GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εφημερίδεεεεεες‏...

5 σχόλια

  1. ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΠΙΚΑ ΞΥΠΛΗΜΑΤΑ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΩΛΟΥ.

    ΤΟΛΜΟΥΝ ΤΑ MEGA πουταναρια.
    και οι ΠΡΩΤΟ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ παμπουκαίοι.
    -------------------------------
    Aμα είναι..γραφτό σου, να είσαι Οικογενειακός Μαλακισμένος,
    όλα γίνονται !!!

    ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
    Οι Τούρκοι το λένε “Ανά νταν μπαμπά νταν”.
    Οι πράκτορες του αγγλοσαξονισμού “παπανδρεϊσμό”.“Θα πραγματοποιήσει τον ΗΘΙΚΟΝ ΚΑΘΑΡΜΟΝ. Θα παύσει το κράτος να είναι επιχείρησις του Κόμματος.
    Οι καταχρασταί του δημοσίου χρήματος θα αποκαλυφθούν και θα τιμωρηθούν. Το δημόσιον χρήμα θα γίνει ιερόν και θα χρησιμοποιείται μόνον δια τας ανάγκας του έθνους και του λαού”.ΓΑΠ 1950 ___________

    ΠΑΡΟΝ.
    Ο άνθρωπος νομίζει οτι κυβερνάει την χώρα.. χα χα χα χα...
    Σοσιαλισμός απο πάγκαλο,βαγγέλα,λοβέρδογερολουναμπιρμπιξυρογιανακους και τα μυαλά στα κάγκελα.
    βουλιάζουμε λόγω ανυπαρξίας κράτους και αυτοί λένε ότι μας σώζουν !!!

    ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ.
    Δωστε σε 99 Ελληνες την δυνατοτητα να γραψουν “πεντε αραδες” για την παρουσα οικονομικη κατασταση της χωρας (κατα προτιμηση μη πτυχιουχους, απλα εργαζομενους).

    Βαλτε και τον παριστανοντα τον Πρωθυπουργο (απαλλαγμενο απο Συμβουλους), να συνταξει και αυτος τις αποψεις του, με λιγα λογια…Αυτες τις 100 τον αριθμο εκθεσεις οικονομικων “ιδεων”, αποστειλτε της σε ενα Οικονομικο Πανεπιστημιο της Χωρας (χωρις οι εξεταστες να γνωριζουν το ακριβες της αξιολογησεως τους), απλα να μας υποδειξουν ποια απο τις εν λογω αναλυσεις θα ειναι η χειροτερη…
    Εσεις ποια θα λετε ???
    Εγω εικαζω οτι θα ειναι αυτη του “εξ απαλων ονυχων”,
    το ακουσαμε ΚΑΙ ΑΥΤΟ…

    ΜΕΛΛΟΝ.... .. ... ....
    δεν υπάρχει άλλος τόσο Μαλάκας.
    Εξαντλήθηκαν τα αποθέματα του εργοστασίου .......ΤΕΛΟΣ ________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Η κρίση δημιουργεί ευκαιρίες , λένε κάποιοι ..ΝΑΙΙΙΙΙΙ.....
    ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ.

    Ούτε η Θάτσερ δεν θα είχε σκεφθεί τέτοια εργασιακά μέτρα

    Βόμβα στα θεμέλια των εργασιακών σχέσεων και λάδι στη φωτιά της κοινωνικής έκρηξης, βάζει το προεδρικό διάταγμα Λοβέρδου για τις αποζημιώσεις, τα όρια απολύσεων και τον κατώτατο μισθό για νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας.

    Ο Λοβέρδος και η κυβέρνηση εμφανίζονται βασιλικότεροι του Βασιλέως βάζοντας ακόμη πιο σκληρούς όρους από αυτούς που ζητά το ΔΝΤ, ενώ δεν τολμούν να πάνε το νομοσχέδιο στην Βουλή και επιχειρούν να το περάσουν με Προεδρικό Διάταγμα

    Για αιτία πολέμου μιλά η ΓΣΕΕ και δρομολογεί προσφυγή στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.

    Το πιο δραματικό είναι το καθεστώς που θα ισχύσει για τις απολύσεις και τις αποζημιώσεις σε μια χρονική στιγμή που είτε υπάρχει πρόβλημα είτε όχι οι εταιρείες προχωρούν σε απομακρύνσεις υπαλλήλων. Πλέον η… σοσιαλιστική κυβέρνηση τους κάνει ένα ακόμη δώρα, δίνοντάς τους ελευθερία κινήσεων σε όλα.

    Αυξάνει από 2% σε 5% το όριο των απολύσεων, οπότε δίνει το πράσινο φως για υπερδιπλάσιες απολύσεις κάθε μήνα, απ’ ότι ίσχυε μέχρι σήμερα.

    Δίνει τη δυνατότητα στους εργοδότες να πληρώνουν μέχρι και το μισό (50%) της αποζημίωσης που θα κατέβαλαν μέχρι σήμερα. Συγκεκριμένα, εργοδότης που προειδοποιεί τον εργαζόμενο 4 μήνες πριν ότι θα τον απολύσει, μπορεί να του καταβάλει το 50% της αποζημίωσης που θα λάμβανε κανονικά. Αν δεν τους προειδοποιήσει, δηλαδή η απόλυση είναι ξαφνική τότε θα τους πληρώσει όλη την αποζημίωση. Συγκεκριμένα προβλέπεται:

    1, Σύμβαση μισθωτού με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου, διάρκειας πέραν των δύο μηνών, δύναται να καταγγελθεί κατόπιν προηγούμενης έγγραφης προειδοποίησης του εργοδότη, ως εξής:

    α) Για υπαλλήλους που έχουν υπηρετήσει από δύο (2) μήνες ως δέκα (10) χρόνια, απαιτείται προειδοποίηση ένας (1) μήνας πριν την απόλυση,

    β) Για υπαλλήλους που έχουν υπηρετήσει από δέκα (10) χρόνια συμπληρωμένα ως δεκαπέντε (15) χρόνια, απαιτείται προειδοποίηση δύο (2) μηνών πριν την απόλυση

    γ) Για υπαλλήλους που έχουν υπηρετήσει από δεκαπέντε (15) χρόνια συμπληρωμένα ως είκοσι (20) χρόνια , απαιτείται προειδοποίηση τριών (3) μηνών πριν την απόλυση.

    δ) Για υπαλλήλους που έχουν υπηρετήσει από είκοσι (20) χρόνια συμπληρωμένα και άνω, απαιτείται προειδοποίηση τεσσάρων (4) μηνών πριν τη λύση της σύμβασης ή της σχέσης εργασίας.

    Μαύρα τα μαντάτα και για τους νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας αφού θα πληρώνονται με ποσοστό από 70% έως 85% του βασικού μισθού, ήτοι από 515 ευρώ έως 629 ευρώ. Φτηνή εργασία δηλαδή για χιλιάδες νέους οι οποίοι…. υποβιβάζονται από “γενιά των 700 ευρώ” σε “γενιά των 500”. Φυσικά τα λιγότερα χρήματα θα λαμβάνουν όσοι εντάσσονται στις ειδικές συμβάσεις μαθητείας τις οποίες θα έχει την ευχέρεια να βγάζει ο εργοδότης.

    Το συμπέρασμα είναι ότι ανατρέπονται όλα για χάρη δήθεν της φθηνότερης εργασίας και ανταγωνιστικότητας. Πρόκειται καθαρά για δωράκι στους εργοδότες οι οποίοι θέτουν σε ομηρεία χιλιάδες εργαζόμενους και τους θέτουν διλήμματα όπως “σκάσε και δούλευε” αφού έτσι κι αλλιώς τα μισά λεφτά θα πάρεις για αποζημίωση και ο αντικαταστάτης θα πληρώνεται με 500 ευρώ.

    Εύγε, ούτε η Θάτσερ δεν το είχε σκεφτεί.

    !!!!!Φλερτάρουν επικίνδυνα με την Λαϊκή έκρηξη…δεν θέλω να πιστέψω το ενδεχόμενο..πως το επιδιώκουν κιόλας…
    ------------------------------
    Κινδυνεύει η Δημοκρατία στον Ευρωπαϊκό νότο…από τα οικονομικά μέτρα…είπε ο Μπαροζο..
    χτες στην Ισπανία.

    Ερώτηση: δηλαδή αυτά τα σαΐνια που τα προτείνανε….δεν το σκεφτήκανε καθόλου αυτό..?
    εκτός και αν τεσταρουν τα όρια…!.. για να κανουν την επομενη κίνηση..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Πρόεδρε ιδού το πήδημα,ιδού και τα Προεδρικά Διατάγματα


    ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΑΡΙΘ…..
    “Ρυθμίσεις Εργασιακών θεμάτων για τις ανάγκες εφαρμογής
    προγράμματος σταθερότητας της Ελληνικής Οικονομίας.”

    Αρχισε η φάμπρικα των Προεδρικών Διαταγμάτων τα οποία... με την υπογραφή των αρμοδίων υπουργών και του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας καθίστανται αυτομάτως νόμοι του κράτους άμα τη δημοσίευσή τους στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

    Εχοντας υπ' όψιν τα εξής ...αποφασίζομεν και διατάσσομεν!
    Κι όμως αυτό ακριβώς ισχύει στην Ελλάδα του 2010 που το πολίτευμά της εξακολουθεί να είναι η ΠροεδρευομένηΚοινοβουλευτική Δημοκρατία.

    Η κομματική πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ συνεπικουρούμενη από την κυρία Ντόρα και λοιπούς συγγενείς ψήφισε στα τυφλά και με τρεις μόνο ενστάσεις το μνημόνιο της τρόικας και παρέδωσε ένα ολόκληρο λαό στη Σκύλα και στη Χάρυβδη.
    Ενας λαός που δεν έκλεψε,δεν πήρε μίζες,ούτε καν δωράκια στην ονομαστική του εορτή,ένας λαός που κατέβαλε φόρους και εισφορές πριν ακόμα πάρει στα χέρια το μισθό του υποχρεούται τώρα να καλύψει τα κλεμμένα και των κυβερνώντων αλλά και των αφεντικών του ιδιωτικού τομέα που κι αυτά άρμεγαν κανονικότατα τα δημόσια ταμεία!

    Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας ήρθε η ώρα σας,να δείξετε ότι υπάρχετε κι ότι αφουγκράζεστε τη λαϊκή αγανάκτηση.Να δείξετε ότι δεν είστε διακοσμητικό στοιχείο του πολιτεύματος για γιορτές και πανηγύρια μόνο.Γυρίστε πίσω ανυπόγραφα τα κατασκευάσματα της τρόικας και των ντόπιων υποτακτικών τους.Αναγκάστε τους να καταλάβουν τα εγκλήματα που σκαρώνουν στο όνομα δήθεν της σταθερότητας της Ελληνικής Οικονομίας.Υποχρεώστε τους να κατάσχουν τα χρήματα και τα ακίνητα από όλους αυτούς τους μεγαλόσχημους πρώην και νυν υπουργούς,παρατρεχάμενους,ημετέρουςκαι κουμπάρους.

    Κύριε Πρόεδρε είναι βέβαιον πως αυτά τα μέτρα θα οδηγήσουν τον κόσμο σε εξαθλίωση και ως εκ τούτου σε κοινωνικές αναταραχές.
    Βάλτε μια κόκκινη γραμμή στην κατηφόρα που 'χουν πάρει τα τσακάλια της παγκοσμιοποίησης.

    Αν αφήσετε την τύχη μας και την τύχη της χώρας στις ορέξεις των Παπακωνσταντίνου,Λοβέρδου και του Γιωργάκη θα επαληθευθεί άμεσα η κυρία Ψαρούδα στα όσα είχε πει (για περιορισμό των συνόρων και της Εθνικής μας κυριαρχίας) κατά την πρώτη ορκωμοσία σας.
    Κύριε Πρόεδρε ιδού το πήδημα,ιδού και τα Προεδρικά Διατάγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαμαρας, το ΠΑΣΟΚ δεν μπορει να βγαλει την χωρα απο την κριση και αυτο αν ισχυει και το πιστευει ειναι πολυ σοβαρο και αφορα την σωτηρια και την επιβιωση της χωρας οποτε εγω ο βλακας ρωτω. Αρα εσεις μπορειτε και αφου μπορειτε γιατι δεν ζητατε στν βουλη εδω και τωρα την παρατηση της κυβερνησης για να σωθει η χωρα απο μια κυβερνηση που δεν μπορει να κανει τιποτα, εχτετε λοιπον μεγαλη ευθυνη οταν μας λετε αυτα τα πραγματα. Αλλο εαν δεν σας ακουσει η κυβερνηση, εσεις θα εχετε εκτελεσει το καθηκον σας και δεν θα φερετε καμια ευθυνη απεναντι στον λαο και το εθνος. Οχι παιδια αλλα πολιτικα ντερτιπια, καθαρες κουβεντες και ακομη περισσοτερο καθαρες λυσεις.
    Εαν εχετε δυσκολια ρωτηστε τον Πρετεντερη θα σας πει τον τροπο να το πραξετε, ξερει αυτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είμαστε… ΠΑΣΟΚ, ούτε «εξαπτέρυγα»

    Δεν αρνηθήκαμε να «βάλουμε πλάτη» για να στηρίξουμε τις προσπάθειες ανόρθωσης της χώρας. Δεν κάναμε ό,τι έκανε το ΠΑΣΟΚ πέρσι το Μάρτιο, όταν ήταν στην Αντιπολίτευση και ο τότε Πρωθυπουργός ζητούσε απ’ όλα τα κόμματα συναίνεση σε μια πολιτική τομών για να αποφευχθεί η κρίση. Όταν τότε του γύρισαν όλοι την πλάτη. Ανάμεσά τους ήταν και κάποιοι που όταν τους ζητούσε συναίνεση τότε τον αποδοκίμαζαν.
    Και σήμερα, οι ίδιοι, αυτό-προσφέρονται να βάλουν πλάτη στο ΠΑΣΟΚ για πολύ χειρότερα μέτρα! Δεν στήριζαν τα πολύ πιο ήπια μέτρα των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας.

    Και τώρα στηρίζουν ενθέρμως τα πολύ πιο επαχθή μέτρα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ… Γι’ αυτό και έχουν κερδίσει επάξια τον τίτλο των «εξαπτέρυγων» του ΠΑΣΟΚ…

    Δεν διστάσαμε να πούμε όχι στο «μονόδρομο» που οδηγεί κατευθείαν σε μεγαλύτερη ύφεση, μεγαλύτερα ελλείμματα, μεγαλύτερο χρέος και χειρότερα μέτρα χωρίς προοπτική.

    Δεν είμαστε ΠΑΣΟΚ εμείς, πρώτα να ψηφίζουμε κι ύστερα να προσπαθούμε να αλλάξουμε ό,τι μόλις ψηφίσαμε…

    Δεν είμαστε ΠΑΣΟΚ εμείς, για να κάνουμε οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων, χωρίς να σκεπτόμαστε ότι υπάρχουν συμπολίτες μας που δεν θα αντέξουν τον ισοπεδωτικό και άδικο αυτό καταμερισμό.

    Δεν είμαστε ΠΑΣΟΚ εμείς, για να δηλώνουμε χωρίς ντροπή δημόσια, ότι η μείωση των μισθών και των συντάξεων θα φέρει δήθεν και μείωση τιμών στα ράφια, για τον Έλληνα καταναλωτή. Και τώρα, αντίθετα, βλέπουμε τον πληθωρισμό, όχι μόνο να μην πέφτει, αλλά και να εκτινάσσεται πάνω από 5,5% για πρώτη φορά εδώ και χρόνια…

    Να το κατόρθωμά τους, πέτυχαν το χειρότερο: Ύφεση, Πληθωρισμό και Ανεργία ταυτόχρονα!
    ANΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ. σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση