσταντίνου, τη ρύθμιση αυτή πρότεινε στην Ελλάδα η «τρόικα» με στόχο να αποφευχθούν τυχόν καθυστερήσεις.
    στις 17:22
    ΣΧΟΛΙΟ:ΡΕ ΣΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ϊσα ρε λαμόγιο που προσβλήθηκες
    έπρεπε να μας γνέφεις από την φυλακή αλλά στην Ελλάδα τα λαμόγια σαν και σενα έχουν και λόγο.
    Ου να μου χαθείς κλέφτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. την σβησει δεν την σβησει το ιδιο κανει φιλε, προσεχε μονο που περπατας γιατι τα σκατα που εχεις πεταξη θα σε βαλουν να τα φας χωρις αλατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΑΓΓΙΝΑ.
    ΠΑΡ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ.
    ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ!
    ΟΣΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΧΕΣΙΜΟ ΘΑ ΤΡΩΣ.
    ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αντε να βρείς κανα Πακιστανό να σε πηδήξει παπάρα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. GIA TA ZOA PASOK.

    ΓΑΠ: “Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΞΟΡΙΣΤΗΚΕ”!

    Δεύτερο μεγάλο διήγημα του ΓΑΠ κατά την επική χθες ομιλία του στη βουλή. Έπος μέγα, το οποίο επιβεβαιώνουν και οι σύντροφοι του πατρός Ανδρέα. Κοιτάξτε λοιπόν τι θα πει εξορία:

    Ο Κορνήλιος Καστοριάδης λοιπόν, μία από τις πλέον φωτισμένες προσωπικότητες της μεταπολεμικής Ευρώπης (σχετικά εδώ) έζησε στο πετσί του την αξιοπιστία και την αγωνιστικότητα του Ανδρέα. Στην επιστολή του με τίτλο «Η μαθητική συντροφιά», που αναφέρεται στα γεγονότα αυτά της μαθητικής του ζωής, τη σύλληψη της συντροφιάς αυτής που τα μέλη της ήσαν ήδη από το 1938 πρωτοετείς φοιτητές της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθήνας και του ίδιου στις αρχές του καλοκαιριού του 1939 από την Ασφάλεια και στο ρόλο που έπαιξε σχετικά ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο οποίος τον χειμώνα του 1938-1939, αφού είχε συνδεθεί με μια ομάδα της δεξιάς πτέρυγας του τροτσκισμού στην Ελλάδα, προσπάθησε να στρατολογήσει τα μέλη αυτής της συντροφιάς στην ομάδα του, αλλά το μόνο που κατόρθωσε ήταν να τους πουλήσει μερικά αντίτυπα του εντύπου που αυτή έβγαζε, σημειώνοντας τα ονόματα των αγοραστών και τα ποσά που εισέπραξε απ’ αυτούς σε τεφτεράκια, τα οποία ο διεξάγων την προανάκριση ανθυπομοίραρχος της Ειδικής Ασφάλειας, Γιαννακός, επέδειξε στον κρατούμενο Καστοριάδη μαζί με την έγγραφη ομολογία του Α. Παπανδρέου, ώστε να τον αναγκάσει να παραδεχθεί εκ των υστέρων ότι, πράγματι, τα είχε αγοράσει. Η επιστολή αυτή δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα «Το Βήμα», στις 10 Αυγούστου 1986).

    Τεφτεράκια λοιπόν ο “εξόριστος”! Τεφτεράκια με καταγραφή ονομάτων και στην ασφάλεια! Μετά βέβαια θα πίστευε κανείς ότι ο “αγωνιστής” έφυγε στην εξορία. Αμ δε…

    Κοιτάξτε πως φέρθηκαν οι αρχές στον “αντιστασιακό” Ανδρέα Παπανδρέου, σύμφωνα με τη μαρτυρία του συντρόφου του Γιάννη Ταμτάκου: … Θα πω και μερικά πράγματα για το ΠΑΣΟΚ, το οποίο κάνει το συνέδριό του, όπου και μίλησε ο Ανδρέας Παπανδρέου, στον οποίο δυστυχώς μάθαμε μερικά πράγματα. …
    Είχε δημιουργήσει ο Ανδρέας τότε μια ομάδα μέσα στο πανεπιστήμιο με καμιά δεκαριά φοιτητές μεταξύ αυτών ο Καστοριάδης κλπ.

    Αυτός όταν πιάστηκε δεν αρκέστηκε σε μια απλή δήλωση, γιατί έκανε όλη η ομάδα δήλωση για να’ μαστε ειλικρινείς εκτός ενός ο οποίος δεν ήταν φοιτητής, αλλά και αποκήρυξε τον σοσιαλισμό και τον κομμουνισμό που μας τον δίνει τώρα με το τσουβάλι και κατέδωσε και ορισμένους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόταν. Αυτό το εξευτελιστικό πράγμα το αρνηθήκαμε στην πράξη. Και εμείς οι χωρίς ταυτότητα εργάτες περνάμε τον δρόμο της εξορίας αγόγγυστα.

    Σ’ αυτόν δώσανε διαβατήριο να φύγει στο εξωτερικό γιατί ήταν παιδί της αστικής τάξης. Βέβαια, σκέφτεστε τι σοσιαλισμό θα κάνει. Εγώ λέω θα κάνει σεληνιασμό και όχι σοσιαλισμό…

    Τα καλά βέβαια δεν σταματούν εδώ, αφού σε αντίθεση με τον ΓΑΠ που δεν έχει ανάγκη να υπογράφει δηλώσεις καθότι πράγματι εξυπηρετεί τα συμφέροντα της πατρίδας του, Ο Ανδρέας είχε υπογράψει και μακροσκελέστατη δήλωση μετανοίας – δωσίματος συντρόφων. Άντε μετά να ρίξεις άδικο στον ΓΑΠ που είπε ότι όλοι οι Έλληνες είναι απατεώνες. Αυτούς γνώρισε το παιδί, αυτά λέει.

    AI SIXTIR ZOO....
    KATO H XOYNTA PASOK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μαγγίνα, πας γυρεύοντας αγόρι μου.
    Το ζητάει ο οργανισμός σου.
    Τόσο πολύ βιάζεσαι για το γιαούρτωμα ?

    ---
    Ο πιστός σου (ανασφάλιστος) Πακιστανός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ……………

    Ας δούμε αντικειμενικά, τι μας οδήγησε σε αυτό το χάλι, σε αυτήν την ανείπωτη καταστροφή, την σημερινή κρίση-τραγωδία….

    Να δούμε που μας κατάντησε η Δεξιά, η παράταξη της ρεμούλας και της λαμογιάς, που έχει μάθει από την εποχή του σχεδίου Μάρσαλ- στον κρατικοδίαιτο καπιταλισμό, να κάνει αρπαχτές, να ταΐζει με δημόσιο χρήμα παράσιτα-επιχειρηματίες, να δημιουργεί Βατοπέδια, να δίνει τα δημόσια έργα στους «δικούς» της, να καταργεί το νόμο Πεπονή, να διορίζει τα δικά της παιδιά χωρίς να λογαριάζει το κόστος κλπ. κλπ.

    Με το που πήραν την εξουσία έπεσαν σαν λυσσασμένα σκυλιά πάνω στο σώμα της Ελλάδας για να φάνε ό,τι αρπάξουν και να…που μας κατάντησαν!!!

    Και να έχουν το θράσος και την αναίδεια να μας λένε ότι δεν φταίει μόνο ο Καραμανλής για την κατάσταση στην οποία περιήλθε σήμερα η χώρα, αλλά και η προηγούμενη κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη!

    Μα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ? Πού είναι τώρα ο καταλληλότερος? Ο πρίγκηψ της Ραφήνας? Έχει κρυφτεί με την ουρά στα σκέλια από τις ενοχές του και ντρέπεται να βγει στον κόσμο.

    Μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές του θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 150 δις !!!!!

    Ας δούμε τώρα τι κράτος παρέλαβε τον Μάρτιο του 2004…..

    Η προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπό τον Κώστα Σημίτη, τους παρέδωσε μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΟΥΣΑ ΧΩΡΑ ΜΕ 4,5% ΑΝΑΠΤΥΞΗ, έτοιμη να υποδεχτεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

    Η Ελλάδα το 2001, μπήκε πραγματικά με το σπαθί της στην ΟΝΕ, με απόλυτη διαφάνεια και χωρίς τις απάτες, τις απογραφές και τα καραγκιοζιλίκια του Αλογοσκούφη που ακολούθησαν.

    Η χώρα μπήκε στην ΟΝΕ με έλλειμμα κάτω του 3%, πληθωρισμό κάτω του 2,5% και δημόσιο χρέος (πράγματι σχετικά υψηλό, αλλά όχι πολύ αποκλίνον από τα δημόσια χρέη άλλων ευρωπαϊκών χωρών) και το πιο σημαντικό- πολύ πιο κάτω από το 100% του ΑΕΠ (αυτό κανείς δεν το αμφισβητεί σήμερα, αντίθετα δέστε λ.χ. την Ιταλία με τι λογιστικά τρικ κατάφερε και μπήκε στην Ευρωζώνη)!!!!

    Υπήρχε μια πρωτοφανή πραγματική έκρηξη στην οικοδομική δραστηριότητα, φτιάχνονταν υπερσύγχρονες εθνικές οδοί, κόμβοι, αεροδρόμια, λιμάνια.

    Η χώρα είχε κύρος και περιεβάλλετο από την εμπιστοσύνη της διεθνούς κοινότητας!

    Μάλιστα τότε, μετά το 2004, επίμονα συζητιόταν το όνομα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, ως εν δυνάμει υποψηφίου για τη θέση του προεδρεύοντος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ως ενός χαρισματικού και σταθερού ευρωπαϊκού ηγέτη, αλλά στο τέλος υπερίσχυσαν οι κομματικοί συσχετισμοί, μιας που τότε η Δεξιά στην Ευρώπη ήταν πλειοψηφούσα και έτσι εξελέγη ο Πορτογάλος συντηρητικός Μπαρόζο.

    Για το μόνο που κατέκριναν μετέπειτα τον πρώην πρωθυπουργό ήταν, ότι κατά τη σύνταξη του προϋπολογισμού, δεν ενέγραφε τις αμυντικές δαπάνες στον χρόνο υπογραφής της σύμβασης για την αγορά τους, αλλά την μετέθετε στον χρόνο παραλαβής τους.

    Αργότερα όμως αυτή η κατηγορία κατέπεσε, αφού διαπιστώθηκε ότι και άλλες ευρωπαϊκές χώρες υπολόγιζαν με τον ίδιο τρόπο τις αμυντικές τους δαπάνες στους προϋπολογισμούς τους.

    Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριοι και η Δεξιά και ο Σαμαράς- ο ΜΕΓΑΣ ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ, καλά θα κάνει να το βουλώσει και να μη μιλά καθόλου, γιατί εκτίθεται ακόμα περισσότερο στα μάτια του Ελληνικού λαού!

    Θα πρέπει να χώσουν το κεφάλι τους μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική τους διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    Παρατηρητής

    Υ.Γ. Γιατί μου βρωμάει φασιστίλα εδω πέρα?
    Βρωμάει απαίσια σπασμένα (απ’την οργή του λαού) και κλούβια Χρυσά Αυγά...Πουουφ!
    Πουουουφ…Βρωμιάρηδες!! Γυρίστε πίσω στις τρύπες σας, στο σκοτάδι- εκεί όπου ανήκετε, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!!
    Απίστευτη ΜΠΟΧΑ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καμία κατοχική κυβέρνηση δεν κυβερνά με πράξεις που εγκρίνονται από το Κοινοβόύλιο, αλλά με εξουσιοδοτήσεις προς την κυβέρνηση


    Υποκριτές,
    ψευτοδημοκράτες της δεκάρας! Υφάρπαξαν την συναίνεση των
    χαχολο-Πασόκων με την δικαιολογία ότι σωζουν την Ελλάδα (η οποία αμφιβάλλω αν σωζεται!
    και μας βυθίζουν στην πιό μαύρη Χούντα-πιό μαύρη κι απ τις ψυχές τους.

    Φτύσαμε αίμα στην δεκαετία του 80 μ αυτούς και τώρα συμπληρώνεται το έργο πάλι μ αυτούς.
    Χάσαμε τα καλύτερά μας χρόνια και υποθηκεύσαμε και το μέλλον των παιδιών μας μ αυτά τα σκουπίδια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΕ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ !!!!

    ΔΙΝΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ...

    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΣΕΛΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΥΡΟ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟ.
    ΕΙΧΑΝ ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ....

    ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ Η ΚΥΡΑΤΣΑ ...

    "ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΦΑΝΤΑΣΤΕΊΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ 25.000 ΕΥΡΩ"

    ΛΟΙΠΟΟΟΟΝ ....
    ΜΑΛΙΣΤΑ ....
    ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΞΕΡΕΙΣ, ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.

    ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ....
    ΑΝ ΧΑΣΑΤΕ 25, ΔΗΛΑΔΗ 12 ΤΟ ΜΗΝΑ, ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ???
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΜΕΤΟΧΕΣ, ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ, ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ...
    ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Ο ΑΡΣΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση