GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρχισαν τα όργανα για τον Σωκράτη...

Από το http://www.dikisports.blogspot.com/ Αρχισαν τα όργανα για τον Σωκράτη "O Κόκκαλης επί χρόνια χρησιμοποιούσε ως ασπίδα τον Ολυ...

Από το http://www.dikisports.blogspot.com/

Αρχισαν τα όργανα για τον Σωκράτη
"O Κόκκαλης επί χρόνια χρησιμοποιούσε ως ασπίδα τον Ολυμπιακό για να κάνει τις δουλειές του"
Δ.Παπαδημούλης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-μέλος εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για τη Siemens.
Aρχισαν τα όργανα-2
"Πολλές διευθετήσεις με τον ΟΤΕ πραγματοποιούνταν από τον ίδιο τον Κόκκαλη. Ο Χριστοφοράκος έλεγε ότι είχε στενή σχέση μαζί του, αλλά δεν τολμούσε να προφέρει το όνομα του"
Μίκαελ Κουτσενρόιτερ, διευθυντής της Siemens.

12 σχόλια

  1. Gia ton Odyssea apokato

    den exei sxolia??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε..βαλτε δρ Κουτσουκο να γινει της Γαλλικης Επαναστασης και της Σεισαχθειας!
    Λευτερια στους δανειοληπτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΤΣΙ ΜΟΥΡΧΕΤΑΙ

    ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ
    ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΘΗΝΑΣ
    ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΓΡΑΜΙΣΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ

    ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ
    ΠΑΠΑΓΙΩΤΗ
    ΝΑΣΟ
    ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ".....

    ΟΠΟΥ...

    ΔΟΥΛΕΙΑ=ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΟΤΕ,

    ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ=ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ

    ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΑΣΤΕΙΟΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ, ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΥ, Ο ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ....

    ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πασοκ

    Εμενα μου ερχεται να προτεινω για Περιφεριαρχη Αθηνας τον
    Δρ Κουτσουκο Αναστασιο

    τον ανθρωπο που εριξε τη δεξια μαζι με Καψαμπελη Λουτραδη Παπαγιωτη και ολους εσας

    τον ανθρωπο που αποκαλυψε τις απατες της παιδειας της ολιγαρχιας, τον προστατη των υπερδανεισμενων

    Δεν καταλαβα οι αγωνιστες μονο θα τρωνε ξυλο και χημικα απο τα Ματ και αλλοι θα καθονται στις καρεκλες??

    τωρα θα στειλω την υποψηφιοτητα του δρ Κουτσουκου στο

    ypopsifioi@pasok.gr.

    καντε το ιδιο και εσεις!!

    Μιλτος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εκλογες

    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΙΠΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑ ΔΝΤ??

    ΜΙΖΕΣ??

    ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ?
    ΕΓΓΥΗΤΕΣ??

    ΠΟΣΟΙ?
    ΠΟΣΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκπαιδευτικοί και Φοιτητές έβαλαν στο κυνήγι … βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα!

    ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ
    & ΠΡΕΣΣ - PASOK
    ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ;

    Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν σήμερα στη Πάτρα μεταξύ εκπαιδευτικών, φοιτητών και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

    Σήμερα το πρωί λοιπόν οι εκπαιδευτικοί και οι φοιτητές , κρατώντας πανό και θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στον χώρο της Παιδείας πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από το Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων», περιμένοντας την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου η οποία θα ερχόταν στην Πάτρα για να παραστεί στην εκδήλωση φιέστα που διοργάνωσε ο Δήμος Πατρέων προς τιμήν των αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που έχουν αποφοιτήσει από τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της πόλης και στην οποία φιέστα η υπουργός επρόκειτο να ήταν η κεντρική ομιλήτρια.

    Η κυρία Διαμαντοπούλου μετά την τελευταία …άτυχη επίσκεψή της στον Βόλο μάλλον θεώρησε ότι το όλο κλίμα δεν την σηκώνει για εκτός έδρας επισκέψεις. Έτσι, η οργή των παρευρισκομένων όπως ήταν φυσικό ξέσπασε στους κυβερνητικούς βουλευτές του νομού. Με την παρουσία μεγάλης αστυνομικής δύναμης άρχισαν να καταφθάνουν οι επίσημοι, μητροπολίτης, δήμαρχοι, πρυτανικές αρχές, ο βουλευτής της Ν.Δ Νίκος Νικολόπουλος κ.α οι οποίοι πέρασαν μάλλον εύκολα μέσα στο Δημοτικό Θέατρο. Όταν όμως μετά από 10 περίπου λεφτά έφτασαν μαζί οι τρεις βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος ο υφυπουργός κ. Κατσιφάρας, και οι κ.κ Παπαδόπουλος και Τριανταφυλλόπουλος και στη προσπάθεια τους να μπουν μέσα ο κόσμος άρχισε να τους φτύνει και να τους στολίζει με κοσμητικά επίθετα!!

    Τα χειρότερα όμως δεν είχαν έρθει ακόμα για τους πολιτικούς ταγούς της Αχαΐας. Μετά από μια ώρα περίπου η ψυχική οδύνη τους εκτοξεύθηκε στα ουράνια! Είδαμε λοιπόν έντρομους τον υπουργό και τους βουλευτές κουστουμαρισμένους να τρέχουν κυνηγημένοι από το πλήθος, διασχίζοντας την μεγάλη πλατεία Γεωργίου, σε χρόνο που θα ζήλευε και ο παγκόσμιος ρέκορντμαν Γιουσέιν Μπόλτ , παρακάμπτοντας και σκοντάφτοντας σε σκουπίδια που έχουν μαζευτεί σε λόφους σε όλη τη πόλη λόγω του κλεισίματος της χωματερής στην Ξερόλακα, και οι οποίοι βουλευτές στην προσπάθεια τους να σωθούν εισέβαλλαν σε γνωστή καφετέρια στέκι της πόλης.

    Περιττό να πούμε ότι …φύγανε καφέδες, …. αναποδογυρίστηκαν τραπεζάκια και πολλά άλλα κωμικοτραγικά που τα βλέπουμε μόνο σε ταινίες. Η όλη ιστορία πάντως τελείωσε όταν μετά από κάποιο διάστημα οι βουλευτές μετέβηκαν σε παρακείμενο γραφείο του κόμματος.

    Όλα τα παραπάνω γεγονότα είχαν την τύχη να τα τραβήξουν και κάμερες τοπικών καναλιών, τα οποία κανάλια είχαν μαζευτεί για ρεπορτάζ για τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ που γινόντουσαν δυο τετράγωνα μακριά από την πλατεία και έτσι με τα πρώτα επεισόδια έτρεξαν και αποθανάτισαν τα γεγονότα. Αυτό όμως που μένει να δούμε είναι αν τα κανάλια δείξουν αυτές τις σκηνές!! Μιας και όπως είδαμε και στη Τρίπολη στην επίσκεψη του πρωθυπουργού, στα περισσότερα ΜΜΕ επικρατεί η λογική «μούγκα στην στρούγκα» .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια αφελη ερωτηση, μπορω να κανω ρε παιδια.
    Αυτός, ο Γενικος δερβεναγας του Ολυμπιακου,ονοματι Χρυσικοπουλος, καποτε ...φαρμακοποιος αν δεν κανω λαθος, και επι πολλα χρονια δεξι χερι του τοτε υπουργου δημοσιων εργωνΚ. Λαλιωτη, δια τινας λογους...επελεγη απο τον Κοκκαλη, για τοσο σημαντικό ποστο, χωρις να το σχολιασει κανεις???
    Ενω με τον αληστου μνημης Σαλλελε, χαλασε ο κοσμος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάτω τα χέρια από τον Πρόεδρο Ρεεε.
    Παπαδημούλη πόθεν έσχες τα ακίνητα και τα μετρητά στις Τράπεζες ;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ κράτος του ΠΑΣΟΚ.μιλάει για φοροφυγάδες,ελλείματα,μη καταβολή εισφορών κλπ αμπελοσοφίες.

    ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΠΑΣΟΚ.
    -το κράτος χρωστάει
    στα ταμεία εισφορές
    στις επιχειρήσεις επιστροφές φόρων,ΦΠΑ
    πληρωμές τιμολογίων
    κλέβει τον πολίτη
    -το κράτος δεν υπάρχει,αλλά υπάρχουν μόνο λαμόγια
    στο ΕΣΥ
    στην δημόσια διοικηση
    στα σχολεία κ πανεπιστήμια
    στην δημόσια περιουσία
    -το κράτος είναι συνέπεια και συνέχεια των ανύπαρκτων πολιτικών
    έχουν πάρει χαμπάρι αυτοί οι τύποι των παραθύρων της ΤV τί γίνεται κάθε
    μέρα,κάθε ώρα απο κάτω τους
    έχουν αντιληφθεί ότι τα λαμόγια κάνουν πάρτυ

    ΠΑΝΤΩΣ.
    Τελειωσανε τα ψεμματα, πεφτουν οι μασκες, πεφτουν και οι ψευτες. Διαβαστε τις κυριακατικες εφημεριδες και δεστε μονοι σας αν υπαρχει υστερηση στην εφαρμογη του μνημονιου, η οχι. Ολα τα αλλα ειναι εκ του πονηρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απο το 1981 και μετά, δηλ. πριν την ψηφιακοποίηση και μέχρι και αυτήν, ο ΟΤΕ αγόραζε κατ΄αποκλειστικότητα και χωρίς διαγωνισμούς, αναλογικά αστικά τηλεφωνικά κέντρα, τύπου ATZ-65 της RFT Ανατολικής Γερμανίας, μέσω της ΙNTRAKOM του Σωκράτη Κόκαλη, ο οποίος και ήταν ο αντιπρόσωπος της RFT στην Ελλάδα.
    Η RFT Αν. Γερμανίας, γραφότανε τότε ότι εισήγαγε στη χώρα της πορτοκάλια από το Άργος που της τα προμήθευε ο αδελφός του γνωστού Θεοφάνη Τόμπρα. Το ΠΑΣΟΚ προφανώς δεν είχε καμμία σχέση με αυτά.

    Τα τηλεφωνικά αυτά κέντρα εμφάνιζαν πολλά προβλήματα, ενώ πολύ προβληματικοί ήταν και κάτι ρωστήρες (ηλεκτρονόμοι) ονόματι "MEXICO".

    Όσες φορές τα προβλήματα αυτά ετίθεντο από τις περιφερειακές υπηρασίες του ΟΤΕ στη Διεύθυνση Συντηρήσεως, αυτή τους παρέπεμπε στην INTRAΚOΜ (τάδε όνομα, τάδε τηλέφωνο) για να τους αντικαταστήσει, κάτι που γινότανε σε μόνιμη βάση.
    Σε ερωτήματα των περιφερειακών υπηρεσιών προς τη Διεύθυνση Συντηρήσεως, γιατί δεν ενδιαφέρονται να καταγράφουν τις αστοχίες του υλικού και τα συνακόλουθα προκύπτοντα επιπλέον κόστη συντηρήσεως ώστε να απαιτήσουν ποινικές ρήτρες από τον προμηθευτή ή επίσης να καταγράφουν τις αστοχίες ώστε να αξιολογηθούν αρνητικά εν όψει επόμενων προμηθειών, η απάντηση ήταν ότι δεν χρειάζεται, και αποταθείτε απ' ευθείας στην ΙΝΤRAKOM για να σας λύσει το πρόβλημα.
    Με τη ψηφιακοποίηση των τηλεφωνικών κέντρων, η ΙΝΤRAΚΟΜ έχασε το μονοπώλειο των πωλήσεων του 100% στον ΟΤΕ και μοιράστηκε πλέον τις πωλήσεις κατά 50% με τη SIEMENS ύστερα από απόφαση των τριών πολιτικών αρχηγών Παπανδρέου-Μητσοτάκη-Φλωράκη, που στήριζαν τότε την άχρηστη και λαϊκίστικη Κυβέρνηση Ζολώτα.
    Οι προμήθειες 50%-50% επεκτάθηκαν και σε υλικό "μεταδόσεως" και "πολυπλεξίας", δηλ. SIEMENS από τη μία μεριά, και Marconi από την άλλη, αντιπροσωπευόμενο από την INTARAKOM.

    Μέχρι στιγμής έγιναν γνωστές οι μίζες της SIEMENS, ως διακινηθείσες και μέσω λογαριασμών (και όχι μόνο με βαλίτσες), ενώ, προς άρση πάσης παρεξηγήσεως θα πρέπει να επισημανθεί το αληθές γεγονός ότι η ΙNTRAKOM δεν έδωσε μίζες, ούτε μιας δραχμής.

    Αποτελεί επίσης μυστήριο πόσα κόμματα απήλαυσαν τις μίζες αυτές (ο Καρατζάς του ΠΑΣΟΚ πέθανε, ο Βαρθολομαίος της Ν.Δ. πέθανε, ο Φλωράκης πέθανε, ο Τσουκάτος δεν γίνεται πιστευτός από το ΠΑΣΟΚ (που πήγαν τα λεφτά?), ο Γείτονας ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει τίποτε και φαίνεται ότι η αναγραφή του ονόματός του στην ατζέντα της κ. ΤΣΑΚΑΛΟΥ, γραμματέως του Χριστοφοράκου, οφείλετο στο ότι η Τσακάλου είχε φαντασιώσεις μαζί του και νυκτερινές ηδυπάθειες και εξ' αυτού του λόγου σκιτσογραφούσε το όνομά του στην ατζέντα της επειδή ήταν αρρενωπός άντρας, καμασούτρας και μεγάλος εραστής, κι όχι λαδιάρης, μιζαδόρος, υποκείμενο και κατακάθι της πολιτικής , παρότι όταν οι δημοσιογράφοι κάλεσαν τα τηλέφωνα της ατζέντας της, ακούστηκε το ηχογραφημένο μήνυμα του γραφείου του Γείτονα.).

    Μετά απ’ όλα αυτά αυτά, πως να σηκώσει κεφάλι ο δύσμοιρος ΟΤΕ??
    ΜΟΝΟ Ο ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ "πηρε το ρολο του στα σοβαρα", ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΤΑΞΗ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, «ΧΑΛΑΣΕ ΟΜΩΣ ΤΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ» ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΚΑΙ «ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΜΠΕΛΑ ΤΟΥ» Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, γιατί τα κυκλώματα αυτά είναι και αδίστακτα.

    Σκέφθηκε ποτέ ο Έλληνας φορολογούμενος, τι του κόστισε οικονομικά αλλά και πολιτικά (ακόμη και κυβερνήσεις πέσανε και θα πέφτουν) ο δημόσιος χαρακτήρας του ΟΤΕ??.
    Σκέφθηκε ποτέ ο Έλληνας φορολογούμενος, ότι αν ο ΟΤΕ δεν ήταν, έστω και κατ’ ελάχιστο δημόσιος, δεν θα υπήρχε σήμερα το σκάνδαλο με τις μίζες της SIEMENS (και όλες τις άλλες αφανείς μίζες που δόθηκαν με βαλίτσες για τις υπόλοιπες προμήθειες), και ότι τα λεφτά αυτά θα βρίσκονταν στις τσέπες του Ελληνικού λαού-από κει που αρχικά βγήκαν??
    Σκέφθηκε ποτέ ο Έλληνας φορολογούμενος, γιατί οι πολιτικοί και τα κόμματα (ακόμη και τα απο-κόμματα) θέλουν τον δημόσιο χαρακτήρα του??

    ΕΛΛΑΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ολυμπιακοι Παναθηναικοί ΑΕΚΤΣΙΔΕΣ....σας κλέβουν και πανηγυριζετε κορόιδααααα!

    σαν το ανέκδοτο που κατουρούσαν το μαγαζί κάποιου και εκείνος γελούσε.
    και φώναζε κέρδισα 100 ευρώ δεν ήξερε όμως ότι ο άλλος που κατουραγε είχε βάλει στοιχημα 1000 ευρώ με τρίτο ότι αυτός θα κατουρά και ο ιδιοκτήτης θα γελάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση