GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρύδης: Πιο γρήγορους ρυθμούς για ΤΕΜΠΕ και ΕΣΠΑ...

Χαιρετισμό στη Γενική Συνέλευση των Επιχειρηματιών που συμμετέχουν στο Βιομηχανικό Πάρκο Σχιστού απεύθυνε ο βουλευτής Α’ Πειραιά  του ΠΑΣΟΚ...

Χαιρετισμό στη Γενική Συνέλευση των Επιχειρηματιών που συμμετέχουν στο Βιομηχανικό Πάρκο Σχιστού απεύθυνε ο βουλευτής Α’ Πειραιά  του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης.
Ο Δ. Καρύδης τόνισε ότι η λειτουργία του ΒΙΠΑΣ αποτελεί μεγάλη ελπίδα για την επιχειρηματικότητα και την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Επισήμανε ότι οι επιχειρήσεις του ΒΙΠΑΣ μπορούν να συνεισφέρουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης γιατί...
 διαθέτουν μεγάλη εμπειρία, τεχνογνωσία και υψηλή τεχνολογία. Ταυτόχρονα η επέκταση του ΒΙΠΑΣ μπορεί να συμβάλλει στην αύξηση των θέσεων εργασίας στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά που δοκιμάζεται από την ανεργία.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ζήτησε από την Κυβέρνηση να προχωρήσει με πιο γρήγορους ρυθμούς την προώθηση των προγραμμάτων του ΤΕΜΠΜΕ, του ΕΣΠΑ και το νέο αναπτυξιακό νόμο. Υπογράμμισε επίσης ότι είναι ιδιαίτερα θετικές οι αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει το Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και ο ΟΛΠ για την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά ύψους 1,5 δις ευρώ στους τομείς των υποδομών, της ανάπτυξης του λιμανιού, ειδικά τον τομέα της κρουαζιέρας, του πολιτισμού και των αναπλάσεων του εμπορευματικού κέντρου στο Θριάσιο και της αναβάθμισης της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης.
Ήδη έχει συγκροτηθεί η αναπτυξιακή επιτροπή που θα κάνει πράξη το μεγάλο αυτό επενδυτικό σχέδιο σε συνεργασία με τα επιμελητήρια και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, κατέληξε ο κ. Καρύδης.
Τέλος, τόνισε ότι την οικονομική κρίση της χώρας μας μπορούμε να την ξεπεράσουμε μόνο με την στήριξη και την ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας των επιχειρήσεων, των εργαζομένων και των ανέργων.

8 σχόλια

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον κ. ΚΑΡΥΔΗ! Είναι ο μόνος που θέτει με συγκροτημένο και συστηματικό τρόπο ένα σοβαρό και εφικτό αναπτυξιακό πρόταγμα για τον Πειραια, που θα συνδυάζει τις ν΄΄ες θέσεις εργασίας, την κοινωνική δικαιοσύνη, την υγιή- και όχι κρατικοδίαιτη- επιχειρηματικότητα και την περιβαλλοντική συνείδηση και ευαισθησία..Πολύ καλή και η συνεχιζόμενη πρωτοβουλία του για δημόσιο διάλογο με τους πολίτες στο karids.blogs..τέτοιους βουλευτές χρειαζόμαστε, που υπηρετούν το Λαό και την τοπική κοινωνία, όχι ημέτερους και ιδιοτελή συμφέροντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟ ΤΕΜΠΕ ΡΕ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.
    ΟΙ ΚΩΛΟΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ, ΑΝΟΗΤΕ,ΨΕΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΩΣΙΛΟΓΟ ΡΕΜΑΛΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑ

    ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ ΨΗΦΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μικρε,
    καλλα τα πας.
    Εισαι ο μονος απο τους βαριεστημενους πια βουλευτες Πειραια, που αγαπας αυτο που σου ανεθεσε ο Λαός να κανεις, και το κανεις σωστά.
    Απεδειξες πως η ανανεωση οταν αφορα σε δοκιμασμενους νεους ανθρώπους, πιανει τόπο.
    Συνεχισε, ετσι
    Ενας Πειραιωτης
    απ, τον Πειραια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ
    ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΔΥΟ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

    ΤΩΡΑ ! ΣΕ ΕΙΔΟΣ...ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ.
    ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΕΙ.
    ΗΜΑΡΤΟΝ, ΕΝΤΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!
    ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ?
    ΤΟΝ ΑΘΩΩΣΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δημήτρη συνέχισε έτσι....είσαι η φωνή του Πειραιά στο ελληνικό κοινοβούλιο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πώς τα φέρνει η ζωή... Κάποτε μαζί με τον κανακάρη σου μαζί στο σχολείο... Να τον γνωρίζεις αθώο και να μετατρέπεται σε χουντικό που θα σου δίνει ψήφους... Το μήλο κάτω από την μηλιά. Και φυσικά, να την βγάζει καθαρή...

    Να δούμε για πόσο ακόμα. Γιατί, να ξέρεις, οι κρεμάλες κοντοζυγώνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση