GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εθνικά υπερήφανοι!..

Μπράβο στην Εθνική μας αν και το τσάμικο θύμιζε αργεντίνικο ταγκό με κορεάτικη ηχητική υπόκρουση! . Tης Αστρινής-Σοφίας Μαυρέα Δυναμική, μ...

Μπράβο στην Εθνική μας αν και το τσάμικο θύμιζε αργεντίνικο ταγκό με κορεάτικη ηχητική υπόκρουση!
.
Tης Αστρινής-Σοφίας Μαυρέα

Δυναμική, με πάθος, συγκέντρωση και θέληση η Εθνική μας κόντρα στην Αργεντινή, αλλά δυστυχώς η θεά μπάλα δεν μας έκανε τη χάρη! Τρεις αναγκαστικές αλλαγές, μια ομάδα για αντίπαλο φαβορί του Μουντιάλ, μια Κορέα να πετάει και μια Νιγηρία να χάνει απίστευτες ευκαιρίες στο παράλληλο ματς! Αντέξαμε ως το 78ο λεπτό αλλά το όνειρο εκεί σταμάτησε!
Καταπληκτική εμφάνιση από τον Τζόρβα, εξαιρετικός ο Παπασταθόπουλος απέναντι στον Μέσσι, πολύ...
 καλή μπάλα απ' όλους τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας, αλλά ο Μάρτιν Παλέρμο συμπλήρωσε με τον δικό του τρόπο στο 88'  τα τέρματα και στέρησε ολοκληρωτικά κάθε μας ελπίδα!
Αξίζει ένα μεγάλο χειροκρότημα στους παίκτες μας όπως και στον προπονητή μας Όττο Ρεχάγκιελ που τόσα χρόνια μας χάρισε τις μεγαλύτερες επιτυχίες που κατάφερε ποτέ να ζήσει ο Ελληνικός αθλητισμός και φυσικά μπορούμε και πρέπει να είμαστε υπερήφανοι με την πορεία και την εμφάνιση της ομάδας μας! Δυστυχώς όμως, όπως αποδείχτηκε περίτρανα σήμερα, η πρόκριση χάθηκε στο ματς με την Κορέα και το δώρο στον Ρεχάγκιελ και στον Τοπαλίδη δεν έγινε ποτέ..ενώ ακούγεται ότι ο διάδοχος είναι ήδη έτοιμος να αναλάβει τα ηνία! 
Μπράβο στα παιδιά μας και ένα μεγάλο Ευχαριστώ στο δίδυμο της επιτυχίας!

11 σχόλια

  1. ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΥΝΑΤΕ ΤΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.
    ΣΥΝΔΙΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΙΤΣΑ Η' ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ ΣΤΟ ΑΘΛΙΟ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟ ΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΗΝ ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΜΙΖΕΡΗ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ. ΟΙ ΑΘΛΙΕΣ ΚΑΚΟΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΡΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΩΡΑΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ, ΘΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΟΚΑ-ΛΑΙΤ, ΜΗΠΩς ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ Η ΚΥΤΑΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΦΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΟΘΗΤΕΣ ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΝΑΚΙΑ.
    ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΡΟΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ, ΑΘΛΙΟΙ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ

    ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θελουμε δρ Κουτσουκο

    που ειναι ο ηγετης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα είμαστε μπροστάρηδες στους αγώνες για τη διασφάλιση του ασφαλιστικού συστήματος….!!!”
    ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...........

    Ήταν 29 Νοεμβρίου 2007 στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ όταν ειπώθηκε η παραπάνω φράση….
    “Θα είμαστε μπροστάρηδες στα πεζοδρόμια, στη βουλή, στους αγώνες για τη διασφάλιση του δημόσιου ασφαλιστικού συστήματος….!!!”

    Τότε πρωθυπουργός της Ελλάδας ήταν ο Κ.Καραμανλής και στην κυβέρνηση ήταν η Νέα Δημοκρατία…Μπροστά τότε από το ΠΑΣΟΚ υπήρχε ένα ισχυρό νεοσυντηρητικό κατεστημένο που δεν ήθελε τη φωνή του λαού ενωμένη…!!!
    Από κάτω χειροκροτούσαν και ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ κ.Γ.Κουτσούκος και ο κ.Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ…!!!

    Σήμερα;
    ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ.
    ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ.
    ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ.
    ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.

    *** ΟΠΑ..ΟΠΑ......ΟΧΙ ΟΛΟΙ.
    τα δοτά,δωσίλογα, εγκάθετα,τσογλάνια
    Παπακωνσταντίνου.Ραγκούση. Παμπούκη
    τα θέλουμε εδω.
    Έχουμε δικαίωμα και ...για λίγο ΞΕΣΚΙΣΜΑ..για εκτόνωση !!

    υ.γ. O clown Loberto.
    Ειναι τελειωμένος οικογενειακά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προεδροσ ευρωπαικων δορυφορυκων και μαλακιες ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΠΑΠΑΣ.
    Η ΔΑΜΑΝΚΑΗ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ Η ΑΝΝΑ ΝΤΑΛΑΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΕ ΤΟ ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ Ο ΑΚΗΣ ΓΑΜΑΕΙ ΜΕ ΘΕΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΕΥΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΧΟΛΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΝΕ.
    ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΕΚΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ.
    ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΤΣΑΝΕΛΕ ΜΕ ΤΗ ΤΡΕΜΗ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ.
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΧΑΧΟΛΙΑ.
    ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΜΠΟΥΡΙΝΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΣΑΣ.
    ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.
    ΡΕ ΜΟΥΝΙ ΚΑΨΑΜΠΕΛΟ ΠΡΩΣΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΑΧΟΛΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΕ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΟΤΑΝ ΦΑΣ ΨΩΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΛΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΛΥΚΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΨΩΛΕΣ.
    ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΧΑΧΟΛΙΑ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΜΩΡΕ ΓΡΑΦΕΤΕ. ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΜΕ. ΟΛΟΙ ΑΜΥΝΑ. ΡΕΖΙΛΙ ΑΓΙΜΑΜΕ. ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ 8 ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ. ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΡΕΖΙΛΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ Ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΣΣΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ. Ο ΔΕ ΤΖΟΡΒΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ. ΤΙΣ ΨΗΛΕΣ ΜΠΑΛΙΕΣ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ. ΣΤΟ ΔΕ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΑΣΑ. ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΟΥΤ!! ΣΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ. ΚΙ ΕΚΕΙ ΕΊΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΥΠΑΚΟΗ!! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ; Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΥΜΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΌΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ; ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε μικρόψυχοι και μουτζούφληδες Έλληνες πείτε μωρέ και ένα ΜΠΡΑΒΟ στην Εθνική μας ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά ΜΠΡΑΒΟ στην τεχνική ηγεσία.
    Πότε μωρέ είδε το εθνικό μας συγκρότημα τέτοιες επιτυχίες πάντα είμασταν στην απέξω δεν μας έπαιζαν μόνο κοιτούσαμε και ζηλεύαμε,και τώρα μας αντιμετωπίζουν σαν ίσο τους. Πάιξαμε με την Αργεντινή το φαβορί για το κύπελο και σταθήκαμε όρθιοι τους κάμαμε να πανηγυρίσουν έξαλα το γκόλ που σημειωτέον ήταν φάουλ και σεις κακόμοίρηδες ακόμα γκρινιάζετε και βγάζετε την μαλακία σας
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άκουσα ότι μερικοί ποδοσφαιριστές της Εθνικής είπαν ότι οι παλιοί παίκτες δεν πρέπει να κάνουν αρνητικά σχόλια για την Εθνική μας γιατί στην εποχή τους έχαναν με μεγάλα σκορ . αλλά δεν ξέρουν ότι οι παλαιότεροι δεν ήταν επαγγελματίες, η σωματική τους διάπλαση από τις κακουχίες του πολέμου ήταν άσχημες και οι περισσότεροι δούλευαν και σε άλλες δουλειές, και όχι σαν τους σημερινούς που περνουν τα εκατομμύρια. Γι’ αυτό λοιπον να δεχονται την κριτικη.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παίξτε κανα στοίχημα ρεεεεεεεε! ο ΟΠΑΠ πρέπει να μαζέψει τα λεφτά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

    Ο ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ

    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΟ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ.

    ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΚΑΚΣΤΕΡ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

    ΕΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 23 Ιουν 2010 11:03:00 π.μ.

    Πέστα ρε φίλε!!! Άντε ν' αγιάσει το στόμα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση