GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι αποκαλύπτει η "αλληλογραφία" του Σέκερη με τον Χριστοφοράκο...

Το ηλεκτρονικό μήνυμα (δείτε το εδώ) που στάλθηκε από τον συγγενή του Αντώνη Σαμαρά (παντρεμένος με την αδελφή της συζύγου του), Ευάγγελο ...

Το ηλεκτρονικό μήνυμα (δείτε το εδώ) που στάλθηκε από τον συγγενή του Αντώνη Σαμαρά (παντρεμένος με την αδελφή της συζύγου του), Ευάγγελο Σέκερη, ανώτερο στέλεχος της SIEMENS, έχει ημερομηνία 31 Ιουλίου 2005 και ώρα 20:35 και εστάλη σε προσωπικό λογαριασμό με την επωνυμία samaras@europarl.eu.int.  Το διάστημα εκείνο, ο σημερινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ήταν ευρωβουλευτής.
Το έγγραφο παρουσίασε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ  Βασίλης Κεκέρογλου και το περιεχόμενό του αφορά σε επαγγελματική εκκρεμότητα του κ. Σέκερη με την Siemens ενώ εμφανίζεται να...
 ζητά την παρέμβαση του Αντ. Σαμαρά για τη διευθέτησή της.
Ο κ.  Σέκερης καταλήγει στο μήνυμα του ως εξής: «Γενικά δεν χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα ευγενής μαζί του (εννοεί τον Μιχάλη Χριστοφοράκο), τους έχω προσφέρει πάρα πολλά και το γνωρίζει πολύ καλά. Ξέρει ότι γνωρίζω πολλά για τις βρωμιές τους και ότι έχω κρατήσει το στόμα μου κλειστό. Θα ήθελα να του δώσεις να καταλάβει ότι μιλάμε συχνά και ότι γνωρίζεις πάρα πολλά. Σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσει να σε τουμπάρει».
Επίσης, ενδιαφέρον έχει η ηλεκτρονική αλληλογραφία του Σέκερη με τον Χριστοφοράκο (διαβάστε τα πρωτότυπα e-mails εδώ) η οποία επίσης παρουσιάστηκε στην Επιτροπή και αναφέρει:
«Χωρίς δική μου παρέμβαση αλλά μόνο από προσωπικό ενδιαφέρον της οικογένειάς μου, υπήρξε, όπως γνωρίζω, τηλεφωνική επικοινωνία με συγγενικό μου πρόσωπο, που, όπως μου είπε, σας έθεσε θέματα τα οποία και εγώ σας έχω κατά καιρούς αναπτύξει σε προηγούμενες επιστολές μου και που έχουν σχέση με τη λειτουργική μου δράση στην Εταιρεία ως στέλεχος πρώτης γραμμής και όχι ως απλού κομπάρσου».
Το e-mail  έχει ημερομηνία αποστολής την 30 Οκτωβρίου του 2005 και φαίνεται από το περιεχόμενό του ότι από την τηλεφωνική επικοινωνία του συγγενικού προσώπου του κ. Σέκερη (του Αντώνη Σαμαρά;) βγαίνει το συμπέρασμα πως ότι ο Χριστοφοράκος δεν έχει εμπιστοσύνη στην εχεμύθεια του Σέκερη και γι' αυτό δεν τον έχει αναβαθμίσει.
Ο Σέκερης γράφει επ' αυτού:
«Σας υπενθυμίζω ότι ήμουνα βασικός χειριστής των Προμηθειών με τον ΟΤΕ ως επίσης και των Προγραμματικών Συμφωνιών και βεβαίως όλου του παρασκηνίου που περιέβαλε τα παραπάνω σημαντικότατα για την τύχη ολόκληρης της Εταιρείας γεγονότα. Ουδέποτε κοινοποιήθηκε προς τα έξω κάτι που να βάλει εναντίον των συμφερόντων της».

20 σχόλια

  1. ANTE, ΜΑΛΑΚΑΝΤΡΕΑ, ΠΑΡΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ.

    Τι αποδεικνύεται; Ότι ο Χριστοφοράκος, με τις γνωστές διασυνδέσεις με την Οικογένεια Μητσοτάκη είχε βάλει σε δυσμένεια έναν συγγενή του Σαμαρά. Δηλαδή η Σαμαράς δεν είχε καμία σχέση με την Ζήμενς.

    Ο Αντώνης Σαμαράς θεώρησε σωστό να ζητήσει τηλεφωνικώς από τον κ. Χριστοφοράκο, τον Δεκέμβριο του 2006 (5 μήνες μετά το email ) προκειμένου να δείξει ενδιαφέρον για τον εξ αγχιστείας συγγενή του, ο οποίος εργάζεται στη Ζήμενς από το 1985(πολύ πριν δηλαδή γνωριστεί με τον Σαμαρά. τον γνωρίσει,) και ο οποίος θεωρούσε ότι δεν είχε τύχει, από τον εργοδότη του, ανάλογη με τα προσόντα του, συμπεριφοράς.

    Τελικά δεν κατάφερε τίποτα απολύτως εξαιτίας των λόγων που προαναφέραμε.

    Ο καθένας αντιλαμβάνεται φυσικά ότι αν ο Σαμαράς είχε οποιαδήποτε σχέση είτε με τον κ. Χριστοφοράκο, είτε με την Ζήμενς, δεν θα χρειαζόταν καν να παρέμβει.

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΑΛΑΚΑΝΤΡΕΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ (και εσύ και o Παπαντρέου που σου έδωσε το e-mail);

    ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΤΗ ΕΧΘΡΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΛΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΘΟΔΩΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑKΗ ΜΕ ΤΗ ΖΙΜΕΝΣ.

    ΦΑΕ ΧΛΑΠΑΤΣΑ ΧΟΝΤΡΗ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

    ΑΝΤΡΕΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ.
    Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.

    ΑΝΤΡΕΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ
    Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.

    ΑΝΤΡΕΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ.
    Ο ΤΡΕΠΕΚΛΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.

    ΑΝΤΡΕΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ
    Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέσω του Βαλυράκη, ο Παπανδρέου προσπαθεί να σπάσει όλα τα ρεκόρ πολιτικής γελοιότητας.
    Η εξεταστική επιτροπή τείνει να εξελιχθεί από όργανο ελέγχου σε θέατρο σκιών.
    Τί να πείς;
    Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος.
    Αλήθεια, τί έγιναν εκείνες οι δημοσκοπήσεις οέο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Νέας Δημοκρατίας κ. Αναστάσιος Νεράντζης, εκ μέρους των Βουλευτών της Ν.Δ. που μετέχουν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το σκάνδαλο ΖΗΜΕΝΣ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    «Μετά τους “επιπλοποιούς” ήρθε η σειρά των ”μπατζανάκηδων”.


    Το ΠΑΣΟΚ γνώριζε ήδη την εξ αγχιστείας συγγένεια του προέδρου της ΝΔ με τον κύριο Σέκερη και ότι προ 40...
    μόλις ημερών κλήθηκε και εξετάσθηκε ενώπιον της Επιτροπής επισταμένα και για όλα τα θέματα που περιλαμβάνονται στο e- mail.

    Εντούτοις αποτολμά την υποβολή αιτήματος για εκ νέου κλήση του κυρίου Σέκερη, αλλά και του ιδίου του κυρίου Σαμαρά, για λόγους που όλοι αντιλαμβάνονται.

    Τίποτε, λοιπόν, το καινούργιο δεν προσθέτει το email σε όσα είναι ήδη γνωστά.



    Απλώς δείχνει ότι ο κατήφορος του ΠΑΣΟΚ προς το βούρκο συνεχίζεται, εκθέτοντας έτσι προσωπικά, τον Πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου που επιτρέπει τέτοιου είδους αθλιότητες.



    Άλλωστε, ο ίδιος ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής κ. Σ. Βαλυράκης, έχει δηλώσει ότι: ”πάντως εδώ μας κατετέθη ότι η επικοινωνία του κ. Σέκερη, συγγενή του κ. Σαμαρά και δεν είχε καμία σχέση -βάσει της εικόνας που έχουμε στην Επιτροπή μας- με το αντικείμενο που διερευνούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ;
    Πριν από μόλις ένα μηνα, ο ίδιος ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής κ. Σ. Βαλυράκης, έχει δηλώσει ότι: ”πάντως εδώ μας κατετέθη ότι η επικοινωνία του κ. Σέκερη, συγγενή του κ. Σαμαρά και δεν είχε καμία σχέση -βάσει της εικόνας που έχουμε στην Επιτροπή μας- με το αντικείμενο που διερευνούμε”»
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ.
    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανεπανάληπτος Γιωργάκης Παπανδρέου.
    Μετά τους επιπλοποιούς ήλθαν οι μπατζανάκηδες.
    Δεν σας σώζουν ούτε τα ελικόπτερα κακομοίρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
    Κυρία Λούκα Κατσέλη
    Υπουργό
    κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου
    Υπουργό
    Κοινοποίηση κ. Πρωθυπουργό
    κ. Γιώργο Παπανδρέου
    κ.κ. Βουλευτές
    Μ.Μ.Ε.
    Αθήνα, 2-06 -2010
    Θέμα: 1. Όλοι οι Έλληνες πολίτες περιμένουν την ψήφιση του «Νομοσχέδιου για τη ρύθμιση οφειλών των υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων και νοικοκυριών». Ανακοινώθηκε ότι θα ψηφιστεί το «Νομοσχέδιο για τη ρύθμιση οφειλών των υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων και νοικοκυριών», το οποίο πρέπει να καλύπτει και τους δανειολήπτες που έχουν και δικαστική απόφαση εναντίον τους και όλους που είναι στον μαύρο Τειρεσία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρίχτε του του ΠΡΟΔΟΤΗ!Βγάλτε τα ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!Είχε μάθει στο απυρόβλητο και πούλαγε τζάμπα και αφ' υψηλού μαγκιά και ηθικισμό!Ετσιιιιιιιιι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @@@@ 02/05:53 μ.μ.


    Σημασία ρέ αρχιμαλάκα/λαμόγιο έχει,ότι ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ., ΒΟΘΡΟΛΥΜΜΑ.
    Ολες οί άλλες του αμαρτίες,συγχωρούνται μόνο διά αυτού τού λόγου!!!!!!
    ΚΑΡΙΟΛΗ-ΗΛΙΘΙΕ-ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ-ΤΡΩΚΤΙΚΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τί λέτε ρε αλήτες;
    Τί μπουρδελο-μπλόγκ είναι αυτό;
    Εδώ ο κόσμος πεινάει και εσείς γράφετε όλη μέρα αηδίες και σενάρια επιστημονικής φαντασίας;
    1¨55 έφτασε η βενζίνη ρε ξεφτίλα Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το χειρότερο δεν είναι πόσο πέφτουν σήμερα οι συντάξεις.
    Όλοι ξέρουμε ότι την επόμενη διετία είναι πολύ πιθανό να υποχρεωθούμε να βγούμε από την ευρωζώνη.
    Πόση αγοραστική δύναμη θα έχουν τότε οι ονομαστικές συντάξεις των σημερινών 400 ευρώ, σε ένα περιβάλλον υψηλού πληθωρισμού και χαμηλής ισοτιμίας της δραχμής;
    Οι συνταξιούχοι θα υποχρεωθούν να διαλέξουν ανάμεσα στην απόλυτη φτώχεια και την ευθανασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σήμερα στό δελτίο τής ΝΕΤ τών 12,ή ανταποκρίτρια από τήν βουλή (μία καρακαριόλα-πρασινοπόρνη)διαβάζοντας τά δήθεν αποκαλυπτικά e-mails διά τόν Σαμαρά μέ στόφον κι ικανοποίησιν,θεωρούσε ότι μετέδιδε ΤΗΝ επιβαραντικήν αποκάλυψιν κι ή παρουσιάστρια Κλείτου πού τήν παρακολουθούσε ""έχυνε"" από τήν καυλ......πού τής προκαλούσε ""Η αποκάλυψη"".
    Όλος ό ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ στήν αποθέωσίν του κι από τίς δύο κρατικοδίαιτες πρασινοκαριόλες,
    τρωκτικά!!!
    ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΝ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΙΑ!!!
    ΜΑΣ ΠΕΙΣΑΤΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΠΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗΝ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!!!
    Περιμένω εναγωνίως νά ""φάτε"" τήν χλαπάτσα διά μίαν φορά ακόμη,όπως καί μέ τόν cabinet-man!!!
    Έχετε ξεπεράσει σέ μεθόδους προπαγάνδας,ακόμη κι αυτές τού Στάλιν,πέραν φυσικά από τίς ΚΛΟΠΕΣ ΣΑΣ ΕΠΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 02 Ιουν 2010 6:31:00 μ.μ.

    ΒΛΑΚΑ, Η ΚΛΕΙΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΗ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ.. ΤΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΣ...

    ΣΤΕΦΑΝΟΣ
    ΚΕΡΚΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. TO KEIMENO ΤΟΥ ΕΜΑΙΛ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ;!
    ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΠΑΧΟΥΛΕΣ ΜΙΖΕΣ...
    ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΜΕΠΤΟ;;;ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΜΑΙΛ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΕΝΟΧΟ.
    ΟΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ,ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΧΑΖΕΣ ΕΙΣΗΣΕΙΣ,ΟΤΑΝ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ 520 €,Η ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ 480€,ΕΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΦΑΓΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΤΑΛΕΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ SIEMENS ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΤΛ.
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Μαντέλης ειναι αθώος , ο λογαριασμός στην Ελβετία δεν ειναι του Μαντέλη , τον ανοιξε ο Μαντέλης για τον Σαμαρά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ - ΕΚΤΑΚΤΟΝ - ΤΩΡΑ ΟΛΑ!!!

    Επίσης έχω να πληροφορήσω πως εκτός από το mail του μπατζανάκη έχω κι ένα γράμμα της σταυροκουνιάδας του Αντώνη.
    Ένα sms από μια τέταρτη ξαδέλφη της Γιωργίας κι ένα mms του δεύτερου ξάδελφου της θείας της καθαρίστριας του Αντώνη.
    Όλα αυτά είναι από κάτι παλιά κινητά siemens..
    Τρανταχτές αποδείξεις πως όσο ο Σαμαράς αντιστέκεται στη μπουρδελοποίηση που επιβάλει το ΠΑΣΟΚ, το εμπλέκουν στο σκάνδαλο..

    Αλλά αν δεν σας κάνουν μπορώ να βρώ κι άλλα…
    Και για άλλα σκάνδαλα. Στο Βατοπέδι, στου Κοσκωτά, στου Μαυρίκη, στου watergate..
    Για την υπόθεση εξαγωγής των μαρμάρων του Παρθενώνα από τον ΄Ελγιν δεν είμαι σίγουρος αλλά θα το ψάξω…

    Επίσης πρέπει να διερευνηθεί η συμμετοχή του στο Κυλώνειο Άγος, στην προδοσία στις Θερμοπύλες,στο Μαντζικέρτ, στο άνοιγμα της Κερκόπορτας και στην πτώση του Σουλίου.
    -------------------------------
    Οι" άνθρωποι"τωνΠΑΣΟΚ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ
    και MEGA κωλοχαΝΕΑ δεν παίζονται.

    Τους έχει κυριεύσει τρόμος!
    ΖΟΥΝ ΣΕ ΘΡΙΛΕΡ....ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
    ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @@@@ 02/07:47 μ.μ.


    Καί τί σχέση έχει εάν είναι κόρη πρώην υπουργού Ν.Δ,ρέ έξυπνε???
    Επί Παπαδόπουλου,συνελήφθη τρομοκράτης πού ήτο κομμουνιστής φανατικός κι ό πατέρας του ήτο στρατηγός στό ΓΕΣ,μέ τό όνομα ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!!!!!!!
    Ή κόρη τού Στάλιν,Σβετλάνα,έφυγε κρυφά από ΕΣΣΔ καί πήγε στίς ΗΠΑ,απορρίπτοντας τόν κομμουνισμόν καί τόν πατέραν της ""πατερούλη Ιωσήφ"".
    Άντε γαμίδια λοιπόν!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δηλαδή η εξεταστική κατέληξε η οχι ακόμα οτι τα λεφτά τα πήρε ο Σαμαράς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είναι προφανές ότι έχουμε να κάνουμε με πολιτικά καθάρματα. Αφού τους πιάσανε στα πράσα να κλέβουν προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα εκ του μη όντως.

    Προχτές βγήκε φωτοτυπία εσωτερικού εγγράφου με τη σημείωση ότι ο Μαντέλης είναι ξάδερφος του Υπουργού. Αυτοί έκαναν δουλειές μόνο και μόνο λόγω του ονόματος.
    Οι άλλοι λόγω της συγγένειας έμπαιναν στο ψυγείο.

    Το ερώτημα είναι απλό.
    Λεφτά πήρε ο Σαμαράς;
    Προφανώς όχι.
    Αφού δεν πήρε δε καλά θα κάνουν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό.

    ο Βασίλης Κεγκέρογλου πολιτευεται στο Ηράκλειο Κρήτης τυχαίο;
    δε νομίζω.
    Πανικόβλητοι είναι τελικά οι ΠΑΣΟΚοι.
    Προσωπικά υπεύθυνος για τις γελοιότητες και τις φαιδρότητές τους είναι ο ίδιος ο ΓΑΠ.

    Και η ΝΔ πρέπει επιτέλους να απαντήσει στον Καρατζαφέρη και στις γελοιότητές του.
    Δεν αρκεί η περιφρόνηση.
    Δεν είναι προσωπικό το θέμα.
    Είναι βαθειά πολιτικό.
    Το μόρφωμα του ΛΑΟΣ με τον τυχοδιωκτισμό στο DNA του πρέπει να πάρει απαντήσεις.
    Και ο αρχηγός του εν λόγω μορφώματος καλά θα έκανε να μας εξηγούσε τις σχέσεις του με τον μεγαλοξενοδόχο Μήτση και τον Αποστολόπουλο.
    Για την κ.Τζαβέλα έχουν ειπωθεί, να μην τα ξαναλέμε.

    Γιατί εντάξει το μόρφωμα τηλεμπόρων-πατριδοκάπηλων-ημιμαθών με αρχηγό τον μάστορα της πολιτικής κολοτούμπας Καρατζαφέρη είναι διασκεδαστικό, αλλά υπάρχουν και όρια.
    Και τα όρια τα ξεπέρασαν όταν ανέλαβαν το ρόλο του προβοκάτορα και του λασπολόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @@@@@02 Ιουν 2010 6:03:00 μ.μ.

    3 ο μήνας κιόλας!Πέρασες ρε πρεζόνι απ τη Ρηγίλλης να πάρεις το μισθό για ν αγοράσεις τη δόση σου η ακόμα?Πληρώστε τον κε Σαμαρά, γιατί αλλιώς αναγκάζεται να συχνάζει στα δασύλια του Πεδίου Άρεως προσφέροντας....άλλες υπηρεσίες για να εξασφαλίσει τη δόση του......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση