GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρματολοί και αμαρτωλοί‏...

Εδωσαν το αίμα τους " αρματολοί και κλέφτες", το πίνουν " αμαρτωλοί και λωποδύτες"... Η Ελλάδα βρίσκεται εδώ και χρό...

Εδωσαν το αίμα τους "αρματολοί και κλέφτες", το πίνουν "αμαρτωλοί
και λωποδύτες"...

Η Ελλάδα βρίσκεται εδώ και χρόνια στο απόλυτο αλαλούμ του πρόχειρου, του βιαστικού, του αυθαίρετου, του ανοργάνωτου, της γραφειοκρατίας, της έλλειψης καθήκοντος, του ρουσφετιού, της δωροδοκίας, της ασυδωσίας, της φοροδιαφυγής, της μη τήρησης των νόμων, της ατιμωρησίας, της ανασφάλειας κράτους και πολίτη, της ανευθυνότητας απο πρωθυπουργού και υπουργών ως του τελευταίου κρατικού οργάνου...
Αυτό το συμπέρασμα εξάγεται απο ξένους ειδικούς (πήραμε μιά γεύση τι λένε για εμάς οι ξένοι στους τηλεοπτικούς "φακέλους" του Παπαχελά) που αναλογίζονται με έκπληξη πως μία χώρα και ένας λαός που περιέπεσε σε...
 πλήρη αποσυναρμολόγηση και εκτροχιάστηκε ως ατμομηχανή, οργάνωσε τους τελειότερους και πιό καλαίσθητους ολυμπιακούς αγώνες και κατέκτησε ευρωφουτμπολ και ευρωβίζιον... Άσε τους 2.000 Έλληνες καθηγητές και ερευνητές σε αμερικάνικα πανεπιστήμια, αλλά είπαμε έξω πάμε καλά, εδώ τα σκατώνουμε... Κι΄όμως απο τη δεκαετία του 60 υπάρχουν δείγματα καφρισμού, όπως εκείνο του χωροφύλακα προς την Κατίνα Παξινού "δε μπα να σαι και η Μάγια Μελάγια...", που σήμερα μπορεί να μεταφερθεί "δε μπα να σαι και η Μενεγάκη"!
Πίνακας του Φώτη Κόντογλου:
- Τί σκέφτεσαι ορέ Λάμπρο;
- Ότι άδικα χύσαμε το αίμα μας κι΄εμείς και οι αρχαίοι...
Περισσότερα και θύμησες Κωνσταντίνου Καραμανλή και Ανδρέα Παπανδρέου...

8 σχόλια

  1. ΑΚΌΜΑ ΝΑ ΞΕΒΟΥΛΩΣΕΙΣ ΤΑ ΣΚΑΤΟ
    ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΨΑΜΠΕΛΟΜΟΥΝΟ
    απο το ΜΠΟΥΜΜΜΜΜΜ !!!!
    -πανε σε κανένα Κτηνίατρο πασόκ.

    ΡΕ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΚΑΦΡΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ
    ΚΑΙ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚ-ΜΜΕ ?

    Βόμβα με με δωροδοκία του πρώην βουλευτή του Κ.Σημίτη, του Ν.Φλώρου με 7εκ. ευρώ

    Τεράστιο σκάνδαλο με τον πρώην βουλευτή του εκσυγχρονιστή του ΠΑΣΟΚ Κ.Σημίτη, τον Νίκο Φλώρο προκύπτει από τις καταθέσεις του αφού φέρεται να πήρε μίζα 7εκ. ευρώ(!!!) από επιχειρηματία και μάλιστα αθωώθηκε από το ελεγκτικό συνέδριο!

    Την αποκάλυψη έκανε...
    ο γενικός επίτροπος του ελεγκτικού συνεδρίου Γ.Σχοινιωτάκης στην εκπομπή του Μάκη Τ. χθες αργά το βράδυ. Ο Φλώρος ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Λάρισα και ο γιος του άλλου υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γ.Φλώρου!

    Το θέμα πήγε στην δικαιοσύνη και στο ελεγκτικό συνέδριο που αθώωσε σκανδαλωδώς τον βουλευτή. Τώρα όμως που το θέμα επανέρχεται μάλλον θα χάσει και αυτός την κομματική ιδιότητα.
    Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το έκανε για να βοηθήσει έναν επιχειρηματία στις χρηματιστηριακές του συναλλαγές και πως το ποσό δεν είναι δικό του.

    ΩΩ....ΜΠΟΧΑ..3 ΔΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ. !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...

    "Χρήματα υπάρχουν"-->"Λεφτά υπήρχαν"

    "Η Ελλάδα δεν ζητάει βοήθεια"--> Ένταξη στον μηχανισμό στήριξης

    "Η Ελλάδα δεν θα φύγει από το Ευρώ. Δεν υπάρχει φόβος να χρεοκοπήσει η χώρα"--> Εδώ συμπληρώστε ότι θέλετε. Κοντός ψαλμός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρόμπες έχουμε γίνει στο εξωτερικό, ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ 5-6 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ PRESS ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ.
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ ΧΑΦΙΕΔΟΥΛΗ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ ΓΕΙΑ ΧΑΖΟΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΟΜΟΡΦΗ.
    ΣΠΥΡΟ ΔΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΛΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΦΑΣΚΕΛΩΚΟΥΚΟΥΛΩΣΤΑ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ.
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΕΡΝΑ ΚΑΛΑ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΕΡΝΑΩ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΓΑΛΟΥΓΗΘΗΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΩ,.
    ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.
    ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΤΑΞΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΔΗΛ. ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ.
    ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΘΡΟ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΘΡΟ.
    ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ Κ.Κ.Ε.
    ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΟΙ.
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΓΗΡΑΙΑ ΗΠΕΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σήμερα άκουσα ότι εκεί στην παραλία που ήταν η γκρεμισμένο κτίριο της φαντασίας θα γίνει πάρκο. Πολύ καλή ιδέα και την επικροτώ, αλλά δεν ήξεραν, αυτοί που τα έλεγανν, που θα βρεθούν τα χρήματα.
    Εγώ ρωτώ αν πράγματι θα γίνει πάρκο? και από που θα βρεθούν τα χρήματα?
    Λέτε αυτά θα βρεθούν από τις ήδη περικοπές των μισθών δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι κλέφτες ήταν λήσταρχοι που κατάκλεβαν πλούσιους και φτωχούς (φακίρ-φουκαρά κατά την ορολογία της εποχής). Οι αρματολοί (ή αρματωλοί κατ'άλλους), ήταν διωρισμένοι από τον Οθωμανό ένοπλοι με καθήκον το κυνήγι των πρώτων (κλεφτών)και την προστασία του λαού. Μετά την δημιουργία του Ελληνικού κράτους, όλοι μαζί μαζεύανε τα αρχαία μάρμαρα του πίνακα του άρθρου και τα κάνανε καλής ποιότητας ασβέστη στα καμίνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΑΝΣ ΑΪΧΕΛ (πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας):

    «Η Ελλάδα μπήκε στην ΟΝΕ με το «σπαθί της»»

    Μεγάλες ευθύνες για το οικονομικό ναυάγιο της Ελλάδας ρίχνει στην κυβέρνηση της ΝΔ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Χανς Άϊχελ. Ο πολιτικός που ήταν από τους πρωταγωνιστές να μπει η Γερμανία στην ευρωζώνη, δηλώνει ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις πως η Ελλάδα παραποίησε στοιχεία, ή τουλάχιστον δεν παραποίησε όσο άλλοι προκειμένου να μπει στη ζώνη του ευρώ.

    ΕΡ: Τι πιστεύετε ότι πήγε λάθος στην Ελλάδα και ποιος ο ρόλος των κερδοσκόπων στην οικονομική κρίση;


    - Πιστεύω ότι στην Ελλάδα μεγάλο ρόλο για τα όσα βλέπουμε σήμερα, έπαιξε η τελευταία κυβέρνηση των συντηρητικών της ΝΔ, η οποία αύξησε τρομερά το δημόσιο χρέος, διόγκωσε τον κρατικό μηχανισμό και με το χρέος αυτό εξαπάτησε την Ε.Ε. Άλλα έλεγαν πριν από τις εκλογές και άλλη ήταν η πραγματικότητα που είδαμε έπειτα από αυτές. Οι κρατικές δαπάνες ξέφυγαν από κάθε έλεγχο. Ενώ μας έλεγαν ότι το χρέος έφθανε στο 6%, τελικά ανακαλύψαμε ότι ήταν πάνω από το 12%. Την κατάσταση αυτή εκμεταλλεύθηκαν και οι κερδοσκόποι, οι οποίοι και όξυναν την κρίση. Εάν όμως δεν υπήρχε το τρομερό αυτό δημόσιο χρέος της Ελλάδας, οι κερδοσκόποι δεν θα είχαν την ευκαιρία αυτή. Η Ελλάδα τους άνοιξε την πόρτα. Και μέσω της Ελλάδας, χτυπούν τώρα την ευρωζώνη και συνολικά την Ευρώπη.

    ΕΡ: Διατελέσατε υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας την περίοδο καθιέρωσης του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος. Πιστεύετε ότι η Ελλάδα προκειμένου να εισέλθει στην ευρωζώνη, παραποίησε οικονομικά στοιχεία; Και αν ναι, ήταν μόνον η Ελλάδα που έκανε κάτι τέτοιο;

    - Εγώ δεν μπορώ να πω ότι η Ελλάδα παραποίησε στοιχεία. Δεν υπάρχουν αποδείξεις. Αντίθετα, μπορώ να πω ότι την εποχή εκείνη, η Ελλάδα έκανε πολύ μεγάλες προσπάθειες στον οικονομικό τομέα, προκειμένου να γίνει ισότιμο μέλος της ευρωζώνης. Όμως και τότε δεν εκπλήρωνε ένα κριτήριο: αυτό του συνολικού χρέους, το οποίο ήταν στο 60% (σ.σ. σήμερα- 130%!!!!). Η Ελλάδα όμως δεν ήταν μόνη της στην κατάσταση αυτή. Το ίδιο συνέβαινε και σε χώρες όπως η Ιταλία και το Βέλγιο. Γενικά μπορώ να πω ότι η ελληνική στατιστική δεν είναι καλή. Ούτε και η φορολογική πολιτική. Για εμένα είναι σίγουρο ότι η Ελλάδα εξαπάτησε τους εταίρους της το 2009. Δεν γίνεται να λες πριν από τις εκλογές ότι το έλλειμμα είναι 6% και μετά να ανακαλύπτουμε ότι είναι μεγαλύτερο του 12%. Αυτό είναι εξόφθαλμη εξαπάτηση. Είναι πρωτοφανές. Να τονίσω και κάτι ακόμη. Η Ελλάδα την εποχή ένταξης στο ευρώ, παρουσίασε τα οικονομικά της στοιχεία στην Επιτροπή, αλλά και στην ΕΚΤ. Τα δύο αυτά όργανα εξέτασαν πολύ καλά τα στοιχεία και αυτοί ήταν που έδωσαν την έγκρισή τους για ένταξη της Ελλάδας στην ευρωζώνη. Δεν υπάρχει καμιά απόδειξη ότι η Ελλάδα «μαγείρεψε» τα οικονομικά της στοιχεία.


    ΔΕΞΙΑ - Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση