GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάνω στις στάχτες τις Ν. Αφρικής το πανηγύρι του παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου...

Από το http://trupokarudos.blogspot.com/ Τα βλέμματα όλων τώρα στράφηκαν στη Νότια Αφρική. Ξαφνικά λόγω του μουντιάλ ο κόσμος έμαθε πως υ...


Από το http://trupokarudos.blogspot.com/
Τα βλέμματα όλων τώρα στράφηκαν στη Νότια Αφρική. Ξαφνικά λόγω του μουντιάλ ο κόσμος έμαθε πως υπάρχει και αυτή η χώρα, αλλά μόνο για τη μπάλα, και εσείς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές μόνο για τη μπάλα και για κάτι στάδια ακούτε.
Λίγο πιο μακριά από τα πανηγύρια, που θα κρατήσουν μερικές μόλις μέρες τόσες όσες και το ενδιαφέρον όλων για τη Νότια Αφρική, η πλειονότητα των ανθρώπων ζει σε παραγκουπόλεις. Ήταν προτιμότερο να...
 φτιαχτούν μεγάλα πολυτελή στάδια και η χώρα να φροντίσει για την εικόνα της προς τα έξω, παρά να εξασφαλίσει στέγη για τους φτωχούς κατοίκους της. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που το ημερήσιο τους εισόδημα είναι 1 ευρώ την ημέρα! Σε πολλές περιοχές της χώρας η ύπαρξη νερού και ηλεκτρισμού δεν είναι αυτονόητη αλλά πολυτέλεια... Η φτώχεια και η εξαθλίωση έχει συνέπειες, τη βία, το έγκλημα, τη τρομοκρατία, το ρατσισμό πολλές φορές από το μαύρο προς το λευκό πλέον! Δεν πρέπει όμως να τους το χαλάσουμε... Έχουνε πανηγύρι! Κοιμούνται όπως πάντα όρθιοι!
Δεν πρέπει να παραλείψω να σας πω πως ο μέσος νοτιοαφρικανός δεν ζει περισσότερο από 49 χρόνια (εκτός αν έχει πεθάνει πιο πριν σε κάποια αιματηρή συμπλοκή...).
Όσο για τον Νέλσον Μαντέλα, αναγνωρίζω το έργο του αλλά στο σήμερα που είναι η φωνή του; Θα έπρεπε να είχε δηλώσει ανοιχτά την αντίθεση του στη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Νότια Αφρική. Αντί για αυτό θα παρευρισκόταν στην τελετή για την έναρξη του Μουντιάλ, αλλά τον πρόλαβε ο θάνατος της εγγονής του ( σκοτώθηκε σήμερα σε αυτοκινητιστικό) και έτσι ο Μαντέλα δεν θα πάει.
Άντε, σας εύχομαι καλό πανηγύρι! Χοροπηδήστε εκεί σαν τα κατσίκια και ουρλιάξτε φωνάζοντας με πάθος "γκοοοοολ"! Καταναλώστε άφθονες μπύρες, πίτσες και πατατάκια! Ρευτείτε σαν γουρούνια και αν, κάπου ανάμεσα στον εμετό και στο κόψιμο ή μετά από όλα αυτά, θελήσετε να σκεφτείτε κάτι από τα παραπάνω κάντε το...
Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν!

3 σχόλια

  1. Πρέπει να οργανωθούν οι πολίτες , μαζί με τον στρατό , και τα σώματα ασφάλειας και συντονισμένα να , ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ όλους τους ΚΛΕΦΤΕΣ του δημοσίου χρήματος , τους πρωθυπουργούς ,υπουργούς ,βουλευτές ,
    σε όλους όσους αναμείχτηκαν με δημόσιο χρήμα , εισροές χρημάτων από την ευρωπαϊκή ένωση , επιδοτήσεις από την ευρωπαϊκή ένωση , εξοπλιστικά προγράμματα , δημόσια έργα , ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ. από το 1981 μέχρι και τώρα , εντός και εκτός Ελλάδος , και να επιτρέψουν τα κλεμμένα , εντός δυο ωρών , διαφορετικά θα εκτελεστούν χωρίς δική με συνοπτικές διαδικασίες , πρέπει να ανοίξει , ένας γενικός εισαγγελέας κοινής αποδοχής των οργανωμένων πολιτών στρατιωτικών και σωμάτων ασφαλείας ,
    έναν λογαριασμό στην τράπεζα Ελλάδος επιστροφής των κλεμμένων συνδεδεμένο με κωδικό σε laptop που θα τον χειρίζεται μόνο ο γενικός εισαγγελέας , και μόλις συλλαμβάνετε ο κλέφτης του δημοσίου χρήματος και αν ΔΕΝ μεταφέρει όλα τα κλεμμένα που έχει κλέψει από την Ελλάδα μέχρι και τελευταίας δεκάρας και τα έχει σε οφσόρ εταιρίες , τράπεζες εξωτερικού ,σε ακίνητα εντός και εκτός Ελλάδος , περιουσία ,ή γραμμένη σε άλλους για να μην φαίνεται εντός των δυο ωρών , από το laptop του γενικού εισαγγελέα στο λογαριασμό τις τράπεζας Ελλάδος
    για την επιστροφή των κλεμμένων , τότε θα ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ , αυτός η οικογένεια του τα παιδιά του τα εγγόνια του.
    Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο χρόνου πρέπει να αναλάβουμε το χρέος μας απέναντι στην Ελλάδα μας και τις επόμενες γενιές .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ
    ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ
    ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ,ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΒΑΦΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΙΜΑ..

    Διαβάστε το και διαδόστε το..

    "Εβαψαν τα χέρια τους με αίμα οι τραπεζίτες.

    Για τους νόμιμους τοκόγλυφους, τους λήσταρχους ουσιαστικά, τραπεζίτες, και το «θεάρεστο» έργο που κάνουν, με τις ευλογίες των αστικών κυβερνήσεων, έχουμε γράψει δεκάδες φορές. Θα ήταν πλεονασμός να το επαναλαμβάναμε.

    Σήμερα όμως θα μπορούμε να τους χαρακτηρίζουμε και δολοφόνους κάτι που είχε προαναγγελθεί και το περιμέναμε όλοι.
    Εβαψαν τα χέρια τους με αίμα.

    Η καπιταλιστική κρίση έχει οδηγήσει στα νύχια των τραπεζιτών χιλιάδες νοικοκυριά που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις παράλογες απαιτήσεις των νόμιμων τοκογλύφων.
    Το αποτέλεσμα γνωστό.
    Εκατοντάδες σπίτια χάνονται, για να καταλήξουν στα «κοράκια» που νταραβερίζονται με τους συγκεκριμένους πλειστηριασμούς που σε συνεργασία με τους τραπεζίτες ξεπουλιούνται για ένα κομμάτι ψωμί.

    Χιλιάδες άνθρωποι βρίσκονται άστεγοι απ’ την μια μέρα στην άλλη θύματα της αναλγησίας και ασυδοσίας των τραπεζιτών.
    Είναι χαρακτηριστικός ο διαφημιστικός πίνακας που παραθέτουμε από μια τέτοια «επιχείρηση».

    Υπάρχει ένας πίνακας που δείχνει τις εξευτελιστικές τιμές που βγαίνουν τα σπίτια σε πλειστηριασμούς).

    Οι συγκεκριμένοι «επιχειρηματίες», αφού φυσικά τους τα χώσεις χοντρά, αναλαμβάνουν να σε προμηθεύσουν σπίτι, απ’ αυτά που έχουν κατασχέσει οι τράπεζες, σε «πολύ συμφέρουσα τιμή» όπως γράφουν.
    Και όντως, ένα πρόχειρο τηλεφωνικό ρεπορτάζ που κάναμε σήμερα, είναι εξευτελιστικές οι τιμές με τα οποία αγοράζουν τα σπίτια αυτοί οι αετονύχηδες.

    Και όπως ξέρουμε όλοι το ανθρώπινο μυαλό δεν θέλει πολύ ώρα να σαλτάρει. Είναι τρομερό να χάνεις κόπους μιας ζωής και ξαφνικά να βρίσκεσαι στον δρόμο θύμα του αδηφάγου τραπεζικού κεφαλαίου.

    Πριν λίγο καιρό διαβάζαμε σε εφημερίδα: «Σε απόπειρα αυτοκτονίας οδηγήθηκε χτες 37χρονος, όταν τράπεζα, από την οποία είχε δανειστεί χρήματα, του ανακοίνωσε ότι θα κατασχέσει το σπίτι του.
    Το περιστατικό συνέβη χτες το μεσημέρι στο Χαλάνδρι… Οταν ο διευθυντής του υποκαταστήματος τράπεζας τού ανακοίνωσε πως η τράπεζα θα προχωρήσει σε κατάσχεση της κατοικίας του, βγήκε στο δρόμο και περιέλουσε το σώμα του με εύφλεκτο υγρό. Μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία».


    Το επόμενο βήμα το είδαμε σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακεδονία»."38χρονος μηχανουργός στραγγάλισε τη γυναίκα του, επιχείρησε να κάνει το ίδιο στα δύο ανήλικα παιδιά του και στη συνέχεια απαγχονίστηκε, επειδή το σπίτι του βγήκε στον πλειστηριασμό λόγω της καθυστέρησης δύο δόσεων (1.600 ευρώ").

    Γαμώτο, δεν φτάνει που μας ληστεύουν, άρχισαν και να μας δολοφονούν! Δεν είναι καιρός να παλέψουμε για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να σκοτώσουμε το απάνθρωπο πολιτικό σύστημα που βιώνουμε;

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΚΑΚΣΤΕΡ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

    ΑΕΡΑ, ΑΕΡΑ, ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ Η ΧΩΡΑ

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε..βαλτε δρ Κουτσουκο να γινει της Γαλλικης Επαναστασης και της Σεισαχθειας!
    Λευτερια στους δανειοληπτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση