GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαφάνεια στην επιλογή των υποψηφίων...

Από τον Άγγελο ΤΣΙΓΚΡΗ υπ. βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας* «Επαναφέρω στις εργασίες του 8ου Τακτικού Συνεδρίου της ΝΔ, παλαιότερη...

Από τον Άγγελο ΤΣΙΓΚΡΗ
υπ. βουλευτή Αχαΐας
της Νέας Δημοκρατίας*

«Επαναφέρω στις εργασίες του 8ου Τακτικού Συνεδρίου της ΝΔ, παλαιότερη πρότασή μου, σύμφωνα με την οποία:
Όσοι επιθυμούν να λάβουν την ιδιότητα του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ, υποψήφιου περιφερειάρχη ή δημάρχου με τη στήριξη του Κόμματος, θα πρέπει -πέρα του βιογραφικού τους σημειώματος- να καταθέτουν στα αρμόδια όργανα:
1. Πιστοποιητικό ποινικού μητρώου.
2. Βεβαίωση από την Εισαγγελία ότι...
δεν εκκρεμεί σε βάρος του ποινική δίωξη.
3. Βεβαίωση από την οικονομική εφορία ότι δεν έχει χρέη προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.
4. Φορολογική δήλωση του τελευταίου οικονομικού έτους, από την οποία να προκύπτει ότι έχει δικά του εισοδήματα και ότι ασκεί κάποιο επάγγελμα.
5. Αντίγραφο του εντύπου Ε9, στο οποίο θα αναγράφεται αναλυτικά η ακίνητη περιουσία που κατείχε πριν πολιτευτεί».
*Η παραπάνω πρόταση του Άγγελου Τσιγκρή κατατέθηκε στη Γραμματεία του 8ου Συνεδρίου τη ΝΔ και παρουσιάσθηκε προφορικά στους συνέδρους στο Συνέδρο του Κόμματος το Σάββατο 26 Ιουνίου.

7 σχόλια

  1. Είδες τί λαϊκό κορίτσι που είναι η Θοδώρα;
    ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΗΣ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΩΡΑ.
    Παρέες κάνει με εφοπλιστές και επάνω, ιδιαίτερα όσους επιδιώκουν, με το αζημίωτο βέβαια, να αγοράζουν κανάλια και εφημερίδες.
    Και ποδοσφαιρικές ομάδες, βέβαια.
    Χάσαμε δηλαδή τον ένα νταβατζή, τον Κόκκαλη του πασόκ, και μας έρχεται ο Μαρινάκης (έχει και το 25% του Σκάϊ του Αλαχαβούζου) του δρακουλοσογιού.
    Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, η μόνη αξία που έχουμε εμείς οι απλοί άνθρωποι στα δικά τους μάτια, είναι η ψήφος μας.
    Αφού το δρακουλοσόϊ αγοράζει εφημερίδες, κανάλια και ομάδες για να μας κλέψει την ψήφο ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και τους καναλάρχες, τραπεζίτες και άλλους επιχειρηματίες που μας έφεραν στην "γλυκειά" αγκαλία του Δ.Ν.Τ.
    Στις εκλογές θα μεριμνήσουμε, Θοδώρα, να είσαι σίγουρη.
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κυριε ΤΣΙΓΚΡΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ,ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ; ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΞΕΝΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ Η ΚΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΕ; ΜΑΛΟΝ ΕΙΣΘΑΙ ΜΟΝΟΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΆΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσιγκρή είσαι έν δυνάμει λαμόγιο!!!
    Διατί νά καταθέτη μόνον τήν τελευταία προσωπική του φορολογική δήλωση κι όχι τών πέντε συνεχόμενων ετών,πρίν από τήν ημερομηνία πού θέτει υποψηφιότητα??
    Αυτή δέ νά είναι όχι προσωπική αλλά ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΓΓΕΝΩΝ.
    Φυσικά αυτό νά ισχύη καί διά τό Ε9.
    Επίσης κατάλληλο πιστοποιητικό,ότι δέν έχει καταθέσεις σέ Τράπεζες στό εξωτερικό καί μή εμπλοκής του σέ off-shores.
    Nά μήν επιτρέπεται ή έκ νέου υποψηφιότητα,διά όσους έχουν δύο θητείες,ώς βουλευτές καί κυβερνητικές θέσεις (διοικητές,πρόεδροι οργανισμών,υπουργοί).
    ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΙΣ δέ πρό υποψηφιότητας καί ετησίως εάν εκλεγούν,ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥ.
    Από τίς συγκεκριμένες υποχρεώσεις δέν εξαιρείται ΟΥΔΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!!!
    Όλα τά υπόλοιπα πού αναφέρεις απλώς μεϊκ-άπ είναι καί τίποτε περισσότερο.
    Στάχτη στά μάτια τού κόσμου,πού λέμε κι εμείς οί λαικούρες!!!!
    Όσον αφορά τό συνέδριο,ήτο τραγικό,μόνον καί πού παρουσιάσθησαν στό ΄΄βήμα΄΄ όλοι οί πρώην ανίκανοι/λαμόγια/ηλίθιοι/
    επικίνδυνοι εθνικά κι ΕΓΛΕΙΦΑΝ τόν Σαμαρά,πού ούτε ό ίδιος δέν τήν θέλει καί δέν τήν χρειάζεται αυτήν τήν ΄΄σπάτουλα΄΄ καταδεικνύει τό επίπεδο τού συνεδρίου(?????).
    Τίς απαντήσεις όμως θά σάς στίς δώσει,όταν έλθη ή ώρα,ό απλός Νεοδημοκράτης κι όχι ή σημερινή ηλίθια κομματική νομεκλατούρα-γλείφτες.
    Διά άλλην μία φορά οί περισσότεροι αποδειχθήκατε κατώτεροι κι απλώς μάς επιβεβαιώσατε.
    Θλιβερά λαμόγια-ανίκανοι-γλείφτες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμπληρώνω:

    1. Φορολογική δήλωση των 20 τελευταίων οικονομικών ετών, από τις 5 τελευταίες εκ των οποίων να προκύπτει ότι έχει επαρκέστατα (>50.000) δικά του εισοδήματα και ότι ασκεί αποτελεσματικά και στα σοβαρά κάποιο επάγγελμα. Και να αναρτώνται στο διαδίκτυο, εις κοινή θέα του λαού.

    2. Πιστοποιητικό δακτυλικής εξέτασης από Ουρολόγο-Ανδρολόγο, για να μην έχει «εξαρτήσεις» κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

    3. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν θα προβεί σε οιαδήποτε ρουσφετολογική ενέργεια.

    4. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν θα διορίσει συγγενή του ή άλλο άτομο στη Βουλή των καφρελλήνων, ούτε και οπουδήποτε στο Δημόσιο.

    5. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν θα γίνει φίλος με τον Τριανταφυλλόπουλο (όπως π.χ. ο Κουκοδήμος κλπ)

    6. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είναι «θεοσεβούμενος» ούτε και οτι ενδιαφέρεται να εξασφαλίσει προνομιακή θέση στον Παράδεισο, ώστε να ξεπουλήσει δημόσια περιουσία στον Εφραίμ, και σε κάθε Εφραίμ,

    7. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν θα τσεπώσει μίζες από SIEMENS κλπ εθνικούς προμηθευτές,

    8. Υπεύθυνη δήλωση ότι κατέρχεται βουλευτής όχι για να τα οικονομήσει προκειμένου να λύσει το οικονομικό πρόβλημα της οικογένειας και όλων των συγγενών του, αλλά για να ασκήσει λειτούργημα υπέρ του λαού, και που να εξηγεί τους λόγους της καθόδου του, να εξηγεί δηλ. τι μπορεί να προσφέρει στην κοινωνία, το οποίο τώρα δεν μπορεί να προσφερθεί και δεν προσφέρεται από τους ήδη υπάρχοντες.

    9. Να προσκομίσει «έκθεση ιδεών», περί του πότε το Νόμιμο είναι και ηθικό και αντιστρόφως, η οποία να αναρτηθεί στο διαδίκτυο για δημόσια κριτική και σχολιασμό.

    10. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν πρόκειται ποτέ να συναινέσει σε νομοθετικές πρωτοβουλίες έχουσες ως στόχο τη διεύρυνση της Βουλευτικής ασυλίας και παραγραφής, αλλά μόνο σε ανάλογες πρωτοβουλίες και κατάργησή τους,

    11. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν θα απασχολήσει μπράβους-σωματοφύλακες, τους οποίους και δεν θα τους έχει ανάγκη αφού θα διάγει έντιμο βίο,

    12. Υπεύθυνη δήλωση ότι θα κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας πεζός, χωρίς αυτοκίνητο και ότι δεν φοβάται τα γιαούρτια, τα κλούβια αυγά, τις λεμονόκουπες και τις ώριμες ντομάτες, αφού θα είναι αγαπητός στο λαό, ως ασκών εντίμως το λειτούργημά του,

    12. Υπεύθυνη δήλωση ότι του αρκεί ένα κρατικό αυτοκίνητο 1000 cc, παλαιότητας μέχρι 10 ετών,

    13. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν θα απουσιάζει από τις συνεδριάσεις της Βουλής, και αν υπάρξει αδήριτη ανάγκη να απουσιάσει, να δηλώσει ότι θα τοποθετήσει στη θέση του τέλειο κέρινο ομοίωμά του, για να μην ξευτελίζει τη Βουλή κατά τις τηλεοπτικές λήψεις των συνεδριάσεων.

    14. Υπεύθυνη δήλωση ότι στη Αθήνα θα βρίσκεται μόνο για άσκηση των βουλευτικών καθηκόντων του και όχι για να «μασκαρεύει» και να ξενοπηδάει γραμματέες, ιδιαίτερες και βιζιτούδες, κρυφά από τη γυναίκα του.

    15. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν θα ασκήσει πίεση ή επιρροή σε Διοικ. Συμβούλια Ασφαλιστικών Ταμείων για να παίξουν τα αποθεματικά τους στο Χρηματιστήριο ή σε «δομημένα» ομόλογα της πλάκας, ούτε θα συνηγορήσει σε άτοκα ή χαμηλότοκα δάνεια από τα ασφαλιστικά ταμεία προς τις Τράπεζες,

    16. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν θα επιδιώξει συνταξιοδοτήσεις ατόμων χωρίς καταβληθείσες εισφορές, ούτε πρόωρες συνταξιοδοτήσεις, ούτε και συνταξιοδοτήσεις σε ακρωτηριασμένους που είναι όμως αρτιμελείς, για πελατειακή εξυπηρέτηση,

    17. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν θα κλείνει το μάτι σε περιπτώσεις κατάχρησης των ταμείων από επιτήδειους, ούτε ότι θα επιδιώξει ή συναινέσει για να μπουν άσχετοι και αχυράνθρωποι στις Διοικήσεις των ταμείων,

    18. Να υποβάλει μελέτη από την οποία να προκύπτει μαθηματικά οτι το ρουσφέτι δεν φέρνει ψήφους αλλά διώχνει ψήφους, διαφορετικά δεν θα μπορεί να υποβάλει αίτηση υποψηφιότητας, και τέλος,

    19. Να γράψει σε ένα τετράδιο και να το προσκομίσει, 50.000 φορές τη φράση "είμαι Έλληνας, όχι όργανο των Αμερικανών, Ζήτω η Ελλάδα μας", για προληπτικούς λόγους, αφού πολλά είδαν τα μάτια μας τους τελευταίους μήνες.

    "Αντι-λαμόγιας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντι-λαμόγια,μήν σού διαφεύγει,ότι απευθύνεσαι κι εσύ αλλά κι ό προηγούμενος σου (27/09:16 μ.μ.)στόν ΤΣΙΓΚΡΗ κι όχι σέ Αρσακειάδα.
    Εάν εσύ έχεις τήν ''θεϊκή'' δύναμη νά μετατρέψης μία πουτάνα σέ ιερομόναχη ή πολιτικό σέ Αρσακειάδα τότε θά ακολουθήση κι ό έν δυναμει λαμόγιο Τσιγκρής,τίς οδηγίες σας,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πρόβλημα στην παρούσα φάση δεν είναι να αναλωθούμε σε τσακωμούς μεταξύ μας γύρω από θέματα που ούτε η ιστορία δεν έλυσε ακόμα.

    Εδώ ο ΓΑΠ και το κοπάδι των βουλευτών του σαρώνουν και τα τελευταία εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματά μας_________

    Μην ακούτε για δήθεν διαφωνίες βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που ίσως καταψηφίσουν τα μέτρα και άλλα τέτοια φαιδρά,όλοι τους έκαναν τους τζάμπα μάγκες όσο φαντάζονταν ότι θα περναγαν τα μέτρα με προεδρικό διάταγμα, τώρα όμως που θα έρθουν στη Βουλή θα είναι κότες με ή χωρίς ανταλλάγματα και θα τα ψηφίσουν.

    Όλοι την Τρίτη, 29/6, στην απεργία
    __________________________________
    και την πορεία στη Βουλή, να φύγει νύχτα ο αμερικανοθρεμμένος ΓΑΠ κυνηγημένος με ελικόπτερο, όπως έκανε και ο Ντε Λα Ρούα στην Αργεντινή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση