GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρατζαφέρης υπέρ Βουλγαράκη...

Από το http://espresonews.blogspot.com/ Αν και τελικά παραπέμπεται στην Προανακριτική ο Γιώργος Βουλγαράκης, πήρε τα περισσότερα «όχι» χθε...

Από το http://espresonews.blogspot.com/

Αν και τελικά παραπέμπεται στην Προανακριτική ο Γιώργος Βουλγαράκης, πήρε τα περισσότερα «όχι» χθες από την μυστική ψηφοφορία που στήθηκε στη Βουλή μετά την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για παραπομπή 6 πρώην Υπουργών στην προανακριτική για τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών τους γύρω από το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου.
Ο πρώην Υπουργός Γ . Βουλγαράκης εμφανίστηκε χθες στην Βουλή και...
 ξεκαθάρισε με στοιχεία πως δεν έχει καμιά ευθύνη για το Βατοπέδι. Δεν ξέρουμε αν όσα ισχυρίστηκε ο πρώην Υπουργός έγιναν πιστευτά στην κοινωνία στην πτέρυγα του ΛΑΟΣ πάντως έγιναν σε σημείο που ο πρόεδρος του κόμματος μετά την τοποθέτηση του πρώην υπουργού ζήτησε από το πρόεδρο της Βουλής το λόγο για να υπερασπιστεί το κ. Βουλγαράκη.
« Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παραπέμψατε εις την κοινωνική απαξίωση του εκλογικού σώματος το Γ. Βουλγαράκη..τον παραπέμψατε και σήμερα τον χειροκροτήσατε δεν είναι σχήμα οξύμορο και αντιφατικό;» υπογράμμισε ο Γ. Καρατζαφέρης και προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα την υπεράσπιση στον πρώην Υπουργό σημείωσε με νόημα « Μέσα σας τι έιναι ο Βουλγαράκης , αν είναι αθώος τότε κάκιστα δεν τον βάλατε στο ψηφοδέλτιο, κάκιστα χθες δεν ήταν στο Συνέδριο…. Εμείς ξεκαθαρίσαμε είμαστε άλλο κόμμα και μολαταύτα είπαμε στο Βουλγαράκη δεν θα βρούμε κάτι είναι αυτό που είπε ο άνθρωπος περιρρέουσα ατμόσφαιρα , χρειάζεται αίμα στην αρένα άντε να ρίξουμε το Βουλγαράκη που είναι ο πιο επώνυμος… τι στο καλό βρέθηκε ρε παιδιά , δύο εξεταστικές έγιναν βρήκανε αυτό το τόσο; Γιατί αυτή τη στιγμή τον άνθρωπο τον βάζουνε σε μια περιπέτεια γιατί τον εξευτελίζουν στο εκλογικό του σώμα;»

11 σχόλια

  1. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΝΤΟΡΑΚΗΣ .
    ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΕΛΛΟΣ…

    Ένας πολιτικός αδίστακτος ,ένας αδηφάγος , ένας άεργος ,ένας άπληστος .
    Ματαιόδοξος, αλαζόνας, υπερφίαλος,ντορό- γλείφτης, οικονομισάριος.
    Εκείνο που με εκνευρίζει δεν είναι το απύθμενο θράσος του Βουλγαράκη-ντορακη , αλλά ότι υπάρχουν ΜΑΚΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που τον υποστηρίζουν και τον θεωρούν αξιόλογο, το απόβλητο της πολίτικης,που πελεκησε καθε ενοια ηθικης.

    Δηλαδή τι άλλο έπρεπε να κάνει το ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ και δεν το έκανε?
    Πόσα έπρεπε να φάει ακόμα αυτός ο αχόρταγος και η αδίστακτη παρέα του?
    Αεί να χαθείτε από τα μάτια μας ξεπουλημένα,ξεφωνημενα,ξευτηλισμενα ντοράκια, εσείς και όλοι οι υποτακτικοί της πολιτικής μαφίας που κυβέρνησε και κατέστρεψε την χωρά.

    Φτου σας αναλγητοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ME AYTOYΣ TOYΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΟΤΕΡΟ-ΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ - ΝΤΟΡΑΚΗ, ΤΟΝ ΑΡΟΥΛΗ , ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΠΟΥΛΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.

    ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΟΜΩΝ ΑΡΠΑΧΤΩΝ.

    ΟΙ ΣΥΓΡΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΛΟΙ ΚΑΙ ΑΦΡΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ,ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ.

    ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΟΥΦΗΞΑΝ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΝΤΟΡΑΚΗΣ. ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΕΛΛΟΣ…

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΧΡΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ, ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΓΡΑΨΕΙ ΚΕΛΙ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟ ΜΕ ΘΕΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΣΙΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ ΑΣΚΟ ΤΗΣ ΜΗΔΕΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΠΙΔΕΙΞΙΟΜΑΝΙΑΣ-ΑΕΡΟΛΟΓΙΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑΣ-ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Ο ΒΑΡΥΣ ΚΑΙ ΑΣΗΚΩΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΝΟΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ.
    ΤΩΡΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΤΗΣ Ν,Δ.

    ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ ΤΥΠΟΥ ΝΤΟΡΑΚΗ , ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ,ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ,ΑΡΟΥΛΗ, ΠΑΥΛΙΔΗ , ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ.

    ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΕΡΓΟΙ ΟΣΦΙΟΚΑΠΤΕΣ (ΝΥΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ )ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΘΕΡΕΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , TΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ,ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΨΑΧΝΕ ΣΤΟ ΚΩΛΟΝΑΚΙ.

    ΕΛΕΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ.!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΒΡΕ ΑΧΡΕΙΟΙ…

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΓΓΥΣ ΓΑΡ...ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ
    ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ !!!

    ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ
    ΚΑΙ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΟ ΕΒΓΑΛΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1821.

    ΑΗΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΕΜΕΤΟΥ __________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥΣ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΑΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

    ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΤΥΠΟΙΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΪΣΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΑ TOY ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΟΡΒΑΝΑ , ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ...

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑΣ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ , ΤΟ ΔΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΩΡΩΜΕΝΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΘΩΟΣ.
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΕΓΑΛΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.

    ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ (ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΦΣΟΡ) ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΓΗΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟ-ΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΚΥΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έντυπη Έκδοση
    Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία,
    Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010.

    Καυτή αλληλογραφία Ντόρας και Βουλγαράκη με Siemens
    Της ΓΙΑΝΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ.

    Σε... ειδικό πρέσβη επί τιμή για τις ελληνογερμανικές σχέσεις είχαν μετατρέψει κάποια μέλη της προηγούμενης κυβέρνησης τον άλλοτε ισχυρό άνδρα της Siemens Μιχ. Χριστοφοράκο.
    Δύο επιστολές των πρώην υπουργών Δημόσιας Τάξης Γ. Βουλγαράκη και Εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη αποδεικνύουν τις θερμές σχέσεις τους με τη Siemens! Αποτελούν μέρος της δικογραφίας και βρέθηκαν στο πλούσιο πλέον αρχείο του άλλοτε ισχυρού άνδρα της γερμανικής εταιρείας, που έχει κατασχεθεί από τους δικαστές που διερευνούσαν την υπόθεση τα προηγούμενα χρόνια...

    Πρόσκληση σε υπουργό
    Η «Κ.Ε.» δημοσιεύει σήμερα έγγραφο του Γ. Βουλγαράκη, που φέρει ημερομηνία 26 Ιουλίου 2005 με το οποίο απευθύνει πρόσκληση στον ομόλογό του υπουργό της Βαυαρίας Gunter Beckstein. Το περίεργο είναι ότι αυθημερόν με φαξ από το γραφείο του υπουργού η έγγραφη αυτή πρόσκληση στέλνεται στο... γραφείο Χριστοφοράκου και ειδικότερα στην Αικ. Τσακάλου, τη γραμματέα του. Και οι επαφές συνεχίζονται. Στις 3 Αυγούστου ο τότε βαυαρός υπουργός, με επιστολή του στον κ. Βουλγαράκη, δηλώνει ότι αποδέχεται την πρόσκληση και του επισυνάπτει σύντομο βιογραφικό. Και αυτά τα έγγραφα στάλθηκαν στο γραφείο Χριστοφοράκου και σήμερα είναι στα χέρια των ανακριτών, που κατέσχεσαν όλο το υλικό.
    Οι σχέσεις αυτές θα μπορούσαν, πάντως, να μην εντοπισθούν καν, αν ο Βουλγαράκης δεν ήταν αυτός που ουσιαστικά ως αρμόδιος υπουργός υλοποίησε τη σύμβαση του C4Ι... επίδικη σύμβαση κατά το κατηγορητήριο. Την ίδια περίοδο, σύμφωνα με καταθέσεις γερμανών κατηγορουμένων (Σίκατσεκ, Κουτσενρόιτερ), οι έλληνες αξιωματούχοι για να υλοποιήσουν τη σύμβαση για το σύστημα ασφαλείας ζητούσαν από τον Μιχ. Χριστοφοράκο μίζες 50 εκατομμυρίων ευρώ... Εκείνος έπειτα από πιέσεις -κατά τις καταθέσεις του Κουτσενρόιτερ- έδωσε τις μίζες σε τέσσερα ελληνικά υπουργεία. Αλλωστε, το 2005 φαίνονται να έχουν κατατεθεί από τα μαύρα ταμεία της Siemens ποσά πολλών χιλιάδων ευρώ στις εταιρείες, που είχαν ιδρυθεί γι' αυτό τον σκοπό, Fairways και Placid Blue. Είναι σίγουρο ότι η εξεταστική επιτροπή θα ερευνήσει τι σήμαιναν αυτές οι σχέσεις καλώντας ως μάρτυρα τον πρώην υπουργό, Γ. Βουλγαράκη.
    Στο αρχείο Χριστοφοράκου βρίσκεται, πάντως, και επιστολή της πρώην υπουργού Εξωτερικών, Ντόρας Μπακογιάννη (Μαρτίου 2006), που απευθύνεται στον πρόεδρο της γερμανικής εταιρείας Klaus Kleinfeld, ο οποίος είναι επίσης κατηγορούμενος για το σκάνδαλο...

    ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑΚΗΣ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΝΣ ,ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΜΑΣΕΣ ,ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ,ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 'Αλλη μια τούμπα του καρατζαφύρα.

    Υ.Γ. (άσχετο): Όσο πιό πολύ μπούτι δέιχνει η μπουμπούκα-μουσουργός-χορέυτρια κλπ, κλπ, τόσο πιό κόντα έρχεται στον next higher bidder. . . (καημένε βιβλιοπώλα τι σου μέλλεται να πάθεις. . .)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο κωλοτουμπας σκουπιδιαρης

    γαμησε τα

    χειροτερος και απο το πασοκ ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά κάνει ο Καρατζαφέρης και υπερασπίζεται τον Βουλγαράκη.
    Μοιάζουν, μια και οι δύο διαθέτουν μπολικα διαμερίσματα ο καθένας.
    Αν δεν βοηθηθούν μεταξύ τους ποιός περιμένουν να τους βοηθήσει;
    Η θλίψη μας δεν αφορά τόσο το Βουλγαράκη, όσο αφορά τον Καρατζαφέρη.
    Είναι πολύ μακριά η εποχή που φαινόταν ότι θα γινόταν άλλος.
    Και το ακόμα πιο θλιβερό είναι ότι τότε τον είχαμε πιστέψει και ειχαμε μάλιστα χαραμίσει και ψήφο για χάρη του.
    Καλά να πάθουμε οι ηλίθιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπραβο ρε τουρκόσπορε, Κολοτούμπα Καρατζαφέρ το έκανες ξανά το θαύμα σου, ανοιξες το στόμα σου και νομισες ότι ξέπληνες τον Βουλγαράκη. Αμ πού θα πάει βρε ψευταρά, καριόλη τού κερατά πού μου έκλεψες την ψήφο μου,εκλογές θά ξανάλθουν... Εγώ και καμια τριανταριά φίλοι από το καφενίο θα σε μαυρίσουμε παλιοπούστη ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΙΑ, σφογκοκωλάριε τού Αμερικάνικου παιντιού της Μαργαρετ και τού Ανδρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Α Η Δ Ι Α Σ Τ Ι Κ Ο περα για περα και σκετη απογοητευση.....
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση