GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

'Ερχονται και άλλες "ανταρσίες" βουλευτών του ΠΑΣΟΚ...

Του Θωμα Ακρωτηριανάκη Ακολουθουν προσωπικες απόψεις, προσωπικες προβλέψεις μου. Προβλέπω και άλλες ανταρσίες βουλευτων του ΠΑΣΟΚ σε κρ...

Του Θωμα Ακρωτηριανάκη
Ακολουθουν προσωπικες απόψεις, προσωπικες προβλέψεις μου.
Προβλέπω και άλλες ανταρσίες βουλευτων του ΠΑΣΟΚ σε κρίσιμες ψηφοφορίες στη  Βουλη, που έχουν σχέση με τα κελεύσματα του ΔΝΤ και του μηχανισμου οικονομικης "στήριξης" της ΕΕ, ως επίσης και εθνικες βουλευτικες εκλογες ταυτόχρονα με τον πρώτογύρο των δημοτικων-περιφερειακων εκλογων, που ακόμα και αν βγάλουν πάλι αυτοδύναμο πρωθυπουργο τον Γ. Παπανδρέου θα αποτελέσουν την απαρχη της αντίστροφης...
 μέτρησης για την αποπομπη του απο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

14 σχόλια

  1. Με τον νόμο 3845/2010 η βουλή των Ελλήνων εκχώρησε το δικαίωμά της να ψηφίζει νόμους για συνταξιοδοτικά και μισθολογικά θέματα στον πρόεδρο της δημοκρατίας.
    Ο ξάδελφός μου είναι τροχονόμος μήπως μπορεί να μου εκχωρήσει το δικαίωμά του για να δίνω εγώ κλήσεις στα αυτοκίνητα ?
    Συμπέρασμα τα δικαιώματα ενός οργάνου δεν εκχωρούνται σε κάποιον τρίτο.
    Αν ήταν δυνατόν να εκχωρηθούν τότε το υπουργικό συμβούλιο θα εκχωρούσε τα δικαιώματά του σε κάποιον υπουργό, το συμβούλιο εφετών θα εκχωρούσε τα δικαιώματά του σε κάποιον δικαστή, το συμβούλιο εθνικής άμυνας σε κάποιον λοχαγό κλπ.
    Έτσι δεν είναι δυνατόν η βουλή των ελλήνων να εκχωρεί τα δικαιώματά της στον πρόεδρο της δημοκρατίας.
    Αγράμματοι βουλευτές υποχείρια των αρχηγών των κομμάτων, ψηφίζουν σαν ένα κοπάδι πρόβατα ότι τους επιβάλλουν οι ηγεσίες τους και μετά λένε ότι δεν ήξεραν τι ψήφιζαν με τον νόμο 3845/2010.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OI ETHNOMHDENISTES TOY LEYTA YPARXOYN ALLA EINAI TELIKA TOY DNT PREPEI NA PESOYN SYNDOMA .AS PAEI TO KATHIKI APO KEI POY EIRTHE.TON PROTO MHNA ETREXE SE SOSIALISTIKA SYNEDRIA ANDE KAI GA...P.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To ότι οι καραβιές λαθρομεταναστών τείνουν να γίνουν οι κύριοι της Ελλάδας.

    Το ότι ρακένδυτοι «ελληνοποιημένοι» λαθρομετανάστες γίνονται «τοις μετρητοίς» και κατά πλήρη κυριότητα ιδιοκτήτες ακινήτων και ελληνικής γης. Πόθεν έσχες οι Λάθρo;

    Το ότι οι Ελληνες γίνονται μετανάστες στην ίδια τους τη χώρα.

    Το ότι οι Ελληνες που διαφωνούν με τη διάλυση και αφελληνισμό της Χώρας τους, θεωρούνται φασίστες.

    Το ότι το λαθρομεταναστευτικό έγκλημα έχει κτυπήσει κόκκινο.

    Το ότι η «πολυπολιτισμική» αστυνομία «δείχνει κατανόηση» στη λαθρομεταναστευτική παραβατικότητα.

    Το ότι η «πολυπολιτισμική» αστυνομία προπυλακίζει, συλλαμβάνει και φυλακίζει τους διαφωνούντες με τη νεοταξική «πολυπολιτισμικότητα», Ελληνες Πολίτες.

    Το ότι ο αφρικανο-μαφιοκρατικός εποικισμός της χώρας τείνει να γίνει στην Ελλάδα «πεπρωμένον φυγείν αδύνατον».

    Το ότι στη Πατρίδα του Ξενίου Διός, ουδείς ξένος θεωρείται ξένος.

    Το ότι έχουν καταργηθεί τα Εθνικά Σύμβολα, οι Εθνικές Εορτές, οι Εθνικές Παρελάσεις.

    Το ότι «ελληνοποιημένοι» λαθρομετανάστες εγκαθίστανται σε «ευαίσθητες» περιοχές με απώτερο μακροπρόθεσμο στόχο την «εθνοκάθαρση» εις βάρος των Ελλήνων.

    Το ότι μακροπρόθεσμος στόχος είναι να γίνει η «Μαυρισμένη» Ελλάδα, μιά αγορά 20 εκατομμυρίων, χωρίς Εθνική Σύνθεση και Ταυτότητα.

    Το ότι μετά τις «ελληνοποίησεις» θ’αναγνωρίζονται και οι «Επίσημες» μειονότητες των αλβανών, πακιστανών, τούρκων, «μακεδόνων» κλπ..

    Το ότι σχεδιάζονται «μειονωτικά κόμματα» (του 5%-15%) με απώτερο στόχο τη διακυβέρνηση της Ελλάδας με έξωθεν εντολές (βλέπε τσαμουριά, Αιγαίο, Θράκη).

    Το ότι το Ιστορικό Κέντρο των Αθηνών έχει μετατραπεί σε γκέτο ανενόχλητου λαθρεμπορίου, φόβου, παραβατικότητας, εγκληματιών, πορνείας, επαιτείας και φερετζέδων.

    Το ότι λαθρομετανάστες απαγάγουν, βιάζουν, δολοφονούν κι εγκαταλείπουν πτώματα Eλληνίδων σε παιδικές χαρές, στο Γαλάτσι.

    Το ότι τα ΜΜΕ ένοχα σιωπούν.

    Ολ’αυτά, και άλλα εφιαλτικά, ών ουκ έστιν αριθμός, μπορείτε εκ του Συντάγματος να τα υπογράφετε, κύριε Παπούλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν δείτε έστω και ΕΝΑΝ να έχει α...δια από το παΣΟΚ να μου γράψετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ μέχρι να ολοκληρώσει το μνημόνιο»

    «Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση», τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς στη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος από την οποία εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, λέγοντας μεταξύ άλλων:

    Η κυβέρνηση με την πολιτική της πέτυχε το κατόρθωμα της ύφεσης του πληθωρισμού και της ανεργίας, αφού κορόιδεψε τον ελληνικό λαό, λέγοντας ότι λεφτά υπάρχουν για να κερδίσει τις εκλογές

    Για να μην πονοκεφαλιάζουν άδικα προκειμένου να καταλάβουν πως φτάσαμε στη σημερινή κρίση, θα ήθελα να σας διαβάσω ένα απόσπασμα, πρόσθεσε: «…Οι εξελίξεις στο δημόσιο χρέος αυξήθηκαν με μέσο ετήσιο ρυθμό 40% από το 1981 ως το 1987. Οι δαπάνες δεκαπλασιάστηκαν μέσα σε μια δεκαετία! Σε αυτή την κατάσταση φτάσαμε λόγω των ανεξέλεγκτων αυξήσεων των δημοσίων δαπανών κατά τα προηγούμενα χρόνια. Και το πρόβλημα τώρα είναι ότι δεν μπορούμε πια εύκολα να ελέγξουμε την κατάσταση, γιατί μπήκε ήδη σε λειτουργία ο αυτόματος πιλότος του δημοσίου χρέους και άλλων ανελαστικών κονδυλίων, που επηρεάζουν αυτόνομα τη διαμόρφωση του προϋπολογισμού, ανεξάρτητα δηλαδή από την κυβερνητική βούληση…»

    Αυτό το αποκαλυπτικό απόσπασμα δεν είναι πρόσφατο. Και δεν το υπογράφει στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Είναι του 1988 και το υπογράφει ο Απόστολος Λάζαρης, από τους πρώτους οικονομικούς υπουργούς του ΠΑΣΟΚ.

    Διατυπώνει, ήδη από τότε, τη θέση που εμείς προβάλαμε πρόσφατα: Ότι το φαύλο κύκλο ελλειμμάτων-χρέους, τον έθεσε σε κίνηση το ΠΑΣΟΚ από τη δεκαετία του 1980!

    Όχι, το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να μας βγάλει από την κρίση! Μπορεί μόνο να μας βυθίσει περισσότερο… Βέβαια, το στηρίζουν πολλοί, ώσπου να ολοκληρώσει την εφαρμογή των μέτρων που περιλαμβάνονται στο Μνημόνιο. Αλλά κανείς δεν πιστεύει πια, ότι μπορεί να οδηγήσει την χώρα έξω από την κρίση.

    Μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί. Και γι’ αυτό το ΠΑΣΟΚ την πολεμάει λυσσαλέα. Προσπαθεί να την ακυρώσει, προσπαθεί να τη αποδυναμώσει, προσπαθεί να την απαξιώσει. Προσπαθεί, αλλά δεν τα καταφέρνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΕ
    ΠΑΣΟΚΕ

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ

    ΤΙ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΛΑΚΑ
    ΑΦΟΥ ΤΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ
    ΤΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΤΟΥΣ
    ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ
    ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥΣ
    ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΥΣ.

    ΤΕΛΟΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ESIS STO PRES ISTE MEGALA KOMATOSKILA KAI KOPRITES ANTE STON DIAOLO KOPRITES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. To μνημόνιο είναι μια συμφωνία υποτέλειας και κατοχής της χώρας από τις ΗΠΑ,ΕΕ και ΔΝΤ.

    Μόνο ένας εχθρός ή ένας προδότης θα υπέγραφε ένα τέτοιο κατάπτυστο κείμενο.Μήπως ο Σαμαράς θα έπρεπε να ανεβάσει τον τόνο της αντιπαράθεσης χρησιμοποιώντας τους παραπάνω χαρακτηρισμούς;
    Δε φτάνει μόνο η καταψήφιση του μνημονίου, όταν οι εργαζόμενοι οδηγούνται στο κολαστήριο του ΔΝΤ με κατακρεουργημένα τα δικαιώματά τους.

    Μήπως θα έπρεπε να χαρακτηρίσει εμπαιγμό το δίλημμα χρεοκοπία ή μέτρα και να προτείνει την ελεγχόμενη χρεοκοπία εδώ και τώρα και όχι ύστερα από δύο χρόνια που θα έχει εκτοξευθεί το χρέος στα 500 δις;
    Μόνο φωτιά και τσεκούρι.
    Αλλιώς δεν έχει άδικο η πλειοψηφία που θεωρεί και τα δύο κόμματα το ίδιο.

    Ο Παπανδρέου έχει πρώτα τα πληρώσει μερικά ακόμη ακριβά γραμμάτια πριν πάρει την άγουσα.

    Πρώτα υπέγραψε το μνημόνιο που κρέμασε μια λαιμητόμο πάνω από την κρατική περιουσία.

    Δεύτερο ακύρωσε τον αγωγό Μπουργάς-Αλεξανδρούπολης

    Παραμένουν ακόμη ο κυπριακό και το σκοπιανό.

    Μέχρι το τέλος του χρόνου θα τα προχωρήσει και αυτά.
    Μετά μπορεί να πεί “αποστολή εξετελέσθη”.

    Να δώ μόνο που θα βρούν γωνιές να κρυφτούν οι 160 βουλευτές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δουλευόμαστε και μεταξύ μας τώρα!!
    Την επομένη της ψήφισης του μνημονίου ψηφίστηκε η τελευταία διάταξη από την βουλή που εξουσιοδοτεί τους υπουργούς να υπογράφουν χωρίς την έγκριση της βουλής, για θέματα που απορρέουν από το μνημόνιο δηλαδή για τα πάντα, εκτός του αν ο «Κωστίκας» επιτρέπεται η όχι να βγαίνει παρέα με τον «Γιωρίκα». .
    Η βουλή πλέον έχει μετατραπεί σε διακοσμητικό στοιχείο για τον λαό και άσκηση προπαγάνδας για την επιβίωση των κομμάτων.
    Τα προεδρικά διατάγματα ΔΕΝ μπορούν να μην υπογραφούν από τον πρόεδρο της δημοκρατίας.
    Τίποτα κρίσιμο ΔΕΝ πρόκειται να ψηφιστεί πλέον από την βουλή, η οποία θα επικυρώνει εκ των υστέρων με απλή πλειοψηφία τις όποιες αποφάσεις των υπουργών έχουν ήδη ληφθεί.
    Οι «αντάρτες του συστήματος» είναι κάτι χειρότερα υποκείμενα κι από τον ίδιο τον ΓΑΠ όπως η Ντόρα και στην καλύτερη περίπτωση όσα καμένα χαρτιά ελπίζουν σε επανεκλογή κάτω από την στήριξη των δικών τους διαπλεκομένων συμφερόντων.
    Η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση από τον λαό, έχει ήδη μετατραπεί σε «δημοκρατική» δικτατορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1. Τα πράγματα έχουν αρχίσει να
    ξεκαθαρίζουν.
    Το θρασύ ΔΩΣΙΛΟΓΟ μειράκιο (της πολιτικής).
    Ο ΑΛΗΤΗΣ. Ο ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΥΛΗΜΕΝΟΣ Παπανδρέου είναι πολιτικά εντελώς τελειωμένος.

    Η προσωπική του αξιοπιστία είναι σταθερά κάτω από το μηδέν και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να αρχίσει τους ανασχηματισμούς, ντεμέκ φταίνε οι υπουργοί του και όχι αυτός.

    2. Οι βουλευτές του πασόκ έχουν χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας στα μάτια του λαού και το ξέρουν. Υποψιάζομαι ότι θα κάνουν τα καλοκαιρινά τους μπάνια μαζί με τους σεκιουριτάδες τους, μπας και γλυτώσουν τις πέτρες και τα γιαούρτια.
    3. Οι οπαδοί του πασόκ είναι από απογοητευμένοι έως εξοργισμένοι, διότι αισθάνονται ότι έχουν εξαπατηθεί. Όταν συνειδητοποιήσουν πόσο αδιέξοδη είναι κατάσταση που έφτιαξε ο Παπανδρέου, θα πρωτοστατήσουν στην ανταρσία.
    4. Οι καναλάρχες, οι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες και οι προμηθευτές του δημοσίου παίζουν τα ρέστα τους στην υποστήριξη του παπανδρέου γιατί ξέρουν ότι το τέλος του θα σημανει και το δικό τους τέλος.
    5. Οι τραπεζίτες είναι οι μοναδικοί κερδισμένοι αυτό το οκτάμηνο, διότι τα δάνεια που πήραμε από το Δ.Ν.Τ. πήγαν στην ουσία για την εξυγίανση του χαρτοφυλακίου των Ελληνικών ομολόγων που είχαν στα χέρια τους οι τράπεζες.
    Μετά το ξεκαθάρισμα έρχονται δύο ερωτηματικά.

    Από Σεπτέμβρη ο λαός θα αντιδράσει δυναμικά στην αρρωστημένη αυτή κατάσταση ή απλά θα βρίζει με σκοπό το μαύρισμα του πασόκ στις επόμενες εκλογές;
    Αντιλαμβανόμενος την επερχόμενη καταστροφή για το κόμμα του, ο Παπανδρέου θα κάνει ηρωϊκή έξοδο προκηρύσσοντας εκλογές ή θα κάτσει να αιμορραγήσει μέχρι θανάτου;
    Θα δούμε.

    Οι εξελίξεις πάντως δεν θα είναι χρονοβόρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΦΑΚΛΑΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ;
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΕΣ
    ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΣΟΚ ______________

    Μπορεί όταν απολύεσαι να παίρνεις μισή αποζημίωση, αλλά θα σου δίνει ο ΟΑΕΔ, εντελώς δωρεάν αφίσα από προεκλογική ομιλία του Γιώργου

    Αν, μάλιστα, δηλώσεις μαζοχιστής θα σου δίνει και την ομιλία με τις προεκλογικές του δεσμεύσεις

    Κι αν βρίσκεις ύποπτο το γεγονός της συγκεκριμένης παροχής καλά κάνεις γιατί θα αντικαταστήσει το επίδομα ανεργίας

    Δεν θα παίρνεις βέβαια όλους τους μήνες το Γιώργο. Το δεύτερο μήνα θα πάρεις υποχρεωτικά τον Πάγκαλο κι από κει και πέρα μπορείς να επιλέγεις

    Να διευκρινίσω εδώ, πως, μετά από πρωτοβουλία Λοβέρδου, όλες οι αφίσες θα είναι αδιάβροχες για να διατηρούνται και μετά το φτύσιμο

    Αν τώρα μείνετε πολύ καιρό άνεργος υπάρχει πρόβλεψη έκδοσης αφισών μέχρι και το αξίωμα του προέδρου των ΝΕ ΠΑΣΟΚ

    Επίσης ,θα πρέπει να σημειωθεί ,ότι κάθε μήνα θα κληρώνει ένας αριθμός ΑΜΚΑ και ο τυχερός άνεργος θα μπορεί να συναντηθεί με τους ελεγκτές της τρόικας

    Από τους οποίους θα παρασημοφορείτε για το ότι όχι μόνο υπομένει τα όσα υπομένει, αλλά νομίζει και ότι έχει σοσιαλιστική κυβέρνηση.

    ΑΧΡΗΣΤΟΙ-ΑΝΙΚΑΝΟΙ-ΚΛΕΦΤΕΣ-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    ΨΕΥΤΕΣ-ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΚΤΗΝΟΜΕΝΑ
    ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ.......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ...ΣΤΕΛΛΑ!

    ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΒΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ...ΟΤΑΝ ΞΕΠΟΥΛΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ...ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ?

    ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ!

    ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ...ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΦΥΣΙΚΑ!

    *** οπου δεν υπάρχει ΙΣΟΝΟΜΙΑ ...δεν υπάρχει και ΔΗΜΟΚΤΡΑΤΙΑ. Δικαιούμαστε λοιπόν να σας βαράμε όπου σας πετύχπυμε ...και λίγο είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση