GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι λίστες της μίζας έχουν ονοματεπώνυμο στον κυριακάτικο Τύπο...

Από το http://www.greekmme.gr/   @ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να...τραυματίζει ο μαυροπίνακας της γνωστής εταιρείας μίζας με αποκαλυπτικά δημοσιεύματα αλλά...

Από το http://www.greekmme.gr/  
@ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να...τραυματίζει ο μαυροπίνακας της γνωστής εταιρείας μίζας με αποκαλυπτικά δημοσιεύματα αλλά και νέα ονόματα που ετοιμάζονται στην Εξεταστική επιτροπή με νέες αποκαλύψεις. Ξεκινώντας απο την 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' που γράφει ότι "Οι μυστικοί δρόμοι τους χρήματος απο τις off shore προς τους παραλήπτες-Ο μαυροπίνακας της Siemens-Οι μίζες έφταναν μέσα σε βαλίτσες και η ανωνυμία μέσω Ελβετίας και Παναμά....". Με τον ίδιο τόνο συνεχίζει το 'Βήμα' που αναφέρει ότι "Εφοδος σε χειρουργεία, δικαστήρια, κέντρα και συμβολαιογράφους-Τρανταχτά ονόματα στην φάκα του ΣΔΟΕ-Ποιοί προδόθηκαν απο τις εμφανίσεις τους στην τηλεόραση εδώ και καιρό....".
@Το 'Εθνος' με ένα κύριο θέμα αποκαλύπτει ότι...
 "Ξένες τράπεζες και μεγαλοεπενδυτές πίσω απο τα σενάρια πτώχευσης της χώρας-Η άγρια συμμορία που τζογάρει σε βάρος της Ελλάδας-Τα πρώτα εύσημα για τις επιδόσεις μας απο το ΔΝΤ...' λες και μας νοιάζει...Το 'Πρώτο Θέμα' προχωρά και ξεσκεπάζει με ένα κεντρικό θέμα του ότι "Τα είχε κρυμμένα σε off shore στενών συνεργατών του-15 σπίτια του ΑΚη βρήκε το ΣΔΟΕ-Εμπλέκεται ο πρώην Γραμματέας αμυντικών δαπανών και τον πάνε για κακούργημα".
Έλευθερος Τύπος' εξηγεί στο κύριο άρθρο του ότι "Το σενάριο Καλος Πρωθυπουργός και κακοί υπουργοί ανατρέπεται και έρχεται ανασχηματισμός-Πανικός Παπανδρέου-Ο Πρωθυπουγός κατάλαβε ότι αγγίζει και τον ίδιο η λαική οργή υπονομεύοντας τον ρόλο του ως εγγυητή των εξελίξεων". Η ''Real News' προσθέτει ότι "Η μυστική συμφωνία των ηγετών της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες-Κλείδωσε το σχέδιο σωτηρίας-Επαναδιαπραγμάτευση του χρέους της χώρας ως το 2012 αν υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα και η έξοδος απο το ΔΝΤ".
@Το 'Παρόν της Κυριακής' συμπληρώνει ότι "4 λόγοι που καθιστούν αδύνατη στο Γιώργο την προσφυγή στις κάλπες-Εκβιάζει με εκλογές-Για να επιβάλλει σιπωτήριο στους εσωκομματικούς διαφωνούντες και στην αντιπολίτευση-Ανταρσία φοβάται το Μαξίμου στο ασφαλιστικο και στο στόχαστρο 5 υπουργοί....". Το 'Αρθρο' υπογραμμίζει ότι "Θαραλλέα απόφαση της εξεταστικής-Λίστα φωτιά για Ζίμενς-Τι κρύβουν οι λογαριασμοί κορυφαίων Ελλήνων επιχειρηματιών".
'Απογευματινή' γράφει ότι "ΤΙ περιλαμβάνει το νομοσχέδιο φωτιά-Ολες οι αλλαγές στο ασφαλιστικό του Δημοσίου-Αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού των συντάξεων". Καταλήγουμε με τον 'Αδέσμευτο Τύπο' που συμπερασματικά αναφέρει ότι "Για περίεργη γκάφα της Κυβέρνησης στο Διεθνή Οργανισμό πολιτικής αεροπορίας μιλάνε στο Πεντάγωνο-Ετσι ανοίξαμε την κερκόπορτα του Αιγαίου στην Τουρκία-Η Ελλάδα δέχθηκε να πετούν τα τουρκικά αεροσκάφη απο το 2009..."

6 σχόλια

  1. ρε δωσιλογε τζεφρι,με ελικοπτερο θα φυγετε

    νεα μετρα ετοιμαζεις κ παλι ο παπακωνσταντινου μας πουλαει παραμυθι?

    θα κατεβασουμε λαο στο μαξιμου να σε γδαρει ρε ψευταρα

    ΕΚΛΟΓΕΣ τωρα!

    να φυγει ο μειοδοτης και να ερθει ενας πραγματικος εξυπνος Ελληνας να ξερει να διαπραγματευεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Paidia oi mizes einai kala alla prepei epitelous se auti tin xora oi anthropoi na koitaxoun na doun ton ilio kai na koitaxoun na kanoun lefta oti kai an kanoun oi alloi..kai tropoi iparxoun polloi makria apo mizes kai kolitilikia...parte pia tin tixi sas sta xeria sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει να οργανωθούν οι πολίτες , μαζί με τον στρατό , και τα σώματα ασφάλειας και συντονισμένα να , ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ όλους τους ΚΛΕΦΤΕΣ του δημοσίου χρήματος , τους πρωθυπουργούς ,υπουργούς ,βουλευτές ,
    σε όλους όσους αναμείχτηκαν με δημόσιο χρήμα , εισροές χρημάτων από την ευρωπαϊκή ένωση , επιδοτήσεις από την ευρωπαϊκή ένωση , εξοπλιστικά προγράμματα , προμήθειες , δημόσια έργα , ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ. από το 1981 μέχρι και τώρα , εντός και εκτός Ελλάδος , και να επιτρέψουν τα κλεμμένα , ΕΝΤΟΣ ΔΥΟ ΩΡΩΝ , διαφορετικά θα ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ με συνοπτικές διαδικασίες , πρέπει να ΑΝΟΙΞΕΙ , ένας ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ κοινής αποδοχής των οργανωμένων πολιτών στρατιωτικών και σωμάτων ασφαλείας ,
    έναν ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ στην Τράπεζα Ελλάδος ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ,συνδεδεμένο με κωδικό σε laptop που θα τον χειρίζεται μόνο ο γενικός εισαγγελέας , και μόλις ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο
    ΚΛΕΦΤΗΣ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ και αν ΔΕΝ μεταφέρει όλα τα κλεμμένα που έχει κλέψει από την Ελλάδα μέχρι και τελευταίας δεκάρας και τα έχει σε οφσόρ εταιρίες , τράπεζες εξωτερικού ,σε ακίνητα εντός και εκτός Ελλάδος , περιουσία ,ή γραμμένη σε άλλους για να μην φαίνεται , ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΩΡΩΝ , από το laptop του γενικού εισαγγελέα στο λογαριασμό τις τράπεζας Ελλάδος
    για την επιστροφή των κλεμμένων , τότε θα ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ , αυτός η οικογένεια του τα παιδιά του τα εγγόνια του.
    Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο χρόνου πρέπει να αναλάβουμε το χρέος μας απέναντι στην Ελλάδα μας και τις επόμενες γενιές .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ
    ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ
    ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ,ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΤΣΙ ΜΟΥΡΧΕΤΑΙ

    ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ
    ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΘΗΝΑΣ
    ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΓΡΑΜΙΣΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ

    ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ
    ΠΑΠΑΓΙΩΤΗ
    ΝΑΣΟ
    ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ!

    13 Ιουν 2010 12:30:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ κράτος του ΠΑΣΟΚ.μιλάει για φοροφυγάδες,ελλείματα,μη καταβολή εισφορών κλπ αμπελοσοφίες.

    ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΠΑΣΟΚ.
    -το κράτος χρωστάει
    στα ταμεία εισφορές
    στις επιχειρήσεις επιστροφές φόρων,ΦΠΑ
    πληρωμές τιμολογίων
    κλέβει τον πολίτη
    -το κράτος δεν υπάρχει,αλλά υπάρχουν μόνο λαμόγια
    στο ΕΣΥ
    στην δημόσια διοικηση
    στα σχολεία κ πανεπιστήμια
    στην δημόσια περιουσία
    -το κράτος είναι συνέπεια και συνέχεια των ανύπαρκτων πολιτικών
    έχουν πάρει χαμπάρι αυτοί οι τύποι των παραθύρων της ΤV τί γίνεται κάθε
    μέρα,κάθε ώρα απο κάτω τους
    έχουν αντιληφθεί ότι τα λαμόγια κάνουν πάρτυ

    ΠΑΝΤΩΣ.
    Τελειωσανε τα ψεμματα, πεφτουν οι μασκες, πεφτουν και οι ψευτες. Διαβαστε τις κυριακατικες εφημεριδες και δεστε μονοι σας αν υπαρχει υστερηση στην εφαρμογη του μνημονιου, η οχι. Ολα τα αλλα ειναι εκ του πονηρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.
    ΝΑ ΧΕΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ
    ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΔΝΤ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ
    ΡΑΓΚΟΥΣΗ.

    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ.
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΝΩΣΤΕΣ
    ΜΙΖΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ
    ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΨΙΧΟΥΛΑ
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΦΑΓΑ.

    Εκπαιδευτικοί και Φοιτητές έβαλαν στο κυνήγι … βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα!

    ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ
    & ΠΡΕΣΣ - PASOK
    ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ;

    Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν στη Πάτρα 12/6 μεταξύ εκπαιδευτικών, φοιτητών και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

    Σήμερα το πρωί λοιπόν οι εκπαιδευτικοί και οι φοιτητές , κρατώντας πανό και θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στον χώρο της Παιδείας πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από το Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων», περιμένοντας την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου η οποία θα ερχόταν στην Πάτρα για να παραστεί στην εκδήλωση φιέστα που διοργάνωσε ο Δήμος Πατρέων προς τιμήν των αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που έχουν αποφοιτήσει από τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της πόλης και στην οποία φιέστα η υπουργός επρόκειτο να ήταν η κεντρική ομιλήτρια.

    Η κυρία Διαμαντοπούλου μετά την τελευταία …άτυχη επίσκεψή της στον Βόλο μάλλον θεώρησε ότι το όλο κλίμα δεν την σηκώνει για εκτός έδρας επισκέψεις. Έτσι, η οργή των παρευρισκομένων όπως ήταν φυσικό ξέσπασε στους κυβερνητικούς βουλευτές του νομού. Με την παρουσία μεγάλης αστυνομικής δύναμης άρχισαν να καταφθάνουν οι επίσημοι, μητροπολίτης, δήμαρχοι, πρυτανικές αρχές, ο βουλευτής της Ν.Δ Νίκος Νικολόπουλος κ.α οι οποίοι πέρασαν μάλλον εύκολα μέσα στο Δημοτικό Θέατρο. Όταν όμως μετά από 10 περίπου λεφτά έφτασαν μαζί οι τρεις βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος ο υφυπουργός κ. Κατσιφάρας, και οι κ.κ Παπαδόπουλος και Τριανταφυλλόπουλος και στη προσπάθεια τους να μπουν μέσα ο κόσμος άρχισε να τους φτύνει και να τους στολίζει με κοσμητικά επίθετα!!

    Τα χειρότερα όμως δεν είχαν έρθει ακόμα για τους πολιτικούς ταγούς της Αχαΐας. Μετά από μια ώρα περίπου η ψυχική οδύνη τους εκτοξεύθηκε στα ουράνια! Είδαμε λοιπόν έντρομους τον υπουργό και τους βουλευτές κουστουμαρισμένους να τρέχουν κυνηγημένοι από το πλήθος, διασχίζοντας την μεγάλη πλατεία Γεωργίου, σε χρόνο που θα ζήλευε και ο παγκόσμιος ρέκορντμαν Γιουσέιν Μπόλτ , παρακάμπτοντας και σκοντάφτοντας σε σκουπίδια που έχουν μαζευτεί σε λόφους σε όλη τη πόλη λόγω του κλεισίματος της χωματερής στην Ξερόλακα, και οι οποίοι βουλευτές στην προσπάθεια τους να σωθούν εισέβαλλαν σε γνωστή καφετέρια στέκι της πόλης.

    Περιττό να πούμε ότι …φύγανε καφέδες, …. αναποδογυρίστηκαν τραπεζάκια και πολλά άλλα κωμικοτραγικά που τα βλέπουμε μόνο σε ταινίες. Η όλη ιστορία πάντως τελείωσε όταν μετά από κάποιο διάστημα οι βουλευτές μετέβηκαν σε παρακείμενο γραφείο του κόμματος.

    Όλα τα παραπάνω γεγονότα είχαν την τύχη να τα τραβήξουν και κάμερες τοπικών καναλιών, τα οποία κανάλια είχαν μαζευτεί για ρεπορτάζ για τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ που γινόντουσαν δυο τετράγωνα μακριά από την πλατεία και έτσι με τα πρώτα επεισόδια έτρεξαν και αποθανάτισαν τα γεγονότα. Αυτό όμως που μένει να δούμε είναι αν τα κανάλια δείξουν αυτές τις σκηνές!! Μιας και όπως είδαμε και στη Τρίπολη στην επίσκεψη του πρωθυπουργού, στα περισσότερα ΜΜΕ επικρατεί η λογική «μούγκα στην στρούγκα» .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση