GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουρισμός: Ανίκανοι ακόμα και γι αυτό...

Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης Ολες οι πρόσφατες διεθνείς μελέτες σε θέματα τουρισμού δείχνουν πως ο πολιτιστικός τουρισμός και ο τουρισμός...

Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης
Ολες οι πρόσφατες διεθνείς μελέτες σε θέματα τουρισμού δείχνουν πως ο πολιτιστικός τουρισμός και ο τουρισμός πόλης έχουν την μεγαλύτερη ανάπτυξη από όλα τα άλλα είδη τουρισμού.
Το μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης της δεκαετίας του 60, που στηρίχτηκε στο τρίπτυχο Ηλιος-Θάλασσα –Αμμουδιά έχει κορεστεί, αφού οι προορισμοί αυτού του είδους τουρισμού είναι πλέον εκατοντάδες. Με τη μείωση των αεροπορικών ναύλων, μπορεί σήμερα ένας βορειοευρωπαίος να χαρεί ήλιο, θάλασσα και αμμουδιά φθηνότερα στον Ειρηνικό παρά στην Ελλάδα.
Είμαστε ίσως η πρώτη χώρα στον κόσμο με μια τέτοια πολιτιστική παράδοση και ιστορία, η οποία έχει εκατοντάδες εκατομμύρια θαυμαστές και λάτρεις σ’ ολόκληρο τον κόσμο. Οι πρόγονοί μας, μας άφησαν μια μοναδική κληρονομιά και εμείς φανήκαμε...
 ανίκανοι να αξιοποιήσουμε ακόμα κι αυτήν και συζητάμε για πράσινη ανάπτυξη και πράσινα άλογα. Ολες οι χώρες του κόσμου προσπαθούν να εντοπίσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματά τους και πάνω σ’ αυτά να οικοδομήσουν το μοντέλο ανάπτυξής τους. Προσπαθούν να βρουν τι το ιδιαίτερο μπορούν να προσφέρουν, που δεν το μπορούν άλλες ανταγωνίστριες χώρες και πάνω εκεί ρίχνουν όλο το βάρος.
Η βιομηχανική Γερμανία έχει ήδη ένα τζίρο πολιτιστικού τουρισμού και τουρισμού πόλης που αγγίζει τα 100 δις ευρώ. Εκεί βεβαίως έχουν έναν Γερμανικό Σύνδεσμο Τουρισμού (DTV), αντίστοιχο του ΕΟΤ, υπεύθυνο για το μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης, ο οποίος υπάρχει από το 1902. Ο γερμανικός ΕΟΤ διοικείται από μόνιμα, σταθερά και εξειδικευμένα στελέχη και όχι από άσχετα κομματόσκυλα, που μόλις αναλάβουν τις ευθύνες του ΕΟΤ θα βγάλουν όλα τα ανικανοποίητα βίτσια της μεγαλομανίας τους.
Η χώρα μας θα μπορούσε να γίνει ένα διαρκές Open Air Museum για εκατομμύρια λάτρεις της Αρχαίας Ελλάδος απ’ όλο τον κόσμο. Ιδιαίτερα οι ασιάτες ( Ιάπωνες, Κινέζοι, κορεάτες, κ.α.) έχουν μια τρέλα με τον πολιτιστικό τουρισμό και τον τουρισμό πόλης. Εχω δει ασιάτες στην Ακρόπολη να κλαίνε από συγκίνηση. Αν δει όμως κανείς τις προσφορές πολιτιστικού τουρισμού, θα διαπιστώσει πως εδώ και δεκαετίες δεν έχει αλλάξει τίποτα. Μερικές πρόχειρα οργανωμένες εκδρομές σε Ακρόπολη, Σούνιο, Δελφούς, κ.λ.π., δίχως προγράμματα εκδηλώσεων, ειδικών διαδρομών και γενικώς δίχως κάποια πολιτιστικά Events. Θα μπορούσε όλη η Πελοπόννησος να χαρακτηριστεί ένα ανοιχτό μουσείο με ειδικές διαδρομές με όλα τα μέσα, με εκδηλώσεις αναβίωσης τελετών, αθλητικών εκδηλώσεων, διαγωνισμών, κ.λ.π..
Όταν υπάρχουν αθηναίοι που δεν έχουν ανέβει στην Ακρόπολη, ούτε ξέρουν που είναι η ιερά οδός και ο ναός της Δήμητρας στην Ελευσίνα, είναι πολυτέλεια να περιμένεις αξιοποίηση. Όταν ο τάφος των σαλαμινομάχων στην Σαλαμίνα και ο τάφος του Σοφοκλή στην Βαρυμπόμπη είναι σκουπιδότοποι, από ποιον να περιμένεις αξιοποίηση; Είμαστε ανάξιοι να διατηρήσουμε την πολιτιστική κληρονομιά μας πόσο μάλλον να την αξιοποιήσουμε. Η Αθήνα είναι η ευρωπαϊκή πρωτεύουσα με τις λιγότερες διανυκτερεύσεις!

7 σχόλια

  1. ΜΟΝΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ.
    ΑΝΤΕ ΞΕΚΟΥΒΑΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΟΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΑΝΕΙ Ο ΤΟΠΣ.
    Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΙΕΡΓΗΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΡΙΖΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ.
    ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥΣ ......ΛΟΓΟΥΣ ΗΤΑΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΗ ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ.
    Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ.
    ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝΤΕΣ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΗΖΟΝΤΕΣ.
    ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΑΥΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΜΕΛΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι έγινε, πληρώθηκαν τα 5,5 εκατομύρια ευρώ στην εφορία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΚΑΛΙΤΕΡΟ ΕΝΑΙ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ
    ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ
    ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ
    ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ
    ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΤΕΛΚΕΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΩΝ ΤΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΓΟΝΙΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΓΩΝΟΙ ΤΩΝ
    ΠΡΟΔΩΤΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΩΝ
    ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΕΝΙΝ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ
    ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΩΛΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΥΣΙΚΑ ....
    ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΗΝ "ΕΝΔΟΞΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ" ΤΗΝ "ΕΝΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ" ...

    ΑΥΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ,
    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ,
    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΡΟΣΗΛΥΤΊΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ.

    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΑΓΑΛΜΑΤΑ, ΝΑΟΥΣ, ΜΝΗΜΕΙΑ, ΑΓΟΡΕΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΙΓΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ,
    ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ "ΕΝΔΟΞΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ".

    (ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΚΟΡΡΕ !!!!)

    ΣΤΑΥΡΟΚΟΠΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΘΕΟ, ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ (ΚΑΤΑ ΕΜΑΣ), ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ !!!!

    ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕ Ο ΘΕΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΜΕ !!!!
    ΠΟΤΕ Ο "ΘΕΟΣ" ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ????

    ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ, ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ ΔΩΡΟ ΣΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΦΥΣΗΣ, ΤΟΥ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΉΤΗΤΟΥ "ΘΕΟΥ" ?!?!?! ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ, ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΩΝ, ΑΔΗΦΑΓΩΝ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ ????

    ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΑΝ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΣΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΣΑΝ, ΜΑΤΩΣΑΝ, ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΝΕΣΑΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ???
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ.

    ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ !!!!

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΠΕΜΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΗ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ "ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ" ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ "ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΠΟΥ ΕΝΩΘΗΚΑΝ" (ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ, ΔΥΟ ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ).
    (ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΒΑΡΝΑ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΕΤΑΙ)

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ "ΠΑΤΡΙΣ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΜΕ 1600 ΧΡΟΝΙΑ *Κ*Α*Τ*Ο*Χ*Η*Σ !!!!!!

    ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΣΟΔΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ, ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ, ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΒΡΑΙΩΝ.
    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ !!!!

    ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ !!!

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΥΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΣΑΣ !!!

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    "ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ"

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΜΕΝΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΥΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΤΣΙ.
    ΔΕ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ, ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ.

    ΥΠΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΑΣ, ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ.

    ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΟΛΜΗ, ΘΑΡΡΟΣ, ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ !!!
    ΜΗΝ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΛΕΥΕΤΑΙ.

    ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΞΙΕΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ.

    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΝΑ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΗΡΩΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΕΛΛΗΝ = ΦΩΣ

    ΜΗ ΠΤΟΕΙΣΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΡΕΜΟΠΑΙΖΕΙ Η ΦΛΟΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΕΡΑ ΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ ΖΗΛΙΑΡΙΚΑ.

    ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΣΒΗΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΛΟΓΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΦΛΟΓΑ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΛΙΓΟΨΥΧΟ.

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΑΣΙΑΤΕΣ, ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ...

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ.
    ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΕΠΡΕΠΕ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ !!!!

    ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΩΡΗ ΚΟΥΦΑΛΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΤΩΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΧ. 54 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ 9000 ΕΝΣΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 60 ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ.ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ Η ΚΛΕΦΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 60 ΤΟΥΣ.ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ.ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ . ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΜΩΡΗ ΚΟΥΦΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Telika, I elada kai i kivernisi den ine ikani na pagozmiopisi tin elada touristika. Den boro na katalavo ta grafia tis E.O.T sto Pekino Kina ti kanoun eki??? Ti prosferoun efoson den exoume Kinezi touristes stin Elada??? Na figoun apo eki ke na klisi to grafio pou xrisimopi lefta adika apo ton kratos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση