GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eφημερίδεεεεες‏...

9 σχόλια

  1. Χθές πάντως, το πασόκ πήρε μια πρώτη ιδέα, μέσω του Ξυνίδη, πόσο καλά θα περάσουν από το λαό.
    Γενικώς, τίς πέτρες πως σκέπτονται να τις αντιμετωπίζουν οι βουλευτές του πασόκ;
    Θα κυκλοφορούν με ακριβά κράνη (σαν τους μηχανόβιους) ή θα γίνουν της μόδας οι ολόσωμες σιδερένιες πανοπλίες (για έξτρα προστασία), μέσα στο κατακαλόκαιρο;
    Που τους κατάντησε ο Παπανδρέου τους σοσιαλιστές, έ;
    Χειρότερους από φασίστες μεγαλο-επιχειρηματίες, που κρύβονται για να μην τους λυντσάρει ο λαός.
    Τους αγαπάει δε τόσο πολύ ο λαός που αυτό το καλοκαίρι θα το περάσουν μέσα στο σπίτι τους.
    Όμως να μην στενοχωριούνται, δεν θα είναι οι μόνοι.
    Έτσι και αλλιώς λίγοι Έλληνες θα πάνε διακοπές φέτος, παρόλο που "τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα", που έλεγε προεκλογικά ο εθνικός μας ψεύτης.
    Πώς γίνεται αυτό, μόνο ένα διεστραμμένο μυαλό σαν του Παπανδρέου μπορεί να μας το εξηγήσει.
    Πρόσκληση-πρόκληση:
    Όποιος βουλευτής του Πασόκ νομίζει ότι είναι παλληκάρι, ας τολμήσει να πάει στις παραλίες για μπάνιο χωρίς σεκιουριτά μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα αγωνιστούμε για τη διατήρηση και τη βελτίωση του ασφαλιστικού μας συστήματοε έλεγε προεκλογικά ο Παπαντρέου!
    Τον είδαμε τον αγώνα σου μεγάλε.
    Οι μισοί Έλληνες δεν θα προλάβουν να πάρουν ΠΟΤΕ σύνταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νεοπτωχε, ασε τα κλαματα δν μας συγκινεις λεβεντη μας.
    1. Οι συνδικαλιστες με ευθυνη φυσικα του ιδιου του ΠΑΣΟΚ κατεστρεψαν τον τοπο οποτε ας τους πηδηξει το ιδιο παλι το ΠΑΣΟΚ να τελειωνουμε με αυτη την λερα.
    2. Ας βαλουν ενα χερακι οι επαγγελματιες συνδικαλισταρες μαζι με τους υπολοιπους συβνδικαλισταρες βουλευτες ομοιδεατες τους να ριξουν την κυβερνηση και να τα βρουν με την επομενη το Σαμαρα, ουτε κρυο ουτε ζεστη αλλα εδω θα ειμαστε και θα δουμε ποιος εχει ουμπαλα να ακολουθησει αλλη πολιτικη και να παρει πισω τα μετρα (οντως πολυ πολυ κακα) στο σημειο που φτασαμε ή καλλιτερα στο σημειο που μας φερανε ολοι οι προυγουμενοι και ειδικα ο ακατανομαστος κουρασμενος αλλα καταλληλοτερος.
    3. Θελω να δω ποια κομμτα και ποιοι βουλευτες εχουνε ουμπαλα να ζητησουν επισημα στην βουλη την παραιτηση της κυβερνησης υποβαλλοντας προταση μομφης εαν θεωρουν οτι καταστρεφεται το κρατος αλλα συγχρονως και την εναλλακτικη προταση με δεσμευση την καταργηση ολων των συμφωμνιων και των μετρων. Παλληκαρα νεοπτωχε αν γινει κατι απο αυτα που αναφερω σφυρα μου (στην ουσια ολοι τα στηριζουν και τριβουν τα χερια τους που αλλο κοροιδο βρεθηεκε να αναλαβει το ρισκο και το πολιτικο κοστος). Τελος νεοπτωχος θα μεινεις και στην τσεπη και στο μυαλο οπως ολοι μας γιατι τοσα χρονια δεν πηραμε μυρουδια για το που μας οδηγουν αρα ευθυνομαστε 100%. Αντε για..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΡΕΟΝΤΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ
    ΠΑΣΟΚ....άνθρωποι δεν μπορούν
    να λέγονται, πια !

    Γενικώς, τίς πέτρες πως σκέπτονται να τις αντιμετωπίζουν οι βουλευτές του πασόκ;

    Θα κυκλοφορούν με ακριβά κράνη (σαν τους μηχανόβιους) ή θα γίνουν της μόδας οι ολόσωμες σιδερένιες πανοπλίες (για έξτρα προστασία), μέσα στο κατακαλόκαιρο;
    Που τους κατάντησε ο Παπανδρέου τους σοσιαλιστές και τους δημοκράτες, έ;

    Τους αγαπάει τόσο πολύ ο λαός που αυτό το καλοκαίρι θα το περάσουν μέσα στο σπίτι τους.
    Όμως να μην στενοχωριούνται, δεν θα είναι οι μόνοι.
    Έτσι και αλλιώς λίγοι Έλληνες θα πάνε διακοπές φέτος, παρόλο που “τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα”, που έλεγε προεκλογικά ο εθνικός μας ψεύτης.

    Πρόσκληση-πρόκληση:
    Όποιος βουλευτής του Παπανδρέου νομίζει ότι είναι παλληκάρι, ας τολμήσει να πάει στις παραλίες για μπάνιο χωρίς σεκιουριτά μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ό,τι δεν πείραξαν 200 χρόνια χούντα και όλες οι κυβερνήσεις φαύλων και απατεώνων τα κατάφερε σήμερα ο γιωργάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα είμαστε μπροστάρηδες στους αγώνες για τη διασφάλιση του ασφαλιστικού συστήματος….!!!”
    ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...........

    Ήταν 29 Νοεμβρίου 2007 στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ όταν ειπώθηκε η παραπάνω φράση….
    “Θα είμαστε μπροστάρηδες στα πεζοδρόμια, στη βουλή, στους αγώνες για τη διασφάλιση του δημόσιου ασφαλιστικού συστήματος….!!!”

    Τότε πρωθυπουργός της Ελλάδας ήταν ο Κ.Καραμανλής και στην κυβέρνηση ήταν η Νέα Δημοκρατία…Μπροστά τότε από το ΠΑΣΟΚ υπήρχε ένα ισχυρό νεοσυντηρητικό κατεστημένο που δεν ήθελε τη φωνή του λαού ενωμένη…!!!
    Από κάτω χειροκροτούσαν και ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ κ.Γ.Κουτσούκος και ο κ.Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ…!!!

    Σήμερα;
    ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ.
    ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ.
    ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ.
    ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.

    *** ΟΠΑ..ΟΠΑ......ΟΧΙ ΟΛΟΙ.
    τα δοτά,δωσίλογα, εγκάθετα,τσογλάνια
    Παπακωνσταντίνου.Ραγκούση. Παμπούκη
    τα θέλουμε εδω.
    Έχουμε δικαίωμα και ...για λίγο ΞΕΣΚΙΣΜΑ..για εκτόνωση !!

    υ.γ. O clown Loberto.
    Ειναι τελειωμένος οικογενειακά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ψάχνει απεγνωσμένα ο Αθανασάκης στο διαδίκτυο να βρεί ειδικά αντιπετρικά κράνη.
    Ακούγεται ότι έχει ήδη παραγγείλει 320 (να έχουνε οι πράσινοι βουλευτές από μία “αλλαξιά” ο καθένας).
    Σε ότι αφορά τα τσίγγινα σωβρακάκια μαθεύτηκε ότι έχουν αποσυρθεί από την αγορά εδώ και χρόνια οπότε έγινε ειδική παραγγελία στην ΕΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διαπλοκή, ενημέρωση και διαδρομές τηλεαστέρων

    Πόσο εύκολο είναι να ξετυλιχθεί το κουβάρι της διαπλοκής; Και πόσο εύκολο είναι να υπάρξει τρόπος πάταξης και αντιμετώπισης; Η περίπτωση της Civitas και του Γ. Φλέσσα δεν είναι μοναδική στο… λαμπερό κόσμο των media και της πολιτικής. Ωστόσο, είναι μία καλή αφορμή για να καταλάβουμε πώς λειτουργεί το σύστημα…

    Προ ολίγων ημερών ο κ. Φλέσσας κατέθεσε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τη Siemens, αποδεχόμενος τη σχέση της εταιρείας του (και) με δημοσιογράφους. Ακολούθησε ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ που του ζητούσε να προσκομίσει τα στοιχεία για το χρηματισμό των (όποιων) δημοσιογράφων. Αμέσως ο κ. Φλέσσας προέβη σε ανακοίνωση, ισχυριζόμενος ότι οι σχέσεις της εταιρείας του με τους δημοσιογράφους διέπεται από διαφάνεια. Την ίδια στιγμή εγείρονται διάφορα ερωτήματα, ακόμη και για τον πλέον καλοπροαίρετο παρατηρητή. Εφόσον η συνεργασία της Civitas με τα ΜΜΕ «λειτουργεί με διαφάνεια και επαγγελματισμό» και «ποτέ και για κανέναν δεν χρησιμοποιήσαμε οποιαδήποτε αθέμιτη πρακτική και σεβόμαστε απολύτως όλους τους κανόνες δεοντολογίας», τι απαντήσεις δίνει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας για τις σχέσεις του με τις τηλεπερσόνες Ειρήνη Νικολοπούλου και Μαριάννα Πυργιώτη, που κατά καιρούς ανέπτυξαν ιδιαιτέρως στενή συνεργασία με την εταιρεία του;

    Αναπάντητα ερωτήματα

    Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η Νικολοπούλου διετέλεσε Senior Consultant σε θέματα επικοινωνίας και Media Relations Expert στη Civitas, όπως η ίδια η εταιρεία ανακοίνωνε το 2008 με δελτίο Τύπου, ενώ ταυτόχρονα είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, το καταστατικό της οποίας απαγορεύει οιαδήποτε επιχειρηματική – και πλην του δημοσιογραφικού χώρου – δραστηριότητα. Μάλιστα, η εν λόγω δημοσιογράφος φέρεται να εμπλέκεται και με τη Siemens, ενώ εκπομπές της στην κρατική ραδιοτηλεόραση απασχολούν, σύμφωνα με πληροφορίες, την εισαγγελέα Πρωτοδικών, καθώς προέβαλε επιχειρηματίες και επιχειρήσεις των οποίων είχε και τις δημόσιες σχέσεις!

    Ερωτήματα προκαλεί και η σχέση της Civitas με την δημοσιογράφο Μαριάννα Πυργιώτη που φέρεται να συμμετείχε στο ΔΣ της Strat Com, εταιρείας που υπάγεται στο δίκτυο της Civitas και είναι η ίδια κυρία που καθημερινά από το ραδιόφωνο και συχνότατα από την τηλεόραση μάς νουθετεί και μας «ενημερώνει»…

    Ο κ. Φλέσσας και οι συνεργάτιδες του, όμως, δεν παραβίασαν μόνον την κοινή λογική περί διαφάνειας και ενημέρωσης, αλλά όπως προκύπτει και τον κώδικα των διαφημιστών! Σύμφωνα με επιστολή του προέδρου της ΕΔΕΕ, Δ. Μαύρου, ο Κώδικας Δεοντολογίας και Πρακτικής «δεν επιτρέπει οι εταιρείες Δημοσίων Σχέσεων να διατηρούν μετοχική σχέση με οποιαδήποτε εταιρεία ανήκει σε όμιλο στην ιδιοκτησία του οποίου υπάρχει ΜΜΕ, αλλά και να έχουν μετόχους ή μέλη του Δ.Σ. αυτών ή των συνδεδεμένων με αυτές εταιρειών εν ενεργεία δημοσιογράφους». Προσθέτει, μάλιστα, ότι οι εταιρείες Δημοσίων Σχέσεων «δεν επιτρέπεται να απασχολούν, με μόνιμη έμμισθη σχέση, σε θέσεις επιρροής στο κοινό ή στους εν δυνάμει πελάτες τους, εν ενεργεία δημοσιογράφους». Αντίστοιχα ερωτήματα προκαλεί και η διασύνδεση της Focus-Bari με τη Civitas (διατηρεί το 20% των μετοχών της), αφού η Focus-Bari διενεργεί μονοπωλιακά τις μετρήσεις ακροαματικότητας των ραδιοσταθμών, καθορίζοντας ουσιαστικά και τη διανομή της διαφήμισης, ενώ την ίδια στιγμή διενεργεί και έρευνες κοινής γνώμης…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΡΕ, ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ.
    40 χρόνια εργασίας δεν θα μπορέσει να τα συμπληρώσει ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ για να μπορέσει να πάρει σύνταξη, έστω με αναπλήρωση 65%.
    Όλοι θα πεθάνουμε εργαζόμενοι.
    Ακόμη να καταλάβετε γιατί ο Παπανδρέου τα έχει φάει ήδη τα ψωμιά του;
    Είναι πεθαμένος, απλά δεν το έχει συνειδητοποιήσει, ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση