GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα 28 δις είναι απιστία σε βάρος του Δημοσίου...

ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΡΙΑ KAI ANΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΤΕ ...

ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΡΙΑ KAI ANΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ 28 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ? ΕΙΔΙΚΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ . N A T A AΠAITΗΣETE..... ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ [30ΔΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ] ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΔΙΔΕΤΟ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΙΣ 15 ΜΑΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ -ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΙΜΟΣΤΑΓΟΥΣ ΔΝΤ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙOΛΟΓΗΘΗ - ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ...ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΔΩΣΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΙΣ...
 ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ...
AΣ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Η ΜΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ , ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ
ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

19 σχόλια

  1. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΔΙΑΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΑΛΑΝΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ; ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΜΟΛΟΓΑ!
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΜΟΣΤΡΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΆΤΩΝ ΤΗΣ! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΒΙΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα 28 δισ αγαπητε εμεις τα δανεισθηκαμε με υποθηκη το μελλον των παιδιων μας , για να τα παρουν οι τραπεζες και να μας δανειζουν συμπολιτες μας με υπερογκα επιτοκια .Σε συνολικο δανεισμο 55 δις τα 28 ητανε στις τραπεζες και οχι με επιτοκιο αλλα με συμμετοχη του δημοσιου σε μετοχες των τραπεζων που ειναι σχεδον φαλιρισμενες ...Τωρα το ΔΝΤ μας δινει χρηματα για να τα ξαναπαρουν παλι οι τραπεζες να τα ξαναφανε και να μας ξαναχρεωσουν ..Οι σχεσεις τραπεζες -κυβερνησης πρεπει να ελεχθουν απο ξενες ανεξαρτητες αρχες και οχι την τραπεζα της Ελλαδος που εχει διορισμενο Διοικητη που ειναι και αυτος στο κολπο.....Για να μην μιλησουμε πως εγινε το κολπο με την διασπαθιση των αποθεματικων των ταμειων απο το λαμογιο τον Σιμητη τον Πρυτανη της διαφθορας ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως ξεχωρίζεις έναν βρωμερό παλιο- και κρυφο-φασίστα, που το παίζει δήθεν αγωνιστής κατά της παγκοσμιοποίησης και του ΔΝΤ, από έναν αριστερό άνθρωπο??

    Ο Αριστερός μιλάει για επανάσταση του λαού, ενώ ο φασίστας για επανάσταση του λαού (ως διακοσμητικό στοιχείο!!) μαζί όμως με το στρατό και τα σώματα ασφαλείας!?!?!?!

    Ά , ρε υποκριτές παλιοφασίστες!!
    Πάλι 21 Απριλίου και τις καρακιτσαριό φιέστες σας με τους μεγαλέξανδρους ονειρεύεστε!!


    Κοιμηθείτε, κοιμηθείτε βαθιά!!!!


    «Έλλην δεν γεννιέσαι, ουδέ γίγνεσαι, αλλά καταντάς»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΝΣ ΑΪΧΕΛ (πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας):

    «Η Ελλάδα μπήκε στην ΟΝΕ με το «σπαθί της»»

    Μεγάλες ευθύνες για το οικονομικό ναυάγιο της Ελλάδας ρίχνει στην κυβέρνηση της ΝΔ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Χανς Άϊχελ. Ο πολιτικός που ήταν από τους πρωταγωνιστές να μπει η Γερμανία στην ευρωζώνη, δηλώνει ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις πως η Ελλάδα παραποίησε στοιχεία, ή τουλάχιστον δεν παραποίησε όσο άλλοι προκειμένου να μπει στη ζώνη του ευρώ.

    ΕΡ: Τι πιστεύετε ότι πήγε λάθος στην Ελλάδα και ποιος ο ρόλος των κερδοσκόπων στην οικονομική κρίση;


    - Πιστεύω ότι στην Ελλάδα μεγάλο ρόλο για τα όσα βλέπουμε σήμερα, έπαιξε η τελευταία κυβέρνηση των συντηρητικών της ΝΔ, η οποία αύξησε τρομερά το δημόσιο χρέος, διόγκωσε τον κρατικό μηχανισμό και με το χρέος αυτό εξαπάτησε την Ε.Ε. Άλλα έλεγαν πριν από τις εκλογές και άλλη ήταν η πραγματικότητα που είδαμε έπειτα από αυτές. Οι κρατικές δαπάνες ξέφυγαν από κάθε έλεγχο. Ενώ μας έλεγαν ότι το χρέος έφθανε στο 6%, τελικά ανακαλύψαμε ότι ήταν πάνω από το 12%. Την κατάσταση αυτή εκμεταλλεύθηκαν και οι κερδοσκόποι, οι οποίοι και όξυναν την κρίση. Εάν όμως δεν υπήρχε το τρομερό αυτό δημόσιο χρέος της Ελλάδας, οι κερδοσκόποι δεν θα είχαν την ευκαιρία αυτή. Η Ελλάδα τους άνοιξε την πόρτα. Και μέσω της Ελλάδας, χτυπούν τώρα την ευρωζώνη και συνολικά την Ευρώπη.

    ΕΡ: Διατελέσατε υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας την περίοδο καθιέρωσης του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος. Πιστεύετε ότι η Ελλάδα προκειμένου να εισέλθει στην ευρωζώνη, παραποίησε οικονομικά στοιχεία; Και αν ναι, ήταν μόνον η Ελλάδα που έκανε κάτι τέτοιο;

    - Εγώ δεν μπορώ να πω ότι η Ελλάδα παραποίησε στοιχεία. Δεν υπάρχουν αποδείξεις. Αντίθετα, μπορώ να πω ότι την εποχή εκείνη, η Ελλάδα έκανε πολύ μεγάλες προσπάθειες στον οικονομικό τομέα, προκειμένου να γίνει ισότιμο μέλος της ευρωζώνης. Όμως και τότε δεν εκπλήρωνε ένα κριτήριο: αυτό του συνολικού χρέους, το οποίο ήταν στο 60% (σ.σ. σήμερα- 130%!!!!). Η Ελλάδα όμως δεν ήταν μόνη της στην κατάσταση αυτή. Το ίδιο συνέβαινε και σε χώρες όπως η Ιταλία και το Βέλγιο. Γενικά μπορώ να πω ότι η ελληνική στατιστική δεν είναι καλή. Ούτε και η φορολογική πολιτική. Για εμένα είναι σίγουρο ότι η Ελλάδα εξαπάτησε τους εταίρους της το 2009. Δεν γίνεται να λες πριν από τις εκλογές ότι το έλλειμμα είναι 6% και μετά να ανακαλύπτουμε ότι είναι μεγαλύτερο του 12%. Αυτό είναι εξόφθαλμη εξαπάτηση. Είναι πρωτοφανές. Να τονίσω και κάτι ακόμη. Η Ελλάδα την εποχή ένταξης στο ευρώ, παρουσίασε τα οικονομικά της στοιχεία στην Επιτροπή, αλλά και στην ΕΚΤ. Τα δύο αυτά όργανα εξέτασαν πολύ καλά τα στοιχεία και αυτοί ήταν που έδωσαν την έγκρισή τους για ένταξη της Ελλάδας στην ευρωζώνη. Δεν υπάρχει καμιά απόδειξη ότι η Ελλάδα «μαγείρεψε» τα οικονομικά της στοιχεία.


    ΔΕΞΙΑ - Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΣΑ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΘΑ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ.
    ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΧΑΧΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΔΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ.
    Ο ΓΑΠ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΝΕΙ.
    ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΛΟΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ.
    ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟΣΟ ΣΑΠΙΟΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΜΗΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ. ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ 28 ΔΙΣ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ. ΜΟΝΟ 4 ΔΙΣ. ΚΙ ΑΥΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΟΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠςΡΧΡΕΩΜΕΝΕς ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ )ΟΣΕ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, ΕΥΔΑΠ ΚΛΠ). ΜΗΝ ΨΑΧΝΜΕΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΘΙ. Η ΚΡΙΣΗ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ. ΤΟ 70% ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ. ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ. ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΚΑ ΔΗΛ. ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ. ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ (ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΒΕΒΑΙΑ) ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.
    ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΚΌΜΑ ΝΑ ΞΕΒΟΥΛΩΣΕΙΣ ΤΑ ΣΚΑΤΟ
    ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΨΑΜΠΕΛΟΜΟΥΝΟ
    απο το ΜΠΟΥΜΜΜΜΜΜ !!!!
    -πανε σε κανένα Κτηνίατρο πασόκ.

    ΡΕ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΚΑΦΡΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ
    ΚΑΙ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚ-ΜΜΕ ?

    Βόμβα με με δωροδοκία του πρώην βουλευτή του Κ.Σημίτη, του Ν.Φλώρου με 7εκ. ευρώ

    Τεράστιο σκάνδαλο με τον πρώην βουλευτή του εκσυγχρονιστή του ΠΑΣΟΚ Κ.Σημίτη, τον Νίκο Φλώρο προκύπτει από τις καταθέσεις του αφού φέρεται να πήρε μίζα 7εκ. ευρώ(!!!) από επιχειρηματία και μάλιστα αθωώθηκε από το ελεγκτικό συνέδριο!

    Την αποκάλυψη έκανε...
    ο γενικός επίτροπος του ελεγκτικού συνεδρίου Γ.Σχοινιωτάκης στην εκπομπή του Μάκη Τ. χθες αργά το βράδυ. Ο Φλώρος ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Λάρισα και ο γιος του άλλου υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γ.Φλώρου!

    Το θέμα πήγε στην δικαιοσύνη και στο ελεγκτικό συνέδριο που αθώωσε σκανδαλωδώς τον βουλευτή. Τώρα όμως που το θέμα επανέρχεται μάλλον θα χάσει και αυτός την κομματική ιδιότητα.
    Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το έκανε για να βοηθήσει έναν επιχειρηματία στις χρηματιστηριακές του συναλλαγές και πως το ποσό δεν είναι δικό του.

    ΩΩ....ΜΠΟΧΑ..3 ΔΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ. !!!!!!
    ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ
    ΤΟΥ ΦΛΟΥΡΟΥ ΚΑΨΑΜΠΕΛΟΜΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΓΚΟΥΡΛΩΘΗΚΕΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πως ξεχωρίζεις έναν βρωμερό παλιο- και κρυφο-φασίστα, που το παίζει δήθεν αγωνιστής κατά της παγκοσμιοποίησης και του ΔΝΤ, από έναν αριστερό άνθρωπο??

    Ο Αριστερός μιλάει για επανάσταση του λαού, ενώ ο φασίστας για επανάσταση του λαού (ως διακοσμητικό στοιχείο!!) μαζί όμως με το στρατό και τα σώματα ασφαλείας!?!?!?!

    Ά , ρε υποκριτές παλιοφασίστες!!
    Πάλι 21 Απριλίου και τις καρακιτσαριό φιέστες σας με τους μεγαλέξανδρους ονειρεύεστε!!


    Κοιμηθείτε, κοιμηθείτε βαθιά!!!!


    «Έλλην δεν γεννιέσαι, ουδέ γίγνεσαι, αλλά καταντάς»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Διαπιστώνω οτι η γελοιότητα του κινήματος σας ειναι οξεια και συγχρόνως καλπάζουσας μορφής. Αντε λοιπον εσεις εκεί στην ενωση γελιοίων πολιτών που εχετε δημιουργησει να ζητήσετε τα λεφτα απο αυτούς που ψηφίζατε τόσα χρόνια...ΖΩΑ...και μας έφτασαν εδώ που έφτασαν.
    Ποσο πουλημένοι είστε πια? Αν εσεις ειστε αγανακτισμένοι τοτε εγω τι ειμαι? 500 ευρω χωρις ασφαλιση και με μαστερ. Μάλλον αυτή ειναι και η ουσιαστική διαφορά μας. Είναι λίγα τα λεφτά που αμοίβομαι... για να μου θολώνουν την κρίση και να γράφω δημόσια αρλούμπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ περιμένω ακόμα και τώρα που μπαίνω στα ογδόντα να μάθα από τον Περισσό, ποιοί έχτισαν το σπίτι του λαού και τις κομματικές επιχειρήσεις! Αν είναι κάποιοι έλληνες επιχειρηματίες ας μάθουμε τελοσπάντων τα ονόματά τους για να μη θεωρήσουμε πως ήταν μαύρο χρήμα για το 1989 και για άλλες πολεμικές κατά συγκεκριμένου κόμματος! Ακόμα περιμένω να μάθω αν αληθεύει πως από την άλλοτε ΕΣΣΔ καταβαλλόταν στο ΚΚΕ το 5% της αξίας των συναλλαγών της χώρας μας με τη τη Μόσχα! Αυτό κυκλόφορούσε και δε θυμάμαι να διαψεύσθηκε. Επίσης αν βοήθησε οικονομικά ο κανονικός Καραμανλής το Φλωράκη να δεχθεί χωρίς όρους την αναγνώριση του ΚΚΕ, που ήταν υποχρεωτική για την Ελλάδα προκειμένου να ενταχθεί στην ΕΟΚ!
    Μιλάμε για τις αποζημιώσεις των διωγμένων από τη χώρα κομμουνιστών!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΒΑΦΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΙΜΑ..

    Διαβάστε το και διαδόστε το..

    "Εβαψαν τα χέρια τους με αίμα οι τραπεζίτες.

    Για τους νόμιμους τοκόγλυφους, τους λήσταρχους ουσιαστικά, τραπεζίτες, και το «θεάρεστο» έργο που κάνουν, με τις ευλογίες των αστικών κυβερνήσεων, έχουμε γράψει δεκάδες φορές. Θα ήταν πλεονασμός να το επαναλαμβάναμε.

    Σήμερα όμως θα μπορούμε να τους χαρακτηρίζουμε και δολοφόνους κάτι που είχε προαναγγελθεί και το περιμέναμε όλοι.
    Εβαψαν τα χέρια τους με αίμα.

    Η καπιταλιστική κρίση έχει οδηγήσει στα νύχια των τραπεζιτών χιλιάδες νοικοκυριά που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις παράλογες απαιτήσεις των νόμιμων τοκογλύφων.
    Το αποτέλεσμα γνωστό.
    Εκατοντάδες σπίτια χάνονται, για να καταλήξουν στα «κοράκια» που νταραβερίζονται με τους συγκεκριμένους πλειστηριασμούς που σε συνεργασία με τους τραπεζίτες ξεπουλιούνται για ένα κομμάτι ψωμί.

    Χιλιάδες άνθρωποι βρίσκονται άστεγοι απ’ την μια μέρα στην άλλη θύματα της αναλγησίας και ασυδοσίας των τραπεζιτών.
    Είναι χαρακτηριστικός ο διαφημιστικός πίνακας που παραθέτουμε από μια τέτοια «επιχείρηση».

    Υπάρχει ένας πίνακας που δείχνει τις εξευτελιστικές τιμές που βγαίνουν τα σπίτια σε πλειστηριασμούς).

    Οι συγκεκριμένοι «επιχειρηματίες», αφού φυσικά τους τα χώσεις χοντρά, αναλαμβάνουν να σε προμηθεύσουν σπίτι, απ’ αυτά που έχουν κατασχέσει οι τράπεζες, σε «πολύ συμφέρουσα τιμή» όπως γράφουν.
    Και όντως, ένα πρόχειρο τηλεφωνικό ρεπορτάζ που κάναμε σήμερα, είναι εξευτελιστικές οι τιμές με τα οποία αγοράζουν τα σπίτια αυτοί οι αετονύχηδες.

    Και όπως ξέρουμε όλοι το ανθρώπινο μυαλό δεν θέλει πολύ ώρα να σαλτάρει. Είναι τρομερό να χάνεις κόπους μιας ζωής και ξαφνικά να βρίσκεσαι στον δρόμο θύμα του αδηφάγου τραπεζικού κεφαλαίου.

    Πριν λίγο καιρό διαβάζαμε σε εφημερίδα: «Σε απόπειρα αυτοκτονίας οδηγήθηκε χτες 37χρονος, όταν τράπεζα, από την οποία είχε δανειστεί χρήματα, του ανακοίνωσε ότι θα κατασχέσει το σπίτι του.
    Το περιστατικό συνέβη χτες το μεσημέρι στο Χαλάνδρι… Οταν ο διευθυντής του υποκαταστήματος τράπεζας τού ανακοίνωσε πως η τράπεζα θα προχωρήσει σε κατάσχεση της κατοικίας του, βγήκε στο δρόμο και περιέλουσε το σώμα του με εύφλεκτο υγρό. Μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία».


    Το επόμενο βήμα το είδαμε σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακεδονία»."38χρονος μηχανουργός στραγγάλισε τη γυναίκα του, επιχείρησε να κάνει το ίδιο στα δύο ανήλικα παιδιά του και στη συνέχεια απαγχονίστηκε, επειδή το σπίτι του βγήκε στον πλειστηριασμό λόγω της καθυστέρησης δύο δόσεων (1.600 ευρώ").

    Γαμώτο, δεν φτάνει που μας ληστεύουν, άρχισαν και να μας δολοφονούν! Δεν είναι καιρός να παλέψουμε για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να σκοτώσουμε το απάνθρωπο πολιτικό σύστημα που βιώνουμε;

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. “Σώζοντας”, υποτίθεται,
    το μαγαζί, το κατέστρεψε.
    ΠΑΣΟΚΟ ΝΟΜΕΡΟ ΤΗΣ ΣΟΠΙΑΣ ΣΤΟ ΒΛΟΚ.

    Ο προηγούμενος είχε δημιουργήσει ένα κλίμα εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία και οι εφοπλιστές και λοιποί λεφτάδες έσπευδαν να φέρουν τα λεφτά τους από την Ελβετία στην Ελλάδα για… ασφάλεια! Η σχετικά συνετή οικονομική πολιτική που ακολουθήθηκε από το 1990 μέχρι και το 2009, είχε δημιουργήσει ένα κλίμα εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία.

    Ήρθε ο δικός σου,ΝΟΥΜΕΡΟ, και διέλυσε τα πάντα μέσα σε τρεις-τέσσερις μήνες.

    Αντιλαμβάνομται το ψυχολογικό πρόβλημα που έχεις να αποδεχθείς αυτό που συνέβη. Είναι σύνηθες το φαινόμενο να διαστρεβλώνουμε την πραγματικότητα, επειδή δεν μας βολεύει.

    Τα περίφημα Greek statistics εγώ δεν άκουσα να τα λέει έτσι ποτέ κανένας ξένος. Μόνον τους δικούς μας εξυπνάκηδες άκουσα να λένε αυτή τη φράση ως “ανέκδοτο” που κατέστρεψε τη χώρα. Το έλεγαν και χασκογελούσαν μόνοι τους με την ξεφτίλα εις βάρος της χώρας που οι ίδιοι τους δημιουργούσαν.

    Και τελικά μπορείς να μας πεις, ΠΑΣΟΚΑ μ’, ποια ήταν τα περίφημα Greek statistics; Ο δικός σου λέει και ξαναλέει ότι στις 2 Οκτωβρίου το έλλειμμα δηλώθηκε 6%, “ενώ ήταν 12,7%”. Αυτό ήταν όλο; ΟΛΟ;! Μα αν πρόκειται μόνον για μια εσφαλμένη ΕΚΤΙΜΗΣΗ του ελλείμματος (εκτίμηση, που δεν βασίζεται σε παρελθόντα στοιχεία, αλλά σε μελλοντικές προβλέψεις), τότε τα Greek statistics ως ανέκδοτο ήταν απλώς ΜΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ από τον δικό σου.

    Και ας μην μιλήσουμε και για το μαγείρεμα του ελλείμματος προς τα πάνω, που μας έφερε αύξηση εσόδων τον Ιανουάριο του 2010 16,6% σε σχέση με πέρυσι (!), χωρίς κανένα φορολογικό μέτρο, ενώ τώρα με ένα σωρό φορολογικά μέτρα και περικοπές έχουμε μείωση των εσόδων! Και εξωραϊζεται πλασματικά η εικόνα του ελλείμματος χάρη στη μεγάλη απάτη του “12,7% έλλειμμα”.

    Είναι πολύ πιο εύκολο να καταστρέψεις, ΝΟΥΜΕΡΟ, από το να φτιάξεις.

    Σήμερα, ένα χρόνο μετά, σπεύδουν να πάρουν τα λεφτά τους πανικόβλητοι από την Ελλάδα, όχι μόνον οι μεγαλοεφοπλιστές, αλλά ο απλός κοσμάκης. Όταν έναν χρόνο πριν τα έφερναν στην Ελλάδα, για ασφάλεια, τώρα τα παίρνουν από την Ελλάδα, πάλι για ασφάλεια.

    Αυτό το “κατόρθωμα” του εκλεκτού σου αντιλαμβάνομαι ότι σου είναι πολύ δύσκολο, ψυχολογικά, να το κατανοήσεις, όμως θα ήθελα να μου έλεγες μια ερμηνεία του, πώς δηλαδή στο καλό ο ανίκανος Καραμανλής που έπαιζε πλέηστέησον όλη τη μέρα τα κατάφερνε, ενώ ο γίγαντας ΓΑΠ που αγωνίζεται όλη την ημέρα για τη σωτηρία της χώρας αποτυγχάνει.

    Για πες μου ντε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "....Η ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΕΙΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ (ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΡΩΣΙΑ, ΟΥΚΡΑΝΙΑ), ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ, ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ- ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΑΣ.
    ...ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΙΣΩΣ ΚΕΡΔΟΣ, ΑΝ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ- ΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΑΠΟ Ο,ΤΙ Η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ."

    Από άρθρο του Πέτρου Παπακωνσταντίνου στο περιοδικό "Επίκαιρα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΣΟΚ

    ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ??

    ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΝΕΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 6696 - 9-10-2010

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΑΙΤΕ - ΕΥΗ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΑΥΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΛΠ...

    ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΤΟ "ΝΕΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ"

    ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΥΝΗΣΗ-ΕΓΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ....

    ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!

    ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΥΠΕΠΘ
    Τρεχουν και δεν φτανουν στη Διευθυνση Τριτοβαθμιας Εκπαιδευσης που λεγαν οτι ολα καλα με την εκλογη της Ευανθιας Μποτσαρη στην ΑΣΠΑΙΤΕ

    Καναν οτι δεν βλεπαν τα πλαστα πτυχια και υπεργραφαν ολα καλως!!

    Τωρα που πλακωσε ο ανακριτης χασαν το...χρωμα τους!! Ενταξει μετα τον Μαντελη και εσεις ειστε ΑΘΩΟΙ!!!

    Κυριε Υφυπουργε Ιωάννη Πανάρετε γιατί ακόμα δεν ξήλωσες την κ. Μπότσαρη από την Ασπαιτε?? .

    Πασοκοι Παιδειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΚΤΕΛΕΣΗ σε όλους , τους πρωθυπουργούς ,υπουργούς ,βουλευτές ,
    σε όλους όσους αναμείχτηκαν με δημόσιο χρήμα , εισροές χρημάτων από την ευρωπαϊκή ένωση , επιδοτήσεις από την ευρωπαϊκή ένωση , εξοπλιστικά προγράμματα , δημόσια έργα , ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ
    ΑΠΟ ΤΟ 1981 .
    ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΔΙΟΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ,
    Και όλοι μας ξέρουμε ότι τα έχουν , σε οφσόρ εταιρείες ,
    σε τράπεζες του εξωτερικού , σε ακίνητα ,αλλά γραμμένα στις γυναίκες τους , στα παιδιά τους , σε συγγενείς και φίλους να μην φαίνονται , αλλά εμάς μας αφορά να επιστρέψουν μέχρι τελευταίας δεκάρας . ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ , ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ , ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ,με συνοπτικές διαδικασίες , αυτοί οι οικογένειες τους , τα παιδιά , τα εγγόνια τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βάσεις 2010: Η μεγάλη ανατροπή

    Βάσεις 2010: Η μεγάλη ανατροπή

    Λίγες ημέρες πριν από την ανακοίνωση των βαθμολογιών των υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις - αναμένονται το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου -, πληροφορίες αναφέρουν πως οι βάσεις θα πέσουν κατά πολύ σε όλα τα επιστημονικά πεδία, καθώς οι φετινές επιδόσεις των μαθητών δεν είναι και τόσο καλές, θα μειωθούν οι αριστούχοι και θα αυξηθούν οι αποτυχόντες σε αρκετά μαθήματα.

    Οι υποψήφιοι που προσβλέπουν στην εισαγωγή τους σε Παιδαγωγικά, Πολυτεχνικά και Οικονομικά τμήματα, Νομικής και Ιατρικής θα πρέπει να περιμένουν πτώση των βάσεων. Αυτό όμως δεν σημαίνει και χαρμόσυνα νέα για όλους τους αριστούχους, αφού εξαιτίας του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα πρέπει να πάνε σε κάποιο άλλο τμήμα.

    Στη δεύτερη θέση στη λίστα της δημοφιλίας βρίσκονται αρκετές Πολυτεχνικές Σχολές, αφού οι πιθανότητες σε κάποιες περιπτώσεις είναι 1 στις 10 ή 2 στις 10. «Ευκολότερη» συγκριτικά με τις Πολυτεχνικές Σχολές είναι η εισαγωγή σε κάποια οικονομικά τμήματα.

    Σε ότι αφορά τα Παιδαγωγικά Τμήματα Δημοτικής Εκπαίδευσης, μόλις 1 στους 4 υποψηφίους που τα δηλώνει καταφέρνει να εισαχθεί σε αυτά και μόνο λίγοι από τους υπολοίπους εισάγονται στο ίδιο τμήμα, αλλά σε άλλη πόλη από αυτήν που είχε δηλωθεί ως πρώτη επιλογή.

    Εν τω μεταξύ λόγω της οικονομικής κρίσης, φέτος οι μαθητές θα συμπληρώσουν με διαφορετικό σκεπτικό το μηχανογραφικό τους. Θα προσπαθήσουν να δηλώσουν σχολές που θα είναι αν όχι στον τόπο που μένουν, κοντά σε αυτόν.

    Ιδιαίτερη ζήτηση αναμένεται να έχουν τα Παιδαγωγικά Τμήματα Δημοτικής Εκπαίδευσης σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, τα οποία πέρυσι είχαν δηλωθεί ως πρώτη προτίμηση από 3.963 υποψηφίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση