GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέφτει ξύλο στα γραφεία της ΝΔ στα Γιάννενα...

Από το http://epirusgate.blogspot.com/ Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν πριν λίγη ώρα στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων! Ο υποψήφιος πρόεδρος κ....

Από το http://epirusgate.blogspot.com/

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν πριν λίγη ώρα στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων!
Ο υποψήφιος πρόεδρος κ. Μιχάλης Μπίγγος, έφτυσε κατάμουτρα την κα Άννα Πάτση, η οποία ήταν υπεύθυνη του κόμματος για την κάλπη στην Τ.Ο. Κουκουλίου στο Δήμο Τύμφης, κατηγορώντας την για νοθεία!
Κάποιοι από τους παριστάμενους πήραν το μέρος της κ. Πάτση με αποτέλεσμα να μετατραπούν τα γραφεία της ΝΟΔΕ σε πεδίο μάχης.
Να σας πούμε πως για όλα...
 όσα συνέβησαν στην συγκεκριμένη κάλπη,εξέφρασε σε πολύ έντονο ύφος τα παράπονά του στον κ.Τσάνη -μέλος της κεντρικής εφορευτικής -και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ιωαννίνων κ. Βασίλης Κοσμάς, ο γιος του οποίου προπηλακίστηκε από στελέχη που υποστήριζαν την υποψηφιότητα του Γιάννη Παπαθανασίου!!!
Τα στελέχη που υποστήριζαν τον κ. Μπίγγο,κάνουν λόγο για νοθεία,όχι μόνο στο Κουκούλι που είναι και το χωριό του γραμματέα της Ν.Δ. κ. Λευτέρη Ζαγορίτη,αλλά και στην Τύρια,την Ανατολή κ.α.
Ο κ. Μπίγγος μάλιστα,δηλώνει πως θα δώσει την λίστα με τα ονόματα "μαϊμού" καθώς και τις πλαστογραφημένες -κατά τον ίδιο-υπογραφές στον εισαγγελέα των Ιωαννίνων αύριο το πρωί!!!

6 σχόλια

  1. Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ένας εξαιρετικά εύστροφος, σοβαρός και υπεύθυνος πολιτικός.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι το ακριβώς αντίστροφο.
    Θυμάμαι πολύ καλά το Φεβρουάριο που ο Παπανδρέου είπε ότι θα κάνει εξεταστικές επιτροπές, ο Αντώνης Σαμαράς συμφώνησε αλλά του είπε να μη γίνουν τώρα, διότι θα είναι πολύ κακό για την εικόνα που δίνουμε στο εξωτερικό, ενόψη των δανειακών μας υποχρεώσεων.
    Αποτέλεσμα;
    Πρώτο, στο Βατοπέδι αποδεικνύεται ότι, με εξαίρεση τα παντελώς έωλα λεγόμενα της κυρίας Μαντέλη, οι νεοδημοκράτες δεν είχαν κανενός είδους οικονομική δοσοληψία με κανένα.
    Δεύτερο, στη Ζίμενς αποδεικνύεται ότι οι πασόκοι έπαιρναν εκατομμύρια μίζες (και ποιός ξέρει τί άλλα θα μάθουμε μέσα στο καλοκαίρι). Στο μεταξύ σκάει και η ιστορία του Τσοχατζόπουλου και δένει το γλυκό.
    Τί κατάφερε λοιπόν με τις ανευθυνότητές του ο Παπανδρέου;
    Να χαντακώσει το κόμμα του στη συνείδηση του λαού, για άλλη μια φορά.
    Να πείς ότι δεν ήξερε;
    Δεν μπορείς να το πείς, 30 χρόνια βουλευτής είναι, εκτός εάν είναι παντελώς ηλίθιος.
    Να πείς ότι ήξερε;
    Εάν ήξερε, αυτό σημαίνει ότι οι 160 βουλευτές που κέρδισε τον έκαναν να καβαλήσει τόσο πολύ το καλάμι που έχασε την επαφή με την πραγματικότητα.
    Τζάμπα μάγκας και μάλιστα βλάκας τζάμπα μάγκας.
    Πως μπλέξαμε έτσι βρε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι αλήτες και απάνθρωποι.
    Από χθές τα φαρμακεία δεν δίνουν φάρμακα στους συνταξιούχους Δ.Υ.
    Πώς θα ζήσει ο κόσμος ρε Λοβέρδο;
    Με λιγότερο φαί μπορύμε να ζήσουμε.
    Χωρίς φάρμακα ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ρε.
    Τι θέλετε επιτέλους;
    Καταλαβαίνετε τί σας λέμε ή πρέπει να γκρεμιστούν τα πάντα για να καταλάβετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι οικογένειες των θυμάτων της αιματηρής καταστολής των διαδηλώσεων υπέρ της δημοκρατίας, τον Ιούνιο του 1989 στην πλατεία Τιενανμέν, κάλεσαν και πάλι την κοκκινη φασιστικη Κίνα να βάλει τέλος στη σιωπή που περιβάλλει τα γεγονότα αυτά με αφορμή την 21η επέτειο της σφαγής, την Πέμπτη.

    Σε ανοικτή επιστολή, 128 μέλη της οργάνωσης των Μητέρων της Τιενανμέν, στην οποία συμμετέχουν οικείοι των θυμάτων, κατήγγειλαν τη σιωπή των δικτατορικων κινεζικών Αρχών αναφορικά με την απόφαση του καθεστώτος να καλέσει το στρατό για να θέσει ένα αιματηρό τέλος στο κίνημα τη νύκτα της 3ης προς την 4η Ιουνίου 1989.

    «Οι κινεζικές κομμουνιστικές αρχές θα έπρεπε να είχαν ακούσει τις φωνές μας, όμως εξακολουθεί να μην υπάρχει απάντηση» αναφέρεται στο κείμενο, το οποίο καταγράφει τα επανειλημμένα αιτήματα της οργάνωσης για διάλογο και διεξαγωγή έρευνας.

    Η οργάνωση διερωτάται μήπως οι Αρχές «περιμένουν να πεθάνουμε για να εξαφανιστεί το πρόβλημα με φυσικό τρόπο» αναφέρεται στην επιστολή που διανεμήθηκε από τη μη κυβερνητική οργάνωση Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Κίνα, η οποία έχει την έδρα της στη Νέα Υόρκη.

    Εκατοντάδες, ίσως χιλιάδες διαδηλωτές, φοιτητές και πολίτες που τους συμπαραστέκονταν, σκοτώθηκαν τη νύκτα της 3ης προς την 4η Ιουνίου 1989, όταν τα ειρηνικα....κινεζικά άρματα μάχης βγήκαν στους δρόμους του Πεκίνου.

    Με διαταγή του Ντενγκ Σιαοπίνγκ, ο στρατός επενέβη για να καταστείλει τις ειρηνικές διαδηλώσεις υπέρ της δημοκρατίας, οι οποίες είχαν ήδη διαρκέσει επτά εβδομάδες. Η Κίνα έχει αποσιωπήσει το θέμα μέχρι σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KALA NA PATHOUN NO8EIA SE OLH THN ELLADA ME TIS NODE, KAI NO8EIA SE OLH THN ELLADA ETOIMAZEI O PAPMIMIKOS NA STHSEIS ME TIS NOMARXIAKES. AUTO EINAI TO KOMMA SAS KURIE SAMARA, MAS PETATE OLOUS EKSW AKOMA KAI AN EIMASTE H' OXI MAZI SAS. DEN PAEI ALLO, 8A PESEI TRELO KSULO PANTOU SE OLH THN ELLADA. 8A MEINEIS ME TON PAPAMIMIKO TON ARBANITOPOULO KAI AUTON POU SE APOKALOUSE POLITIKO APOLUTHWMA KURIE SAMARA. KAI TWRA KA8ESTE STO IDIO TRAPEZI STH ONNED KAI TA LETE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιάννενα: Οι "πράσινοι" αγώνες πάντα ...δικαιώνονται.!
    Η απόσπαση του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ κ. Χρυσόστομου Βούζα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Ιπποκράτους, αποτελεί το πρώτο θέμα συζήτησης στα πολιτικά στέκια των Ιωαννίνων.
    Από την προηγούμενη εβδομάδα, που διεξήχθησαν οι εκλογές των εργαζομένων στην ΔΕΗ, τα μέλη της ΔΑΚΕ αλλά και πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, μοιράζουν σαν φειγ βολάν το συγκεκριμένο έγγραφο, το οποίο στάθηκε αφορμή για να γίνει γνωστή η απόσπαση του κ. Βούζα.
    Με το έγγραφο αυτό, που σας παρουσιάζουμε σήμερα, η κεντρική εφορευτική επιτροπή, ζητά από την τοπική, να ασκήσει ο κ. Βούζας το εκλογικό του δικαίωμα στα Γιάννενα, μιας και θα βρίσκεται στην περιοχή.
    Να σας ενημερώσουμε, πως όλα όσα ισχυρίζονται οι "γαλάζιοι" συνδικαλιστές, περί απόσπασής του, στο γραφείο τύπου του Πρωθυπουργού δεν ισχύουν!
    Ο κ. Βούζας, σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate, έχει αποσπατεί στην Ιπποκράτους και μάλιστα με εντολή του Γενικού Διευθυντή του κόμματος κ. Ροβέρτου Σπυρόπουλου!
    Για την υπόθεση όμως, ...δεν γνώριζαν τίποτε - όπως πάντα - τόσο ο Γιώργος Παπανδρέου, όσο και ο Σωκράτης Ξυνίδης οι οποίοι ενημερώθηκαν από τα ...ΜΜΕ.!
    Τόσο ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, όσο και η νομαρχιακή επιτροπή, οφείλουν να δώσουν απαντήσεις:
    Είναι όντως αποσπασμένος ο γραμματέας στα γραφεία του κόμματος στην Αθήνα, και από ποιο χρονικό διάστημα;
    Κι αν τελικά είναι, γιατί δεν παρουσιάζεται στη νέα του θέση;
    Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η σιωπή από μέρους τους, την ίδια μάλιστα στιγμή που οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ κυκλοφορούν αυτές τις φήμες περί απόσπασης στο γραφείο του Γ. Παπανδρέου, στα πολιτικά στέκια της πόλης των Ιωαννίνων.
    Αναρτήθηκε από gianniotis.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανεπανάληπτος Γιωργάκης Παπανδρέου.
    Μετά τους επιπλοποιούς ήλθαν οι μπατζανάκηδες.
    Δεν σας σώζουν ούτε τα ελικόπτερα κακομοίρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση