GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κούρεμα με ένα ευρώ!..

Από το http://www.halkida.tv/ Για έξι ώρες τα κομμωτηρια Μαγγου (από τις 6.00 το απόγευμα έως και τις 12.00 τα μεσάνυχτα) μείωσαν θεαματι...


Από το http://www.halkida.tv/
Για έξι ώρες τα κομμωτηρια Μαγγου (από τις 6.00 το απόγευμα έως και τις 12.00 τα μεσάνυχτα) μείωσαν θεαματικά τις τιμές, γεγονός που προκάλεσε μαζική «έφοδο» δεκάδων πελατών οι οποίοι θέλησαν να κουρευτούν και να χτενιστούν πληρώνοντας από 1 έως 5 ευρώ! Συγκεκριμένα, η τιμή για το αντρικό κούρεμα άγγιξε μόλις το 1 ευρώ, ενώ για γυναικείο κούρεμα και χτένισμα η τιμή ήταν 5 ευρώ.
Περιττό να αναφερθεί ότι....
 μέσα σε λίγα λεπτά στο κομμωτήριο δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο, με άνδρες, γυναίκες, αλλά και παιδιά να έχουν κατακλύσει το κατάστημα απ’ άκρη σ’ άκρη, μέσα στο οποίο δεν έπεφτε καρφίτσα! Μάλιστα, εκτός από τους ντόπιους, την ευκαιρία άδραξαν και τουρίστες (ξένοι και εγχώριοι) που παραθέριζαν στην περιοχή.

Μόλις η προσφορά έγινε γνωστή, το τηλέφωνο του κομμωτηρίου δεν σταμάτησε να χτυπά για ραντεβού, ενώ ύστερα από κάποια ώρα η γυναίκα που απαντούσε στις κλήσεις ανακοίνωνε με λύπη στους υποψήφιους πελάτες που έπαιρναν με την ελπίδα να βρουν μία κενή θέση ότι τα ραντεβού είχαν κλειστεί μέχρι και τις 12.00 το βράδυ, την ώρα δηλαδή που έληγε η προσφορά. Τα ψαλίδια είχαν πάρει φωτιά, με τους υπαλλήλους να μη σταματούν λεπτό να κουρεύουν και να χτενίζουν δεκάδες κεφάλια, ενώ τα χέρια τους ύστερα από κάποια ώρα δούλευαν... μηχανικά.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μέχρι τα μεσάνυχτα το μαγαζί ήταν κατάμεστο από πελάτες, ενώ ορισμένοι περίμεναν ακόμα και απ’ έξω, έχοντας σχηματίσει ουρά. Οσοι περνούσαν έξω από το κομμωτήριο και έβλεπαν τον κόσμο να έχει σχηματίσει ουρά ανήσυχοι ρωτούσαν να μάθουν αν είχε συμβεί κάτι κακό, αλλά οι υποψήφιοι πελάτες τους ενημέρωναν για την προσφορά, τονίζοντας ότι η κίνηση αυτή αξίζει συγχαρητηρίων και πως θα πρέπει να βρει μιμητές.

2 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση