GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Προσωπικά Δεδομένα" του κ. Στυλιανίδη...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη Έντυπο : Ένθετο εφημερίδας VETO Χρόνος : Κυριακή, 20 Ιουνίου 2010 Συνέντευξη : Του Βουλευτή της ΝΔ κ. Ευριπί...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Έντυπο: Ένθετο εφημερίδας VETO
Χρόνος: Κυριακή, 20 Ιουνίου 2010
Συνέντευξη: Του Βουλευτή της ΝΔ κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη στην Φαίδρα Ιατρού
Είπε ο πρώην υπουργός:
  • "Για να πετύχεις στη ζωή σου θα πρέπει να έχεις τη... δυνατότητα το πρωί να πίνεις καφέ και να παίζεις τάβλι με το βασιλιά και το βράδυ με το γύφτο". Καφέ μπορείς να πίνεις με τον οποιοδήποτε γιατί ως γνωστόν "η δουλειά τρώει τον αφέντη", αλλά για την πολιτική ανέλιξη δηλαδή μετρούν οι κοινωνικές συναναστροφές αποκλειστικά;
  • "Αν στη μάχη έχεις στο πιστόλι σου τρεις σφαίρες, την πρώτη να την έχεις για τον δειλό, την δεύτερη για τον προδότη και την τρίτη για τον εχθρό". Αν κι είναι προκλητικό ο εν λόγω πολιτικός να μιλά για προδοσία, μήπως θα ήταν πιο συνετό τη μία σφαίρα, την πρώτη, αντί να την κρατά για τον έρμο τον δειλό (π.χ. τον κουμπάρο του κ. Καραμανλή) να την έχει για την περίπτωση της αναγκαίας έσχατης λύσης της αυτοκτονίας;
  • "Η σκληρότερη τιμωρία για εκείνον που στο παρελθόν σε έχει αδικήσει, είναι να τον βοηθάς δημόσια όταν αυτός σε έχει ανάγκη". Τόσο ταπεινωτικός είναι εν τέλει;
  • "Όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει" αναφορικά με το φαγητό, γεγονός που διαπιστώνεται κι από τρυφηλές επισκέψεις του στα ένδοξα Παρίσια όταν ήταν υπουργός..
  • "Ήμουν και "ροκάς" και "καρεκλάς"".. Πραγματικά, ειδικά το "καρεκλάς" είναι καλό προσόν για υπουργό..
  • "Θα σας βλέπαμε να σέρνετε ένα χορό ή έστω να βρίσκεστε σόλο στην πίστα;" Αρκεί νομίζω που τον είδαμε να διασκεδάζει την ημέρα της δολοφονίας του μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου στα μπουζούκια. 
  • "Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής που έβλεπε ότι με "χτυπούσαν", μου "έστειλε" μια συμβουλή: "Στην πολιτική δίπλα σου κάθεται ο εχθρός κι απέναντι ο αντίπαλος. Σημασία έχει να δικαιώνεις αυτούς που σε εμπιστεύτηκαν". Σημασία έχει ποιός το λέει κ. Στυλιανίδη και ο κουμπάρος σας όσους τον στήριξαν τώρα τους κρεμά με την αναίτια σιωπή του. Εκ τούτου, είναι πιο φρόνιμο να μην τον παραπέμπετε ως συμβουλευτική πηγή. Επιπρόσθετα, όταν σεις ο ίδιος δηλώνετε στην εν λόγω συνέντευξη ότι δεν καταφέρατε να κάνετε τα βασικά στα υπουργεία που διευθύνατε, ποιόν απ' όλους δικαιώσατε;
  • Για την στρατιωτική του θητεία: "Ήμασταν η αντιαεροπορική κάλυψη του 4ου Σώματος Στρατού στον Έβρο και χειριζόμασταν τους ρωσικούς πυραύλους κάνοντας και λίγο πλάκα με τους τούρκους.. Εγκλωβίζαμε τα τουρκικά αεροπλάνα που πήγαιναν  να κάνουν υπερπτήσεις στην περιοχή της Θράκης και κάναμε πλάκα διότι τα μισά, που ήταν αμερικανικής κατασκευής είχαν συστήματα αυτοπροστασίας. Όταν, λοιπόν, καταλαβαίνανε ότι τους είχαμε εγκλωβίσει, γυρνούσαν πίσω. Τα άλλα μισά, που κατασκευάζονταν στην Τουρκία, ήταν τυφλά. Όταν αυτοί οι πιλότοι έβλεπαν τους άλλους να επιστρέφουν, πάθαιναν πλάκα. Κι εμείς το διασκεδάζαμε..." Διασκέδαζε μ' ένα εν δυνάμει πόλεμο που έληξε λόγω της παρέμβασης Κλίντον και σήμερα έρχεται να το παρουσιάσει ως μαγκιά και ηρωισμό.
  • "Ποιά ήταν η μεγαλύτερη χαρά που πήρατε από την πολιτική;" ερωτάται κι απαντά: "Ενώ επιτέλεσα σε δυο καίριοι υπουργεία, Παιδείας και Μεταφορών, ανέβασα την εκλογική μου δύναμη κατά 25%". Το γεγονός ότι αυξήθηκε η εκλογική του δύναμη, μήπως τυχόν υποδηλώνει την αρχή των πελατειακών σχέσεων με την οποία πορεύθηκε;
  • "Όμως, το υπ' αριθμόν ένα κοινωνικό μέτρο που δεν πρόλαβα, είναι να επαναφέρω το δημόσιο πρότυπο σχολείο σε όλους τους νομούς της Ελλάδος.. Να δημιουργήσω σχολεία όπου οι εκπαιδευτικοί θα είναι οι καλύτεροι της περιοχής και οι μαθητές θα μπαίνουν με ειδικές εξετάσεις για να γίνουν οι άριστοι και να φεύγουν με άλλη ταχύτητα μπροστά". Ειλικρινώς, αληθινώς καταθέτει ότι δεν πρόλαβε να κάνει κάποια πράγματα. Ούτε καν το υπ' αριθμόν ένα στην ατζέντα σχεδιασμού του. Στη συνέχεια όμως το χαλάει, καθώς αναφέρει παράδειγμα ακραίο που θα συνέβαλε στον κοινωνικό αποκλεισμό και σε φαινόμενα ρατσισμού οπότε καλύτερα από κάθε άποψη που δεν πρόλαβε.
  • "Έχετε αποφασίσει σε ποιό σχολείο θα εγγράψετε τα παιδιά σας; Aναζητώντας ένα καλό δημόσιο δεν βρίσκω το μοντέλο του προτύπου που σας περιγράφω. Αντιθέτω, βλέπω στην ιδιωτική εκπαίδευση να έχουν δημιουργηθεί που έχουν τέτοιου είδους χαρακτηριστικά. Το κριτήριο της επιλογής μου είναι ένα: που μπορούν να πάρουν στέρεες βάσεις ελληνικές παιδείας..". Έχει σημασία που το αναφέρει ο εν λόγω βουλευτής, που διετέλεσε υπουργός Παιδείας και έχει και εκπαιδευτικούς γονείς. Κατακαημένη ελληνική Παιδεία..
  • Σχολιάζοντας το φακελάκι για το δίπλωμα, "είναι όντως ένα από τα τρία πιο άθλια ρουσφέτια που μαστίζουν την ελληνική κοινωνία". Τα υπόλοιπα 2, αλήθεια, ρουσφέτια ποιά είναι;
  • "Όταν είσαι υπουργός, είναι τέτοιο το σύστημα που σε βάζει στη γυάλα". Αστείο επιχείρημα, μόνο αν σκεφτεί κανείς τη διαδρομή "μπουζούκια-γήπεδο".
  • "'Έμαθα ότι γεννήθηκε το παιδί. Τώρα έχεις 3. Πάρε το Υπουργείο Παιδείας." του είπε στο τηλέφωνο ο Καραμανλής, δείγμα του τρόπου και της στρατηγικής που μοίραζε τα υπουργεία στους κολλητούς του.
  • "Την ιστορική αλήθεια οφείλεις να την λες για να μην ξαναγίνονται παρόμοια λάθη". Συμφωνώ απολύτως, γι' αυτό γράφω το συγκεκριμένο κείμενο. Ο κουμπάρος όμως του κ. Στυλιανίδη, έχει υπόψιν του αυτή τη ρήση;

12 σχόλια

  1. Οπως εχουν τα πραγματα τωρα αγαπητοι μου, μια δημοσια εκκληση στον αξιοτιμο κ.Παλαιοκωστα,δραπετη των φυλακων Κορυδαλλου,ειναι επιτακτικη αναγκη.

    Αξιοτιμε κ.Παλαιοκωστα,σε παρακαλουμε ,σε ικετευουμε,δωσε μας την διευθυνση του πιλοτου του ελικοπτερου που σας ελευθερωσε ,και την εταιρεια ελικοπτερων που ενοικιαζει ελικοπτερα (ακομα) και σε αλβανες,χωρις να ζητησει τα στοιχεια τους!!

    Παρακαλουμε,σας ικετευουμε,τη χρειαζομαστε αυτη την διευκολυνση.

    Να νοικιασουμε ενα ελικοπτερο να το φορτωσουμε με καμμια βομβα Ναπαλν,(η εστω με καμμια κατοστη κιλα μπαρουτι),και να ..περιμενουμε.
    Οταν δουμε οτι εχει μαζωξη η αλητοσυμμορια πασοκο-σκυλια,να παμε απο πανω και μπαμ! να μην αφησουμε ποδαρι πασοκοσκυλαιικο.

    Μετα εχουμε και το μπουρδελο /χαμαιτυπειο Χαρ.Τρικουπη η Ιπποκρατους και ξανα τα ιδια ..
    Να μην μεινει ποδαρι πασοκ-σκυλια..

    Ελατε αξιοτιμε κ.Παλαιοκωστα,βοηθησε το λαο!!

    Ξερουμε,ξερουμε,εσεις .."τυχαια" αποδρασατε!
    Κανατε ηλιοθεραπεια πανω στην ταρατσα των φυλακων,και τοτε εντελως τυχαια περασε η φιλη σας και σας πηρε..
    Το ξερουμε το ξερουμε αυτο..
    Η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια,μας ..ενημερωσε!
    Εφταιγε η ..διαλυση της αστυνομιας!
    Που την ..καταφερε η Ν.Δ (του κ.Καραμανλη,οπως ελεγε και το βλακογιοργο)...

    Ενω τωρα με μια βομβα ακομα και μεσα στο υπουργειο δημ.ταξης ,ειναι ..Οργανωση της αστυνομιας!!!
    Μας τοπε,τι λεω μας διαβεβαιωσε η αλητοσυμμορια πασοκο-σκυλια!!

    Τελικα η βομβα καλη ητανε ,αλλα το αποτελεσμα δεν ηταν το ..αναμενομενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΡΙΞΤΕ ..~!!! ΜΕ TON ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΑΛΗΤΗ.
    ΤΟΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟ..

    Πραιτoριανή δήλωση Χρήστου Παπουτσή

    "ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
    ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ"

    Με μια δουλική-πραιτοριανή δήλωση του Χρήστου Παπουτσή, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, μετά τη σημερινή σύσκεψη της Κ.Ο. του ΠαΣοΚ είπε με λίγα λόγια πως κάποιος αρρωστημένος εγκέφαλος διακινεί παντού αθλιότητες και πως κάποιοι ανόητοι αμφισβητούν ότι οι βουλευτές του ΠαΣοΚ θα στηρίξουν με την ψήφο τους τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης ΠαΣοΚ.
    __________________________________
    Αυτοί οι αρρωστημένοι εγκέφαλοι
    και οι ανόητοι που ελπίζουν
    ότι δεν θα ψηφιστεί το έκτρωμα που έχει ετοιμάσει η μειοψηφική κυβέρνηση του ΠαΣοΚ είναι ο ΛΑΟΣ, πραιτοριανέ εκπρόσωπε! ___________________________________

    ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΕ
    ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙΔΑΚΗ.
    ΦΤΟΥ........λεχρίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε γαμωτο αυτη η αλλοιθωρη "τρεμη" και τα τζογλανια που την "πλαισιωνουν" ειναι τοσοι αναισθητοι??

    Βρε γαμω τη πουτανα τη μαννα τους δεν βλεπουν τι γινεται??

    Οτι εχουμε ενα διανοητικα καθυστερημενο πρωθυπουργο που (υποτιθεται) ειναι προεδρος μιας αλητοσυμμοριας,μακροθεν ελεγχομενης?????

    Δεν μπορει! Δεν γινεται!!

    Ποσα παιρνουν ρε οι μπασταρδοι για να παραμυθιαζουν τον κοσμο????

    Ποσα ρε οι ανωμαλοι????

    Φτου! γαμωτο...

    ΚΡΕΜΑΛΕΣ!!!! Στους πουλημενους μπασταρδους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΧΡΗΣΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ! ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ,ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλλο παλι και τουτο!!
    Το ακουσαμε κι αυτο!!

    Το διανοητικα καθυστερημενο παιντι της τσαντ,ειπε οτι καταφερε να ..δανεισθει!!!!

    Βρε το ανισορροπο!
    Καταφερε να δανεισθει απο το ΔΝΤ ,γιατι αυτο και η αλητοσυμμορια της οποιας (υποτιθεται)ειναι προεδρος!,δεν τους δανειζε ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!

    Ενω 8 μηνες πριν η Ν.Δ δανειζοταν ΑΝΕΤΑ και μαλιστα με επιτοκιο 3,5%!!!!!!!!~!
    Λαο τους κατηγορουσαν μαλιστα γιατι ..δανειζοταν!!!!

    ΚΡΕΜΑΛΕΣ .Ρε πουστηδες χαααααααααααα
    Να σας κοψω με το πριονι εγω ο ιδιος αφιλοκερδως..

    Γαυγιζατε,οτι ειμαστε στα προθυρα της χρεωκοπιας τζογλανια και διασυρατε μια ολοκληρη χωρα
    διεθνως ...

    Για να βλαψετε τον πολιτικο σας αντιπαλο..
    Χωρις να υπολογιζετε τη ζημια που κανετε στην Ελλαδα...

    Α! ρε πουστηδες,,,θανατος θα πριονισμου μπασταρδοι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοιτάξτε καλά αυτή τη σκατόφατσα το στυλιανίδη.. Όπου τη δείτε.. ξέρετε εσείς τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΝΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ
    ΠΑΣΟΚΟΣ .... ΜΕ ΣΤΟΛΗ.

    ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ
    ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΙΣ ΡΟΧΑΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ
    Ο ΚΛΟΟΝ
    ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΟΧΑΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και αρχηγός της ΟΝΝΕΔ ο τύπος. "Συναγωνιστής" (και) του Καλαμπόκα πάει να πει. Κι αν τον ρωτήσεις για την δαπανηρή διαμονή του (με την παρέα του) σε πολυτελή ξενοδοχεία του εξωτερικού "δημοσία δαπάνη", σε παραπέμπει στο...πρωτόκολλο. Τα προβλέπει, όπως και τον ίδιο ως "Υπουργό" Παιδείας ο Καραμανλής.
    Μη (τους) ξεχνάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ !!!!
    ΟΧΙ ΡΕΕΕΕ !
    ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΩ ΝΔ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ 30 Ιουν 2010 9:07:00 μ.μ.

    Καλά ρε μαλάκα δεν έχεις βαρεθεί να γράφεις τίς ίδιες μαλακίες σχοινί κορδόνι κάθε μέρα?? Πόσο πονάει όταν ο Γιώργος γαμάει εεεεεε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. λοιπόν, μια και ΚΑΚΟ ΜΗΝΑ
    θα έχουμε ΟΛΟΙ.
    με τα μέτρα εξόντωσης της
    σοσιαληστικής κλίκας
    της ΧΟΥΤΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ.

    ΕΥΧΟΜΑΙ.
    - στα θλιβερά απομείνοντα ζώα του Πασοκ.
    - στα Βοοειδή της Ντόρας και
    - στα Γουρουνοειδή του Καρατζαφύρερ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ
    ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ...

    ++ 23 να είναι ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ++
    σαν το ΦΠΑ σας, τομάρια
    και ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ο χρόνος
    που σας απομένει...για να πάρετε
    το ελικόπτερο ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ase re lamogio praktorako pou exeis blepseis na gineis arxhgos tou kommatos, ton kollhto sou tamia proedro ths onned kai eksw apo edw lamogia...oust

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση