GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψάχνει για "ερωτική σχέση" η Ζέττα Μακρή!!!...

Απίστευτες εξομολογήσεις καταγράφονται στο facebook της πρώην βουλευτή της ΝΔ και νυν Γραμματέα Αγροτικών Θεμάτων! Tης Όλγας Πέτρογλου Μ...

Απίστευτες εξομολογήσεις καταγράφονται στο facebook της πρώην βουλευτή της ΝΔ και νυν Γραμματέα Αγροτικών Θεμάτων!

Tης Όλγας Πέτρογλου

Μ' αρέσει η ενασχόληση με το facebook. Λατρεύω να κάνω καινούργιους φίλους και να λιώνω άπειρες ώρες στο chat.
Είναι η καλύτερή μου να παίζω με άντρες που ψάχνουν τους εφήμερους έρωτες μέσα απ' αυτή την πολυπληθή διαδικτυακή κοινότητα.
Έχει πλάκα, επίσης, να...
γίνομαι "φίλη" με πολιτικούς, να τα χώνω σε όποιους απ' αυτούς δεν συμπαθώ στο wall τους και να επικροτώ πρωτοβουλίες εκείνων που εκτιμώ.
Από τους πολιτικούς και πολιτευόμενους στην περιοχή μου, λίγοι είναι αυτοί -αν δεν κάνω και λάθος- που διατηρούν λογαριασμό στο facebook. Ο κ. Νάκος, ο κ. Παπατόλιας, η κ. Ντελεδήμου και η κ. Μακρή, νομίζω.
Την τελευταία, την συμπαθώ, την ψηφίζω, και την πάω. Θεωρώ, δε, άδικο που δεν βρίσκεται τώρα εντός βουλής και παρακολουθώ συχνά το προφίλ της στο facebook, που διακρίνεται από μια σοβαρότητα και ευπρέπεια.
Τώρα, δεν ξέρω αν πιάσαν για τα καλά οι ζέστες και επηρεάζονται οι πολιτικοί μας κι απ' αυτό, αλλά εδώ που ζω στο Βόλο, ακόμα ο καιρός είναι δροσερός.
Δεν ξέρω αν είναι τέτοια η πίεση που δέχονται από τις απαιτήσεις των καιρών και τα προβλήματα που ζητούν λύση και προσπαθούν να βρουν διέξοδο γι' αυτό στην προσωπική τους ζωή. Αλλιώς, δεν μπορώ να εξηγήσω το κουφό και άτοπο που διάβασα σήμερα στο προφίλ της κ. Μακρή στο facebook (http://www.facebook.com/profile.php?id=1402164021&ref=search#%21/profile.php?id=1402164021&v=info&ref=search). Δηλώνει ότι η σχέση της είναι "σύνθετη", μπερδεμένη κοινώς ("complicated" στην ορολογία του μέσου) και ότι στο facebook ψάχνει τα πάντα (και "για άντρες και για γυναίκες" και για "ραντεβού" και για "σχέση" και για "φιλία" και για δικτύωση). Από απλή φιλία μέχρι ό,τι προκύψει, δηλαδή.
Περιττό να σας πω τί γίνεται από τους λυσάρηδες που έσπευσαν να δηλώσουν πρόθυμοι για να αναπληρώσουν το κενό. Πολλοί είναι εκείνοι που αναφώναξαν "επιτέλους"!
Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω την κίνηση αυτή της πρώην βουλευτή που συμπαθώ. Θέλω να πιστεύω ότι έπεσε θύμα κάποιου κακόγουστου χάκερ (αν και στο facebook απ' όσο ξέρω δύσκολα πέφτει κάποιος θύμα) και δεν βάλθηκε ξαφνικά να χαλάσει την εικόνα της. Δε νομίζω αυτόβουλα να υπογράφει την πολιτική της καταδίκη, ειδικά όταν πολιτεύεται σε μια συντηρητική και δύσκολη περιοχή όπως η Μαγνησία.
Αλλά, από την άλλη τί να πω; Μπορεί να θέλει να το παίξει απελευθερωμένη ή μ' αυτόν τον τρόπο να σαρκάζει όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας... Αν ισχύει το τελευταίο, της βγάζω το καπέλο. Κι εγώ μαζί της...

14 σχόλια

  1. Όλοι ίδιοι είναι!
    Κλασσική ατάκα πασοκτσή όταν πιάνεται
    κάποιος “δικός τους” στα πράσα!
    [99 φορές στις 100 " οι δικοί τους" είναι!]

    Νομίζω πως κάποια σχέση με τον Πάπιστα [και το Βατοπαίδι]
    είχε κάποιος κύριος που αυτοσυστήνονταν
    [μετά τις βρωμοδουλειές] ως “Πεντακαθαρίδης!”

    Τελικά, όλοι [οι πασόκοι] ίδιοι είναι!
    Ο Πάπιστας υπήρξε και μετοχος στην Panafon του Κόκκαλη. Μέσα δηλαδή και στο άλλο σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών σε βάρος του Κ.Κ.
    Σπεύσαμε όμως να επικροτήσουμε – παροτρύνουμε: ‘και ο Καραμανλής κρίνεται’.

    Ας διδαχτούμε τουλάχιστον.
    το ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΡΗΤΟ.
    ΅Ο ΛΕΜΟΝΟΣΤΙΦΤΗΣ ΣΤΗΝ ΝΔ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΖΑ
    ΤΑ ΔΙΣ.ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΧΟΡΗΓΕΙΑ ΅.
    σας άρεσε εεεεεεεεεε........
    εεεε...αντε πα να ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ζώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραια,αφου πηδηξανε εμας επι πεντε χρονια,ωρα να πανε κι αυτες να πηδηχτουνε απο το παραθυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα ειναι γνωστο τι ξεκωλιαρες ειναι οι νεοδημοκρατισσες!!!!! καμια εντυπωση δεν μου κανει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά μην ανησυχείτε, σας καθησυχάζω όλους: Η κοπέλλα δεν γνωρίζερι τί είναι το πέος! Το γράφει με "αι" και "ω".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΡΙΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗ ΣΚΙΖΩ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΝΑΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για 50άρα καλά κρατιέται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί σύντροφοι ενοχοποιείτε το σεξ; Αντί να χαίρεστε και να την συγχαίρετε που είναι απελευθερωμένο άτομο την βρίζετε με τέτοια λόγια; Προσωπικά θα τη ψήφιζα αν ψήφιζα στην περιοχή της και το κόμμα της. Αλήθεια το λέω δεν ειρωνεύοπμαι. Φτάνει πια η στοχοποίηση των απελευθερωμένων ανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γκράντε βλαχάρα η Ζέτα, και αν ακούσουμε τις κακές γλώσσες κατέβηκε στην προυτεύουσα απ' τουν κάμπου γιά να γευθεί (και) τον έρωτα εκτός από τον πολυτελή βίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. sth Mhlioni agapane kala!!

    ela apo edo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μη μασάτε..όλα τα προφιλ επωνύμων είναι ψεύτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. MATAKIA MOY
    EIMAI 65 ETΩΝ
    ΕΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙΣ
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
    ΕΓΙΝΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΣΤΟ
    FACEΒΟΟΚ ΚΛΙΚ
    DIMITRIOS RELLOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η γραμματέας, της γραμματέως....
    Η βουλευτής, της βουλευτού... ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΝ ΤΖΑΡΤΖΑΝΟ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΧΑΝΣ ΑΪΧΕΛ (πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας):

    «Η Ελλάδα μπήκε στην ΟΝΕ με το «σπαθί της»»

    Μεγάλες ευθύνες για το οικονομικό ναυάγιο της Ελλάδας ρίχνει στην κυβέρνηση της ΝΔ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Χανς Άϊχελ. Ο πολιτικός που ήταν από τους πρωταγωνιστές να μπει η Γερμανία στην ευρωζώνη, δηλώνει ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις πως η Ελλάδα παραποίησε στοιχεία, ή τουλάχιστον δεν παραποίησε όσο άλλοι προκειμένου να μπει στη ζώνη του ευρώ.

    ΕΡ: Τι πιστεύετε ότι πήγε λάθος στην Ελλάδα και ποιος ο ρόλος των κερδοσκόπων στην οικονομική κρίση;
    - Πιστεύω ότι στην Ελλάδα μεγάλο ρόλο για τα όσα βλέπουμε σήμερα, έπαιξε η τελευταία κυβέρνηση των συντηρητικών της ΝΔ, η οποία αύξησε τρομερά το δημόσιο χρέος, διόγκωσε τον κρατικό μηχανισμό και με το χρέος αυτό εξαπάτησε την Ε.Ε. Άλλα έλεγαν πριν από τις εκλογές και άλλη ήταν η πραγματικότητα που είδαμε έπειτα από αυτές. Οι κρατικές δαπάνες ξέφυγαν από κάθε έλεγχο. Ενώ μας έλεγαν ότι το χρέος έφθανε στο 6%, τελικά ανακαλύψαμε ότι ήταν πάνω από το 12%. Την κατάσταση αυτή εκμεταλλεύθηκαν και οι κερδοσκόποι, οι οποίοι και όξυναν την κρίση. Εάν όμως δεν υπήρχε το τρομερό αυτό δημόσιο χρέος της Ελλάδας, οι κερδοσκόποι δεν θα είχαν την ευκαιρία αυτή. Η Ελλάδα τους άνοιξε την πόρτα. Και μέσω της Ελλάδας, χτυπούν τώρα την ευρωζώνη και συνολικά την Ευρώπη.

    ΕΡ: Διατελέσατε υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας την περίοδο καθιέρωσης του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος. Πιστεύετε ότι η Ελλάδα προκειμένου να εισέλθει στην ευρωζώνη, παραποίησε οικονομικά στοιχεία; Και αν ναι, ήταν μόνον η Ελλάδα που έκανε κάτι τέτοιο;

    - Εγώ δεν μπορώ να πω ότι η Ελλάδα παραποίησε στοιχεία. Δεν υπάρχουν αποδείξεις. Αντίθετα, μπορώ να πω ότι την εποχή εκείνη, η Ελλάδα έκανε πολύ μεγάλες προσπάθειες στον οικονομικό τομέα, προκειμένου να γίνει ισότιμο μέλος της ευρωζώνης. Όμως και τότε δεν εκπλήρωνε ένα κριτήριο: αυτό του συνολικού χρέους, το οποίο ήταν στο 60% (σ.σ. σήμερα- 130%!!!!). Η Ελλάδα όμως δεν ήταν μόνη της στην κατάσταση αυτή. Το ίδιο συνέβαινε και σε χώρες όπως η Ιταλία και το Βέλγιο. Γενικά μπορώ να πω ότι η ελληνική στατιστική δεν είναι καλή. Ούτε και η φορολογική πολιτική. Για εμένα είναι σίγουρο ότι η Ελλάδα εξαπάτησε τους εταίρους της το 2009. Δεν γίνεται να λες πριν από τις εκλογές ότι το έλλειμμα είναι 6% και μετά να ανακαλύπτουμε ότι είναι μεγαλύτερο του 12%. Αυτό είναι εξόφθαλμη εξαπάτηση. Είναι πρωτοφανές. Να τονίσω και κάτι ακόμη. Η Ελλάδα την εποχή ένταξης στο ευρώ, παρουσίασε τα οικονομικά της στοιχεία στην Επιτροπή, αλλά και στην ΕΚΤ. Τα δύο αυτά όργανα εξέτασαν πολύ καλά τα στοιχεία και αυτοί ήταν που έδωσαν την έγκρισή τους για ένταξη της Ελλάδας στην ευρωζώνη. Δεν υπάρχει καμιά απόδειξη ότι η Ελλάδα «μαγείρεψε» τα οικονομικά της στοιχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ,ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΤΕΝΙΣΗ, ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟ ΣΩΤΗΡΗ ΠΟΛΥΖΟ; ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση