GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάλι για το Βατοπέδι...

12 σχόλια

  1. Και.. πάλι πήραν την απάντησή τους:

    http://antikrogias.blogspot.com/2010/06/blog-post_4254.html

    http://antikrogias.blogspot.com/2010/06/fimotro.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tην επομενη φορα ο Γωγος να παρει μαζι του στο Ηρωδειο και το κουπι απ το κανο.
    Θα του χρειαστει.

    Ερχονται και τα αυγά και τα γιαούρτια, ας έχει πρόχειρο το κανό για να την κάνει νύχτα για Μ. Ασία.

    οχι τιποτα αλλο …αλλα δεν εχει και δικαιολογια οτι δεν τα ακουσε το παιντι…διοτι δεν εχει και μικρα αυτακια…οεο!!

    Το έχω ξαναγράψει.
    Δεν αργεί ο καιρός όπου ο κόσμος θα σιχαίνεται να μπεί στο ασανσέρ με ΠΑΣΟΚο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά και ο Ξυνός, μούτρο είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπό κατάληψη το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους

    Υπό κατάληψη τελεί από τις 6 το πρωί το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους -στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Κοραή. Το κτίριο έχουν καταλάβει εργαζόμενοι της Ομοσπονδίας...

    Συλλόγων Υπουργείου Οικονομικών (Ο.Σ.Υ.Ο.).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρακολούθησα σήμερα την Ανατροπή του Πρετεντέρη και η αηδία μου ξεχείλισε.
    Άκουσον άκουσον για τη δεινή οικονομική θέση που βρισκόμαστε δε φταίει λέει η διαφθορά αλλά το ότι καταναλώναμε περισσότερα από όσα παράγαμε!
    Δηλαδή για να καταλάβουμε καλά οι μίζες ή οι χορηγίες της Siemens δίνονταν έτσι στον αέρα ενώ στον κρατικό προυπολογισμό δεν υπήρχε επιβάρυνση λόγω υπερτιμολογήσεων, ακριβώς για να βγει με το παραπάνω η χασούρα.
    Ούτε και επιβαρύνθηκε ο κρατικός προυπολογισμός από τις υπερκοστολογήσεις των δημοσίων έργων ακριβώς γιατί το κόστος του λαδώματος ανέβαζε την τελική τιμή στα ύψη.
    Στο φινάλε το γεγονός ότι ξεμελιώθηκε η εγχώρια πολεμική βιομηχανία μόνο και μόνο για να μην τίθεται θέμα συμπαραγωγής του 40% των παραγγελθέντων στα πλαίσια των ανταποδοτικών οφελών ώστε να μπορούν να πέφτουν ο μίζες πιο άνετα και πιο απλόχερα, δεν στέρησε τον τόπο από θέσεις εργασίας?
    Η οι προμήθειες των ταμείων για την υγεία που απαιτούν πολλαπλάσια δαπάνη από ότι στο εξωτερικό.

    - αμ ο Ευθυμίου; Πλησίαε λέει το Πασόκ τον ΚΚ, τότε, να λύσουν το θέμα της διαφθοράς, και ο ΚΚ δεν ήθελε.
    Χαχαχαχα!
    Ο Ευθυμίου τέως υπουργός παιδείας (ήμαρτον) ! του οποίου η σύζυγος είναι εξέχον μέλος των ελλήνων σαϊεντολόγων!


    Σε συγχαίρω για την υπομονή σου φίλε μου!
    Αυτό το πράγμα δε βλέπεται! Δεν αντέχεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα «γιούχα» στον Γιώργο δεν είναι είδηση, είναι η Ντόρα και ο Καρατζαφέρης


    Αν αυτό συνέβαινε στον Καραμανλή θα μας βομβάρδιζαν με έκτακτα δελτία κάθε μια ώρα. Στην εποχή του ΔΝΤ όμως όσοι υποστηρίζουν τα μέτρα της Τρόικας στην Ελλάδα εκθειάζονται από τα δελτία των 8 και θάβονται εκείνοι που εναντιώνονται.

    Κουβέντα λοιπόν για τα «ουου» που εκτοξεύτηκαν κατά του Πρωθυπουργού την Παρασκευή το βράδυ, στη συναυλία της Φαραντούρη στο Ηρώδειο.

    Όπως επισημαίνει και η «Ε» «δεν το είπε κανένα κανάλι. Και δεν μιλάμε μόνο για τα δημόσια, που κάνουν τα πάντα για να φανούν αδέσμευτα (τρομάρα τους!), αλλά και για τα ιδιωτικά τα οποία, κατά τ’ άλλα, μετέδωσαν μια ωραία δήλωση του Γ. Παπανδρέου για την υπέροχη συναυλία. Αυτό ήταν η είδηση για τους διαπλεκόμενους. Λες και δεν ήταν 3.000 άνθρωποι αυτήκοοι μάρτυρες του «ουουου», που απλώθηκε διά μιας στο κοίλο όταν η Φαραντούρη καλωσόρισε τον πρωθυπουργό από μικροφώνου»

    http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=07/06/2010&id=170019

    Όταν όμως η Ντόρα και ο Καρατζαφέρης βγαίνουν για να προσφέρουν όπλα στο ΠΑΣΟΚ στον αγώνα του κατά του Σαμαρά, τα κανάλια σκοτώνονται ποιο θα τους δείξει πρώτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μα καλα… περιμένατε κανένα από τα κανάλια να υποστηρίξει τον κόσμο;

    ο κόσμος είναι καλός μόνο για να χάφτει τις διαφημίσεις, το λάιφστάιλ, όλο αυτό το σκουπιδαριό που τον ταϊζουν ανερυθρίαστα.

    πιστεύετε ότι αν ο κόσμος πάει αύριο και κάνει πράξη το σύνθημά του έξω από τη βουλή, τα κανάλια θα έχουν να χάσουν ή να κερδίσουν;

    για άλλη μια φορά εκείνοι που κυνηγάνε τους δημοσιογράφους και καίνε τα αυτοκίνητά τους, φαίνεται να έχουν δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ξέρω πότε ο Παπανδρέου θα αναγκαστεί να παραδεχθεί ότι τα σκάτωσε, αυτό όμως που είναι βέβαιο είναι ότι θα παρασύρει στην άβυσσο της ανυποληψίας όλους τους σημερινούς βουλευτές του.
    Γιαούρτια και αυγά, πέτρες και μπουγιέλα.
    Μαθαίνω ότι φέτος το καλοκαίρι οι πράσινοι βουλευτές θα κάνουν διακοπές μαζί με το σεκιουριτά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΞΥΝΙΔΗ ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ!!
    ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΥΜΤΡΟΦΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΣ!!!
    ΟΠΩΣ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ!!!
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΘΑ ΣΕ ΕΔΙΩΧΝΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΑ !!! ΟΠΩΣ ΕΔΙΩΞΕ ΠΟΛΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝ, ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΡΩΜΙΑ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΣΗΜΙΤΗ.
    ΑΡΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΣΟΥΚΑΤΟ, ΜΑΝΤΕΛΗ, ΤΣΟΧΑΤΣΟΠΟΥΛΟ, ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ, ΒΕΡΕΛΗ ΚΛΠ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΥΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΟΡΙΑ ΣΗΜΙΤΗ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μήπως κάνουν ό,τι μπορούν για να μας κοιμίσουν;

    Ο Ωραίος Μπρούμελ ξανά στο προσκήνιο μετά από τόσα χρόνια με τις off shore, τα ακίνητα, την περιουσία του, τη διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ, την ψυχολογική του κατάσταση, ποιος του μαύρισε το μάτι κ.λπ.

    Η υπόθεση του Βατοπεδίου ξανά σε πρώτο πλάνο με τους Κοντό και Κιλτίδη να αλληλοσφάζονται, τον Ξυνίδη να δικαιολογείται ότι κάποιοι τον πολεμούν – ποιον, τον Ξυνίδη που αν δεν ήταν γραμματέας δεν θα τον ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας. Για το πραγματικό σκάνδαλο και τους πραγματικούς ενόχους καμιά ουσιαστική κουβέντα.

    Ξανά μανά τα ίδια τα ίδια και με την Siemens και τις μίζες, αλλά αυτά που ακούμε και διαβάζουμε έχουν να κάνουν με βλακώδεις πτυχές της υπόθεσης. Στο ερώτημα που πήγαν τα 100 εκατ. καμιά απάντηση, με το μόνο που ασχολούμαστε είναι με τον cabinet man και τα μπατζανάκια. Η ουσία απουσιάζει…

    Το Μουντιάλ έρχεται για να μας αποκοιμίσει κάνα μήνα μέχρι να πάμε διακοπές (όσοι μπορούμε), να χαλαρώσουμε και να μην μπορούμε να αντισταθούμε.

    Καπάκι και τα επεισόδια στο ΣΕΦ έτσι για να δέσει το γλυκό της ενημέρωσης.

    Μέσα σ’ αυτόν το ορυμαγδό των ειδήσεων απουσιάζει παντελώς η «είδηση»… Κι αυτή δεν είναι άλλη από την οικονομική μας κατάσταση. Είμαστε στο ΔΝΤ δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Οδηγούμαστε προς την πτώχευση ως χώρα και προς την φτώχεια ως πολίτες, το μέλλον μας υποθηκεύεται, οι κατακτητές έρχονται από Βρυξέλλες και Ουάσιγκτον και εμείς ασχολούμαστε με τον Άκη, τον Καρατζαφέρη, την απάντηση της Ντόρας και άλλα τέτοια αστεία.

    Ότι μας δουλεύουν δεν υπάρχει αμφιβολία.
    Εξ άλλου τι “εξετάζουν”.
    Η Ζήμενς έχει ομολογήσει σε δικαστήριο ότι μας λάδωνε.
    Η Ζήμενς εξακολουθέι και πουλάει στην Ελλάδα.
    1) Κόψτε την Ζήμενς μέχρι να πει ονόματα.
    2) Ο Σημίτης ήταν αφεντικό 8 χρόνια στα οποία η Ζήμενς μεγαλουργούσε.
    Να ερωτηθεί ο Σημίτης. Να πχ μιά ερώτηση: Γιατί έδωσε τον Σκαραμαγκά στην HDW. Τι δουλειά είχε η Ζήμενς να κυνηγάει βαγόνια στον Σκαραμαγκά; Δικές του δουλειές, να μας πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ...απο ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΦΡΟΙ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚ-ΜΜΕ.

    Εχθες στο τελος της εκμπομπης του χατζηνικολαου αυτος ο μπογιοπουλος του ριζοσπαστη διαβασε ενα αρθρο απο τη συμβαση του ελληνικου δημοσιου με το Δ.Ν.Τ. το οποιο ελεγε ακριβως τα εξης "κανενα περισιακο στοιχειο δεν εχει πλεον το ελληνικο δημοσιο, ολα ανηκουν στους δανειστες τους, δηλαδη το Δ..Ν.Τ. "
    και ο χατζηνικολαου τα εβαλε με τον μπογιοπουλο που το ειπε στο τελος της εκμπομπης, το διεκοψε τοσες φορες για να κανει τα μαγκα, ειπε κανα δυο απο τα κρυοκολα αστειακια του αλλα στο τελος καταφερε να μην ακουστει και να μην σχολιαστει αυτο το ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ αρθρο....

    α ρε χατζηνικολαου δικαιως εισαι στο κολπο, τους κανεις τα χατηρια, δηλαδη τις εκδουλευσεις ευγε αγορι μου......σου ητανε δυσκολο αντι να μας πεις ολες αυτες τις σαχλαμαρες να παρεις ενα λεπτο παραταση για να ακουστει-διαβαστει-σχολιαστει αυτο το αρθρο ?????
    αλλα μαλλον εκανε....τζιζ!!!
    γεια σου ρε νικολα μαγκα της καρπαζιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το έχω ξαναγράψει.
    Δεν αργεί ο καιρός όπου ο κόσμος θα σιχαίνεται να μπεί στο ασανσέρ με ΠΑΣΟΚο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση