GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλλικράτης δεν σημαίνει τρομοκράτης...

Aπό το http://zagoriou.blogspot.com/ Προς Ζαγορισίους επιστολή Αδικαιολόγητο φόβο εξέφρασε ο κ. Παντούλας για τον Καλλικράτη στο Ν. Ιωαν...

Aπό το http://zagoriou.blogspot.com/

Προς Ζαγορισίους επιστολή
Αδικαιολόγητο φόβο εξέφρασε ο κ. Παντούλας για τον Καλλικράτη στο Ν. Ιωαννίνων, σχετικά με παρενέργειες τριών εδρών – προφανώς και Ζαγορίου - που θέλουν τοπικές κοινωνίες να οδηγούνται διασπασμένες στην εφαρμογή του θεσμού, λόγω αντίδρασης των κατοίκων.
Θεωρούμε πως στο θέμα «έδρα Ζαγορίου» ο φόβος είναι μάταιος. Καμία έδροπαρενέργεια δε μπορεί να επηρεάσει διασπαστικά την κοινωνία του. Η έδρα, θα δοκιμαστεί και θα κριθεί στη λειτουργία της. Από κουλτούρας, περιβάλλοντος, προβλημάτων και προοπτικής, του Ενιαίου Ζαγορίου του απαγορεύονται οι διασπάσεις ένεκα εθιμικού δικαίου.
Αν κάποιοι/ες επιλέξουν το χρωματισμό με την τοξική πολιτική βαφή – όπου οι φόβοι παρενεργειών πάνε γάντι – δε θα νοούνται Ζαγορίσιοι και δε θα συνιστούν σώμα σύγχρονης δημοτικής αρχής. Αν η κοινωνία του, ενδώσει και λειτουργήσει διασπαστικά στα 2010, συγγράφει αμέσως εισαγωγή μελέτης με τίτλο «Η Καταστροφή του Ζαγορίου», χάνοντας έτσι δύναμη και βήμα για κάθε διεκδίκηση.
Μονόδρομος η αχρωμάτιστη ενωτική κοινωνία, η συλλογική δράση και...
 κοινή η αντίληψη, ως βασικά εργαλεία του Ζαγορίου. Σκοπός το ενωτικό πνεύμα, ώστε να ιεραρχηθούν κατά προτεραιότητα οι ανάγκες, να αξιοποιηθεί το υπάρχων παραγωγικό υπόβαθρο και να δουν τι ταιριάζει αναπτυξιακά στο Ζαγόρι. Θυμίσουμε ότι, τα καμπανάκια του Καποδίστρια χτύπησαν σε περιπτώσεις διχασμού, άσχημα.
Οι τοπικές κοινωνίες οφείλουν να ερμηνεύσουν και να ξεπεράσουν το «φόβο», προκειμένου να διασφαλίσουν το ομόθυμο στην επιλογή κατάλληλης δημοτικής αρχής. Ο φόβος δεν είναι πολιτικό επιχείρημα, αλλά άλλοθι στην έλλειψη  ορθής πολιτικής βούλησης και ενοχική παρενέργεια του πολιτικού λάθους.
Η φοβική θεωρία θα εκλείψει, εφ’ όσον γνωστοποιηθούν οι κατά το στάδιο της διαβούλευσης κατατεθειμένες προσωπικές απόψεις των βουλευτών μας. Αν επιμείνανε σωστά ή λάθος και για ποιές απόψεις, δε γνωρίζουμε, όμως εκεί σίγουρα γεννήθηκε ο φόβος. Έτσι δικαιολογείται η αναδίπλωση περί εδρών, που ως πρόταση νιψηχειρίας, έλεγε ότι «οι ΟΤΑ που συγκροτούν νέους δήμους, θα έπρεπε να αποφασίσουν από κοινού για το συγκεκριμένο θέμα. Αυτό δεν έγινε. Πιστεύω ότι ήταν λάθος».
Όλα όμως φαίνονται να διαδραματίστηκαν εκτός σκηνής χωρίς φωτισμό. Εσείς τουλάχιστο είπατε κάτι. Υπάρχει όμως διαφορά στο «καταθέτω άποψη», με το «καταθέτω πρόταση».
Πάραυτα, η έδρα Ζαγορίου απαιτεί διαφάνεια, χωρίς φόβο, με αιτιολόγηση των κριτηρίων ορισμού, που θα απαντήσουν μελλοντικά στο ερώτημα «έδρα: τυφλή επιλογή ή λειτουργική διοίκηση και δημόσιο συμφέρον;»
Φοβούμαστε, πως ο φόβος ήταν προϊόν αλληλεπίδρασης. Ένας προκάλεσε το φόβο κι όλοι μαζί το μαζικό φόβο. Όμως ο ανώνυμος φόβος, ερμηνεύεται ως αρνητικός υπαινιγμός και πανικοβάλει τις κοινωνίες που προσδοκούν και επιδιώκουν κράτος σε νέες βάσεις. Ακυρώνει επίσης λόγο σας που λέει «η συγκεκριμένη δημοκρατική διαδικασία θα απελευθερώσει και θα ενώσει τοπικές κοινωνίες, που στο εξής θα συμπορευθούν στο δρόμο της ανάπτυξης και θα προσδιορίσουν από κοινού το μέλλον των περιοχών τους».
Κατά συνέπεια, να φοβούμαστε συνολικά τον Καλλικράτη ή τις νύξεις για παρενέργειές των εδρών του; Κι αυτό θυμίσει … εκείνο το άλλο που λέει: «- Πορεία στο κέντρο; Πάλι φασαρίες θα 'χουμε!»
Θέλουμε να πιστεύουμε - και για το Ζαγόρι - ότι, Καλλικράτης δε σημαίνει Τρομοκράτης και διασπαστής κοινωνιών. Σύμφωνα με τους εισηγητές, σημαίνει καινοτομία στη διοίκηση και στην ανάπτυξη, που «σπάει το πελατειακό και συγκεντρωτικό σύστημα και δημιουργεί ένα κράτος που σέβεται τον πολίτη και προασπίζεται το υστέρημα του φορολογούμενου».
Κι επειδή πρόκειται για το «υστέρημα του φορολογούμενου», ας κλείσουμε το φόβο στα λεξικά, γιατί ο Καλλικράτης είναι εδώ. Το ζητούμενο είναι ποιά πρόσωπα και από ποιά σκοπιά θα τον υπηρετήσουν απολύτως άφοβα για τα Κοινά και Συμφέροντα του Ζαγορίου.

11 σχόλια

  1. ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ .
    Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
    ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ
    4 ΜΕΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ .
    Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ .
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
    ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ Δ . Ν .Τ .
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ .
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ Δ . Ν . Τ. ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΠΟΥ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ .
    ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
    ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ , ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ
    ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ , ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ,ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ
    Δ .Ν .Τ. ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ , ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ,ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ , ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ , ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ,
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ . ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ Δ . Ν . Τ
    ΤΗΣ ΓΚΟΛΤΜΑΝ ΖΑΚΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ , ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ , ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ,
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ .
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ , ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ .
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ
    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ
    ΟΠΩΣ Π.Χ. Η ΚΙΝΑ , ΤΟ ΙΡΑΝ , Η ΡΩΣΙΑ , ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ , Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ , ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΑΠΟ 1,5 % - 3% .
    ΑΛΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ – ΜΗΣΤΟΤΑΚΗ , ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΟ Δ . Ν . Τ . ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΛΑΠΑ ΤΩΝ ΕΠΩΔΥΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελος ο μπουργκας-αλεξανδρουπολη.

    αλλη μια αποτυχια του καθυστερημενου πανηλιθιου που βγαλαμε.

    Τον αρπαξε η τουρκια αφου το μαλακισμενο ηταν απορροφημενο με το να κοβει μισθους και συνταξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΣΟΚΡΑΤΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ.

    ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΜΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΡΑΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΝΣ ΑΪΧΕΛ (πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας):

    «Η Ελλάδα μπήκε στην ΟΝΕ με το «σπαθί της»»

    Μεγάλες ευθύνες για το οικονομικό ναυάγιο της Ελλάδας ρίχνει στην κυβέρνηση της ΝΔ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Χανς Άϊχελ. Ο πολιτικός που ήταν από τους πρωταγωνιστές να μπει η Γερμανία στην ευρωζώνη, δηλώνει ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις πως η Ελλάδα παραποίησε στοιχεία, ή τουλάχιστον δεν παραποίησε όσο άλλοι προκειμένου να μπει στη ζώνη του ευρώ.

    ΕΡ: Τι πιστεύετε ότι πήγε λάθος στην Ελλάδα και ποιος ο ρόλος των κερδοσκόπων στην οικονομική κρίση;


    - Πιστεύω ότι στην Ελλάδα μεγάλο ρόλο για τα όσα βλέπουμε σήμερα, έπαιξε η τελευταία κυβέρνηση των συντηρητικών της ΝΔ, η οποία αύξησε τρομερά το δημόσιο χρέος, διόγκωσε τον κρατικό μηχανισμό και με το χρέος αυτό εξαπάτησε την Ε.Ε. Άλλα έλεγαν πριν από τις εκλογές και άλλη ήταν η πραγματικότητα που είδαμε έπειτα από αυτές. Οι κρατικές δαπάνες ξέφυγαν από κάθε έλεγχο. Ενώ μας έλεγαν ότι το χρέος έφθανε στο 6%, τελικά ανακαλύψαμε ότι ήταν πάνω από το 12%. Την κατάσταση αυτή εκμεταλλεύθηκαν και οι κερδοσκόποι, οι οποίοι και όξυναν την κρίση. Εάν όμως δεν υπήρχε το τρομερό αυτό δημόσιο χρέος της Ελλάδας, οι κερδοσκόποι δεν θα είχαν την ευκαιρία αυτή. Η Ελλάδα τους άνοιξε την πόρτα. Και μέσω της Ελλάδας, χτυπούν τώρα την ευρωζώνη και συνολικά την Ευρώπη.

    ΕΡ: Διατελέσατε υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας την περίοδο καθιέρωσης του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος. Πιστεύετε ότι η Ελλάδα προκειμένου να εισέλθει στην ευρωζώνη, παραποίησε οικονομικά στοιχεία; Και αν ναι, ήταν μόνον η Ελλάδα που έκανε κάτι τέτοιο;

    - Εγώ δεν μπορώ να πω ότι η Ελλάδα παραποίησε στοιχεία. Δεν υπάρχουν αποδείξεις. Αντίθετα, μπορώ να πω ότι την εποχή εκείνη, η Ελλάδα έκανε πολύ μεγάλες προσπάθειες στον οικονομικό τομέα, προκειμένου να γίνει ισότιμο μέλος της ευρωζώνης. Όμως και τότε δεν εκπλήρωνε ένα κριτήριο: αυτό του συνολικού χρέους, το οποίο ήταν στο 60% (σ.σ. σήμερα- 130%!!!!). Η Ελλάδα όμως δεν ήταν μόνη της στην κατάσταση αυτή. Το ίδιο συνέβαινε και σε χώρες όπως η Ιταλία και το Βέλγιο. Γενικά μπορώ να πω ότι η ελληνική στατιστική δεν είναι καλή. Ούτε και η φορολογική πολιτική. Για εμένα είναι σίγουρο ότι η Ελλάδα εξαπάτησε τους εταίρους της το 2009. Δεν γίνεται να λες πριν από τις εκλογές ότι το έλλειμμα είναι 6% και μετά να ανακαλύπτουμε ότι είναι μεγαλύτερο του 12%. Αυτό είναι εξόφθαλμη εξαπάτηση. Είναι πρωτοφανές. Να τονίσω και κάτι ακόμη. Η Ελλάδα την εποχή ένταξης στο ευρώ, παρουσίασε τα οικονομικά της στοιχεία στην Επιτροπή, αλλά και στην ΕΚΤ. Τα δύο αυτά όργανα εξέτασαν πολύ καλά τα στοιχεία και αυτοί ήταν που έδωσαν την έγκρισή τους για ένταξη της Ελλάδας στην ευρωζώνη. Δεν υπάρχει καμιά απόδειξη ότι η Ελλάδα «μαγείρεψε» τα οικονομικά της στοιχεία.


    ΔΕΞΙΑ - Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πως ξεχωρίζεις έναν βρωμερό παλιο- και κρυφο-φασίστα, που το παίζει δήθεν αγωνιστής κατά της παγκοσμιοποίησης και του ΔΝΤ, από έναν αριστερό άνθρωπο??

    Ο Αριστερός μιλάει για επανάσταση του λαού, ενώ ο φασίστας για επανάσταση του λαού (ως διακοσμητικό στοιχείο!!) μαζί όμως με το στρατό και τα σώματα ασφαλείας!?!?!?!

    Ά , ρε υποκριτές παλιοφασίστες!!
    Πάλι 21 Απριλίου και τις καρακιτσαριό φιέστες σας με τους μεγαλέξανδρους ονειρεύεστε!!


    Κοιμηθείτε, κοιμηθείτε βαθιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό ειναι το ΠΑΣΟΚ και το έχει δείξει καθαρά σε όλες τις εκφάνσεις του:

    Δοσίλογοι του ΔΝΤ
    Προετοιμάζουν άγρια καταστολή για τα μέτρα
    Ρουφιάνοι της εφορίας για τον υδραυλικό που δεν έκοψε απόδειξη και για το μαιευτήρα που πήρε δώρο κανενα χιλιάρικο από τον ευτυχή πατέρα του νεογέννητου

    Και τα μεγαλοστελέχη της ζίμενς και των εξοπλισμών λευκασμένα με μπλανκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α Μ Φ Ι Κ Λ Ε Ι Α Να ειναι καλα ο Ραγκουσης για αυτα που εκανε στην ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ. Εχει ο καιρος γυρισματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαλακα 11,22 παρτο χαμπαρι το πικρο ποτηρι θα το πατε μεχρι τον πατο εκατο φορες την ημερα να κανεις αναρτηση την ιδια μαλακια.
    Το ΣΔΟΕ θα μπουκαρει παντου, οι εξεταστικες θα ξεσκονισουν τους παντες και παντος χρωματος και επονται και αλλες εξεταστικες.
    Στην σεντρα θα πανε ολα τα λαμογια τον κωλο σας να κτυπατε κατω. Γκαικε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΑΛΓΚΟ..ΜΠΛΑΓΚΟ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ !!!!

    Τι θα πει “όσοι ενδιαφέρονται από την εξεταστική επιτροπή μπορούν να ενημερωθούν”. Δηλαδή αν δεν “ενδιαφέρονται” δεν θα ενημερωθούν; Και τι πρέπει να κάνει η Βουλή των Ελλήνων για να “ενδιαφερθεί” και να πάρει το πόρισμα τους ΣΔΟΕ;
    Μήπως αυτοί εκεί που ερευνούν όπως ερευνούν εκεί στη Βουλή είναι ο εκπρόσωπός μας και θα έπρεπε να τους δείχνουν μεγαλύτερο σεβασμό οι δημόσιοι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ;

    Ποιός μας δουλεύει με το “μπλάνκο”;

    Ολοι μάλλον.
    -ο βουλευτής που το πρωτοανέφερε.
    -ο υπουργός που του απάντησε.
    -η εξεταστική επιτροπή που δεν μας διαφώτισε σχετικά.
    Σιγά μη μάθουμε την αλήθεια από αυτούς τους ανθρώπους.
    Το δίλημμα του πολιτικού κατεστημένου είναι απλό:
    1. Κάνει αληθινή κάθαρση και καταρρέει εκ των πραγμάτων
    2. Κουκουλώνει τις υποθέσεις και καταρρέει από την λαϊκή δυσαρέσκεια.
    Τι θα κάνει πραγματικά;
    Κάτι ενδιάμεσο φαντάζομαι.

    Και βέβαια θα το επιχειρήσει γιατί ξέρει ότι υπάρχουν ακόμη οπαδοί πρόθυμοι να πιστέψουν στον ισχυρισμό της ηγεσίας του κόμματός τους ότι το δικό τους κόμμα είναι καθαρό. Η έστω το καθαρώτερο.
    Είναι οι ίδιοι οπαδοί που δεν καταλαβαίνουν σε τι γίνονται συνένοχοι.

    Αυτη ειναι η διαφανεια που μας ειπε ο Γιωργος !!!

    Τα ΚΟΠΡΑΝΑ του Παγκαλου, ανακατεμένα
    με τα ΣΚΑΤΑ του Καπελέρη, εμπλουτισμένα με ΤΣΙΡΛΑ Παμπούκη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΣΟΚ

    ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ??

    ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΝΕΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 6696 - 9-10-2010

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΑΙΤΕ - ΕΥΗ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΑΥΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΛΠ...

    ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΤΟ "ΝΕΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ"

    ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΥΝΗΣΗ-ΕΓΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ....

    ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!

    ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΥΠΕΠΘ
    Τρεχουν και δεν φτανουν στη Διευθυνση Τριτοβαθμιας Εκπαιδευσης που λεγαν οτι ολα καλα με την εκλογη της Ευανθιας Μποτσαρη στην ΑΣΠΑΙΤΕ

    Καναν οτι δεν βλεπαν τα πλαστα πτυχια και υπεργραφαν ολα καλως!!

    Τωρα που πλακωσε ο ανακριτης χασαν το...χρωμα τους!! Ενταξει μετα τον Μαντελη και εσεις ειστε ΑΘΩΟΙ!!!

    Κυριε Υφυπουργε Ιωάννη Πανάρετε γιατί ακόμα δεν ξήλωσες την κ. Μπότσαρη από την Ασπαιτε?? .

    Πασοκοι Παιδειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση