GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσε να λέει...

-Μήπως είναι καλύτερα να παραιτηθώ παρά να υπογράψω αυτό το Προεδρικό Διάταγμα για τα εργασιακά; Δια την αντιγραφήν Ο Ταχυδρόμος

-Μήπως είναι καλύτερα να παραιτηθώ παρά να υπογράψω αυτό
το Προεδρικό Διάταγμα για τα εργασιακά;

Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

19 σχόλια

  1. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ
    ΘΑ ΞΕΥΤΕΛΙΣΤΕΙΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ
    ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ
    ΤΟΝ ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ.

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ
    ΘΑ ΛΕΛΕ ΤΙ ΑΡΧΙΔΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΑΜΟΥΣΕ-ΕΓΛΥΨΕ.

    ΑΜ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ
    ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ
    ΤΟΥ ΑΝΝΤΡΕ...ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΗΚΕ
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚ΄¨ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕ...ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ...ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει αρμοδιότητες αν το θελήσει να τις αξιοποιήσει.
    1) Μπορεί να αναπέμψει τον νόμο στην βουλή μη δεχόμενος να τον υπογράψει.
    2) Μπορεί αν του τον στείλουν από την βουλή ξανά προς υπογραφή να τον αναπέμψει πάλι , δημιουργώντας πια συνταγματική κρίση.
    3) Μπορεί να παραιτηθεί οδηγώντας την χώρα σε εκλογές.Είναι λίγα όλα αυτά; ; ;
    AYTA…
    με μεγάλα κεφαλαία γράμματα πρέπει να περάσουν στον λαο.
    Να αντιληφθεί ο κάθε απελπισμένος Έλληνας που αναρωτιέται,
    “γιατί κανείς κάνει κάτι”
    “γιατί κανείς δεν παίρνει την κατάσταση στα χέρια του”

    ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ
    που είναι εκεί και πληρώνεται αυτός, η υπερπολυτελής διαμονή του, οι μετακινήσεις του, τα ρουσφέτια του, οι φίλοι του, οι συγγενείς του, το ακριβό στυλ ζωής του
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ..
    να πάρει τη κατάσταση στα χέρια του.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ “ΚΑΡΟΛΟΥ” ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!
    Αυτός έχει γράψει ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ στα παλιά του τα παπούτσια και σφυρίζει αδιάφορα.
    Σφυρίζει αδιάφορα αν αύριο ο χ,ψ Έλληνας μείνει άνεργος, αν η χ,ψ επιχείρηση κλείσει, αν η κοινωνία βουλιάξει κι άλλο, αν η αγορά συνεχίσει να ρημάζει, αν ολο και περισσότεροι έλληνες έρχονται σε απόγνωση.
    ΤΟ ΚΥΡΙΟ “ΚΑΡΟΛΟ” ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΑΖΕΙ!

    ΑΥΤΟΝ αγαπητέ Έλληνα ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ!

    Πιο έντιμο καθεστώς η Χούντα καθώς λειτουργεί “επαναστατικώ δικαίω” και λειτουργεί “νόμιμα” σε μια νέα “έννομη τάξη”.
    Στην συγκυρία που ζούμε βιώνουμε την κατάλυση της Δημοκρατίας εν ψυχρώ.
    Να δείτε που θα φτάσουν στο σημείο να μας πουν ότι η τρόικα δεν επιτρέπει διεξαγωγή εκλογών.________?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ: "ΗΔΗ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΤΟ ΣτΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΔ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ"

    Πριν από λίγο ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ ΣΤΗΝ Έλλη Στάη ανακοίνωσε ότι ήδη η ΓΣΕΕ έχει στείλει Υπόμνημα πριν την προσφυγή για να καταγγείλει ως Αντισυνταγματικό το ΠΔ Λοβέρδου για τα εργασιακά.

    ===================================
    Αναμένοντα αντιδράσεις με την μορφή χιονοστιβάδας από τους Εργαζομένους.
    Αιτία πολέμου οι Υπερόπτες της Εξουσίας και ειδικά ο Υπ. Εργασίας ο οποίος έχει διακόψει κάθε επαφή του με την αλήθεια!!
    Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΕΝΔΟΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ .

    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 22 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ
    ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΗΣ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ" ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΑΠ ΑΦΟΥ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΦΕΤΟΣ
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙ!

    Η "ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ" ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΑΤΒΑΤΖΗΣ-ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ,ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ.
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ 30 ΕΛΑΤ.ΔΡΧ. ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΕ ΣΤΟΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ,ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ (ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ,ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΑΞΗ κ.λ.π.) ΚΙ ΕΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΕΠΕΣΤΡΑΦΗΣΑΝ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΘΗ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ!!!!!
    ΑΞΙΟΣ ΛΑΟΣ,ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!!!
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΩΧΑΜΗ ή ΤΟΝ ΚΟΕΜΤΖΗ...ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΆΛΛΩΣΤΕ.
    ΟΥΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Θα μπορούσε να λέει..."
    Ο Γιώργος τα έχει χάσει τελείως!
    ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΦΤΑΙΜΕ
    ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥΣ !

    Ύστερα από όσα ακούσαμε από τον πρωθυπουργό από τις Βρυξέλλες για την πορεία της χώρας και την άοκνη προσπάθεια που καταβάλει η κυβέρνηση για να σώσει την Ελλάδα ένα έχουμε να πούμε: Έχει δίκιο η… μαμά Πατίτσα που είπε ότι θέλουμε ψυχιατρείο και πρότεινε μάλιστα και τον πρώην υπουργό, κ. Στεφανή.

    Για να καταλάβουμε το σκεπτικό του κ. Παπανδρέου είναι σίγουρο ότι πρέπει να πάρουμε… ληγμένα ή έστω ψυχοφάρμακα, αλλιώς δεν θα αντέξουμε.

    Αν αναλύσουμε τι είπε ο πρωθυπουργός τότε όλοι μαζί θα αναφωνήσουμε το σλόγκαν των ημερών «Τυχαίο; Δε νομίζω», εξηγώντας γιατί η χώρα έχει τους πολιτικούς που της αξίζουν.

    Θέμα 1: «Έχουμε τεράστια ευθύνη να σώσουμε την οικονομία και αυτό κάνουμε», είπε ο Γ. Παπανδρέου. Μα μέχρι σήμερα, 8 μήνες μετά τις εκλογές η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο. Μπήκαμε στο ΔΝΤ, διαλύσανε το κράτος, χρεώσανε τους πολίτες, απολύουν τον κόσμο και γενικά μπάχαλο.. Εμείς του επιτρέπουμε να αποποιηθεί των ευθυνών του, να γλιτώσει κι αυτός, να γλιτώσει και ο τόπος.

    Θέμα 2: Για να δικαιολογήσει τους μισθούς πείνας των 500 ευρώ για τους νεοεισερχόμενους είπε το απίστευτο: Στόχος μας είναι να μπαίνει πιο γρήγορα στην αγορά εργασίας ο νέος. Και για να βοηθήσει τη νεολαία δημιουργεί τη γενιά των 500 ευρώ.

    Θέμα 3: Άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιδοτείται από τον ΟΑΕΔ ένα μέρος του μισθού και των ασφαλιστικών εισφορών. Φυσικά δε δεσμεύτηκε γι’ αυτό, άλλωστε πώς μπορούσε να το κάνει αφού το μνημόνιο είναι σαφές. Μειώστε τους μισθούς. Από την άλλη, με τι λεφτά θα πληρώνει ο ΟΑΕΔ, εδώ δεν έχει να πληρώσει τα επιδόματα ανεργίας.

    Θέμα 4: Δώσαμε μάχη για τον 13ο και 14ο μισθό στον ιδιωτικό τομέα, είπε. Μπράβο, να τους χρωστάμε και χάρη δηλαδή, γι’ αυτό μας το λέει. Δεν το γράφαμε ότι δεν υπάρχει απαίτηση για τέτοιες περικοπές αλλά είναι επικοινωνιακό κόλπο;

    Θέμα 5 και πολύ σοβαρό: «πολλά από αυτά τα οποία γίνονται είναι αυτά τα οποία ζήτησε ο ελληνικός λαός προεκλογικά, όπως διαφάνεια, αξιοκρατία, ευνομία στο πολιτικό σύστημα και αντιμετώπιση της διαφθοράς» είπε. Εδώ τρελαινόμαστε τελείως. Αυτά ζήτησε ο κόσμος; Δε ζήτησε και καλύτερη ζωή με τα «λεφτά που υπάρχουν»; Δε ζήτησε δουλειές και ανάπτυξη, δε ζήτησε κοινωνική προστασία, παιδεία και υγεία, καλύτερες συντάξεις κι όχι μια ζωή εργασία για ένα ξεροκόμματο στα στερνά; Σε άλλη χώρα βρισκόταν ο κ. Παπανδρέου όταν ο κόσμος τα ζητούσε όλα αυτά;

    Θέμα 6: «Σήμερα έχουμε τα πρώτα θετικά σημάδια ότι η Ελλάδα μπορεί με δύσκολες αποφάσεις, με τη στήριξη και τις θυσίες του ελληνικού λαού (πράγματι θυσίες, όλοι μας το αναγνωρίζουμε) να βγει από αυτή τη δύσκολη θέση. Να μπορεί να διαμορφώσει τις πολιτικές της, με ένα τρόπο που να είναι κυρίαρχα, αυτόνομα και πέρα από τις επιτηρήσεις». Δηλαδή μπήκαμε στην επιτήρηση για να δώσουμε μάχη να ξαναβγούμε. Αφού δηλαδή παραδέχεται ότι δεν κυβερνά ο ίδιος αλλά η Τρόικα, είπε ότι με τις θυσίες (των άλλων, των κοροϊδιών) θα ξαναποκτήσουμε κυριαρχία. Ωραία κυριαρχία με άδειες τσέπες, άδεια στομάχια, διαλυμένο κράτος, φαλιρισμένους πολίτες. Ωραίο το όραμα του κ. Παπανδρέου για τη Δανία του Νότου.

    Θέμα 7: «Αυτές οι αλλαγές δε γίνονται με το απλό πάτημα ενός κουμπιού, απαιτούν αλλαγή νοοτροπίας, αλλά και τη διεθνή τεχνογνωσία, καθώς, δε χρειάζεται να ανακαλύπτουμε τον τροχό, ιδιαίτερα όταν ο χρόνος πιέζει» είπε ο πρωθυπουργός. Δηλαδή γι’ αυτό φέραμε τους ειδικούς από το εξωτερικό; Να μας αλλάξουν τα φώτα τζάμπα, άλλωστε έχουν τεχνογνωσία κι από άλλες χώρες, όπως Ουγγαρία, Λετονία, Αργεντινή.

    Όπως καταλαβαίνετε, ή ο Παπανδρέου είναι πολύ μπροστά και δεν αντιλαμβανόμαστε τι λέει, ή εμείς είμαστε τρελοί που τους ανεχόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κανεις δεν αμφιβαλει οτι υπαρχει τεραστιο προβλημα με το ασφαλιστικο (τους λογους τους γνωριζουμε ολοι ας μην λεμε τα ιδια πραγματα) και οτι χρειαζονται μετρα σκληρα διαφορετικα δεν θα υπαρχει σαλιο για συνταξεις και οποιος λεει στον κοσμο κατα αλλο ειναι ή ψευτης ή ασχετος με την πραγματικοτητα. Τα συγκεκριμενα μετρα ειναι κατι παραπανω απο σκληρα και καλως διαμαρτυρετε ο κοσμος αλλα ακουε παντα το ιδιο πραγμα στο ιδιο μοτιβο απο ολους του ξερολες και το τραγικοτερο ομως απο τους εργατο πατερες και τα κομματα, οτι δηλαδη υπαρχει και αλλη λυση αλλα ποτε δεν εχει πει ενας απο αυτους ποια ειναι τελικα αυτη η αλλη γαμ...νη λυση. Και σημερα το πρωι ακουγα να ρωτα δημοσιογραφος καποιον της ΓΣΣΕ γιατι δεν πατε στον διαλογο να αποκαλυωετε τη αλλη λυση και να την επιβαλετε ή να προσπαθησετε να την επιβαλετε, τσιμουδια καμια απαντηση επ'αυτου αλλα παντα το ιδιο, ειναι αδικα ειναι ισοπεδοτικα ειναι εναι ειναι, καλα γιαυτο σας πληρωνουν οι εργαζομενοι βρε αχρηστοι για να μας βαθμολογειτε τα μετρα? δεν το αντιλαμβανετε ο κοσμος και χωρις εσας??? Ξεσηκωθητε λοιπον, ριξτε την κυβερνηση αλλα υποσχεθειτε στον λαο την αλλη λυση που θα φερετε με το επομενο γκουβερνο γιατι μετα θα πεση ξυλο αν τα πραγματα γινουν ακομη δυσκολοτερα ή και αξεπεραστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σιγά μην ίδρωσε ο....του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...να παραιτηθώ...

    ΣΙΓΑ!!!!
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΞΗ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΕ ΦΕΡΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ;

    ΜΗΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΜΠΕΝΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ ΤΟΥ;

    EKANE TIΠΟΤΑ;
    OXI

    ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ.
    Ο ΕΝΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.

    Η ΕΛΛΕΔΑ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ.

    ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ - ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ - ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΡΟΛΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παραιτησου προεδρε για να μην χρεωθεις και εσυ την πωληση της χωρας και των κατοικων της για δουλους.Παραιτησου για να μπορουν οι ελληνες να εχουν ενα αποκουμπι.Παραιτησου,γιατι τωρα στα στερνα θα γινεις μερος της ξεφτιλισμενης πολιτικης ηγεσιας της χωρας.Παραιτησου μπας και αυτο το καθυστερημενο καταλαβει επιτελους οτι το ξεπουλημα εχει και ορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aμα είναι..γραφτό σου, να είσαι Οικογενειακός Μαλακισμένος,
    όλα γίνονται !!!

    ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
    Οι Τούρκοι το λένε “Ανά νταν μπαμπά νταν”.
    Οι πράκτορες του αγγλοσαξονισμού “παπανδρεϊσμό”.
    “Θα πραγματοποιήσει τον ΗΘΙΚΟΝ ΚΑΘΑΡΜΟΝ. Θα παύσει το κράτος να είναι επιχείρησις του Κόμματος.
    Οι καταχρασταί του δημοσίου χρήματος θα αποκαλυφθούν και θα τιμωρηθούν. Το δημόσιον χρήμα θα γίνει ιερόν και θα χρησιμοποιείται μόνον δια τας ανάγκας του έθνους και του λαού”.ΓΑΠ 1950 ___________

    ΠΑΡΟΝ.
    Ο άνθρωπος νομίζει οτι κυβερνάει την χώρα.. χα χα χα χα...
    Σοσιαλισμός απο πάγκαλο,βαγγέλα,λοβέρδογερολουναμπιρμπιξυρογιανακους και τα μυαλά στα κάγκελα.
    βουλιάζουμε λόγω ανυπαρξίας κράτους και αυτοί λένε ότι μας σώζουν !!!

    ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ.
    Δωστε σε 99 Ελληνες την δυνατοτητα να γραψουν “πεντε αραδες” για την παρουσα οικονομικη κατασταση της χωρας (κατα προτιμηση μη πτυχιουχους, απλα εργαζομενους).

    Βαλτε και τον παριστανοντα τον Πρωθυπουργο (απαλλαγμενο απο Συμβουλους), να συνταξει και αυτος τις αποψεις του, με λιγα λογια…Αυτες τις 100 τον αριθμο εκθεσεις οικονομικων “ιδεων”, αποστειλτε της σε ενα Οικονομικο Πανεπιστημιο της Χωρας (χωρις οι εξεταστες να γνωριζουν το ακριβες της αξιολογησεως τους), απλα να μας υποδειξουν ποια απο τις εν λογω αναλυσεις θα ειναι η χειροτερη…
    Εσεις ποια θα λετε ???
    Εγω εικαζω οτι θα ειναι αυτη του “εξ απαλων ονυχων”,
    το ακουσαμε ΚΑΙ ΑΥΤΟ…

    ΜΕΛΛΟΝ.... .. ... ....
    δεν υπάρχει άλλος τόσο Μαλάκας.
    Εξαντλήθηκαν τα αποθέματα του εργοστασίου .......... ΤΕΛΟΣ /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριε Πρόεδρε ιδού το πήδημα,ιδού και τα Προεδρικά Διατάγματα


    ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΑΡΙΘ…..
    “Ρυθμίσεις Εργασιακών θεμάτων για τις ανάγκες εφαρμογής
    προγράμματος σταθερότητας της Ελληνικής Οικονομίας.”

    Αρχισε η φάμπρικα των Προεδρικών Διαταγμάτων τα οποία... με την υπογραφή των αρμοδίων υπουργών και του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας καθίστανται αυτομάτως νόμοι του κράτους άμα τη δημοσίευσή τους στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

    Εχοντας υπ' όψιν τα εξής ...αποφασίζομεν και διατάσσομεν!
    Κι όμως αυτό ακριβώς ισχύει στην Ελλάδα του 2010 που το πολίτευμά της εξακολουθεί να είναι η ΠροεδρευομένηΚοινοβουλευτική Δημοκρατία.

    Η κομματική πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ συνεπικουρούμενη από την κυρία Ντόρα και λοιπούς συγγενείς ψήφισε στα τυφλά και με τρεις μόνο ενστάσεις το μνημόνιο της τρόικας και παρέδωσε ένα ολόκληρο λαό στη Σκύλα και στη Χάρυβδη.
    Ενας λαός που δεν έκλεψε,δεν πήρε μίζες,ούτε καν δωράκια στην ονομαστική του εορτή,ένας λαός που κατέβαλε φόρους και εισφορές πριν ακόμα πάρει στα χέρια το μισθό του υποχρεούται τώρα να καλύψει τα κλεμμένα και των κυβερνώντων αλλά και των αφεντικών του ιδιωτικού τομέα που κι αυτά άρμεγαν κανονικότατα τα δημόσια ταμεία!

    Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας ήρθε η ώρα σας,να δείξετε ότι υπάρχετε κι ότι αφουγκράζεστε τη λαϊκή αγανάκτηση.Να δείξετε ότι δεν είστε διακοσμητικό στοιχείο του πολιτεύματος για γιορτές και πανηγύρια μόνο.Γυρίστε πίσω ανυπόγραφα τα κατασκευάσματα της τρόικας και των ντόπιων υποτακτικών τους.Αναγκάστε τους να καταλάβουν τα εγκλήματα που σκαρώνουν στο όνομα δήθεν της σταθερότητας της Ελληνικής Οικονομίας.Υποχρεώστε τους να κατάσχουν τα χρήματα και τα ακίνητα από όλους αυτούς τους μεγαλόσχημους πρώην και νυν υπουργούς,παρατρεχάμενους,ημετέρουςκαι κουμπάρους.

    Κύριε Πρόεδρε είναι βέβαιον πως αυτά τα μέτρα θα οδηγήσουν τον κόσμο σε εξαθλίωση και ως εκ τούτου σε κοινωνικές αναταραχές.
    Βάλτε μια κόκκινη γραμμή στην κατηφόρα που 'χουν πάρει τα τσακάλια της παγκοσμιοποίησης.

    Αν αφήσετε την τύχη μας και την τύχη της χώρας στις ορέξεις των Παπακωνσταντίνου,Λοβέρδου και του Γιωργάκη θα επαληθευθεί άμεσα η κυρία Ψαρούδα στα όσα είχε πει (για περιορισμό των συνόρων και της Εθνικής μας κυριαρχίας) κατά την πρώτη ορκωμοσία σας.
    Κύριε Πρόεδρε ιδού το πήδημα,ιδού και τα Προεδρικά Διατάγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προβλέπω και άλλες ανταρσίες βουλευτων του ΠΑΣΟΚ σε κρίσιμες ψηφοφορίες στη
    Βουλη,που έχουν σχέση με τα κελεύσματα του ΔΝΤ και του μηχανισμου οικονομικης
    "στήριξης" της ΕΕ,ως επίσης και εθνικες βουλευτικες εκλογες ταυτόχρονα με τον πρώτο
    γύρο των δημοτικων-περιφερειακων εκλογων,που ακόμα και αν βγάλουν πάλι αυτοδύναμο
    πρωθυπουργο τον Γ.Παπανδρέου θα αποτελέσουν την απαρχη της αντίστροφης μέτρησης
    για την αποπομπη του απο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά δεν έχουμε καταλάβει όλοι μας ότι το να έχουμε Πρόεδρο της δημοκρατίας τον παπούλια απλώς είναι ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΑ ΚΑΙ Ο ΧΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΟΧΟΙΔΗ
    ΚΑΙ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ
    ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ
    ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !!!!!

    Ασφάλεια στην πορεία του ΠΑΜΕ

    Άνθρωπος της Ασφάλειας πιάστηκε χτες στα πράσα στην πορεία του ΠΑΜΕ να παριστάνει τον διαδηλωτή και να δίνει πληροφορίες στην Αστυνομία. Ο στημένος από την κυβέρνηση προβοκάτορας, ονόματι Χρήστος Τασσακόπουλος,
    έγινε...αντιληπτός από τους διαδηλωτές, καθώς είχε ασύρματο με τον οποίο επικοινωνούσε επί τόπου με την Ασφάλεια.
    Οι διαδηλωτές τον ακινητοποίησαν αμέσως, του πήραν τον ασύρματο και την υπηρεσιακή του ταυτότητα.

    Ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, δήλωσε για το περιστατικό:
    «Θέλουμε να καταγγείλουμε ότι σήμερα στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, μέσα στους συγκεντρωμένους, συνελήφθη αστυφύλακας με πολιτικά να παρακολουθεί τη συγκέντρωσή μας και να δίνει πληροφορίες.
    Θεωρούμε απαράδεκτη αυτή την ενέργεια του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και της κυβέρνησης, είναι υπεύθυνος ο ίδιος ο κ. Χρυσοχοΐδης, αλλά και η κυβέρνηση.

    Σαν ΠΑΜΕ του δηλώνουμε ότι δεν θα ανεχτούμε τέτοια πρακτική, να στέλνει προβοκάτορες στη συγκέντρωσή μας. Εμείς, τους αποκαλύπτουμε και του λέμε ότι δεν θα ανεχτούμε αυτήν την κατάσταση. Θα πρέπει να σταματήσει αυτή η πρακτική. Δεν περνάει στο ΠΑΜΕ».
    Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, παρουσία του βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Πρωτούλη, παρέδωσε την υπηρεσιακή ταυτότητα και τον ασύρματο του αστυνομικού στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πρόεδρε είσαι πολύ ψηλά στην εκτίμηση του κόσμου. Μην νομιμοποιήσεις το ανοσιούργημα που πάει να γίνει.
    Παραιτήσου ΤΩΡΑ για να σε θυμάται ο λαός σαν τον Πρόεδρο που είχε το ανάστημα και την τόλμη να αντιταχθεί στην εξαθλίωση του ελληνικού λαού.
    Παραιτήσου Πρόεδρε για να διαχωρίσεις την θέση σου από αυτούς που έδωσαν Γην και Υδωρ στα αδηφάγα κοράκια του ΔΝΤ και της ΕΕ.
    Θα είναι η καλύτερη πράξη πατριωτισμού που μπορείς να κάνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Eίπαν: Αndrea Loberdo, Minister of Labour and Social Security

    «περνάω πάρα πολύ δύσκολες ώρες, αλλά δεν κάμπτομαι γιατί με στηρίζει η πίστη που έχω και αυτό που κάνει ο Πρωθυπουργός και αυτό που κάνουμε εμείς οι υπουργοί είναι μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να διασωθεί η χώρα. Μπροστά σʼαυτό δεν υπάρχει κανένα προσωπικό ή πολιτικό κόστος για κανέναν μας και για κανένα λόγο»

    Tι σημαίνει δεν υπάρχει κανένα πολιτικό κόστος;

    αδιαφορούν για τη γνώμη των πολιτών;

    Aν όμως αδιαφορούν για τη γνώμη των πολιτών η δημοκρατία… μας τελείωσε… βασικό συστατικό της σύγχρονης αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας είναι η λογοδοσία της εξουσίας και η γνώμη – βούληση των πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν Ο Παπουλιας ηθελε να διατηρηση την αξιοπρεπεια του αν μη τι αλλο η να απαιτουσε να παει στο προεδρο το διαταγμα ΜΕΣΩ ΒΟΥΛΗΣ η να το αναπεμψει 3 φορες η απλα να παη σπτι του και να δημιουργησει ΠΟΛΙΤεΙΑΚΗ κριση….
    Προεδρευει σε μια ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΜΕΝΗ και ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ και υπο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ χωρα….


    ΧΑΖΟΓΕΡΟΠΑΡΑΛΗΡΗΜΕΝΕ ΠΑΠΟΥΑ...
    Ο Πρόεδρος της Γερμανίας παραιτήθηκε γιατί αρνήθηκε να ανακαλέσει τη δήλωση του ότι η παρουσία των γερμνανικών στρατευμάτων στο Ιράκ εξυπηρετεί τα γερμανικά οικονομικά συμφέροντα και μόνο.
    Μήπως να παίρνει ιδέες κι ο Κάρολος;

    Αν νομίζει ότι η μόνη του υποχρέωση είναι να υπογράφει τότε μάλλον δεν έχει καταλάβει το ειδικό βάρος της θέσης του!
    Δεν είναι γραφιάς! Προέδρος της Δημοκρατίας είναι!
    Όχι ο Πόντιος Πιλάτος!

    ++
    Ο Πολωνός Κατσινσκι έδωσε την ζωή του ..για τον λαό του….
    και δεν δέχτηκε το υποχρεωτικό δάνειο τον 20 δις από ΔΝΤ και το ξεπούλημα της κοινωνικής ασφάλισης γενιών.

    ΑΝΘΡΩΠΟΙ και πασοκάκια..χέσε μέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. το 1991 αποφασιστηκε απο τους εβραιους και τα τσιρακια τους οτι το 2012 θα εργαζεται το 25% του παγκοσμιου πλυθησμου!! πρεπει να υπαρχει παγκοσμια διακυβερνηση και κυριως να διαλυθει ο ελληνικος πολιτισμος και να καταργηθει η ενοια ελληνικο εθνος!! αυτο που ζουμε στη χωρα μας ειναι ενα πειραμα που αν πετυχει η συνταγη θα εφαρμοστει σε ολα τα κρατη (ακολουθουν ηδη πορτογαλια,ισπανια,ρουμανια κλπ..)αν δεν ξυπνησουμε θα ζουμε φτωχοι με το μισος και τον εθνικο διχασμο να κυριαρχει,και φυσικα χωρις καποια απο τα νησια του αιγαιου αλλα και τη θρακη υπο τη μορφη κοσοβου!!καποιοι δηθεν αριστεροι σε στυλ λαζοπουλου ολα αυτα τα θεωρουνε εθνικισμο αλλα μαλλον μπερδευουν τους προδοτες και ψευτοπατριωτες τυπου καρατζαφυρερ και σαμαρα με την αυτονοητη επιθυμια μας για ειρηνη και γαληνη διχως ρωσοποντιους,αλβανους,πακιστανους, τουρκογυφτους και λοιπους λωποδυτες, μαφιοζους, κλεφτες και φονιαδες!!! ολους αυτους τους κουβαλησαν το 1991 ο σαμαρας με το μητσοτακη ανοιγοντας τα συνορα κατα παραγγελια κισινγκερ και φυσικα ευεργετησαν ολοι οι μετεπειτα προδοτες ντορα μπακογιαννη, γαπ,σημιτης, διαμαντοπουλου χρυσοχοιδης, παυλοπουλος,στυλιανιδης, δρουτσας και παπουλιας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση