GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζήτησαν να διαγραφεί ο Άκης...

...δύο γυναίκες - μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ στη χθεσινοβραδυνή συνεδρίασή του Από τον Χρήστο Μπουκάτη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Θέμα διαγραφ...

...δύο γυναίκες - μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ στη χθεσινοβραδυνή συνεδρίασή του

Από τον Χρήστο Μπουκάτη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Θέμα διαγραφής του Άκη Τσοχατζόπουλου τέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες μας, στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ χθες το βράδυ υπό την προεδρία του Γ. Παπανδρέου.
Το θέμα έθεσαν δύο μέλη του και μάλιστα...
 γυναίκες. Η Έφη Χαλάτση και η Μαρία Παυλίδου, οι οποίες είπαν ότι το θέμα του πρώην υπουργού δεν πρέπει να αφεθεί να "σέρνεται" άλλο και ότι πρέπει να δοθεί άμεσα λύση αφενός για λόγους προστασίας της αξιοπιστίας του πολιτικού συστήματος και αφετέρου για να μην πλήττεται το ΠΑΣΟΚ.
Δεν δόθηκε απάντηση και δεν έγινε συζήτηση επί του θέματος. Το κλίμα όμως ήταν βαρύ για τον πρώην υπουργό και η εικόνα που επικρατούσε ήταν ότι τις επόμενες μέρες θα σημειωθούν "εξελίξεις".

20 σχόλια

  1. Και η επόμενη διαγραφή θα ζητηθεί για γυναίκα .... πρώην υπουργό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ .
    Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
    ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ
    ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ .
    Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ .
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
    ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ Δ . Ν .Τ .
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ .
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ Δ . Ν . Τ. ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΠΟΥ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ .
    ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
    ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ , ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ
    ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ , ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ,ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ
    Δ .Ν .Τ. ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ , ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ,ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ , ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ , ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ,
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ . ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ Δ . Ν . Τ
    ΤΗΣ ΓΚΟΛΤΜΑΝ ΖΑΚΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ , ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ , ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ,
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ .
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ , ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ .
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ
    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ
    ΟΠΩΣ Π.Χ. Η ΚΙΝΑ , ΤΟ ΙΡΑΝ , Η ΡΩΣΙΑ , ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ , Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ , ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΑΠΟ 1,5 % - 3% .
    ΑΛΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ – ΜΗΣΤΟΤΑΚΗ , ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΟ Δ . Ν . Τ . ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΛΑΠΑ ΤΩΝ ΕΠΩΔΥΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ μου αρέσουν οι δηλώσεις των στελεχών της κυβέρνησης και των ευαισθητοποιημένων Ελλήνων .
    Οι Ισραηλινοί και γενικότερα οι Εβραίοι που εγκατασταθήκαν , μόνιμα πλέον στην κυβέρνηση του τόπου με το ΠΑΣΟΚ μετά το1981 , λυμαίνονται την Ελλάδα και είναι αυτοί που έφαγαν τα χρήματα , τις συντάξεις και τον μόχθο του Ελληνικού λαού.
    Μαρέσει ρε μπαγάσα Έλληνα από την μια ευαισθητοποιήθηκες με την επίθεση των Ισραηλινών και από την άλλη έχεις Πρόεδρο Δημοκρατίας Εβραίο και τα ¾ της βουλής κατά ομολογία Γιωργάκη –Τζέφρη Ισραηλινά Εβραϊκά Αιμοβόρα Θηρία .
    Μπράβο Έλληνα επιτέλους ξύπνησες !
    Διαμαρτυρήθηκες !
    Ποιες τον φραπέ σου και απόλαυσε την χοληστερίνη σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε ΚΙ ΑΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

    ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

    ΜΠΟΡΟΥΝ; ΕΧΟΥΝ Τ ΑΡΧ@@ΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάρολος Παπούλιας:
    ''Η χώρα έφτασε στο χείλος της αβύσσου''

    ''Αναλαμβάνουν την πολιτική ευθύνη'' μόνο (αλλά όχι ποινική, γιά κλοπιμαία, μίζες), οι ''ηγέτες'' των πολιτικών- κομματικών καθαρμάτων, που κατασπάραξαν το δημόσιο χρήμα της πατρίδας μας.

    Και ση λαε μαλακισμενε μην ξεχνας τον Ωροπο………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "κ.Λαλιώτη,διαβάζοντας στο τρωκτικό την αναρτησή σας και την αναφορά σας στον Γκαίμπελς,θεώρησα σκόπιμο να σας αναφέρω καποια χαρακτηριστικά του.

    (Α)-Ξύλινος λόγος.
    (Β)-Σκληρό ύφος,αλαζονικό.
    (Γ)-Πάγια τακτική του η απειλή και ο εκφοβισμός.
    (Δ)-Φίμωση τού τύπου πού τολμούσε να τον κριτικάρει.
    (Ε)-Λέγε-λέγε κάτι θά μεινει-αυτό ισχυε καί όταν χρησιμοποιούσε τον δικό του τύπο, για τήν κατασυκοφάντηση των πολιτικών του αντιπάλων.(κυρίως γι'αυτό)
    (ΣΤ)-Ομιλίες γεμάτες χολή,κακία,απειλές ,πού ακόμα και τώρα αν κάποιος τις ακούσει,ανατριχιάζει.
    (Ζ)-Ακομα και σε αυτούς πού υποστήριζαν τούς ναζί αυτός και ο Ρίμπεντροπ ήταν οι πλέον αντιπαθείς.Για τον λαό,ακόμα περισσότερο.
    (Η)-Το ύπουργείο προπαγάνδας ήταν ανάμεσα στα πρώτα ,στην διαφθορά.

    Σας θυμίζει κάτι?"
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Διαβασα πολλα σχολια περι Λαλιωτη.Επιτελους ανακαλυψανε την Αμερικη. Τοσα χρονια που τον ψηφιζαν αυτον και ολους τους αλλους με μονο κριτηριο το ρουσφετι ηταν καλα. Σημερα που θιγονται τα κεκτημενα που ειχαν εξασφαλισει μεσα απο αυτη την συνδιαλαγη (διαπλοκη)διαμαρτυρονται.Φταινε οι πολιτικοι οχι εμεις που τους ψηφιζαμε 30 χρονια. Πρωτα πρεπει να ζητησουμε συγνωμη απο τους υπολοιπους που δεν τους ψηφιζαν(δεν ειναι πανω απο 10%)και μετα να κριτικαρουμε. Εκτός αν ημασταν ηλιθιοι και τους πιστευαμε.Αν ομως ισχυει αυτο τοτε τι αλλαξε? Μας εκαναν μεταμοσχευση μυαλου? Οχι θιχτηκε το συμφερον μας. Ημαστε εμεις τωρα ανεργοι, οχι ο γειτονας ο τεμπελης που δεν δεχοταν να εργαστει ανασφαλιστος με 600Ε ουτε να προσκυνησει στο βουλευτικο γραφειο καποιου Λαλιωτη. Πρεπει να του ζητησουμε συγνωμη και μετα να κατηγορουμε τους Λαλιωτηδες που εκτρεφαμε. Τωρα θιχτηκε το δικο μας δωρο το δικο μας επιδομα... Το δικο μας δικιο γενικα. Σα δε ντρεπομαστε που εχουμε το θρασος να μιλαμε...
    Υ.Γ Παλι θα τους ψηφισουμε αν γινουν αυριο εκλογες. Μαλλον χειροτερους. Αυτοι δεν μας εκαναν ολα τα ρουσφετια."
    ANAΓΝΩΣΤΗΣ
    ----------------------------------------------------------------------------
    "Δε μιλήσαμε για σύκα, κε Λαλιώτη, μη θίγεστε τόσο...
    Για τσίπα συζητάμε εμείς, για αξιοπρέπεια. Ποιος την έχασε, όμως, για να τη βρείτε εσείς, κε Λαλιώτη...; Δεν τρομάζετε κανέναν με τις υστερίες σας και τις απειλές σας. Ούτε μας συγκινείτε παίζοντας το θιγμένος... Τη γνωρίζουμε την πολιτική ηθική σας. Η ιστορία είναι λαλίστατη ως προς το ποιόν όλων των ανθρώπων που άλλαξαν ασυνείδητα και άτιμα τον ρου της.
    Επειδή είχατε τον τύπο με το μέρος σας, μη φαντάζεστε πως ο κόσμος δεν καταλάβαινε. Πέρασαν χρόνια από το 1994, το 1995, τις εποχές της δόξας σας, που λύνατε και δένατε στην τότε κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου, όμως εμείς ακόμα θυμόμαστε. Με έναν αρχηγό αδύναμο να κυβερνήσει, λόγω προβλημάτων υγείας, παίζατε εύκολα το δικό σας παιχνίδι με τα φιλαράκια σας... Ούτε φυσικά ξεχνάμε πως σας “παραίτησε” άρον άρον ο Σημίτης, που τόσο τον είχατε στηρίξει, σε μία ανέλπιδη προσπάθεια να διασωθεί η απολεσθείσα αξιοπρέπεια του κόμματος σας, πατάσσοντας τη διαφθορά... Και τώρα έρχεστε να παραστήσετε τι; Τον Chuck Norris της πολιτικής; Ήμαρτον...
    Μην παίζετε άλλα παιχνίδια, κε Λαλιώτη. Μείνετε ήσυχος στην αφάνεια, όπως πολύ εύστοχα κάνετε τόσα χρόνια, και μη μας προκαλείτε περαιτέρω."
    ANAΓΝΩΣΤΗΣ
    ---------------------------------------------------------------------------
    "Εγώ δε θέλω να απαντήσω στον Λαλιώτη. Απαιτώ να απαντήσει αυτός στην απάντηση του τρωκτικού και να μας πει, όχι ότι κάνει δήλωση αλλά πόση είναι αυτή η δήλωση. Έχω μεγάλη απορία με τι μηνιαίο την περνάει, να μας το δείξει. Με μια πρόχειρη ανώνυμη πράξη που κάνω, βάσει αυτών που λέει το τρωκτικό, υποχρεώθηκε να πληρώσει για την αλητεία του από 140.000 σε 3 άτομα, ήτοι 420.000 ευρώ!!! Αυτά τα έδωσε τελικά? Αν ναι που τα βρήκε? Συνάδουν ως λογική αποταμίευση των τίμιων εσόδων που δηλώνει?"
    ANAΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Λαλιώτη ο κόσμος ξύπνησε. Λάθος η στιγμή που βγήκες να μιλήσεις. Βράζουμε με σένα και όλο το συνάφι γιατί δεν ξέρουμε τι μας περιμένει αύριο και συ μας κατηγορείς και από πάνω.
    Έχουμε όμως ένα ισχυρό μέσο να μιλάμε, στο οποίο ελπίζω να είδες την αντίδραση του κόσμου..

    Κρύψου λοιπόν και άσε τις δικαιολογίες ότι είσαι σε νοίκι και πηρες και δάνειο.."
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
    -----------------------------------

    "Ρε Λαλιώτη, έχεις τα μούτρα και εμφανίζεσαι;
    Άσε μας να αναρωτιόμαστε που είσαι, γιατί δεν είναι ότι μας έλειψες! Αναρωτιόμαστε, που είναι αυτός ο άνθρωπος να βγάλει τα άπλυτα των ομοίων του στη φόρα! Αλλά σιγά μην υπήρχε τέτοια ελπίδα!

    Τα παιχνιδάκια σας δεν περνάνε πια...ξυπνάει ο λαός σιγά σιγά! Κι ευτυχώς που υπάρχουν και τα "Ανώνυμα" blogs που βοηθούν να γίνει αυτό.
    Βρήκατε τώρα την καραμέλα της ανωνυμίας που αναφέρετε, όλοι της φάρας σας, γιατί στόχος σας είναι να προκαλέσετε φόβο με αυτό. Τον φόβο στον πολίτη να μην μιλήσει, γιατί έτσι και μιλήσει επώνυμα κάποιος, άντε να βρει το δίκιο του μετά με το κυνήγι που έχει να φάει από την πλευρά σας, δικαστικά. Γιατί, ποιος μέσος πολίτης έχει τα χρήματα, τις άκρες και γενικότερα την δυνατότητα να σας αντιμετωπίσει; Ή μήπως να αφήναμε τις δουλειές μας για να τρέχουμε όλοι στα δικαστήρια σαν κατηγορούμενοί σας;

    Εργασία; Να σας το αναλύσω! Αυτό που δεν κάνατε ποτέ στην ζωή σας όλοι εσείς, αυτό που κάνει ο άνθρωπος για να εξασφαλίσει το ψωμί του, αλλά και την ποιότητα ζωής που μπορεί. Κι όταν μιλάμε για ποιότητα ζωής, δεν μιλάμε για τις δικές σας πολυτέλειες! Εργασία κοινώς είναι, αυτό που δεν είσαστε όλοι εσείς ικανοί να κάνετε όλα αυτά τα χρόνια και μας φέρατε σε αυτή την κατάντια!

    Είμαι τόσο εξοργισμένος, που δεν θα σταμάταγα να γράφω για τις επόμενες δύο ώρες! Αλλά είναι αίσχος να σας βλέπουμε να έχετε και τα μούτρα να μιλάτε στις μέρες μας!

    Ντροπή σας!!!"
    ANAΓΝΩΣΤΗΣ


    "Διαβασα πολλα σχολια περι Λαλιωτη.Επιτελους ανακαλυψανε την Αμερικη. Τοσα χρονια που τον ψηφιζαν αυτον και ολους τους αλλους με μονο κριτηριο το ρουσφετι ηταν καλα. Σημερα που θιγονται τα κεκτημενα που ειχαν εξασφαλισει μεσα απο αυτη την συνδιαλαγη (διαπλοκη)διαμαρτυρονται.Φταινε οι πολιτικοι οχι εμεις που τους ψηφιζαμε 30 χρονια. Πρωτα πρεπει να ζητησουμε συγνωμη απο τους υπολοιπους που δεν τους ψηφιζαν(δεν ειναι πανω απο 10%)και μετα να κριτικαρουμε. Εκτός αν ημασταν ηλιθιοι και τους πιστευαμε.Αν ομως ισχυει αυτο τοτε τι αλλαξε? Μας εκαναν μεταμοσχευση μυαλου? Οχι θιχτηκε το συμφερον μας. Ημαστε εμεις τωρα ανεργοι, οχι ο γειτονας ο τεμπελης που δεν δεχοταν να εργαστει ανασφαλιστος με 600Ε ουτε να προσκυνησει στο βουλευτικο γραφειο καποιου Λαλιωτη. Πρεπει να του ζητησουμε συγνωμη και μετα να κατηγορουμε τους Λαλιωτηδες που εκτρεφαμε. Τωρα θιχτηκε το δικο μας δωρο το δικο μας επιδομα... Το δικο μας δικιο γενικα. Σα δε ντρεπομαστε που εχουμε το θρασος να μιλαμε...
    Υ.Γ Παλι θα τους ψηφισουμε αν γινουν αυριο εκλογες. Μαλλον χειροτερους. Αυτοι δεν μας εκαναν ολα τα ρουσφετια."
    ANAΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν έρχεται μόνο τέλος στο εφάπαξ των Δ.Υ.
    Τέλος και η μονιμότητα.
    Που είναι εκείνα τα παλληκάρια της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ με τα 500.000 αποδοχές το χρόνο, οέο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑΤΙ, ΕΑΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ;

    ΡΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΡΕΛΛΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε αρχιλαμόγια Γιομπαζολιά, Καψαμπέλη και Παπαγιάννη, τί σχέση έχει ο Κάτσικας με τη Νέα Δημοκρατία;

    Είσαστε βαρεμένοι από κούνια ή επαγγελματίες λασπολόγοι του Παπανδρέου;

    ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΕΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ:

    Τσουκάτος Μαντέλης, Τρεπεκλής, Τσοχατζόπουλος και έρχονται και άλλοι πολλοί.

    ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΙΖΑ.

    ΗΤΑΝ ΧΟΡΗΓΙΑ.

    ΗΤΑΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ.

    Ε ΤΟΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ.

    Στη λέξη θα κολλήσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τελικά αποδεικνύεται ότι στο παΣΟΚ αρχ....έχουν οι γυναίκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν έχει και τόσο άδικο ο Βενιζέλος που τον έχει σιχαθεί τον Παπανδρέου.
    Γενικά, δεν θα ήθελα να είμαι βουλευτής του πασόκ αυτή την εποχή.
    Όλο μου το καλοκαίρι θα το περνούσα με το μυαλό μου στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου.
    Με τί μούτρα να πάω να ζητήσω από τους πρώην ψηφοφόρους μου να ψηφίσουν τους υποψηφίους του πασόκ;
    θα τολμούσα να κυκλοφορήσω στο δρόμο μόνος μου, χωρίς σεκιουριτά;
    Πριν ξεμυτίσω από το σπίτι, πόσες αλλαξιές ρούχα να πάρω, για να γλυτώσω τον εξευτελισμό του γιαουρτιού, του αυγού και τις ντομάτας που θα φάω, εμφανιζόμενος σε κομματικές συγκεντρώσεις;
    Τί να πώ στον κόσμο που δεν έχει λεφτά να βάλει βενζίνη στο αμάξι του, να ψωνίσει ακόμη και τα βασικά στο σουπερμάρκετ ή να πληρώσει το φροντιστήριο των παιδιών του;
    Πώς να αντιμετωπίσω τους απλούς οικογενειάρχες που τους ζητάω να παίρνουν τη μισή σημερινή σύνταξη και μάλιστα στα 67;
    Τί να τους πώ όταν οι εξεταστικές δείχνουν ότι οι νεοδημοκράτες είναι πεντακάθαροι, ενώ οι δικοί μας αποδείχθηκαν λαμόγια με εκατομμύρια στις τράπεζες και δεκάδες ακίνητα ο καθένας;
    Τί να πώ στους 200.000 άνεργους που δημιούργησα μέσα σε λίγους μήνες, τη στιγμή που οι ίδιοι οι υπουργοί μου προσλαμβάνουν από το παράθυρο τους συγγενείς και τους συντοπίτες τους κατά εκατοντάδες;
    Πώς να δικαιολογηθώ στον κόσμο που πεινάει και ταλαιπωρείται αλλά από την άλλη πλευρά βλέπει τους δικούς μας να πετάνε εκατομμύρια ευρώ σε χλιδάτα ταξίδια και δημόσιες σχέσεις.
    Ότι και να λέω εγώ αυτοί θα μου λένε ένα πράγμα:
    "Τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα".
    Θα μου θυμίζουν το:
    "Δεσμεύομαι".
    Θα μου θυμίζουν τα δάνεια που δεν χαρίστηκαν από τις τράπεζες, θα μου θυμίζουν την απόσυρση που δεν έγινε, θα μου θυμίζουν τη βενζινη που έκανε 1 ευρώ, θα μου θυμίζουν τα υποτιθέμενα νεοδημοκρατικά σκάνδαλα που αποδείχθηκε ότι δεν υπήρξαν ποτέ.
    Απόγνωση.
    Γι' αυτό αποφάσισα να κάτσω σπίτι μου.
    Ας στείλει ο μακάκας ο Παπανδρέου τα λαμόγια του να μαζέψουν ψήφους, αυτοί τουλάχιστον κονόμησαν.
    Σκατά τα έκανε, σκατά να φάει ο χαμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Α πολυ ωραια. Θα μενει καποιος υπουργος 25 χρονια, θα τρωει τον αμπακο, καποια στιγμη θα τα παραταει επειδη θα εχει σκασει πια απο το φαΐ και οταν θα πλησιαζει τα 80 ευρισκομενος στο περιθωριο, θα ερχεται η συγκλονιστικη τιμωρια..."διαγραφη απο το κομμα". Βρε δεν ντρεπομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 11:19,τά είπες.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λαλιώτη έχεις καταδικαστεί οριστικά και αμετάκλητα στην συνείδηση του κόσμου.Και μόνο το άκουσμα του ονόματος σου φέρνει στους πολίτες ανατριχίλα.
    Έχω μία απορία:
    ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Ο ΕΙΔΕΧΘΕΣΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ?ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ?
    ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αποφεύγει να απαντήσει ο κ. Παπανδρέου για τον διακανονισμό των ομολόγων”

    Ο Σαμαράς ρώτησε τον πρωθυπουργό για το ύποπτο θέμα της αλλαγής των διαδικασιών διακανονισμού των ελληνικών ομολόγων που μας οδήγησε στα νύχια του ΔΝΤ, αλλά ο πρωθυπουργός απάντησε για τον…Ζορμπά!!! Καταπληκτικό…!
    Σαν να σε ρωτάνε τι καιρό κάνει και να απαντάς με λένε Γιώργο!
    Και ποτέ δεν τραγουδάω…

    Τραγουδαει ο “μεγαλος τραγουδιστης”. Που να φτουρισει ο Γιωργακης
    Σωστά. Εκείνος μόνο χορεύει…

    !@#$%%^. “Απαιτώ κ. Σαμαρά τη συμβολή σας στα θέματα αυτά και τις προτάσεις σας»
    Kατ’ αρχήν ποιός είναι που απαιτεί;
    Τη θράσσος και τη μοναρχική αντίληψη άσκησης της εξουσίας είναι αυτή;
    Ενημερώστέ τον ότι δυστυχώς είναι Πρωθυπουργός!

    Αν δεν έχει προτάσεις για να τόσο σοβαρό θέμα και περιμένει από την αντιπολίτευση,τότε να παραιτηθεί και να ασχολείται με τα αγαπημένα του σπόρ και τη Σοσιαλιστική Διεθνή!

    Τι θράσος και τι μοναρχική αντίληψη άσκησης της εξουσίας είναι αυτή;

    Τώρα εξηγείται η εξάρτησή του από τον Γερουλάνο…
    του κάνει μαθήματα μοναρχίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ποιοί πήραν τις μίζες για τα άχρηστα υποβρύχια; Ποιοί; Μόνο ο Άκης;Βρήκαμε το πτώμα, ορμήσαμε και οι υπόλοιποι εξακολουθούν να μας κυβερνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
    04 Ιουν 2010 10:34:00 π.μ.


    Να μην σου διαφυγει αυτο και μονο.
    Εκαι που εχεσε ο Κωστας Λαλιωτης,
    Φυτρωσες εσυ και ολα τα παπαγαλακια της παραταξη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΅ΝΟΥΜΕΡΑ΅
    μα πασοκ είναι ??????????

    Η παρωδία της χθεσινής επιστολής των 14 βουλευτών του πασόκ πραγματικά δεν έχει προηγούμενο.
    Μνημείο υποκρισίας.
    Μου θύμησε τις παλιές κακές μέρες του πρωθυπουργού Αντρέα, που όταν έδερναν τα ΜΑΤ τους συνταξιούχους έξω από του μαξίμου αυτός έλεγε στα κανάλια:
    -Έχουν δίκιο οι συνταξιούχοι, αυτές δεν είναι συντάξεις αλλά φιλοδωρήματα.
    Και ήταν ο ίδιος πρωθυπουργός!
    Πόση υποκρισία κουβαλάνε Θεέ μου;
    Υπάρχει γονίδιο υποκρισίας τελικά;

    ΠΑΝΤΩΣ Εθνικοσοσιαληστικά ρουφιανόσκατα ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ.
    ΕΔΩ ΜΕΣΑ.--

    Ο Παπανδρέου θα το πιεί το πικρό ποτό της υποκρισίας του,
    ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
    Όσο και να κτυπιέται,
    όση προπαγάνδα και να κάνει,
    όσο θράσος και να επιδείξει δεν τη γλυτώνει.
    Θα φύγει βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση