GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tα SMS για τις εκλογές στη ΝΔ...

Από το http://lixiarhos.blogspot.com/ ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΠΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ...

Από το http://lixiarhos.blogspot.com/

ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΠΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΝΙΚΟΣ ΔΕΛΗΣ.
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ.

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΔΕΛΗ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΔΕΛΗ.
ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ;
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

11 σχόλια

  1. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο βέβαια αλλά αυτό το sms που έστειλε μου θύμισε τον... Αρτέμη (Μελλόπραμα):
    http://www.youtube.com/watch?v=r7B3MUEojuM&feature=related

    Καπετάν Μακρύς. Πόσο κοστίζει η αγοραπωλησία προσωπικών δεδομένων; Όσοι βλέπετε sms από το πουθενά, απλά αλλάξτε αριθμό κινητού και προσέχετε άπαντες από εδώ και πέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ……………

    Ας δούμε αντικειμενικά, τι μας οδήγησε σε αυτό το χάλι, σε αυτήν την ανείπωτη καταστροφή, την σημερινή κρίση-τραγωδία….

    Να δούμε που μας κατάντησε η Δεξιά, η παράταξη της ρεμούλας και της λαμογιάς, που έχει μάθει από την εποχή του σχεδίου Μάρσαλ- στον κρατικοδίαιτο καπιταλισμό, να κάνει αρπαχτές, να ταΐζει με δημόσιο χρήμα παράσιτα-επιχειρηματίες, να δημιουργεί Βατοπέδια, να δίνει τα δημόσια έργα στους «δικούς» της, να καταργεί το νόμο Πεπονή, να διορίζει τα δικά της παιδιά χωρίς να λογαριάζει το κόστος κλπ. κλπ.

    Με το που πήραν την εξουσία έπεσαν σαν λυσσασμένα σκυλιά πάνω στο σώμα της Ελλάδας για να φάνε ό,τι αρπάξουν και να…που μας κατάντησαν!!!

    Και να έχουν το θράσος και την αναίδεια να μας λένε ότι δεν φταίει μόνο ο Καραμανλής για την κατάσταση στην οποία περιήλθε σήμερα η χώρα, αλλά και η προηγούμενη κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη!

    Μα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ? Πού είναι τώρα ο καταλληλότερος? Ο πρίγκηψ της Ραφήνας? Έχει κρυφτεί με την ουρά στα σκέλια από τις ενοχές του και ντρέπεται να βγει στον κόσμο.

    Μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές του θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 150 δις !!!!!

    Ας δούμε τώρα τι κράτος παρέλαβε τον Μάρτιο του 2004…..

    Η προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπό τον Κώστα Σημίτη, τους παρέδωσε μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΟΥΣΑ ΧΩΡΑ ΜΕ 4,5% ΑΝΑΠΤΥΞΗ, έτοιμη να υποδεχτεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

    Η Ελλάδα το 2001, μπήκε πραγματικά με το σπαθί της στην ΟΝΕ, με απόλυτη διαφάνεια και χωρίς τις απάτες, τις απογραφές και τα καραγκιοζιλίκια του Αλογοσκούφη που ακολούθησαν.

    Η χώρα μπήκε στην ΟΝΕ με έλλειμμα κάτω του 3%, πληθωρισμό κάτω του 2,5% και δημόσιο χρέος (πράγματι σχετικά υψηλό, αλλά όχι πολύ αποκλίνον από τα δημόσια χρέη άλλων ευρωπαϊκών χωρών) και το πιο σημαντικό- πολύ πιο κάτω από το 100% του ΑΕΠ (αυτό κανείς δεν το αμφισβητεί σήμερα, αντίθετα δέστε λ.χ. την Ιταλία με τι λογιστικά τρικ κατάφερε και μπήκε στην Ευρωζώνη)!!!!

    Υπήρχε μια πρωτοφανή πραγματική έκρηξη στην οικοδομική δραστηριότητα, φτιάχνονταν υπερσύγχρονες εθνικές οδοί, κόμβοι, αεροδρόμια, λιμάνια.

    Η χώρα είχε κύρος και περιεβάλλετο από την εμπιστοσύνη της διεθνούς κοινότητας!

    Μάλιστα τότε, μετά το 2004, επίμονα συζητιόταν το όνομα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, ως εν δυνάμει υποψηφίου για τη θέση του προεδρεύοντος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ως ενός χαρισματικού και σταθερού ευρωπαϊκού ηγέτη, αλλά στο τέλος υπερίσχυσαν οι κομματικοί συσχετισμοί, μιας που τότε η Δεξιά στην Ευρώπη ήταν πλειοψηφούσα και έτσι εξελέγη ο Πορτογάλος συντηρητικός Μπαρόζο.

    Για το μόνο που κατέκριναν μετέπειτα τον πρώην πρωθυπουργό ήταν, ότι κατά τη σύνταξη του προϋπολογισμού, δεν ενέγραφε τις αμυντικές δαπάνες στον χρόνο υπογραφής της σύμβασης για την αγορά τους, αλλά την μετέθετε στον χρόνο παραλαβής τους.

    Αργότερα όμως αυτή η κατηγορία κατέπεσε, αφού διαπιστώθηκε ότι και άλλες ευρωπαϊκές χώρες υπολόγιζαν με τον ίδιο τρόπο τις αμυντικές τους δαπάνες στους προϋπολογισμούς τους.

    Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριοι και η Δεξιά και ο Σαμαράς- ο ΜΕΓΑΣ ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ, καλά θα κάνει να το βουλώσει και να μη μιλά καθόλου, γιατί εκτίθεται ακόμα περισσότερο στα μάτια του Ελληνικού λαού!

    Θα πρέπει να χώσουν το κεφάλι τους μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική τους διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    Παρατηρητής

    Υ.Γ. Γιατί μου βρωμάει φασιστίλα εδω πέρα?
    Βρωμάει απαίσια σπασμένα (απ’την οργή του λαού) και κλούβια Χρυσά Αυγά...Πουουφ!
    Πουουουφ…Βρωμιάρηδες!! Γυρίστε πίσω στις τρύπες σας, στο σκοτάδι- εκεί όπου ανήκετε, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!!
    Απίστευτη ΜΠΟΧΑ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!!!

    Η ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΕΙΝΑΙ:


    "ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ"?


    ΗΤΑΝ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ??
    ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ, ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟ 2004!!


    ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ??

    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΑΝΤΕ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΟ 2 ΑΥΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ???

    ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ, ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ, ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ...

    ΓΙΑΤΙ, ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΩΛΟΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, "ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ", ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ???
    (ΤΟ 90% ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ)

    ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ, Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ.

    ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ...

    ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΡΟΥΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΜΕ ...
    ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ???
    ΠΕΣ, ΠΕΣ, ΠΕΣ, ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΒΕΛΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ...
    ΜΑΣΤΑ
    ΜΑΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο.

    Αγαπητέ Γιάννη.
    Προφανώς ο στενός σου συνεργάτης Φίλιππος Θωμάς,του οποίου τα αυτία τράβηξες για τα ''έργα και τις ημέρες'' του στα ΕΛΤΑ,φαίνεται ότι δουλεύει τους πάντες και πρώτο εσένα.
    Του ζήτησες να παρατηθεί από όλες τις έμμεσθες θέσεις του στα ΕΛΤΑ,για να σταματήσουν να ''σκανδαλίζονται'' οι Ταχυδρομικοί.
    Τι έκανε ο αθεόφοβος.
    Πήγε και παρατήθηκε μόνο από την θέση του μέλους του Δ.Σ. της θυγατρικής ΚΕΚ-ΕΛΤΑ,για την οποία έχει εξαγγελθεί, λόγω των προθέσεων της Κυβέρνησης για περιορισμό των κρατικών φορέων και επιχειρήσεων,η αναστολή της λειτουργίας της.
    Δηλαδή παρατήθηκε από ένα Δ.Σ. μιας
    ήδη ελλειματικής επιχείρησης που οδεύει για ''κλείσιμο'' και έτσι πιστεύει ο αφελής ότι ''ρίχνει στάχτη στα μάτια'' των εργαζομένων.
    Μα πόσο Θωμάς μπορεί να είναι,εκτός και αν εκτιμά ότι όλοι εκεί στα ΕΛΤΑ είναι φιλιπο-πινέζες.
    Αλήθεια τι έργο προσέφερε όλα τα περασμένα χρόνια,εκτός από το να εισπράτει τις παχυλές αποζημιώσεις του μέλους του Δ.Σ.,ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ του προσωπικού στο ΚΕΚ,όταν το μοναδικό του προσόν και πτυχίο είναι το απολυτήριο εξατάξιου Γυμνασίου της Ηγουμενίτας του 1973;
    Και τι προσφέρει στην επιχείρηση του ΕΛΤΑ σήμερα,σαν μέλος του Δ.Σ. -ΕΛΤΑ,όταν είναι υποχρεωμένος να λάβει σημαντικές αποφάσεις για την ανάπτυξη,τον σχεδιασμό,τον προγραμματισμό και την στρατηγική της επιχείρησης,αλλά και τον έλεχο των πεπραγμένων της Διοίκησης;Εκτος και αν στο εξατάξιο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας στις αρχές της δεκαετίας του 70 παρείχαν τέτοιες εξεδικευμένες γνώσεις που τις έχει κάνει κτήμα του ο Φίλιππος Θωμάς;
    Και με ποιές οικονομικές γνώσεις συναποφασίζει,ως μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Ταμείου των εργαζομένων των ΕΛΤΑ,στο που θα επενδυθούν τα χρήματα του Ταμείου και κατ' επέκταση των εργαζομένων;
    Για να μην ξεχνιόμαστε,οι συμμετοχές αυτές πληρώνονται αδρά,και αν εξασφαλιζόταν η σωστή και αποτελεσματική λήψη αποφάσεων,λόγω γνώσεων,τότε θα μπορούσαν οι εργαζόμενοι να τα ανεχόταν όλα αυτά,ακόμη και να υπάρχει στις τάξεις τους ένα συνδικαλιστικό golden boy.Αλλά πως να εξασφαλιστούν όταν τα τυπικά προσόντα του Θωμά είναι απολυτήριο του εξαταξίου Γυμνασίου Ηγουμενίτασς του 1973;
    Κύριε Παναγόπουλε.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ σε πόσες άλλες θέσεις,ως εκπρόσωπος της ΓΣΕΕ έχει διοριστεί ο κύριος Θωμάς.Σίγουρα έχει διοριστεί στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας,μάλιστα ως Αντιπρόεδρος,λόγω...τυπικών προσόντων φυσικά,ενθυλακόνοντας κανα τριχίλιαρο τον μήνα.Και δεν με νοιάζει αν οι ευαισθησίες της ΓΣΕΕ αντέχουν,να εκπροσωπεί σε Δ.Σ. κρατικών φορέων το τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο ένας με ελάχιστα προσόντα,εξάλου έχετε κάνει τόσα και τόσα για να απαξιώσετε το συνδικαλιστικό κίνημα.
    Με νοιάζει,ως μοναδικός μισθοσυντήρητος της οικογενειάς μου,το μέλλον των ΕΛΤΑ και η διασφάλιση της εργασίας μου και του μοναδικού και απαραίτητουν για την οικογενειά μου, εισοδήματος μου.
    Επειδή,όπως θα έχετε διαβάσει και ακούσει κύριε Παναγόπουλε,η επιχείρηση των ΕΛΤΑ,πάει από το κακό στο χειρότερο και οι σπατάλες της Διοίκησης των ΕΛΤΑ,στην οποία συμμετείχε και ο Θωμάς(ωσεί παρών;),ως μέλος του Δ.Σ.,ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ,σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε και να μας απαλλάξετε από την παρουσία του Φίλιππα Θωμά στις προαναφερόμενες θέσεις και από την ''προσφορά'' του.Οι εργαζόμενοι του καταλογίζουν βαριά ανεπάρκεια στο να ασκεί έργο στις σημαντικές αυτές θέσεις ευθύνης.Στην ΓΣΕΕ ''αξιοποιήστε τον'' όπου θέλετε.

    Ένας εργαζόμενος ΕΛΤΑ που ψηφίζει χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΠΑΣΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΜΕ - ΠΑΣΟΚ......
    εντάξυ άρχησε η ανθρωποφαγία των ανεπιθύμητων λαμόγιων πολιτικών και οι δημοσιογράφοι μέσω των εντύπων ιδιοκτησίας των γνωστών νταβατζίδων κάνουν πάρτυ και πυροβολούν.

    Κανένας όμως δεν αναφέρει για
    την αφύσικα τεραστια περιούσία των κουρήδων,τα χρέη και τα εικονικά τιμολόγια
    τα χρήματα που διακινούσε σε πλαστικές σακούλες ο θέμος και η τράπεζα στο κολωνάκι που δέχονταν μαυρα χρήματα ως καταθέσεις
    πως ο νίκος έχει βίλα 3 εκατομ ευρώ και πόρσε
    πως ο μάκης βρέθηκε στην Εκάλη και καγιέν
    πως ο γιώργος έγινε καναλάρχης ,εκδότης κλπ
    πως ο νικος της τατιάνα
    πως ο………πως ο………κλπ κλπ κλπ

    ας πάει και εκεί το πόθεν έσχες να δούμε και αν οι ανθρωποι τα κάνανε με την δουλεία τους ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ και μάλον τότε κάναμε λάθος επάγγελμα.

    ΠΑΝΤΩΣ.....
    Θέατρο παίζουν την Κάθαρση, μοιράζουν τους ίδιους ρόλους σε στελέχη Πασόκ ΝΔ, κατάσταση τάλε κουάλε με το βρώμικο 89.

    Η διαφορά είναι πως το ζητούν πιεστικά και οι δανειστές φοβούμενοι μη χάσουν τον έλεγχο από τη λαϊκή οργή.
    Νομίζω πως θα καθησυχαστούν οι ανησυχίες τους.
    Κάποια στιγμή θα ξεμείνουν πάλι από καύσιμα, θα σταματήσουν τα επιτελεία να τροφοδοτούν με στοιχεία και …τούβλα!

    Οχι τόσο γρήγορα κι απότομα πάντως όπως έγινε με τη βίλα της Μιμής(…).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειδηση

    Μολις εφτασε με την Παραλο απο την Δηλο στην Μυκονο ο δρ Κουτσουκος που ειχε παει να παρει τους χρησμους του δηλιου Απολλωνα

    τον σταματησε στην προβλητα ενας πρωην δεξιος και του ειπε:

    "Εσεις ειστε ο δρ κουτσουκος?? Σε παρακλω σωσε τον κοσμακη απο τους τραπεζιτες

    ολη μερα δουλευουμε για τις τραπεζες ειμαστε δουλοι των τραπεζητων. Καντο και θα ψηφιζουμε ολοι για παντα Πασοκ"!!

    Αυτα ακουσε ο δρ κουτσουκος και καταλαβε οτι ο Απολλων μιλησε παλι μεσω αυτου του πολιτη και εστειλε ενα αρθρο στο πρεσσ για την συγχρονη σκλαβια!!

    Κατσελη Λουκα φερε τον νομο για δανειοληπτες στην βουλη εδω και τωρα!!

    Μαντω Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τράβα κάνε κανένα "format /s" ρε μπάρμπα και άσε τα πολιτιλίκια.
    Η μήπως δεν ξέρεις να κάνεις format, Καθηγητής πράμα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΟΥΦΝΙΑΝΟΣΚΑΤΑ...ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ
    ΚΡΑΤΗΣΕ Η ΠΟΡΔΗ ΣΑΣ
    ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΥΚΟΙΛΙΑ ΣΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΣΑΣ
    ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΤΗ ΣΚΑΤΙΛΑ ΣΑΣ.
    ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΦΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΩΛΟΥ ΣΑΣ.

    Πλαστό το έγγραφο για τον γαλάζιο υπουργό;

    Δήλωση βόμβα έκανε προ ολίγου στο Antinews, ο επικεφαλής των βουλευτών της ΝΔ στην Εξεταστική Επιτροπή για την Ζήμενς, Κώστας Τζαβάρας

    «Φοβάμαι ότι ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής κ. Βαλυράκης (αν είναι αυτός που σύμφωνα με το δημοσίευμα φέρεται να κατέχει έγγραφο που αποκαλύπτει μίζα σε γαλάζιο υπουργό) άθελά του γίνεται διακινητής ή χρήστης πλαστού εγγράφου.

    Επειδή είναι αδύνατο ο κ. Χριστοφοράκος να έχει δώσει το 2008 εντολή για πληρωμή μίζας σε υπουργό της τότε κυβέρνησης, αφού βρίσκεται εκτός Ελλάδος από τις 15/12/2007.

    Άλλωστε ο ίδιος ο κ. Χριστοφοράκος έχει δηλώσει ότι γινόντουσαν πληρωμές σε κόμματα και πολιτικούς μέχρι το 2006, καθώς δεν είχε τη δυνατότητα στη συνέχεια.

    Σε κάθε περίπτωση, μετά το μείζον θέμα που δημιουργείται τον καλούμε να κατονομάσει τον «γαλάζιο υπουργό» για να τον καλέσουμε στην Επιτροπή και να τον εξετάσουμε.

    Ζητούμε επίσης να κληθούν να καταθέσουν και οι δημοσιογράφοι που υπογράφουν το ρεπορτάζ»

    Διαβάστε κι αυτό: Προσπάθεια αντιπερισπασμού με «υπουργό της κυβέρνησης Καραμανλή»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση