GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι αστυνομικοί για τη σημερινή απεργία...

Από την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Το συνδικαλιστικό κίνημα των α...

Από την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
και την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Το συνδικαλιστικό κίνημα των αστυνομικών όλης της Χώρας, δηλώνει παρών στους σημερινούς και τους αυριανούς αγώνες των εργαζομένων, που πλήττονται από τα άδικα, ανάλγητα και ισοπεδωτικά μέτρα της κυβέρνησης, τα οποία νομοθετούνται υποτίθεται για να αντιμετωπιστεί η οικονομική κρίση.
Ως εργαζόμενοι, εμείς και οι οικογένειές μας, βιώνουμε το ίδιο σκληρά τις...

επιπτώσεις της κρίσης και αγωνιούμε για το μέλλον της πατρίδας μας.
Ενώνουμε δε τη φωνή διαμαρτυρίας μας με το υπόλοιπο εργατικό και δημοσιοϋπαλληλικό συνδικαλιστικό κίνημα για να εκφράσουμε την αγανάκτηση και την κάθετη αντίθεσή μας στις αποφάσεις εκείνες που καταργούν ιστορικές κατακτήσεις του εργατικού μας κινήματος και επιστρέφουν την ελληνική κοινωνία στη δεκαετία του ’60.
Δυστυχώς, οι πολιτικές που ακολουθούνται, οδηγούν τους εργαζόμενους και την κοινωνία στη φτώχεια, στην εξαθλίωση και στην ανασφάλεια, ενώ διατηρούν και αυξάνουν τα προνόμια των οικονομικά ισχυρών, των τραπεζών και των επιχειρήσεων, χωρίς οι βασικοί υπαίτιοι της κρίσης και της σημερινής κατάντιας της Χώρας μας να εντοπίζονται και να τιμωρούνται αναλόγως.
Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί πλέον. Επιτέλους, να πληρώσουν οι υπαίτιοι!
Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι αγωνιζόμαστε για μια δίκαιη, αναπτυξιακή πολιτική, αντιστεκόμενοι στα μέτρα που κάνουν τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους.
Η Ελλάδα και οι Έλληνες αξίζουν μιας καλύτερης πορείας!

8 σχόλια

  1. ΚΑΙ ΑΛΗΤΗΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ !!!!
    ΛΟΓΩ ..ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ

    Μας οδηγεί στην απόλυτη εξαθλίωση
    νομίζει οτι κυβερνά κ τα λαμόγια οργιάζουν
    τα παιδιά μας ετοιμάζονται να φύγουν για δουλειά στο εξωτερικό
    οι ένοπλες δυνάμεις διαλύονται
    ο κοινωνικός ιστός καταρέει
    οι ΔΕΚΟ λεηλατούνται
    οι μικρομεσαίοι χρεωκοπούν
    το ασφαλιστικό γύρισε πίσω 30 χρόνια
    η υγεία καταρέει
    οι τραπεζίτες,μεγαλοκαναλάρχες-μεγαλοεργολάβοι-μεγαλοπρομηθευτές του δημοσίου ευημερούν και ατιμώριτοι δεν πληρώνουν εκατομ ασφαλιστικές εισφορές ,φόρους ,ρήτρες κλπ
    ταξιδεύει με ένα αεροπλάνο την ώρα που η χώρα διαλύεται
    οι υπουργοί του διαφωνούν
    οι βουλευτές του κρύβονται
    τα κοματικά του στελέχή τους κράζουν
    ο σοσιαλισμός στο μεγαλείο του
    κανείς μας πλέον τι μας ξημερώνει

    ΠΑΝΤΩΣ
    Γλυκά τα έφαγε, ξυνά θα τα ξεράσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. re vromompatsoi gia 700 eyro sas exoun san poutanes tous oi politikoi kai trote to vromoksylo anti gia aytous.

    ti MALAKES pou eiste re zoa.

    dinete neo noima stin ekfrasi "gia ton poutso"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπα;

    Τώρα γίνατε "εργαζόμενοι";;; Μέχρι χθες δέρνατε τους παππούδες τους πατέραδες και τα παιδιά μας!


    Να πα να γαμηθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 29 Ιουν 2010 1:41:00 μ.μ.

    ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΦΙΛΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝΕ ΓΙΑ 700 ΕΥΡΩ. ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ? ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΤ!!!! ΝΑΙ ΤΑ ΜΑΤ!!!! ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ, ΣΤΑ ΜΑΤ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ? ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ
    Θα σας αποκαλούσα χοιρινά, αλλά αισθάνομαι ότι θα πρόσβαλλα τα συμπαθή, νοστιμότατα και χρήσιμα ζώα. Εσείς ούτε συμπαθείς, ούτε νόστιμοι, ούτε χρήσιμοι για το λαό είστε. Έτσι σας απομένει μόνο ο χαρακτηρισμός ‘του ζώου’. Εκτός των άλλων είστε και… κουφοί. Δεν έχετε ακούσει ποτέ τα συνθήματα «παραιτηθείτε όσο προλαβαίνετε» ή «δεν είστε παιδιά των εργατών αλλά σκυλιά των αφεντικών»; Ας θυμηθούμε μαζί τη ζαρντινιέρα, το φοιτητή με τις πυτζάμες και πόσα άλλα. Αυτή είναι η συμπεριφορά σας απέναντι στο λαό. Λέτε ότι ενώνετε τη φωνή σας με το εργατικό κίνημα. Για πείτε μας τον τρόπο; Σας ξέρουμε καλά πλέον. Σας γνωρίζουμε από τα εβραίικα χημικά, από τις χειροβομβίδες κρότου λάμψεις, από τα χτυπήματα που έχουμε δεχθεί στα πρόσωπα μας. Είναι αλήθεια ότι οι αγώνες μας είναι κοινοί, αλλά σε αντίθετα στρατόπεδα. Μη ζητάτε τον οίκτο μας. Ούτε αυτό δεν αξίζετε. Δεν είστε μέλη της κοινωνίας μας. Είστε μέλη του ΔΝΤ/ΕΕ. Στηρίζετε τους κατακτητές της πατρίδας μας.
    ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ.
    ΔΙΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΟΜΕΖΕ ΔΙΑΚΟ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ.ΛΟΥΓΚΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.ΠΑΛΙΟΠΟΡΔΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα παιδιά που πάνε στην Αστυνομία και το Στρατό , δεν κατάγονται από οικογένειες εφοπλιστών και βιομηχάνων . Παιδιά του λαού είναι , που πάνε να εξασφαλίσουν ένα μεροκάματο σταθερό , μονιμότητα.
    Εχοντας μόνο την εμπειρία της 21μηνης στρατιωτικής μου θητείας , μπορώ να πω για τους στρατιωτικούς και γενικά τους ένστολους , ότι θα πρέπει να αγαπάς τη δουλειά σου . Πίσω από τα παράσημα και τις στολές εξόδου , κρύβεται κίνδυνος και κούραση.
    Και οι πολεμικές επιχειρήσεις δεν είναι γύρισμα κινηματογραφικής ταινίας .
    Kαι δεν νομίζω να υπάρχει δυνατότητα υποβολής παραίτησης , αν δεν υπάρχει ορισμένος χρόνος υπηρεσίας


    ( Απορώ όμως με τις γυναίκες που δεν υπηρετούν στρατιωτική θητεία , αλλά μπαίνουν στο στρατό , την αστυνομία και το λιμενικό σαν μόνιμα στελέχη , και έχω ακούσει και στις ειδικές δυνάμεις του στρατού !!!!!)

    Δεν αμφισβητώ ότι μπορεί να υπάρχουν και μερικοί που είναι επίορκοι . Δεν μπορούμε όμως να τα ισοπεδώνουμε όλα .

    Εσείς που κατηγορείτε την αστυνομία , έχετε σκεφτεί τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε ; Θα γυρίζαμε στην εποχή του λήσταρχου Νταβέλη ; Υπάρχει κανένα κράτος παγκοσμίως που να μην έχει αστυνομία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. afoy to rixame stin anwnymia..
    tsampa gamaei tin mana sou i astymonia(oxi gia 700 e..tsampa)!
    ti eipe to atomo? oloi i famila karpazoeispaktores..k esy gia fapes eisai..
    apantisi ston malaka axizei? giati oxi goyrouni? exei megali pswli pou soy aresei..re pigene sto ergatiko kinima k zita na sou kollisi i papariga to ensimo poy se exei na moirazeis fylladia tsampa..ayta gia ton agwnisti..
    Filarakia sorry alla etsi goystarete na mas milane??? tetoio yfos kai tetoia sxolia genikotera den exoun na prosferoun giati ta vlepete monopleyra..alliws mpeite mprosta k stamatiste tin preza, kante mko, agwnes, poreies kata twn narkwtikwn, enimerwsi se sxoleia, e8elontiki voi8eia se koinotites ktl. vo8iste eseis kapion syna8rwpo sas k parte ton otan den mporei na kanei ena gnisio k afiste ton sta kep, wste min pigenei to peripoliko..min prokaleite epeisodia me geitones, me omades k atoma genikotera, frontiste min yparxei via stin oikogeneia, sxoleia, panepistimia..k.a. polla mporoyme gia na yparxoun ligoteroi astynomikoi..,Alla xerete kati eiste mounia k kafroi, anarxokoummounes k grafete malakies..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση