GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπό κατάληψη η ΕΡΤ από συμβασιούχους...

Υπό κατάληψη τελεί το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή από συμβασιούχους τεχνικούς των οποίων λήγει σήμερα η σύμβαση εργασίας και δε...

Υπό κατάληψη τελεί το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή από συμβασιούχους τεχνικούς των οποίων λήγει σήμερα η σύμβαση εργασίας και δεν έχει ανανεωθεί. Οι συμβασιούχοι έχουν αποκλείσει όλες τις εισόδους στο κτίριο και δεν επιτρέπουν την είσοδο σε αυτό.
Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού των εισόδων του Ραδιομεγάρου σημειώθηκε ένταση όταν εμποδίστηκε δυναμικά η είσοδος μόνιμων υπαλλήλων της ΕΡΤ από τους...
 συγκεντρωθέντες συμβασιούχους.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι συμβασιούχοι αμέσως μετά τη συνάντηση που είχαν εκπρόσωποί τους με τη διοίκηση της ΕΡΤ, αναφέρονται τα εξής: «Σήμερα η ΕΡΤ τελεί υπό κατάληψη από τους υπό διωγμό συμβασιούχους με τη συμπαράσταση των μονίμων συναδέλφων. Η διοίκηση της ΕΡΤ δεν είναι σε θέση να παράσχει ένα χρονοδιάγραμμα για τις επόμενες κινήσεις της. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι η άμεση διακοπή των συμβάσεών μας. Σημειωτέον, οι συμβασιούχοι δεν δικαιούνται να μπουν στο ταμείο ανεργίας, ούτε, φυσικά, λαμβάνουν αποζημίωση. Πρόκειται για εργαζόμενους των 700-1.000 ευρώ, χωρίς άδειες, χωρίς υπερωρίες, χωρίς δώρα και χωρίς επαρκή ένσημα».
Οι συμβασιούχοι δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι να πάρουν μια ικανοποιητική απάντηση από τη διοίκηση της ΕΡΤ.

6 σχόλια

  1. Στο καλο να πατε παιδια,να βρητε μια αληθινη δουλεια,μαζι σας παρτε και τους μονιμους συναδελφους.Να κλεισει και η ερτ να ησυχασουμε απο τους μπελαδες και τα εξοδα.Εφ'οσον η δουλεια αυτη εχει τοσα μειονεκτηματα,γιατι θετε τοσο πολυ να μεινετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εντολή των υπερατλαντικών αφεντικών είναι σαφέστατη.
    ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ, ΧΕΣΤΕ ΤΟ ΛΑΟ.
    Ωραίο κόμμα πάνε να φτιάξουν οι συνεργάτες του πασόκ. Με αρχηγό την πάμπλουτη αποστάτισσα (πρώην στρατιώτη) κόρη Μητσοτάκη, τον παρτάκια Κιλτίδη, τον απίθανο κλόουν Γιακουμάτο, κάτι ρετάλια Καρατζαφέρηδες, Μαρκογιαννάκηδες και Κοντογιάννηδες, όλα τα μπουμπούκια μαζί (και οriginal μπουμπούκος Άδωνι, βεβαίως βεβαίως).
    Οι αμερικανοί έχουν δώσει σαφή εντολή, σώστε τον Γιώργο, πάση θυσία.
    Ακούγεται ότι το κόμμα των μπουμπουκιών αυτών θα λέγεται:
    Μπουμπουκο-ΣΟΚ, για να ταιριάζουν τα σόκ του μνημονίου με το Πα-ΣΟΚ.
    Που πάτε ρε καραμήτροι;
    Εδώ ψηφίσατε την οικονομική μας εξαθλίωση και μετά περιμένετε ψήφο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 30 Ιουν 2010 1:02:00 μ.μ.

    Ετσι οπως τα λες ειναι αντε να κλεισει αυτο το βαρελι διχως πατο
    να παιρνουν σειρα κι αλλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΠΑΡΙΑ!!!

    ποιος τις γράφει αυτές τις πίπες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!
    ΤΕΛΟΣ!
    ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ!
    ΑΡΚΕΤΑ!
    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΑΛΛΟ!
    ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΛΟΟΥΝ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΡΙΞΤΕ ..~!!! ΜΕ TON ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΑΛΗΤΗ.
    ΤΟΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟ..

    Πραιτoριανή δήλωση Χρήστου Παπουτσή

    "ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
    ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ"

    Με μια δουλική-πραιτοριανή δήλωση του Χρήστου Παπουτσή, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, μετά τη σημερινή σύσκεψη της Κ.Ο. του ΠαΣοΚ είπε με λίγα λόγια πως κάποιος αρρωστημένος εγκέφαλος διακινεί παντού αθλιότητες και πως κάποιοι ανόητοι αμφισβητούν ότι οι βουλευτές του ΠαΣοΚ θα στηρίξουν με την ψήφο τους τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης ΠαΣοΚ.
    __________________________________
    Αυτοί οι αρρωστημένοι εγκέφαλοι
    και οι ανόητοι που ελπίζουν
    ότι δεν θα ψηφιστεί το έκτρωμα που έχει ετοιμάσει η μειοψηφική κυβέρνηση του ΠαΣοΚ είναι ο ΛΑΟΣ, πραιτοριανέ εκπρόσωπε! ___________________________________

    ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΕ
    ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙΔΑΚΗ.
    ΦΤΟΥ........λεχρίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση