GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσε να λέει...

-Εγώ έχω φυλάξει στοιχεία σε τραπεζικές θυρίδες του εξωτερικού από τα αρχεία της Siemens ; Μην το ξαναπείτε αυτό. Μια απλή γραμματέας ήμο...

-Εγώ έχω φυλάξει στοιχεία σε τραπεζικές θυρίδες του εξωτερικού από
τα αρχεία της Siemens; Μην το ξαναπείτε αυτό. Μια απλή γραμματέας ήμουν...

Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

3 σχόλια

  1. Παρακολούθησα σήμερα την Ανατροπή του Πρετεντέρη και η αηδία μου ξεχείλισε.
    Άκουσον άκουσον για τη δεινή οικονομική θέση που βρισκόμαστε δε φταίει λέει η διαφθορά αλλά το ότι καταναλώναμε περισσότερα από όσα παράγαμε!
    Δηλαδή για να καταλάβουμε καλά οι μίζες ή οι χορηγίες της Siemens δίνονταν έτσι στον αέρα ενώ στον κρατικό προυπολογισμό δεν υπήρχε επιβάρυνση λόγω υπερτιμολογήσεων, ακριβώς για να βγει με το παραπάνω η χασούρα.
    Ούτε και επιβαρύνθηκε ο κρατικός προυπολογισμός από τις υπερκοστολογήσεις των δημοσίων έργων ακριβώς γιατί το κόστος του λαδώματος ανέβαζε την τελική τιμή στα ύψη.
    Στο φινάλε το γεγονός ότι ξεμελιώθηκε η εγχώρια πολεμική βιομηχανία μόνο και μόνο για να μην τίθεται θέμα συμπαραγωγής του 40% των παραγγελθέντων στα πλαίσια των ανταποδοτικών οφελών ώστε να μπορούν να πέφτουν ο μίζες πιο άνετα και πιο απλόχερα, δεν στέρησε τον τόπο από θέσεις εργασίας?
    Η οι προμήθειες των ταμείων για την υγεία που απαιτούν πολλαπλάσια δαπάνη από ότι στο εξωτερικό.

    - αμ ο Ευθυμίου; Πλησίαε λέει το Πασόκ τον ΚΚ, τότε, να λύσουν το θέμα της διαφθοράς, και ο ΚΚ δεν ήθελε.
    Χαχαχαχα!
    Ο Ευθυμίου τέως υπουργός παιδείας (ήμαρτον) ! του οποίου η σύζυγος είναι εξέχον μέλος των ελλήνων σαϊεντολόγων!


    Σε συγχαίρω για την υπομονή σου φίλε μου!
    Αυτό το πράγμα δε βλέπεται! Δεν αντέχεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω πότε ο Παπανδρέου θα αναγκαστεί να παραδεχθεί ότι τα σκάτωσε, αυτό όμως που είναι βέβαιο είναι ότι θα παρασύρει στην άβυσσο της ανυποληψίας όλους τους σημερινούς βουλευτές του.
    Γιαούρτια και αυγά, πέτρες και μπουγιέλα.
    Μαθαίνω ότι φέτος το καλοκαίρι οι πράσινοι βουλευτές θα κάνουν διακοπές μαζί με το σεκιουριτά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως κάνουν ό,τι μπορούν για να μας κοιμίσουν;

    Ο Ωραίος Μπρούμελ ξανά στο προσκήνιο μετά από τόσα χρόνια με τις off shore, τα ακίνητα, την περιουσία του, τη διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ, την ψυχολογική του κατάσταση, ποιος του μαύρισε το μάτι κ.λπ.

    Η υπόθεση του Βατοπεδίου ξανά σε πρώτο πλάνο με τους Κοντό και Κιλτίδη να αλληλοσφάζονται, τον Ξυνίδη να δικαιολογείται ότι κάποιοι τον πολεμούν – ποιον, τον Ξυνίδη που αν δεν ήταν γραμματέας δεν θα τον ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας. Για το πραγματικό σκάνδαλο και τους πραγματικούς ενόχους καμιά ουσιαστική κουβέντα.

    Ξανά μανά τα ίδια τα ίδια και με την Siemens και τις μίζες, αλλά αυτά που ακούμε και διαβάζουμε έχουν να κάνουν με βλακώδεις πτυχές της υπόθεσης. Στο ερώτημα που πήγαν τα 100 εκατ. καμιά απάντηση, με το μόνο που ασχολούμαστε είναι με τον cabinet man και τα μπατζανάκια. Η ουσία απουσιάζει…

    Το Μουντιάλ έρχεται για να μας αποκοιμίσει κάνα μήνα μέχρι να πάμε διακοπές (όσοι μπορούμε), να χαλαρώσουμε και να μην μπορούμε να αντισταθούμε.

    Καπάκι και τα επεισόδια στο ΣΕΦ έτσι για να δέσει το γλυκό της ενημέρωσης.

    Μέσα σ’ αυτόν το ορυμαγδό των ειδήσεων απουσιάζει παντελώς η «είδηση»… Κι αυτή δεν είναι άλλη από την οικονομική μας κατάσταση. Είμαστε στο ΔΝΤ δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Οδηγούμαστε προς την πτώχευση ως χώρα και προς την φτώχεια ως πολίτες, το μέλλον μας υποθηκεύεται, οι κατακτητές έρχονται από Βρυξέλλες και Ουάσιγκτον και εμείς ασχολούμαστε με τον Άκη, τον Καρατζαφέρη, την απάντηση της Ντόρας και άλλα τέτοια αστεία.

    Ότι μας δουλεύουν δεν υπάρχει αμφιβολία.
    Εξ άλλου τι “εξετάζουν”.
    Η Ζήμενς έχει ομολογήσει σε δικαστήριο ότι μας λάδωνε.
    Η Ζήμενς εξακολουθέι και πουλάει στην Ελλάδα.
    1) Κόψτε την Ζήμενς μέχρι να πει ονόματα.
    2) Ο Σημίτης ήταν αφεντικό 8 χρόνια στα οποία η Ζήμενς μεγαλουργούσε.
    Να ερωτηθεί ο Σημίτης. Να πχ μιά ερώτηση: Γιατί έδωσε τον Σκαραμαγκά στην HDW. Τι δουλειά είχε η Ζήμενς να κυνηγάει βαγόνια στον Σκαραμαγκά; Δικές του δουλειές, να μας πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση