GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έριξαν χειροβομβίδα κρότου λάμψης στο ΣΕΦ...

Από  το  http://www.soccerplus.gr/ Χειροβομβίδα κρότου λάμψης ρίχτηκε στο ΣΕΦ σύμφωνα με την έκθεση τουπαρατηρητή της ΔΕΑΒ!   Στην επιτρ...

Από  το  http://www.soccerplus.gr/

Χειροβομβίδα κρότου λάμψης ρίχτηκε στο ΣΕΦ σύμφωνα με την έκθεση τουπαρατηρητή της ΔΕΑΒ!
 Στην επιτροπή της ΓΓΑ υποβλήθηκαν τη Δευτέρα 7/6 δύο εκθέσεις που τοπεριεχόμενό τους απεικονίζει τα γεγονότα που συνέβησαν στον τέταρτο τελικόμπάσκετ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού και δεν ήταν ορατά ή κατανοητά από τηντηλεοπτική παρακολούθηση του αγώνα.
Στην πρώτη έκθεση όπως προαναφέραμε γράφεται ότι...
 ρίχτηκε χειροβομβίδακρότου λάμψης με αποτέλεσμα οι διαιτητές να οδηγηθούν στη διακοπή τουαγώνα. Επίσης γίνεται αναφορά στο πανό που στρεφόταν κατά του Διαμαντίδη.
Στη δεύτερη έκθεση του παρατηρητή της ΔΕΑΒ αναφέρεται ότι έξω από τααποδυτήρια του Παναθηναϊκού είχε τοποθετηθεί μια διμοιρία των ΜΑΤ διότιεπιχειρήθηκε να πλησιάσουν οπαδοί του Ολυμπιακού!
Πριν την έναρξη του αγώνα αλλά και κατά τη διάρκειά του υπήρχε ανοιχτήγραμμή μεταξύ του προέδρου της ΔΕΑΒ Ευρ, Ρεβελάκη και του ΓΓΑ Π. Μπιτσαξή. Όμως, παρότι υπήρξε η σκέψη να δοθεί εντολή αναβολής του αγώνα όπως έγινεπριν από δέκα ημέρες στο παιχνίδι χάντμπολ της Λαμίας, κάτι τέτοιο τελικάδεν συνέβη…

1 σχόλιο

  1. ΜΠΟΥΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ !!!!!!!!!
    ΠΑΣΟΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΑΜΑΝ..ΑΜΑΝ.. ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ

    Βόμβα με με δωροδοκία του πρώην βουλευτή του Κ.Σημίτη, του Ν.Φλώρου με 7εκ. ευρώ


    Τεράστιο σκάνδαλο με τον πρώην βουλευτή του εκσυγχρονιστή του ΠΑΣΟΚ Κ.Σημίτη, τον Νίκο Φλώρο προκύπτει από τις καταθέσεις του αφού φέρεται να πήρε μίζα 7εκ. ευρώ(!!!) από επιχειρηματία και μάλιστα αθωώθηκε από το ελεγκτικό συνέδριο!
    Την αποκάλυψη έκανε...


    ο γενικός επίτροπος του ελεγκτικού συνεδρίου Γ.Σχοινιωτάκης στην εκπομπή του Μάκη Τ. χθες αργά το βράδυ. Ο Φλώρος ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Λάρισα και ο γιος του άλλου υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γ.Φλώρου!

    Το θέμα πήγε στην δικαιοσύνη και στο ελεγκτικό συνέδριο που αθώωσε σκανδαλωδώς τον βουλευτή. Τώρα όμως που το θέμα επανέρχεται μάλλον θα χάσει και αυτός την κομματική ιδιότητα.
    Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το έκανε για να βοηθήσει έναν επιχειρηματία στις χρηματιστηριακές του συναλλαγές και πως το ποσό δεν είναι δικό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση