GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκέψου τη μέρα μετά την αρένα..

Τι θ' απογίνουμε την μέρα που θα ξεραθεί το αίμα; Μερικές σκέψεις ύστερα και από τις τελευταίες συνταρακτικές αποκαλύψεις... Του Αντών...

Τι θ' απογίνουμε την μέρα που θα ξεραθεί το αίμα; Μερικές σκέψεις ύστερα και από τις τελευταίες συνταρακτικές αποκαλύψεις...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Συνήθισες στο αίμα. Ανθρώπων αληθινό. Ομόαιμα. Πια το ζητάς μονάχος σου. Επιζητάς την ώρα και τη στιγμή που θα 'σαι εκεί στην όποια πλατεία, να φωνάζεις, να κραυγάζεις όταν θα τους κρεμούν και θα τους τιμωρούν για τα κρίματα. Αυτά που εσένα σ' έκαναν φτωχό, ζήτουλα ξανά.
Σήμερα, φθάσαν πιο κοντά. Στο κέντρο, στη πλατεία, στο Σύνταγμα. Εκεί κοντά στο Απόσπασμα, στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Στο σπίτι του Άκη. Καιρό τώρα δεν ήθελα να μουν Άκης. Δεν θα μπορούσα εξάλλου και να...
 το ονειρευόμουν. (Με πιστεύεις;). Δεν θα 'θελα, αλήθεια, να μαι σοσιαλιστής από εκείνους που βάφτισε ο Ανδρέας πολιτικούς και τους έδωσε σπίτι και γκόμενες. Για να επιβιώσει ο ίδιος. Γι΄αυτούς τον στήσαν στο σκαμνί. Οι ίδιοι πήγαν να τον φάνε. Κάθισε όμως. Ο Αντρέας έκανε λάθη, αλλά είχε αρχίδια. Το ξέρεις. Το ξέρω κι εγώ κι ας μεγάλωσα μ' ένα πατέρα να τον λέει "λαοπλάνο" όταν τον έβλεπε στο γυαλί. (Μην σου γράψω πάλι γι' αυτό το γυαλί. Δεν ξέρω αν ήταν καλύτερο τότε, αλλά πάντα να θυμάσαι ότι εσένα καθρεφτίζει. Ότι πλευρά από το νόμισμά σου του ρίξεις, αυτή θα παίξει σαν τζουκμπόξ). Μποξ τον είχαν κάνει θυμάμαι τον Αντρέα, το έζησε ο Τσοβόλας από κοντά και σήμερα σου είπε ότι όλοι πρέπει να στηθούν. Ν' ανακριθούν. Και εσύ μπορεί ξανά να τον λατρέψεις.
Πάντα αυτούς αγαπούσες, όσους κλήτευαν τα άγρια ένστικτά σου. Αυτά που οι άλλοι, όσοι ακολούθησαν μετά, προσπάθησαν να εκσυγχρονίσουν. Να τιθασεύσουν δια ίδιον όφελος. Καλμαλίνη να σου ρίξουν, στάχτη στα μάτια ευρωπαϊκή, χρυσόσκονη για να σε ημερέψουν. Θέλησαν να σε μοιάσουν με Ευρωπαίος για να σε πουλήσουν. Ωςνεωανατολίτης από τους απολίτιστους δεν έπιανες μία στο κασέ το ξένο. Έπρεπε να ντυθείς με τη γραβάτα, να σφιχτείς κι ας μην ήξερες ποτέ να την δένεις. Ούτε να την λύσεις μπορούσες στην αρχή. Ούτε κι εκείνοι που ανέλαβαν να σε οδηγήσουν στον τρίτο δρόμο, τον κακό, ήξεραν. Μη νομίζεις. Λιγδιαρέοι ήταν. Πήραν τον Θέμελη για κάλυμμα πολιτισμού (όπως πήρε κι ο ρηχός βασιλιάς μετά τον Σπανουδάκη να του γράψει ύμνους για το κόμμα) και κρύφτηκαν κι άλλοι, πολλοί, οι έρποντες ούλοι τη βρώμικη δουλειά να κάνουν. Αυτή που κι εσύ μπορούσες, αλλά δεν ήσουν στη στιγμή τη κατάλληλη κοντά τους.
Κι οι άλλοι όμως, η βιτρίνα, που μιλούσαν τα ελληνικά σε ρυθμό βαυαρικό, κοφτό, αποδείχτηκαν χειρότεροι. Οργανωμένοι. Έγκλημα μελετημένο. Κι εσύ κλαις πάλι για τα χαμένα λεφτά. Ξανά ετεροχρονισμένος είσαι και στο δάκρυ. Αλλά η πενία της παιδείας σου είναι πιο μεγάλη και πιο οδυνηρή. Αγιάτρευτη φαντάζει τώρα.
Και σήμερα λες πως έφθασε το τέλμα. Συνδύασαν ανικανότητα και αμαρτία κι εσύ τους ψήφισες, αφού πρώτα ταυτίστηκες μαζί τους. Μόνο που κάθε φορά υπάρχει ένα τέλος και γέμισες νεκρώσιμες ακολουθίες. Μην τον ξεχνάς τον κύκλο της ζωής και ακολούθησέ τον για να διδαχθείς. Μέτρα τις φορές που είπες πως έπιασες πάτο. Κι εσύ ατομικά και η κοινωνία σου ολάκερη. Κι εσύ που γράφεις παπαρογιώτη ή παπατζή ή όπως κι αν σε λένε, μπαίνεις αναγκαία στην φαυλότητα της ελληνικής κοινωνίας στον τρόπο σκέψης σου. Αλλά τώρα, είναι η ώρα ν' αναδείξουν οι εκάστοτε φωνές τους σωστούς.
Πάψε να μηρυκάζεις στους εσφαλμένους, που πάντα και παντού υπάρχουν. Στα μαύρα εσύ πρόβαλε το άσπρο.. Αυτό που βάζει ο κρίνος όταν βγαίνει από τη γλάστρα του. Σκέψου ότι αν συνεχίσεις με μαύρο, δεν θα δεις ψίχουλο άσπρης μέρας.
Μην ξεχνάς ότι αυτοί που με κόπο ονομάτισε ο Σαμαράς, αλλά κι άλλοι πολλοί, είναι ήδη τελειωμένοι στη συνείδηση του "λαουτζίκου". Μπορεί να κρίνει κι αυτός πια, μην τον αδικείς άλλο. Έπαθε, έμαθε αν και να, τώρα που οι νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις σήμερα στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής εμπλέκουν και τον ίδιο.
Αν συνεχίσεις σ' αυτόν το κανιβαλικό ρυθμό, σ' αυτό το αιμοσταγές τέμπο, ο κίνδυνος να μην αναγνωρίζεις κανέναν πολιτικά και κοινωνικά άξιο είναι χειρότερος από το να 'χεις αρκετούς ανάξιους.
Σκέψου μόνο τούτο: οι Ρωμαίοι έβαζαν τους δούλους και τους αιχμαλώτους στην αρένα, δίχως να μπουν οι ίδιοι μέσα να παλέψουν. Εσύ που βάζεις τ' αδέλφια, που διχάζεσαι, τι θ' απογίνεις την μέρα που θα ξεραθεί το αίμα; Ποιός θα σου ρθει πιο σκλάβο να σε κάνει;

13 σχόλια

  1. Μέσω του Βαλυράκη, ο Παπανδρέου προσπαθεί να σπάσει όλα τα ρεκόρ πολιτικής γελοιότητας.
    Η εξεταστική επιτροπή τείνει να εξελιχθεί από όργανο ελέγχου σε θέατρο σκιών.
    Τί να πείς;
    Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος.
    Αλήθεια, τί έγιναν εκείνες οι δημοσκοπήσεις οέο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Νέας Δημοκρατίας κ. Αναστάσιος Νεράντζης, εκ μέρους των Βουλευτών της Ν.Δ. που μετέχουν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το σκάνδαλο ΖΗΜΕΝΣ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    «Μετά τους “επιπλοποιούς” ήρθε η σειρά των ”μπατζανάκηδων”.


    Το ΠΑΣΟΚ γνώριζε ήδη την εξ αγχιστείας συγγένεια του προέδρου της ΝΔ με τον κύριο Σέκερη και ότι προ 40...
    μόλις ημερών κλήθηκε και εξετάσθηκε ενώπιον της Επιτροπής επισταμένα και για όλα τα θέματα που περιλαμβάνονται στο e- mail.

    Εντούτοις αποτολμά την υποβολή αιτήματος για εκ νέου κλήση του κυρίου Σέκερη, αλλά και του ιδίου του κυρίου Σαμαρά, για λόγους που όλοι αντιλαμβάνονται.

    Τίποτε, λοιπόν, το καινούργιο δεν προσθέτει το email σε όσα είναι ήδη γνωστά.



    Απλώς δείχνει ότι ο κατήφορος του ΠΑΣΟΚ προς το βούρκο συνεχίζεται, εκθέτοντας έτσι προσωπικά, τον Πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου που επιτρέπει τέτοιου είδους αθλιότητες.



    Άλλωστε, ο ίδιος ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής κ. Σ. Βαλυράκης, έχει δηλώσει ότι: ”πάντως εδώ μας κατετέθη ότι η επικοινωνία του κ. Σέκερη, συγγενή του κ. Σαμαρά και δεν είχε καμία σχέση -βάσει της εικόνας που έχουμε στην Επιτροπή μας- με το αντικείμενο που διερευνούμε”»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ;
    Πριν από μόλις ένα μηνα, ο ίδιος ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής κ. Σ. Βαλυράκης, έχει δηλώσει ότι: ”πάντως εδώ μας κατετέθη ότι η επικοινωνία του κ. Σέκερη, συγγενή του κ. Σαμαρά και δεν είχε καμία σχέση -βάσει της εικόνας που έχουμε στην Επιτροπή μας- με το αντικείμενο που διερευνούμε”»
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ.
    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΑΠΑΡΟΓΙΩΤΗ.....



    ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΕΛΙΚΑ.

    ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΣΥΣΤΟΛΑ.

    Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΔΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ.
    ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΑΝΑΠΑΛΙΝ.

    ΠΟΣΟ ΧΑΧΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ .
    ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΤΟ ΧΑΧΟΛΙΣΤΑΝ.
    ΤΟΣΗ ΒΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
    ΑΚΟΥΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ.

    ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΕ ΤΟΣΗ ΣΑΠΙΛΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ..............

    ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΩΡΗΣΕ ΚΑΤΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΤΗ ΜΙΜΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΓΑΠ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ.

    ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ...................

    02 Ιουν 2010 3:14:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανεπανάληπτος Γιωργάκης Παπανδρέου.
    Μετά τους επιπλοποιούς ήλθαν οι μπατζανάκηδες.
    Δεν σας σώζουν ούτε τα ελικόπτερα κακομοίρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πέρα από τη μόνιμη αναξιοπιστία του Παπανδρέου (που δεν είναι κάτι καινούργιο), ο μεγαλύτερος χαμένος της τραγελαφικής υπόθεσης "άνθρωπος του καμπινέ" είναι η ξεκάθαρη και διαπιστωμένη αναξιοπιστία των Νέων και του Πρώτου Θέματος.
    Σε μια στοιχειωδώς σκεπτόμενη κοινωνία θα έπρεπε να εκμηδενιστεί η κυκλοφορία τους.
    Αυτές οι 2 εφημερίδες δεν πρόσκεινται απλά στο πασόκ.
    Αυτές οι 2 εφημερίδες δείχνουν το πιό αποκρουστικό πρόσωπο του πασόκ.
    Αυτές οι 2 εφημερίδες εκφράζουν τα πιό βρωμερά βοθρολύμματα της τυφλής κομματικής εμπάθειας και ρεζιλεύουν συνολικά τη δημοσιογραφία.
    Εφεξής όταν βλέπω φίλο, συγγενή ή γνωστό που έχει δώσει τα ωραία του τα ευρουδάκια για μία από αυτές τις 2 εφημερίδες θα τον κατατάσσω "οσονούπω" στους πνευματικά καθυστερημένους.
    Μπέεεεε, ζώα . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τί λέτε ρε αλήτες;
    Τί μπουρδελο-μπλόγκ είναι αυτό;
    Εδώ ο κόσμος πεινάει και εσείς γράφετε όλη μέρα αηδίες και σενάρια επιστημονικής φαντασίας;
    1¨55 έφτασε η βενζίνη ρε ξεφτίλα Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΔΕΥΡΟ ΕΞΩ .....

    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ Η ΜΠΟΧΑ ΤΟΥΣ.

    ΛΙΓΟ ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ - ΕΚΤΑΚΤΟΝ - ΤΩΡΑ ΟΛΑ!!!

    Επίσης έχω να πληροφορήσω πως εκτός από το mail του μπατζανάκη έχω κι ένα γράμμα της σταυροκουνιάδας του Αντώνη.
    Ένα sms από μια τέταρτη ξαδέλφη της Γιωργίας κι ένα mms του δεύτερου ξάδελφου της θείας της καθαρίστριας του Αντώνη.
    Όλα αυτά είναι από κάτι παλιά κινητά siemens..
    Τρανταχτές αποδείξεις πως όσο ο Σαμαράς αντιστέκεται στη μπουρδελοποίηση που επιβάλει το ΠΑΣΟΚ, το εμπλέκουν στο σκάνδαλο..

    Αλλά αν δεν σας κάνουν μπορώ να βρώ κι άλλα…
    Και για άλλα σκάνδαλα. Στο Βατοπέδι, στου Κοσκωτά, στου Μαυρίκη, στου watergate..
    Για την υπόθεση εξαγωγής των μαρμάρων του Παρθενώνα από τον ΄Ελγιν δεν είμαι σίγουρος αλλά θα το ψάξω…

    Επίσης πρέπει να διερευνηθεί η συμμετοχή του στο Κυλώνειο Άγος, στην προδοσία στις Θερμοπύλες,στο Μαντζικέρτ, στο άνοιγμα της Κερκόπορτας και στην πτώση του Σουλίου.
    -------------------------------
    Οι" άνθρωποι"τωνΠΑΣΟΚ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ
    και MEGA κωλοχαΝΕΑ δεν παίζονται.

    Τους έχει κυριεύσει τρόμος!
    ΖΟΥΝ ΣΕ ΘΡΙΛΕΡ....ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
    ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λιάνα Κανέλλη:
    Σχόλιο του Γραφείου Τύπου για την χρησιμοποίηση μαθητών του Πειραιά από τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μ. Τσόκλη:

    Είναι απαράδεκτο και ως μεθόδευση και ως πρωτοβουλία η επιχείρηση επιστράτευσης - χρησιμοποίησης μαθητών από σχολεία του Πειραιά προς όφελος του προπαγανδιστικού μηχανισμού μεγαλοξενοδόχων και εφοπλιστών που ανέλαβε και οργανώνει η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μ. Τσόκλη. Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, έχοντας την άδεια και τη στήριξη του Υπουργείου Παιδείας, επιχείρησε με θρασύτητα να χρησιμοποιήσει τους μαθητές στο μοίρασμα δώρων του ΕΟΤ προς τους τουρίστες, σε ευθεία αντίθεση με τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις του ταξικού ναυτεργατικού κινήματος τις οποίες η κυβέρνηση ενοχοποιεί και συκοφαντεί με τον αβάσιμο και ψευδή ισχυρισμό ότι πλήττουν τον τουρισμό.

    Αν η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ενδιαφερόταν για την ανάπτυξη του τουρισμού και όχι για τα συμφέροντα των εφοπλιστών και των μεγαλοξενοδόχων δεν θα υποστήριζε τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης που απαγορεύουν στους μαθητές και γενικά στους νέους των λαϊκών οικογενειών το δικαίωμα στην αναψυχή και τις διακοπές.."
    ================================

    Επιτέλους βρέθηκε και κάποιος έλληνας βουλευτής να τα χώσει σ' αυτό το παπανδρεϊκό μουνόπανο που νομίζει ότι είμαστε δούλοι της ή μαλάκες..
    ---------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ... ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΤΑΙΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ... ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι προφανές ότι έχουμε να κάνουμε με πολιτικά καθάρματα. Αφού τους πιάσανε στα πράσα να κλέβουν προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα εκ του μη όντως.

    Προχτές βγήκε φωτοτυπία εσωτερικού εγγράφου με τη σημείωση ότι ο Μαντέλης είναι ξάδερφος του Υπουργού. Αυτοί έκαναν δουλειές μόνο και μόνο λόγω του ονόματος.
    Οι άλλοι λόγω της συγγένειας έμπαιναν στο ψυγείο.

    Το ερώτημα είναι απλό.
    Λεφτά πήρε ο Σαμαράς;
    Προφανώς όχι.
    Αφού δεν πήρε δε καλά θα κάνουν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό.

    ο Βασίλης Κεγκέρογλου πολιτευεται στο Ηράκλειο Κρήτης τυχαίο;
    δε νομίζω.
    Πανικόβλητοι είναι τελικά οι ΠΑΣΟΚοι.
    Προσωπικά υπεύθυνος για τις γελοιότητες και τις φαιδρότητές τους είναι ο ίδιος ο ΓΑΠ.

    Και η ΝΔ πρέπει επιτέλους να απαντήσει στον Καρατζαφέρη και στις γελοιότητές του.
    Δεν αρκεί η περιφρόνηση.
    Δεν είναι προσωπικό το θέμα.
    Είναι βαθειά πολιτικό.
    Το μόρφωμα του ΛΑΟΣ με τον τυχοδιωκτισμό στο DNA του πρέπει να πάρει απαντήσεις.
    Και ο αρχηγός του εν λόγω μορφώματος καλά θα έκανε να μας εξηγούσε τις σχέσεις του με τον μεγαλοξενοδόχο Μήτση και τον Αποστολόπουλο.
    Για την κ.Τζαβέλα έχουν ειπωθεί, να μην τα ξαναλέμε.

    Γιατί εντάξει το μόρφωμα τηλεμπόρων-πατριδοκάπηλων-ημιμαθών με αρχηγό τον μάστορα της πολιτικής κολοτούμπας Καρατζαφέρη είναι διασκεδαστικό, αλλά υπάρχουν και όρια.
    Και τα όρια τα ξεπέρασαν όταν ανέλαβαν το ρόλο του προβοκάτορα και του λασπολόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΑΘΡΟΓΡΑΦΕ
    ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΠΩΣ
    ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΡΩΜΗ
    Ο ΚΛΑΥΔΙΟΣ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση